#Fatih abanoz hoşçakal meleğim müzik dinle

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

İsimsizler -  Yıldız Ölümden Dönüyor! 03:24

İsimsizler - Yıldız Ölümden Dönüyor!

İsimsizler 12. Bölüm'de; Berfin'in rehin aldığı Yıldız, ölümle burun buruna geliyor o sırada ise Fatih ve ekibi onu kurtarmak için büyük bir mücadele veriyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu'nun Eski Danışmanı Gürsul'un ByLock Konuşmaları Ortaya Çıktı 00:37

Kılıçdaroğlu'nun Eski Danışmanı Gürsul'un ByLock Konuşmaları Ortaya Çı

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Fatih Gürsul'un ABD'deki FETÖ abisiyle kriptolu yazışmaları açığa çıktı. Yazışmalarda, ByLock'ta 'Murat' kod adını kullanan Gürsul'un, FETÖ abisİ A.H.P'ye akıl danıştığı, Kılıçdar..

İsimsizler 13. Bölüm Fragmanı ( Sezon Finali ) 01:00

İsimsizler 13. Bölüm Fragmanı ( Sezon Finali )

Fatih ve Dayı, Fuat'ı bildiklerini anlatması için helikopterle Ankara'ya götürmeye karar veriyor ancak Savcı Zeki bu duruma engel olmaya çalışıyor! Örgüt, içlerindeki hainin Afran olduğunu öğreniyor. Afran'ın ifşa olmas..

Zula Oynuyoruz Bizim Ekip İle 11:17

Zula Oynuyoruz Bizim Ekip İle

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli zula oynadım iyi seyirler. Bizim Team Coşturduuu...

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Adana'da Galatasaray İzdihamı 02:40

Adana'da Galatasaray İzdihamı

Adana'da Galatasaray İzdihamı Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın deplasmanda Adanaspor ile yapacağı maç için Adana'ya gelen Galatasaray'ı karşılayan taraftarlar izdihama neden oldu. Atatürk Havalimanı'ndan ka..

Minecraft Hard Survival 5. Bölüm Zırhımı Verin Bana 22:22

Minecraft Hard Survival 5. Bölüm Zırhımı Verin Bana

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere hard survival 5. bölümü oynadık iyi seyirler...

İsimsizler 13.Bölüm - Başkanın Ölümündeki Büyük Sır! 04:58

İsimsizler 13.Bölüm - Başkanın Ölümündeki Büyük Sır!

Fatih ve Dayı'yı kurtaran Başkan, Savcı Zeki'yi karşısına alarak onların tüm oyunlarını bozuyor ancak bu canına mal oluyor! Başkan, Virankaya'da hainlerin tüm oyunlarını bozarak bir anda okları üzerine çekiyor ve hainler..

  • ANKA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlber Ortaylı'yı Güldüren Cem Yılmaz Esprisi 00:17

İlber Ortaylı'yı Güldüren Cem Yılmaz Esprisi

Fatih Altaylı ile Teke Tek Özel programına konuk olan İlber Ortay'lıyı Güldüren Cem Yılmaz'ın esprisi adlı videoyu izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.267 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalp Atışı 4.Bölüm 1.Fragman 00:45

Kalp Atışı 4.Bölüm 1.Fragman

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’a; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..

Kalp Atışı 4.Bölüm 2.Fragman 00:59

Kalp Atışı 4.Bölüm 2.Fragman

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’a; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı 00:35

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı Rize’nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde bir kahvehane silahla tarandı. Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Aralarında husumet bulunan iki grup ..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Edepsiz Teklif Aldım Gereğini Yaptım 03:28

Edepsiz Teklif Aldım Gereğini Yaptım

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Selahattin Aydoğdu'yla İzmir Alaçatı'da yaşadığı olayla ilgili Edepsiz bir teklif aldım. Ben de bu edepsiz teklife icabet..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö-Chp Bağlantısı Deşifre Oldu 01:05

Fetö-Chp Bağlantısı Deşifre Oldu

Sabah gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında CHP-FETÖ bağlantısını çok çarpıcı belgelerle deşifre etti. Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Fatih Gürsul'un FETÖ'nün siyaset...

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Kalp Atışı 6.Bölüm 2.Fragmanı 00:58

Kalp Atışı 6.Bölüm 2.Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'e; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..

Kalp Atışı 7.Bölüm 1.Fragmanı 01:01

Kalp Atışı 7.Bölüm 1.Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'e; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı 03:01

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıka

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı Son Dakika... Milli Takım'ın Kosova kadrosundan Enes Ünal, Okay Yokuşlu, Çağlar Söyüncü ve Bilal Başakcıoğlu çıkarıldı. Rusya'da düzenlenecek..

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a  ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. 05:12

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasın

Çavuşoğlu,Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. Çavuşoğlu: 'Schulz, elinden geleni ardına koymasın' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz’u..

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016) 03:02

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016)

Milliler siftahı Kosova'yla yaptı: 2-0 A Milli Futbol Takımı, Kosova engelini rahat aştı ve gruptaki ilk galibiyetini aldı. 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Antalya'da Kosova'yı ağırlayan A Milli Futbol Ta..

  • Cowboy tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arda Turan Milli Takıma Dönüyor 00:52

Arda Turan Milli Takıma Dönüyor

Arda Turan konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Fatih Terim'le yaşadığı gerginlikler uzun süredir gündemde olan, son olarak ise gazeteci Bilal Meşe'yle Milli Takım uçağında sert tartışmalar yaşayan Arda Turan, Mircea L..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Davasında 7 Kişi Tutuklandı 00:52

Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Davasında 7 Kişi Tutuklandı

Mardin´in Derik ilçesindeki hain saldırıda şehit olan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk davasında mahkemeye çıkarılan faillerden 7’si tutuklandı. Sabah saatlerinde Mardin Adliyesi’ne sevk edilen 29 kişiden 17 kişi savcıl..

Behzat Ç. 84. Bölüm Sansürsüz 1:13:42

Behzat Ç. 84. Bölüm Sansürsüz

Behzat Ç. 84. Bölüm Özeti : Rüstem Çam, 55 yaşında kendi halinde bir adamdır. Oğlu Umut’la birlikte yaşayan Rüstem, komşusu tarafından evinde öldürülmüş olarak bulunur. Olay yerine intikal eden cinayet büro elemanlarını..

  • dizi tarafından
  • 23.099 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bütün Avrupa Cengiz'i Konuşacak 03:52

Bütün Avrupa Cengiz'i Konuşacak

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ve futbolcular Berke Özer, Barış Alıcı, Enis Durak ve Fatih Aktay, beIN SPORTS'a özel açıklamalar yaptılar...

  • OFSAYT tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 7 yıl önce