#Feddahın aşk acısı

Cambaz Kız 02:18

Cambaz Kız

Bir cambaz kızla, ailesinin evlenmelerine karşı çıktığı bir zengin çocuğun aşk öyküsü. Filmin Adı: Cambaz Kızın Aşkı Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Sabina, Efgan Efekan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Y..

Eminem - Without Me 04:59

Eminem - Without Me

Without Me [Intro (Obie Trice)] Obie Trice/Real Name No Gimmicks [2x] two trailer park girls go 'round the outside, 'round the outside, 'round the outside Guess who's back, back again Shady's back, tell a friend Gu..

Cengiz Coşkuner  Hırçın Kız 05:40

Cengiz Coşkuner Hırçın Kız

O büyük sevgiyi o büyük aşkı Biliyorum deyip güldürme beni Senin aşk dediğin eski bir şarkı Seviyorum deyip güldürme beni Bu zamanda aşkın adı mı kaldı Sevip sevilmenin tadı mı kaldı Yoksa tüm yalanlar sana mı kal..

Aydın Kurtoğlu  Tüh Tüh 03:15

Aydın Kurtoğlu Tüh Tüh

Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Ceyhun Çelikten Düzenleme: Serkan Balkan ı bir kenara yazıp da İki vah vah bir tüh tüh beni hatırla Yediğin her kazıkta Aşk haddini bildirir Silmez asla, adını bir kenara yazıp da İki vah vah bi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.236 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Park Duman Altı 00:36

Park Duman Altı

Fenomen Burak park duman altı videosunu Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fabrikatörden Askıntılık 00:44

Fabrikatörden Askıntılık

Aşk Mücadelesi - Hülya Koçyiğit & Yusuf Sezgin..

Benim Kızım Senin Gibi Şoföre Layık Değil 01:00

Benim Kızım Senin Gibi Şoföre Layık Değil

Aşk Mücadelesi - Hülya Koçyiğit & Yusuf Sezgin..

Eve Kapatıp Gün Yüzü Göstermem Sana 00:43

Eve Kapatıp Gün Yüzü Göstermem Sana

Hülya Koçyiğit & Yusuf Sezgin - Aşk Mücadelesi..

Nuri Alço ve Perihan Savaş 00:38

Nuri Alço ve Perihan Savaş

Aşk ve Kin. Havayollarında hostes olarak çalışan Cansu (Perihan Savaş), kendisinde gözü olan kaptan pilot Nejat’la (Nuri Alço) ilişkiye girmek istemez. Boğazda köpeği ile balık tutmaya gittiğinde Kenan (Tarık Tarcan) adl..

1989 Yılı Gülben Ergen İlk Filmi 00:42

1989 Yılı Gülben Ergen İlk Filmi

Biz Ayrılamayız, 1989 Türkiye yapımı film. Başrolünde Bülent Ersoy'un yer aldığı film adını, sanatçının aynı yıl çıkardığı hit şarkıdan almıştır. Film Gülben Ergen'in sinema dünyasına adım attığı film olmasının yanı sıra..

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım 02:19

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri 02:05

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri

Bir akşam-üstü pencerenden bakıyordun Ağır ağır, yollara inen karanlığa. Bana benzeyen biri geçti evinin önünden. Kalbin başladı hızlı hızlı çarpmaya.. O geçen ben değildim. Bir gece, yatağında uyuyordun.. Uyanıve..

Aşkın Delisi İzle 02:17

Aşkın Delisi İzle

Bir Maraş dondurmacısının hayatında ne kadar farklılık olabilir ki! Ekrem uzun zamandır babasından aldığı meslek olan dondurmacılık mesleğini en iyi şekilde devam ettirmektedir. Bunun yanı sıra oldukça büyük bir aşkta be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.602 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - İntihaşk 03:15

Feride Hilal Akın - İntihaşk

Feride Hilal Akın - İntihaşk Söz - Müzik: Onur Can Özcan Yarın olmaz bugün Yarım olmaz bütün Benim ol bu gece Yazı görse gözüm Kışı unutmaz özüm Bitmez bu gece Ötesi mi var Yalnızlığı yalnız seninle aldattım Kıskandı y..

Gülben Ergen İlk Filmi 00:52

Gülben Ergen İlk Filmi

Biz Ayrılamayız, 1989 Türkiye yapımı film. Başrolünde Bülent Ersoy'un yer aldığı film adını, sanatçının aynı yıl çıkardığı hit şarkıdan almıştır. Film Gülben Ergen'in sinema dünyasına adım attığı film olmasının yanı sıra..

Yalın - Cumhuriyet 04:26

Yalın - Cumhuriyet

Yalın - Cumhuriyet Aşktanadam misali bu acıdan nefes alamazken Önümde günler geçiyor sen hala aynı yerde Sarılmak anlamlanmıştı Seninle hayat oyalanmıştı Ne gündüzün gecenin farkında Şimdi hepsini geri verin bana K..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Eyvahlar Olsun 04:29

Yalın - Eyvahlar Olsun

Aşk rahatsızlanmakmış yer iz yurt unutmakmış Hiç farkında bile olmadan hep ona uyanmakmış Bir dertli yolcu bu gönül hangi durakta sabahlarmış Onun ruhu bile duymadan sessiz ağlarmış Bana eyvahlar eyvahlar olsun Bug..

