#Farklı sac örgüsü

Asmr Nedir 03:23

Asmr Nedir

Autonomous sensory merıdıan response. Fuck you! Yani yaz saati uygulaması... Değil. Baaazı sabit ve düşük düzeydeki seslere beynimizin, dolayısıyla vücudumuzun verdiği duyusal tepki. O sesleri duyunca saç derimizden başl..

Saçı Yakarak Traş Eden Kuaför Görenleri Hayrete Düşürüyor 01:54

Saçı Yakarak Traş Eden Kuaför Görenleri Hayrete Düşürüyor

Endonezyalı kuaför Arol ilginç saç kesim tarzıyla ülkede yeni bir akım oluşturmuş. Endonezya'da oldukça rağbet gördüğü söylenen bu saç kesim stilinin başka ülkelere yayılıp yayılmayacağı da merak konusu...

  • JET TV tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkek Saçlarındaki Değişik Modeller 04:47

Erkek Saçlarındaki Değişik Modeller

Erkeklerin Kestiği Çizik Saç Modelinin Anlamı Ve Bir Çok Saç Modeli..

  • JET TV tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıla Ve Ahmet Kural Arasında Neler Oluyor Dikkat Çeken Detay 00:21

Sıla Ve Ahmet Kural Arasında Neler Oluyor Dikkat Çeken Detay

2018’e Kıbrıs’ta giren ünlülerden Sıla ve Ahmet Kural çifti, önceki akşam Atatürk havalimanında görüntülendi. Son dönemde, sıra dışı tarzıyla dikkat çeken Sıla, saç modeliyle sosyal medyada eleştirilere maruz kalmıştı. ..

  • BETA tarafından
  • 607 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:38

Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Lionel Messi biyografisi: İspanyol futbol kulübü FC Barcelona ve kaptanları Arjantin milli takımı için ileri oyuncu olarak oynayan bir Arjantin profesyonel futbolcusu. Genellikle dünyanın en iyi oyuncusu sayılır ve tüm z..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Şikel - Nasıl Doğal Maşa Yapıyorum Güzellik Bakım 06:20

Çağla Şikel - Nasıl Doğal Maşa Yapıyorum Güzellik Bakım

Günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz doğal dalgalar için ihtiyacınız olan iki şey var; kalın bir maşa ve saç… Bir tüyo vereyim, saçlarınızı kuruturken geniş bir tarakla düzelterek kurutursanız maşamız daha gü..

Merve Özkaynak Isı Kullanmadan Dalgalı Saçlar 06:02

Merve Özkaynak Isı Kullanmadan Dalgalı Saçlar

Isı kullanmadan ve saçlarınızı fazla yıpratmadan sadece saç bandı ile dalgalı saç yapımı. Saçlarını bukle bukle veya kıvırcık yapmak isteyenler için de fikir verebilir. Sizce nasıl olmuş?..

Dünden Bugüne Sıla'nın İmaj Yenileme Rüzgarı Magazin D 09:36

Dünden Bugüne Sıla'nın İmaj Yenileme Rüzgarı Magazin D

Son 9 ayda 7 kez saç modelini ve rengini değiştiren SILA'nın dünden bugüne imaj yenileme rüzgarı Magazin D'de..

  • BETA tarafından
  • 2.001 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez - Eylül Favorilerim Kozmetik Oyun Dizi Yiyecek 12:02

Sebile Ölmez - Eylül Favorilerim Kozmetik Oyun Dizi Yiyecek

Eylül ayında severek kullandığım makyaj malzemesi, saç bakım ürünü, yemeğin yanında oyun ve diziden oluşan karışık bir favoriler videosu hazırladım. Lütfen özellikle diziyi ve oyunu bilenler ya da benden sonra izleyecek..

Salgın Gi̇bi̇ Yayılan Ve Denemeni̇z Gereken 23 Makyaj Tüyosu 19:59

Salgın Gi̇bi̇ Yayılan Ve Denemeni̇z Gereken 23 Makyaj Tüyosu

Meşhurlar gibi mi görünmek istiyorsunuz? Sizi çok iyi anlıyorum! İşte, burada size bütçeniz az olsa bile milyonerler gibi görünmenize yarayan harika ipuçları! Diğer bir deyişle, her kızın bilmesi gereken en iyi güzelli..

Tuğçe Ay Bu Maskeye Bayılacaksınız 01:45

Tuğçe Ay Bu Maskeye Bayılacaksınız

Herkese meraba yine bir saç bakım videosuyla karşınızdayım. Saç maşaları, düzleştiriciler, Fön makinelerinin yoğun ilgisinden sıkılan saçlarımız zamanla kırılıyor, inceliyor ve o doğuştan gelen yoğun parlaklığını kaybe..

Tuğçe Ay Uyumadan Önce Yapılması Gereken 6 Şey 04:01

Tuğçe Ay Uyumadan Önce Yapılması Gereken 6 Şey

Merhaba Melekler ; Her Gece atlamadan yapmamız gereken rutinlerden bahsediyorum. (Saç bakım yağını her gece olmasa da en az 4 gün yapın ki hızlı uzasın) Yoğun iş temposunda çalışanlarımız var, ya da evde aşırı yoğun..

Güzeliz Biz Saçımı Neden Yaktım 04:33

Güzeliz Biz Saçımı Neden Yaktım

Çılgın bir teknik! Saç kırıklarını anında yok eden oldukça başarılı ama bir o kadar da tehlikeli! Mum ile saç kesme tekniğini gerçekleştirdiğim bu videomu umarım severek izlersiniz. :)..

Ünlü Şarkıcı Simge Sağın Sarı Saçlarıyla Olay Oldu 01:12

Ünlü Şarkıcı Simge Sağın Sarı Saçlarıyla Olay Oldu

Şarkıcı Simge Sağın, saç rengini sarıya boyattı ve imaj değişikliğine gitti. Sağın, yeni halini sosyal medya hesabından paylaştı ve altına ş notu düştü: Ne yaparsa güzel yapıyor. Bilindiği üzere Simge sağın saç rengi ..

  • BETA tarafından
  • 184 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem 05:31

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem Gülen Cemaati'nin lideri Fethullah Gülen son arzusunun, kendisini ve cemaatini terörist ilan edenlerin yüzlerine tükürmek olduğunu söyledi. Gülen Cemaat..

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Aşama Aşama Arap Makyajı Nasıl Yapılır!! 08:23

Aşama Aşama Arap Makyajı Nasıl Yapılır!!

Makyaj konusunda kadınlar kültür olarak farklı bölgelere yoğunlaşır. Bu yazımızda arap makyajı üzerinde duracağız. Güzellik anlayışı her yerde aynı olmamakla birlikte farklı kültürlerin güzellik sırlarını öğrenerek kişi ..

  • Kadınca tarafından
  • 1.889 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama 05:37

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama

Yaklaşık 1,5 milyon, öğrencisi bulunan, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde ,devrim niteliğinde, bir uygulamaya ,geçildi 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisa..

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Hristiyan Cinleri Mühürledim 17:32

Hristiyan Cinleri Mühürledim

O Ormanda tarihi bir kilise ve hemen yanında papazların kendilerine ait mezarları bulunmaktaydı.Daha henüz videoya başlamadan paranormal olaylar yaşamıştık.Videoya başladığımız anda birbirinden farklı olaylar başladı. Se..

  • ZULMA tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Granada 1-4 Barcelona (Maç Özeti - 02 Nisan 2017) 06:04

Granada 1-4 Barcelona (Maç Özeti - 02 Nisan 2017)

Suarez hedefi vurdu, Barça takibi sürdürdü: 1-4 La Liga'nın 29. haftasında Barcelona, Granada deplasmanında iki farklı kazandı; Real Madrid'i takibini iki puan geriden sürdürdü. Barcelona, La Liga'nın 29. haftasında Gra..

Cinler Kimlere Musallat Olur Belirtileri Nelerdir 02:51

Cinler Kimlere Musallat Olur Belirtileri Nelerdir

Cinler modern veya antik birçok din ve inanışta, İbrahimi dinler de dahil, bulunan bir tür ruhani mitolojik yaratıktır. Farklı inanışlarda farklı karakteristiklere ve özelliklere sahiptir. Cin; İslam mitolojisinde ise g..

  • ZULMA tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüz Şekline Göre Kontür Uygulaması 02:48

Yüz Şekline Göre Kontür Uygulaması

Herkesin yüz tipi birbirinden farklıdır. Bu yüzden farklı tiplere farklı kontür uygulaması yapılmalıdır ki kusursuz bir makyaj oluşsun... Çünkü kontür, yüzde istenmeyen yerlerin gölgede bırakılarak kapatılması için yapıl..

  • ANKA tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Çember - Evimdeki Yabancılar Fragman 00:51

Çember - Evimdeki Yabancılar Fragman

Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başko..

  • ANKA tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çember 4.Bölüm  Kızımı Bulun Fragman 00:51

Çember 4.Bölüm Kızımı Bulun Fragman

Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başko..