#Fatih tezcan alevi

Gelinim Mutfakta 94. Bölüm Elif ve Cansu Neden Birbirine Girdi 02:32

Gelinim Mutfakta 94. Bölüm Elif ve Cansu Neden Birbirine Girdi

Elif, bugünün neşeli kişisiydi. Yaptığı taklitlerle herkesi eğlendirmesini bildi. Bu konuda da Cansu'nun yardımı da alkışları hak etti. Elif ile Cansu, puanlama sonrası sürekli tartışan Nurten Hanım ve gelini Özlem'in o ..

  • BETA tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gelinim Mutfakta 94 Bölüm Karakter analizcisi Reyhan 04:54

Gelinim Mutfakta 94 Bölüm Karakter analizcisi Reyhan

Reyhan Hanımın duruşuna zıt olan renkli kişiliği bugün keyifli anlar yaşanmasına neden oldu. Yarışmaya girdiği günden itibaren dikkatleri üzerine çeken Reyhan Hanıma her gün bir meslek yakıştırılıyor: Pazartesi psikolog,..

  • BETA tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Benim Adım Osssman Fragman 02:01

Benim Adım Osssman Fragman

Filmde, hayatını bir gazetede köşe yazarı olmaya adamış Osman'ın, kuzeni Fiko ve Dursun'nun yanına gelmesiyle hayatının nasıl değiştiği konu ediliyor. Yönetmen ve yapımcılığını Sedat Kapurtu'nun üstlendiği filmin başrol..

Yasak Elma’da Yeni Gelişme Talat Bulut Yerine Kim Geliyor 03:06

Yasak Elma’da Yeni Gelişme Talat Bulut Yerine Kim Geliyor

Talat Bulut, 'Yasak Elma' dizisinin sezon finalinden sonra taciz iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Med Yapım'ın sahibi Fatih Aksoy, olayla ilgili dava açılması durumunda Talat Bulut ile yola devam edemeyeceklerini ..

  • BETA tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Koray Avcı - Yine Aylardan Kasım (Official Video) 03:30

Koray Avcı - Yine Aylardan Kasım (Official Video)

SENİN İÇİN DEĞER (2018 / DOKUZ SEKİZ MÜZİK) Yönetmen: Korhan Bozkurt Söz & Müzik: İzzet İskender Timur Türsen Düzenleme: Göksun Çavdar Mix & Mastering: Tarık Ceran Kayıt: Buğra Kunt Stüdyo: Renkli İşler Davul: Alpdoğan..

Feryal - Halaylar 04:44

Feryal - Halaylar

Feryal - Halaylar Dinle Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Fatih Doğaner Yönetmen: Yekta Özbilen..

MertCan Ersoy - Dirilme Vakti 04:12

MertCan Ersoy - Dirilme Vakti

MertCan Ersoy - Dirilme Vakti Dinle Söz: MertCan Ersoy, Erman UP Nakarat:Engin Suvay Müzik: Ümit Yurdagül Mix & Mastering: Tansu Dirim Kamera: Hakan Dinç Yönetmen: Fatih Koç, MertCan Ersoy Kurgu : Metehan Ersoy, Arif Toy..

İstanbul’un Göbeğinde Aile Boyu Kavga Kamerada 01:17

İstanbul’un Göbeğinde Aile Boyu Kavga Kamerada

Fatih Şehremini'de, trafikte yol verme yüzünde tartıştığı iddia edilen 2 sürücü birbirine girdi. Tekme, tokat ve sopaların havada uçuştuğu kavgada darp edilen adamı bir genç önce tekmeledi ardından da aracın kapısına sık..

Seren Serengil 2.5 Saat Yolda Kaldı Yayına Yetişemedi 11:57

Seren Serengil 2.5 Saat Yolda Kaldı Yayına Yetişemedi

Hafta içi her sabah olduğu gibi Duymadık Duymayın programı için yola çıkan Seren Serengil, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki çalışmalar nedeniyle trafiğe takıldı. Saatlerce yolda kalan Seren Serengil, canlı yayına bağlan..