Feride Hilal Akın - Gözlerimi Kapatsam 03:10

Feride Hilal Akın - Gözlerimi Kapatsam

Aşk bir hastalıkmış sanki, Seni bende hapsetti; yüreğim kilitli. Ben odamda kokunla şimdi, Konuştuğum duvar sessizdi. Adın nefesimdi. Buralar şimdi yangın yeri Yokluğun yangının alevi x2 Söyle gitm..

Feride Hilal Akın - Yalnızlığın Ezgisi 01:50

Feride Hilal Akın - Yalnızlığın Ezgisi

Bir sen, bir sigaram var üstüme sinen İkiniz de birbirinizden beter Kalabalık,uzun bir caddede tutumuşum yalnızlığın elinden Bilen varsa konuşsun şu ayrılığın dilinden Kurutsun kökünden elinden gelen Ki sen gittin ezgis..

Feride Hilal Akın - Unutulmaz 02:55

Feride Hilal Akın - Unutulmaz

O an kulakların çınlasın Seni burdan andığmda Aman sakın ağlamayasın Bizi sakla gözyaşında Unutulmaz unutulmaz Yaşadığımız unutulmaz Bize olanlar yaşananlar Nasıl olur unutulur O an dudakların sızlasın Başka b..

Feride Hilal Akın - Kan Revan İçindeyim 02:23

Feride Hilal Akın - Kan Revan İçindeyim

Bagislayin beni sevdalarim Kendimi parçalara ayiramadim Alin gidin korkularimi Saçlarimi ellerinizle oksayin Hiçbir ayrilik yeniden yaratmiyor artik beni Alin gidin korkularimi Saçlarimi ellerinizle oksayin Ve bütün ayr..

Barış Manço Kol Düğmeleri 1964 04:20

Barış Manço Kol Düğmeleri 1964

Hatırlarım bugün gibi sessiz geçen son geceyi Başın öne eğik bir suçlu gibi bana verdiğin hediyeyi İki küçük kol düğmesi bütün bir aşk hikayesi İki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda Akşam olunca sustururum ..

Yalın - Günaydın 04:57

Yalın - Günaydın

Besbelli uzun zamandır aynayı kendine döndürmüyorsun Yitirilenler apaçık ortada sen hala yüzüme gülümsüyorsun Aşk içinde misafir olmaz Ya yalnız sen ve ben İki gönül arasına üç saklanmaz Ya yalnızlık ve ben Ya o y..

Sıla ve Erdal Beşikçi'nin  Yasak Aşkları 00:51

Sıla ve Erdal Beşikçi'nin Yasak Aşkları

Sıla ile Erdal Beşikçi nin Yasak Aşk yaşadıkları Ortaya Çıktı.....

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Erçel Instagram'ı Karıştıran Paylaşım! 01:15

Hande Erçel Instagram'ı Karıştıran Paylaşım!

Son olarak Burak Deniz'le Aşk Laftan Anlamaz dizisinde rol alan Hande Erçel bir dergi röportajı için çektirdiği bir kareyi Instagram hesabından paylaştı. Büyük ilgi toplayan fotoğrafı yarım saat gibi kısa bir süre için..

  • ANKA tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lise Devriyesi - Hep Sen (KLİP) 03:34

Lise Devriyesi - Hep Sen (KLİP)

6. Bölüme kadar Yiğit ve Işıl'ın aşk sahneleri...

Fahriye Evcene Özcan Denizi Sormak Saygısızlıktır 04:50

Fahriye Evcene Özcan Denizi Sormak Saygısızlıktır

Fahriye Evcen'e daha önce aşk yaşadığı Özcan Deniz haberlerine güzel oyuncu neler söylemiş....

  • ANKA tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tanju Okan İçkim Sİgaram 04:03

Tanju Okan İçkim Sİgaram

Dudaklarım kurudu aşk ateşiyle Bir damla su verecek o pınar nerde Gözlerim bir noktada dalgın soruyor Yıllardır dost bildiğim sevgilim nerde Nerde bana sevgiyle uzanan eller Nerde bana söylenen o tatlı sözler Büsbütün in..

Motivated By Money 03:39

Motivated By Money

[Hook] I'm money motivated, I'm all about my bread All the hoe ass niggas hate it They wish that I was dead I'm money motivated, I'm all about my bread All the hoe ass niggas hate it They wish that I was dead Now I done..

Ariana Grande - Ft. Selena Gomez - Break To Know 04:10

Ariana Grande - Ft. Selena Gomez - Break To Know

ARIANA GRANDE LYRICS Best Mistake (feat. Big Sean) How soon do we forget How we felt Dealing with emotions That never left Playing with the hand that We were dealt In this game Maybe I'm the sinner And you're the sai..