#Fasta İnşa ediliyor

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

Ağaçları Katır Kutur Kemiren Kunduz Ve Muhteşem Barajı 02:32

Ağaçları Katır Kutur Kemiren Kunduz Ve Muhteşem Barajı

Şu hayvandaki sabır, emek ve çalışkanlık herhalde çok az hayvanda vardır. Koca ağaçları kemirip, sonrada rüzgarın devirmesini bekliyor. Sonra bu ağaçları tekrar parçalayıp muhteşem barajını inşa ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mr. Gay Syria Fragman 01:39

Mr. Gay Syria Fragman

Mr Gay Syria, hayatlarını yeniden inşa etmeye çalışan iki Suriyeli mültecinin hayatını anlatıyor. Avrupa'da bir ülkeye gitmek için gereken yerleşme iznini beklerken İstanbul’da berberlik yapan 24 yaşındaki Husein, muhafa..

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

01:15

"İsrail'in Topraklarını Kimseye Vermeyiz, Savaş Olsa Bile Biz Kazanaca

Batı Şeria’da Filistinlilere ait özel mülklerin üstüne kurulan Amona Yahudi yerleşim biriminin 25 Aralık tarihine kadar tahliye edilmesi bekleniyor. İsrail Yüksek Mahkemesi 2014 yılında verdiği kararda yasadışı olan yer..

Köprü Yapımında Akıl Almaz İş Kazası 01:10

Köprü Yapımında Akıl Almaz İş Kazası

Gelişen teknoloji ile birlikte çok daha büyük yapılar inşa etmeye başlamış olabiliriz fakat bu beraberinde daha büyük güvenlik açıkları da getirmekte. Bunun bir örneği de büyük bir metal parçası yaşıyan vincin zemininin ..

  • JET TV tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türkiye'nin İkinci Büyüğü Olacak 04:01

Türkiye'nin İkinci Büyüğü Olacak

Mersin'in Tarsus ilçesinde inşa edilen ve tamamlandığında 30 milyon yolcu kapasitesi ile Türkiye'nin ikinci büyük havalimanı olacak Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın üst yapı çalışmalarına başlandı...

Hindistan Taç Mahal 00:27

Hindistan Taç Mahal

Tac Mahal denince akla, “Aşk Anıtı” gelmektedir. On yedinci yüzyılda Babür İmparatorluğunun 6. hükümdarı Şah Cihan’ın, vefat eden eşi Mümtaz Mahal adına inşa ettirdiği muhteşem bir şaheserdir...

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..

Hepsi Sahte Çıktı Bu Kaybı Görünce Şok Geçirdiler 03:41

Hepsi Sahte Çıktı Bu Kaybı Görünce Şok Geçirdiler

itter'da operasyon başladı. Güven yaratmak amacıyla, sahte hesapların tespit edilip silinmesi ve takipçi listelerinden çıkarılmasının ardında en büyük şoku ünlüler yaşadı. Bazı ünlülerin hesaplarında ağır takipçi kayb..

  • BETA tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Köprü Camdan , Olan Candan 03:06

Köprü Camdan , Olan Candan

çin'de dağ üstünde kırılmaz camdan inşa edilmiş köprüden geçerken insanlar aşağıya bakar bakmaz içgüdülerine yenik düşmüşler ve camdan kenarlara, korkuluklara kaçmışlar. tabii, köprünün çakma kırılma efekti, korkuyu ve ş..

  • JET TV tarafından
  • 213 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Esed Güçleri Hastaneyi Vurdu 00:31

Esed Güçleri Hastaneyi Vurdu

Suriye'de Esed rejimine ait güçler, İdlib kentinde bir yeraltı hastanesini hedef aldı. Suriye'de gerginliği azaltma bölgesi ilan edilen İdlib'e saldırı düzenleyen rejim güçleri ve Rus kuvvetleri hastaneleri de hedef alıy..

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..

Maceracı _ Rize 1:15:02

Maceracı _ Rize

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, yeni sezonun ilk durağı Rize’den çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Rize’yi keşfe çıkan Murat Yeni, ilk olarak Karadeniz mutfağının inceliklerini ekrana geti..

Hilton Köpeklerine Havuzlu Villa Yaptırdı - İşte Maliyeti 02:52

Hilton Köpeklerine Havuzlu Villa Yaptırdı - İşte Maliyeti

Ünlü model Paris Hilton'un kendine ait göz kamaştıran birkaç malikanesinin yanı sıra köpekleri için de kesenin ağzını açmaktan çekinmiyor. Hilton'un çok sevdiği köpekleri için özel olarak tasarlanan ve inşa edilen havuz..

  • BETA tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tiny Kamyonları - Film Çekmek 26:13

Tiny Kamyonları - Film Çekmek

Tiny Trucks vinç, Charlie, buldozer Billy ve ekskavatör Ed ile çocuklar için bir inşaat karikatür. Bu inşaat kamyonları birçok şey inşa etmek için Lego gibi parçaları birleştiriyor. Bu oyun sayesinde renkleri ve formları..

  • ÇocukTV tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bob Usta - Dondurma Eğlencesi 18:16

Bob Usta - Dondurma Eğlencesi

Bob ve arkadaslari Fixham ve Spring City'de insaat yapiyorlar - onlara katilin. Onlar icin ne bir gökdelen çok büyük, ne bir ağaç ev cok küçük çünki her yaptiklari seyi hos görüyle yaparlar. Her hafta geri dönün ve Bob T..

  • ÇocukTV tarafından
  • 287 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ben 10 - Sahi̇l Kafalar 04:33

Ben 10 - Sahi̇l Kafalar

Tennyson Takımı, Florida, Tampa Plajı'na gittikten sonra dinlenip rahatlama ihtiyacı hisseder. Ama sebepsiz bir fırtına kopar. Hava Kafalılar'ın, Ben'in baş etmesi gereken bir planları vardır: Dev bir batarya inşa etmek...

  • ÇocukTV tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan 04:30

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan Uyan Ey Gözlerim:Bir Sabah Namazını Kaçıran Sultan III. Murat'ın Hicranıdır Sultan III. Murad Han, Padişah II. Selim Han’ın 6 erkek çocuğundan biridir. Bundan gayrı merhum padişahın 3 tan..

  • Dini Mubin tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Minik Kamyonlar İle Öğren - Ed Bulaşık Makinesi Tamir Ediyor 27:39

Minik Kamyonlar İle Öğren - Ed Bulaşık Makinesi Tamir Ediyor

Tiny Trucks vinç, Charlie, buldozer Billy ve ekskavatör Ed ile çocuklar için bir inşaat karikatür. Bu inşaat kamyonları birçok şey inşa etmek için Lego gibi parçaları birleştiriyor. Bu oyun sayesinde renkleri ve formları..

  • ÇocukTV tarafından
  • 138 görüntüleme
  • 5 yıl önce
5000 Bin Maytapın Dizilimi 04:52

5000 Bin Maytapın Dizilimi

5000 bin maytap 'ın nasıl yanyana inşa edildigini izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Anadolu'nun İlk Türk Camisi 01:16

Anadolu'nun İlk Türk Camisi

Adı Menuçehr camii. Bundan tam 950 yıl önce Türklerin Anadolu’da inşa ettiği ilk camii olarak tarihteki yerini aldı. Yıllar içinde zamana yenik düşen Kars Ani Ören Yeri’ndeki o camiden yeniden ezan sesinin yükselmesi ve ..

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak 07:49

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak Kanal İstanbul kapsamında yer alacak projelerin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kanal İstanbul, Boğaz'a benzeyecek. Kanalda, ikinci Haliç de yer alacak. Kanal İstanbul kaps..

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı 01:10

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı

İsrail Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği’nin Tel Aviv’den Kudüs’e taşınması yönündeki ısrarını sürdürüyor. Filistin İsrail meselesinde bomba etkisi yaratacak proje hakkında kısa vadede adım atılmayacağını b..

İstanbul'da Deprem Dönüşümü 02:01

İstanbul'da Deprem Dönüşümü

İstanbul'da deprem riski olan binaların dönüşmesiyle ilgili çalışmalar sürüyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Zeytinburnu'nda inşa edilecek konutların temel atma törenine katıldı. Bakan Kurum 39 ilçede 64 riskl..

Kanser Hastalarına Şifa Olacak Tesis Yapılıyor! _ 01:30

Kanser Hastalarına Şifa Olacak Tesis Yapılıyor! _

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gaziantep'te kanser hastalarına şifa olacak bir tesis inşa ettiklerini, üretecekleri moleküllerle hem ithalatın önüne geçecek hem de yenilikçi bilimsel çalışmaları destekleyecek..

Büyük İskender’in yıktığı sur duvarları gün yüzüne çıktı 09:52

Büyük İskender’in yıktığı sur duvarları gün yüzüne çıktı

Bodrum'da, 2 bin 400 yıl önce Karya Satrabı Mausolos tarafından inşa edilen ve Büyük İskender’in şehri ele geçirmesinin ardından yok edilmeye çalışılan Halikarnasoss surlarının duvarları gün yüzüne çıkıyor. Yaklaşık 7,5 ..