  • BETA tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Seren Serengil Trafiğe Takıldı 01:04

Seren Serengil Trafiğe Takıldı

tv100 ekranlarının popüler magazin programı Duymadık Demeyin bugün bir fire ile başladı. Fatih Sultan Mehmet köprüsündeki bakım çalışmaları nedeniyle trafiğe takılan Seren Serengil çektiği videoyu da paylaştı...

  • BETA tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan & Kemal Kılıçdaroğlu ft Devlet Bahçeli - Çok Sevdim Yalan Oldu 01:55

Recep Tayyip Erdoğan & Kemal Kılıçdaroğlu ft Devlet Bahçeli - Çok Sevd

R.T.E & Kılıçdaroğlu - Çok Sevdim Yalan Oldu (Ft. Bahçeli) Bugün Fatih Bulut'un şarkısı Çok Sevdim Yalan Oldu ya parodi video yaptım. Siyasi maksat güdülmemiştir. Mizah amaçlıdır...

  • JET TV tarafından
  • 408 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti 06:00

Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor, Vodafone Park'ta Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti ve ligdeki ilk 3 puanını aldı. Süper Lig'de sahasındaki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, 3. İstanbul Başak..

  • OFSAYT tarafından
  • 18.939 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım 04:19

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım dinle Söz: Hakan Verbiç Müzik: Hakan Verbiç Aranjör: Nurettin Çolak Mix Master : Utku Ünsal Vokal Koçu : Fatih Ertur Klip Yönetmeni : Yusuf Süme Fotoğrafçı : Halil Güzel Boşa sevmişi..

Atiye ( The Gift ) 1. Sezon İnceleme - (DİKKAT SPOİLER) 08:48

Atiye ( The Gift ) 1. Sezon İnceleme - (DİKKAT SPOİLER)

Atiye, 27 Aralık 2019 tarihinde 8 bölümden oluşan ilk sezonun yayımlandığı, senaryosunu Jason George, Nuran Evren Şit ve Fatih Ünal'ın birlikte kaleme aldıkları, fantastik ve aksiyon türündeki Netflix'in ikinci Türk orij..

Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı 02:38

Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Taşkısığı mevkiinde meydana gelen patlamada şehit olan Afyonkarahisarlı Jandarma Uzman Onbaşı Fatih Manga son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde şehidin bir yakı..

Bir gecede 14 iş yeri, 250 bin TL’lik hırsızlık- O anlar kamerada 06:44

Bir gecede 14 iş yeri, 250 bin TL’lik hırsızlık- O anlar kamerada

Fatih’te aynı gecede 14 ayrı iş yerinden 250 bin liralık hırsızlık yapan zanlılar yakalandı. Olay anları güvenlik kameralarına yansırken, yakalanan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi...

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Ebru Gündeş - Hayrandım 04:36

Ebru Gündeş - Hayrandım

Ebru Gündeş - Hayrandım Dinle HAYRANDIM (Şarkı Sözleri) Arada bir hatırımı sormadın İki güzel cümle kurmadın Üzüldüm gönlümü almadın İnsan yerine koymadın Özünde sözünde bir değil Gözümde değerin sersefil Sen be..

Yaşlı adam döviz bürosuna 100 bin TL'lik sahte altın sattı 02:06

Yaşlı adam döviz bürosuna 100 bin TL'lik sahte altın sattı

Fatih'te farklı günlerde aynı döviz bürosuna toplam 100 bin TL'lik sahte altın satan yaşlı adam yakalandı. Altınları sattığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı...

Taksim otobüsünde tıklım tıklım yolculuk 01:27

Taksim otobüsünde tıklım tıklım yolculuk

Taksim-Fatih Kocamustafapaşa arasında sefer yapan otobüste tıklım tıklım yolculuk kameraya yansıdı. Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan önlemler hiçe sayıldı...

