#Farklılık

Bu Kafe'de Servisleri Patenli Garson Yapıyor 01:18

Bu Kafe'de Servisleri Patenli Garson Yapıyor

Eskişehir’de bir kafede, hem müşterilere daha hızlı servis yapabilmek hem de kafe içerisinde farklılık oluşturmak adına patenli garson eşliğinde servis yapılıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın ve Okan Kurt’tan Yeşil Uzaylı Dansı 00:15

Demet Akalın ve Okan Kurt’tan Yeşil Uzaylı Dansı

'Uzaylı dansı' tüm dünyada yeni akım haline geldi. Demet Akalın ve eşi Okan Kurt da bu modaya uydu. Sosyal medyayı kasıp kavuran 'Uzaylı dansı' modasına Demet Akalın ve eşi Okan Kurt da uydu. Ünlü sanatçı eşiyle birlikte..

  • JET TV tarafından
  • 1.908 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tabutun İçine Girip Klip Çekmek 02:12

Tabutun İçine Girip Klip Çekmek

Brezilyalı şarkıcı Ademir Galeno diğer şarkıcıların klasik kliplerin aksine bir farklılık olsun klibin maliyeti'de çok düşük olsun demiş ve tabutta klip çekmiş...

  • JET TV tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rulo Poğaça Tarifi 10:03

Rulo Poğaça Tarifi

Rulo Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı soda (mineralwasser) 2 tane yumurta (birini hamura tüm kirin diğer yumurtanın beyazı hamura sarısını da üzeri..

Peynirli Çörek Tarifi 10:03

Peynirli Çörek Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi yogurt 1 su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 2 tane yumurta 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz(silme) 1 tane yas maya 1 paket kabartmatozu 1 kilo undan 1 su bardagini cekin digerlerini kullan..

 Mazda MX-5 RF Test Sürüşü 10:05

Mazda MX-5 RF Test Sürüşü

Mazda MX-5 yeni neslinde RF isimli metal tavana sahip versiyonunu da satışa sundu. 2 kişilik saf sürüş makinası bu haliyle daha derli toplu efendi bir görünüme kavuşmuş. Metal tavan MX-5 sadece görüntüsüyle farklılık kat..

  • BETA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Sesi Çıkaran Pazarcı Genç 00:12

Kadın Sesi Çıkaran Pazarcı Genç

Pazarda ürünlerini satmak için farklı bir yöntem kullanan genç , kadın sesi çıkararak farklılık yaratmış...

  • JET TV tarafından
  • 276 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Grip aşısı mutlaka yeni tarihli olmalı 03:35

Grip aşısı mutlaka yeni tarihli olmalı

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yeşim Taşova, “Grip virüsü her sene farklılık gösterdiği için, grip aş..

Tam kapanmada seyahat edecekler hangi belgeleri almalı- Ceza yememek için yapılması gerekenler 01:01

Tam kapanmada seyahat edecekler hangi belgeleri almalı- Ceza yememek i

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine 29 Nisan-17 Mayıs arasındaki tam kapanmayla ilgili genelge gönderdi. Kısıtlamada, seyahat izin belgesi olmayanlara uçak, tren, gemi veya otobüs gibi toplu ulaşım araçlarında bilet kes..

Evde Biber Salçası Yapımı 11:23

Evde Biber Salçası Yapımı

5 kg kapya biber 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı 20-25 adet küçük kuru acı biber Tuz Biberleri iyice yıkayın. Biberleri ucundan yukarı doğru keserek ortadan ikiye bölüp saplarını ve çekirdeklerini çıkarın. Kestiğiniz parça..

Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek 03:48

Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek

1.3 yumurta 1.5 su bardağı şeker ile iyice köpürünce ye kadar çırpılır, 1 su bardağı sıvı yağ, 1.5 su bardağı süt, 3 yemek kaşığı kakao eklenerek tekrar çırpılır. 2.Karışımdan 1.5 su bardağı ayrılarak bir tavaya alınır...

Fırında Kremalı Patates Tarifi 01:49

Fırında Kremalı Patates Tarifi

Malzemeler: 2 adet büyük boy Patates, 1 paket (200 ml) krema, Tuz, Karabiber. ***************** Beklemesi zaman alsa da yapım aşaması çok kolay bir tarif kremalı Patates. Hazır adında Krema geçen bir tarif varken bu K..

Bu Tatlı 4-5 Gün Taptaze Enfes Bayram Tatlısı (İrmiksiz) 04:53

Bu Tatlı 4-5 Gün Taptaze Enfes Bayram Tatlısı (İrmiksiz)

Buyrun Malzemeler⤵ ➡Kullandığım ölçü :125 ml çay bardağı 1 Yumurta 125 gr Tereyağ (yumusak) 1 çay bardağı Siviyag 1 çay bardağı Yoğurt 2 çay bardağı Öğütülmüş Çiğ badem (100 gr oluyor) 1 tatlı kaşığı Kabartmatozu ..

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence 02:30

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence

Evliliğe adım atacak kadınların en büyük eğlencesi olan kına geceleri, daha da renkli hale geliyor. Bir çok yeni kına konseptlerinin ortaya çıktığı günümüzde yeni trend türkü söyleyen, tepsi taşıyan robotlar olacak. Gün..

Mersin'de badem üretimi yaygınlaştı 06:24

Mersin'de badem üretimi yaygınlaştı

Mersin'in Gülnar ilçesinde üretimi yaygınlaşan bademde sezonun ilk ürün hasadına başlandı. İlçede bu yıl 21 bin dekar alanda 2 bin 500 rekolte bekleniyor. Mersin'in Gülnar ilçesinde genellikle arazilerde sınır bitkisi o..

VELETKEN OYNADIĞIMIZ OYUNLAR !! - Gta Vice City 11:59

VELETKEN OYNADIĞIMIZ OYUNLAR !! - Gta Vice City

Herkese merhaba bu videomda veletken çok severek oynadığımız oyunlardan birisi olan gta vice city'i tekrardan oynadım ama farklılık olarak kural ihlali yapmadan oynamaya çalıştım umarım izlerken en az benim kadar keyif a..

  • Emrullah tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce