#Fatih abanoz hoşçakal meleğim müzik dinle

Ne İşler Çeviriyorsun - Ölene Kadar 11.Bölüm 03:37

Ne İşler Çeviriyorsun - Ölene Kadar 11.Bölüm

Oyuncular: Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan, Tansu Biçer, Lale Mansur, Ragıp Savaş, Kadriye Kenter, Serpil Gül, Taner Turan, Ferdi Sancar, Gizem Kala, Cihat Süvarioğlu, Aykut Akdere ve Fatih D..

  • ANKA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Tarihte Bu Ay 2.Bölüm izle 12:17

Tarihte Bu Ay 2.Bölüm izle

Cüneyt Gökçer'in sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Fatih Sultan Mehmet'in son seferi ve ölümü, ilk bakanlar kurulu ve Türkkuşu'nun kuruluşu konu edilmektedir...

Dünyayı Titreten 8 Türk &  8 GreatestTurkıs In Hıstory 05:47

Dünyayı Titreten 8 Türk & 8 GreatestTurkıs In Hıstory

Tariha adını altın harflerle yazmış,dünyaya nam salmış 8 Türk. 1-Mete Han 2-Atilla 3-Sultan Alparslan 4-Timur 5-Fatih Sultan Mehmet 6-Yavuz Sultan Selim 7-Kanuni Sultan Süleyman 8-Mustafa Kemal Atatürk..

  • ANKA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın Gördüğü En Güçlü 10 Komutan 04:42

Dünyanın Gördüğü En Güçlü 10 Komutan

Dünyanın Gördüğü En Güçlü 10 Komutan 1- Cengizhan 2- Büyük İskender 3- Timur 4- Fatih Sultan Mehmed 5- Halid Bin Velid 6- Jul Sezar 7- Napolyon Bonapart 8- Mustafa Kemal Atatürk 9- Selahaddin Eyyubi 10- Adolf Hitler..

  • ANKA tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Edirne'nin Tarihi Köprüleri 08:03

Edirne'nin Tarihi Köprüleri

Edirne’nin Meriç, Arda ve Tunca gibi nehirlerinin üzerine kurulan, Fatih Köprüsü, Kanuni Köprüsü, 2. Bayezid Köprüsü, Saraçhane Köprüsü, Gazimihal Köprüsü, Ekmekçizade Ahmet Paşa Köprüsü ve Yeni Köprü ile ilgili bilgiler..

İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan 02:31

İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan

Kara Murat serisinden olan, Kara Murat Fatihin Fermanı filminde başrolleri Cüneyt Arkın ve Melda Sözen paylaşmaktadır. 1973 yılı Erler Film yapımı olan film diğer Kara Murat filmleri gibi Natuk Baytan yönetmenliğinde çek..

Kara Murat Öldürmeden Süründürür 01:44

Kara Murat Öldürmeden Süründürür

Fatih dönemi. Kaptan-ı Derya Yunus Paşa topladığı vergi ve ganimetlerle İstanbul'’a dönerken “Kara Korsan” ve gemilerince çevrilir ve tüm varlığına el konur...

Kara Murat Vs Yeniçeriler 02:51

Kara Murat Vs Yeniçeriler

Padişah Fatih Sultan Mehmet Mora kentinin başsız kaldığını öğrenir...

Kafes İzle 1:53:57

Kafes İzle

Film Türkiye'nin 12 Eylül darbesinde gerçekleşen olayları anlatmaktadır.Hapishanede çekilen işkencelerde fazlasıyla filme yansıtılmış. Yönetmenliğini Mahmut Kaptan'ın yaptığı filmin başröllerinde Turgay Atalay, Erdal Cin..

Başakşehir 2-2 Fenerbahçe Maç Özeti İzle 07:20

Başakşehir 2-2 Fenerbahçe Maç Özeti İzle

Başakşehir 2-2 Fenerbahçe (Maç Özeti - 26 Nisan 2017) 26.4.2017, Medipol Başakşehir 2 – 2 Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Başakşehir, Fenerbahçe’yi ağırladı. Zevkli maçta 2-0 öne geçen Başakşehir..

AK Parti 21 Mayıs'ta Kongreye Gidiyor 03:31

AK Parti 21 Mayıs'ta Kongreye Gidiyor

Adalet ve Kalkınma Partisi 21 Mayıs'ta olağanüstü kongre kararı aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düzenlenecek olağanüstü kongre ile AK Parti genel başkanlık koltuğuna geri döneceği bildirildi. Detayları A Haber Ankara Koor..

2 Yeni KHK Yayınlandı 04:07

2 Yeni KHK Yayınlandı

689 ve 690 sayılı iki yeni kanun hükmünde kararname yayınlandı. Yeni yayınlanan KHK'lar ile ilgili detayları A Haber Ankara Haber Koordinatörü Fatih Atik aktardı....

