#Fed başkanı

Güney Kore yeni devlet başkanını 9 Mayıs'a kadar seçecek 01:08

Güney Kore yeni devlet başkanını 9 Mayıs'a kadar seçecek

Güney Kore'de yolsuzluk skandalı nedeniyle Devlet Başkanı Park Geun-hye'nin görevinden azledilmesi sonrası Ulusal Seçim Komisyonu en geç 9 Mayıs'a kadar sandığa gidileceğini açıkladı. Anayasa Mahkemesi'nin Park'ın devl..

 Kahraman Hollanda'nın Yaptığı Silinemez Bir Lekedir 01:18

Kahraman Hollanda'nın Yaptığı Silinemez Bir Lekedir

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Hollanda'nın, Türk bakanlara yönelik engelleme tavrına ilişkin, Silinemez bir lekedir. Çok yanlış bir harekettir. dedi...

Trump'ın Dinleme İddiası Sonrası Tartışma Sürüyor 01:01

Trump'ın Dinleme İddiası Sonrası Tartışma Sürüyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası döneminde dönemin başkanı Barack Obama'nın kendisini dinlettiği iddialarının ardından tartışma dinmiyor. ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi'n..

01:40

"AB Türkiye'ye Değil Türkiye AB'ye Girmeye Çalışıyor"

Avrupa Parlamentosu'nda konuşan Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk ile AB Komisyonu Başkanı Jean Claude Juncker, Hollanda'ya destek oldu,..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Aziz Yıldırım'ın Kol Kola Girmesi 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Aziz Yıldırım'ın Kol Kola Girmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği Vakfı tarafından İstanbul'da ikinci kez düzenlenen Futbol Zirvesi'ne katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra katılımcılara plaket verdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fikret Orman Kimdir? 05:01

Fikret Orman Kimdir?

2012 yılında Yıldırım Demirören'in TFF başkanı olmasıyla birlikte boşalan Beşiktaş JK başkanlığı için aday olan Fikret Orman, seçimlerde Nazmi Koca ve Bülent Deriş ile yarışmıştır. Seçimlerde kullanılan 4545 oyun 4027'si..

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı 01:35

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı

ABD Başkanı Donald Trump, bir “aldatmaca” olduğunu söylediği iklim değişikliği konusunda bekleneni yaptı. Trump, selefi Barack Obama’nın yürürlüğe koyduğu İklim Eylem Planı'nın iptal sürecini başlatmak için başkanlık kar..

David Cameron Kimdir? 01:46

David Cameron Kimdir?

David William Donald Cameron (d. 9 Ekim 1966), eski Birleşik Krallık Başbakanı ve Muhafazakâr Parti'nin eski genel başkanı. Cameron, 2005 yılında 2005 Muhafazakar Parti (BK) liderlik seçimi'ni kazanarak partinin Genel Ba..

Abraham Lincoln Kimdir? 01:22

Abraham Lincoln Kimdir?

(d. 12 Şubat 1809 - ö. 15 Nisan 1865), ABD'li siyasetçi, devlet başkanı, hukukçu. Amerika Birleşik Devletleri'nin 16. başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin ilk başkanıdır...

Bekir Bozdağ- Kılıçdaroğlu'na Abd'den Mail Gönderdiler 02:45

Bekir Bozdağ- Kılıçdaroğlu'na Abd'den Mail Gönderdiler

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbenin kontrollü olarak yapıldığını iddia eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na kritik bir soru sordu. TGRT'de soruları yanıtlayan Bozdağ, Kılıçdaroğlu'na ABD'den kim mail gönderdi? diye ..

Bahçeli, Alparslan Türkeş'in Mezarı Başında Açıklamalarda Bulundu 14:47

Bahçeli, Alparslan Türkeş'in Mezarı Başında Açıklamalarda Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş, vefatının 20. yılında, Beştepe'deki kabri başında anıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, burada partililere hitap etti, Ülkülerimizden asla savrul..

Kılıçdaroğlu'nun SSK Yılları 35:54

Kılıçdaroğlu'nun SSK Yılları

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu siyasetten önce 1992 ile 1999 yılları arasında SSK genel müdürlüğü yapmış ve o dönemde SSK da yaşananlar merhum gazeteci Savaş Ay tarafından hem kaydedilmiş hem de Kılıçdaroğlu'na sor..

Başbakan  'Darbe Değil' Diyorsan Pensilvanya'nın Ağzıyla Konuşuyorsun 00:57

Başbakan 'Darbe Değil' Diyorsan Pensilvanya'nın Ağzıyla Konuşuyorsun

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'in Gaziemir ilçesinde düzenlenen mitingde halka seslendi...

Donald Trump Nato Ülkelerine: Ödeme Yapın 00:39

Donald Trump Nato Ülkelerine: Ödeme Yapın

ABD Başkanı Donald Trump, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile düzenlediği ortak basın toplantısında, NATO üyelerinin savunma için borçlu oldukları miktarı ödeyeceğini ve eksikliği telafi etmek için ABD'ye güvenemey..