Serdar Uzunöz - Karakız 04:37

Serdar Uzunöz - Karakız

Söz: Süleyman Kotan Müzik: Süleyman Kotan Düzenleme: Gürcan Salı Yönetmen: Fatih Baduroğlu..

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak 03:21

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak Dinle GÖKYÜZÜNE BAK Yeni bir hayat vodka bira bir lira Neden olmasın alkol mahallemdeki bakkalda Hayallerimi söndürdün bak son sigaranda Sözlerin kalbime ağır bir yara Üzgünüm bitti r..

Hale Soygaz'ın Hakkındaki Bu Gerçeği Öğrenenlerin Ağzı Açık Kaldı 20:57

Hale Soygaz'ın Hakkındaki Bu Gerçeği Öğrenenlerin Ağzı Açık Kaldı

Usta oyuncu Hale Soygazi son görüntüsüyle herkesi bir kez daha şaşırttı. Yıllara meydan okuyan Hale Soygazi'nin yaşını duyanlar adeta şoke oluyor. 1972'de Saklambaç Gazetesi'nin açtığı Türkiye Sinema Güzellik Yarışması'n..

  • BETA tarafından
  • 199 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Perihan Abla 3. Bölüm full izle (Perran Kutman,Şevket Altuğ 1980 döneminin en iyisi )_ YanKesici 1:14:12

Perihan Abla 3. Bölüm full izle (Perran Kutman,Şevket Altuğ 1980 dönem

Perihan Abla 3. bölüm full izle (Perran Kutman,Şevket Altuğ 1980 döneminin en iyisi ) Perihan Abla 1986-1988 yılları arasında TRT'de yayınlanan Perihan Abla 1986-1988 yılları arasında TRT'de yayınlanan başrollerini Per..

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba) 03:26

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba)

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba) Music video by Ayla Çelik & Beyazıt Öztürk performing Parti (Şiki Şiki Baba). (C) 2020 Sony Music Entertainment Türkiye Tic. A.Ş. Söz: Ayla Çelik (Editör: FLOOM Music..

İstanbul’da dev korsan kitap operasyonu 02:14

İstanbul’da dev korsan kitap operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince Fatih ve Kadıköy’deki 15 adrese gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda piyasa değeri 10 milyon TL olan binlerce 'korsan kitap' ele geçirildi...

Tuna-1 Kuyusundan Tarihi Görüntü 02:18

Tuna-1 Kuyusundan Tarihi Görüntü

Sevgili izleyiciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hafta sonu duyurduğu yeni doğalgaz müjdesiyle birlikte toplam doğalgaz rezervi 405 milyar metreküp oldu. Türkiye petrolleri Fatih sondaj gemisinin çalışma yaptığı Tuna-1 Kuyu..

Duvarı delip saat çaldılar 02:10

Duvarı delip saat çaldılar

İSTANBUL FATİH'TE 4 KİŞİLİK HIRSIZLIK ÇETESİ BİR İNŞAATIN DUVARINI DELİP YANDAKİ DÜKKANDAN 50 BİN LİRALIK SAAT ÇALDI. BALYOZLU HIRSIZLAR SOKAKTA POLİS EKİPLERİNE YAKALANDI. ÇETE ÜYELERİNİN BAŞKA BİR SABIKASI DAHA ÇIKTI...

Grup Tremor - Yazamadık Gitti 03:33

Grup Tremor - Yazamadık Gitti

Söz & Müzik: Mehmet Fatih Ercan Düzenleme: Grup Tremor Yönetmen: Evis..

İnşaat iskelesi tramvay yoluna düştü 03:41

İnşaat iskelesi tramvay yoluna düştü

Fatih Çemberlitaş’ta inşaat çalışmaları yapılan boş binanın iskelesi, tramvay yoluna düştü. Kimsenin yaralanmadığı olayda, tramvay seferlerinde bir süre aksama yaşandı...