Ölümlerdem Ölüm Beğen Kara Murat 01:12

Ölümlerdem Ölüm Beğen Kara Murat

Fatih dönemi. Kaptan-ı Derya Yunus Paşa topladığı vergi ve ganimetlerle İstanbul'’a dönerken “Kara Korsan” ve gemilerince çevrilir ve tüm varlığına el konur...

Oysa Sen Çok Güzel Bir Kızsın 00:50

Oysa Sen Çok Güzel Bir Kızsın

tih dönemi. Kaptan-ı Derya Yunus Paşa topladığı vergi ve ganimetlerle İstanbul'’a dönerken “Kara Korsan” ve gemilerince çevrilir ve tüm varlığına el konur. Fatih, Yunus Paşa ve gemisini kurtarması için Kara Murat'’ı göre..

Kırıkkale'de Büyük İlgi Gören 1994 Model Şahin 02:35

Kırıkkale'de Büyük İlgi Gören 1994 Model Şahin

Kırıkkale’de esnaflık yapan Fatih Yunus Güzel’in Şahin aşkı bitmiyor. Yoğun uğraşlar sonucu İstanbul’dan aldığı 1994 model Tofaş marka Şahin’i büyük ilgi görüyor. 23 yaşında olmasına karşılık 6 bin 600 kilometre olan ara..

  • JET TV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erman Toroğlu'ndan Sneijder Yorumu 00:22

Erman Toroğlu'ndan Sneijder Yorumu

Erman Toroğlu: Fatih Terim gelsin, Sneijder'i tek ayak üstünde durdurur...

  • En Yeniler tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 5.Bölüm 29:48

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 5.Bölüm

Çelik Gülersoy'un sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u Fethi konu edilmektedir...

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 11.Bölüm 24:07

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 11.Bölüm

Çelik Gülersoy'un sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; İstanbul'un işgali sonucu 19 Mayıs’ta Fatih'te ve 22 Mayıs'ta Sultanahmet’te düzenlenen mitingler, halkın işgale tepkisi ve işgal sırasında İstanbul'un siya..

Kalp Atışı Tanıtımı 01:06

Kalp Atışı Tanıtımı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’a; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..

İsimsizlerin Kaymakam Fatihi Uğur Güneşle Özel Röportaj 03:43

İsimsizlerin Kaymakam Fatihi Uğur Güneşle Özel Röportaj

Kanal D'nin sevilen dizisi İsimsizler, konusuyla olduğu kadar oyuncularıyla da dikkat çekiyor. İsimsizler'in Kaymakam Fatih rolüyle adından söz ettiren oyuncusu Uğur Güneş ile sizler için özel bir röportaj yaptık. İsimsi..

  • ANKA tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı 03:40

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı Kahramanmaraş’ta FETÖ/PDY operasyonunda dershanelerin bölge sorumlusu olarak arananlar listesinde olan zanlı, gizlendiği öğrenci evinde yakalandı. 1..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Jet İmam Neden Dayak Yediğini Anlatıyor - Nostalji 02:24

Jet İmam Neden Dayak Yediğini Anlatıyor - Nostalji

Jet İmam olarak ünlenen Kastamonu Bozarmut Köyü İmamı Fatih Demircan, cemaatin kendisini neden dövdüğünü kendine has üslubuyla anlatıyor. İyi Seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsimsizler 12. Bölüm 2. Fragmanı 00:54

İsimsizler 12. Bölüm 2. Fragmanı

Öte yandan Berfin kardeşi Dicle’yi almak için her yolu denemektedir. Son bulduğu çare ise Fatih’i can evinden vurur. Berfin, Yıldız'ı kaçırır. Aniden hainler tarafından yolu kesilen Yıldız ise bu sırada Olcay'dan yardım ..

İsimsizler 12.Bölüm Fragmanı 00:59

İsimsizler 12.Bölüm Fragmanı

İsimsizler 12. Bölüm Fragmanı yayında! Fatih, Yıldız'ı kurtarmak için örgütün peşinden gidiyor! Operasyon sırasında Yıldız ölecek mi?..

Arda'ya Yaptığı Yanlışı Doğru Şekilde Göstermeliyiz 02:09

Arda'ya Yaptığı Yanlışı Doğru Şekilde Göstermeliyiz

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören Arda Turan ve Fatih Terim ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu...,..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arda Turan: Benimle Birlikte Milli Takımı Bırakmak İsteyenler Oldu 01:46

Arda Turan: Benimle Birlikte Milli Takımı Bırakmak İsteyenler Oldu

Arda Turan, Fatih Terim'in basın toplantısının ardından bağlandığı canlı yayında Bazı arkadaşlarım benimle birlikte gelip milli takımı bırakabileceğini söyledi, vazgeçirdim. dedi...

Terim Merak Edilenleri Anlattı 13:26

Terim Merak Edilenleri Anlattı "Gazetecileri Uçağa Ben Aldım"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim Kosova maçının ardından çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.....

  • OFSAYT tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu 00:41

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu Fatih'in Eminönü'nde dün gece saat 22.00 sıralarında Tarihi Eminönü Balıkçısı'nın sahibi Selahattin Yıldırım kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla vurulmuş,..