32. Gün-1990 Doğu Ve Batı Almanya'nın Birleşmesi İzle 07:35

32. Gün-1990 Doğu Ve Batı Almanya'nın Birleşmesi İzle

Doğu Almanya'nın askeri gücü, Varşova Paktı'ndan ayrılma düşüncesi, Doğu ve Batı Almanya'nın birleşmesi ile oluşabilecek etkiler. Mehmet Ali Birand'ın, DAC Genelkurmay Başkanı Baas, Batı Almanya Genelkurmay Başkanı Klaus..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Simpsonlar Trump'ı Ti'ye Aldı 01:35

Simpsonlar Trump'ı Ti'ye Aldı

Amerikan kültürüyle özdeşleşmiş çizgi dizilerden Simpsonlar (Simpsons), ABD Başkanı Donald Trump'ın görevdeki ilk 100 gününü değerlendiren kısa bir video yayınladı. Videoda Trump, başkanlıktaki başarılarını sıralarken go..

Kılıçdaroğlu  Kavga Edenleri Gerekirse Kapının Önüne Koyacağız 01:11

Kılıçdaroğlu Kavga Edenleri Gerekirse Kapının Önüne Koyacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti içi kavgaya asla izin vermeyeceğim. Kavga edenleri gerekirse kapının önüne koyacağız dedi...

Jose Mujica'nın Türkiye'de Yaşayabileceği Köy 04:33

Jose Mujica'nın Türkiye'de Yaşayabileceği Köy

Dünyanın en yoksul devlet başkanı olarak anılan Uruguay eski Devlet Başkanı Jose Mujica eşi ile birlikte Türkiye’ye geldi. Peki böyle mütevazı bir devlet adamı Türkiye'de yaşamayı düşünse nerede yaşayabilirdi? Hiçbir dev..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devlet Bahçeli  İdamı Getirelim Alttan Almayalım 01:46

Devlet Bahçeli İdamı Getirelim Alttan Almayalım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, idam cezasının getirilmesi ile ilgili, “Durmayalım, alttan almayalım, geciktirmeyelim. Türkiye’nin kendi göbek bağını nasıl kestiğini, nasıl keseceğini herkese gösterelim” dedi...

CHP Liderini Yüzüne Karşı Eleştirdi 01:35

CHP Liderini Yüzüne Karşı Eleştirdi

Devletin zirvesi Danıştay'ın kuruluş yıldönümünde buluştu. Kürsüye Danıştay Başkanı Zerrin Güngör çıktı. Gündeminde 16 Nisan referandumu sonrası başlayan, yargı tartışmaları vardı. Güngör, kabul edilen anayasa değişikliğ..

Putin'e Güvercinin Asker Selamı Vermesi 00:08

Putin'e Güvercinin Asker Selamı Vermesi

Rusya devlet başkanı Viladimir Putin'e asker selamı veren güvercinin kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanından Karpuz Reklamı 01:51

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanından Karpuz Reklamı

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin medyatik başkanı Hüseyin Sözlü, hem Adana Karpuzunu tanıtmak hem de Ramazan ayı vesilesiyle bir reklam filminde ailesiyle birlikte rol aldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esprisine Gülünmeyen Adam Putin 00:37

Esprisine Gülünmeyen Adam Putin

Şanghay İşbirliği Örgütü'nün Astana'daki toplantısı vesilesiyle Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ikili bir görüşme gerçekleştirdi. ÇİN LİDERİ TEK KALDI Toplantı masasına ekibinden önce..

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Mayor 2.Fragmanı 00:30

The Mayor 2.Fragmanı

ABC'de rapçi tarafından desteklenen bir belediye başkanı (Brandon Michael Hall) hakkında kasabasını temizlemeye hazır yeni bir komedi. Belediye Başkanı Lea Michele, Yvette Nicole Brown ve ABC'de ilk kez 3 Ekim'de başlıyo..

Trump Cnn Muhabirini Rezil Etti 00:42

Trump Cnn Muhabirini Rezil Etti

ABD Başkanı Donald Trump, ülkede çıkan son olaylarla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladığı basın toplantısında kendisine soru sormak isteyen CNN muhabirine Ben doğru haberleri severim, yalanları değil. Siz yalan h..

Cumhurbaşkanı  Abbas'ı Resmi Törenle Karşıladı 01:49

Cumhurbaşkanı Abbas'ı Resmi Törenle Karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı resmi törenle karşıladı...

Aziz Kocaoğlu, Başbakan'ın Karşısında Öfke Nöbeti Geçirdi 02:07

Aziz Kocaoğlu, Başbakan'ın Karşısında Öfke Nöbeti Geçirdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'de bir açılış töreninde kürsüye çıktı.. Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı programda İzmirlilerce protesto edildi. Ve o protestolar sürerken üslubu da ses tonu..

Çeçen Komutan'dan Boris Yeltsin'e Bürokrasi Dersini Verdiği Ölümsüz An 02:25

Çeçen Komutan'dan Boris Yeltsin'e Bürokrasi Dersini Verdiği Ölümsüz An

Çeçenistan devlet başkanı Zelimhan Yandarbiyev mağlub ettikleri Rusya devlet başkanı Boris Yeltsin'in masanın başına oturmasını kabul etmiyor ve eşit şartlarda karşılıklı oturmaları gerektiğini belirtiyor. Yeltsin tartış..

  • PengoTV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan ile Bahçeli Arasında İlginç Diyalog 01:53

Erdoğan ile Bahçeli Arasında İlginç Diyalog

TBMM'deki yasama yılı açılış resepsiynunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanına gelerek, bir süre sohbet etti. Bahçeli'nin yakasındaki Türk bayrağı rozetine işaret eden Erdoğan,..