#Felipo melonun canlı yayında fenerbahçeye küfür etmesi

Demet Akalın Dava Açacağını Söylediği Aslı Barış'la Yüzleşti 05:32

Demet Akalın Dava Açacağını Söylediği Aslı Barış'la Yüzleşti

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'da ünlü popçu Demet Akalın programa telefonla bağlanarak, Gülşah Saraçoğlu'nun tasarladığı konser kıyafeti ile ilgili Yan sanayi benzetmesi yapan moda yazarı Aslı Barış ile canlı yayında karş..

  • BETA tarafından
  • 137 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Banu Parlak Gözyaşlarına Boğuldu 12:33

Banu Parlak Gözyaşlarına Boğuldu

Banu Parlak ile Belalım Benim in Bestecisi Emrah Arasında Gerginlik Devam Ediyor. 2. Sayta Programına Katılan Parlak, Canlı Yayında Emrah'a Cevap Verdi. Benim Para Kazanacağımı Düşünerek Engel Olmak İstediler Diyen Pa..

  • BETA tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Trump Bolton'a -Aptal- Dedi 02:21

Trump Bolton'a -Aptal- Dedi

Yayımlanan kitabıyla gündeme gelen John Bolton... Ve demokratların adayı Joe Biden. Okyanus ötesinde başkanın hedefinde yine onlar vardı. Donald Trump katıldığı bir canlı yayında iki ismi de topa tuttu...

Kadın Muhabirin Fıskiye ile İmtihanı 00:11

Kadın Muhabirin Fıskiye ile İmtihanı

Tarım ile ilgili haberi canlı yayında kanala bağlanarak gerçekleştiren kadın muhabir , bir anda açılan fıskiyenin mağduru olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Biden ve Trump İlk Kez Karşı Karşıya Geldi 02:42

Biden ve Trump İlk Kez Karşı Karşıya Geldi

Amerika'da nefesler tutuldu, gözler başkanlık yolundaki ilk düelloya çevrildi. Biden ve Trump canlı yayında kozlarını paylaştı. İfadeler çok sertti, tartışma boyunca tansiyon bir an olsun düşmedi...

Yaşadıklarını anlatan muhabir gözyaşlarını tutamadı. 11:45

Yaşadıklarını anlatan muhabir gözyaşlarını tutamadı.

İzmir'deki depremde enkaz altında kalan 21 yaşındaki Seda Dinçer'in cansız bedenine ulaşıldı. CNN TÜRK Muhabiri Ceylan Sever, Doğanlar Apartmanı önünde gerçekleştirilen canlı yayında deprem bölgesinde yaşadığı bir olayı ..

İstanbul'da Kapanan İşletmelere Destek 14:20

İstanbul'da Kapanan İşletmelere Destek

TGRT Haber Ekonomi Müdürü Celal Toprak ile İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç canlı yayında konuğumuz oldu. Enflasyonu, İstanbul'da kapalı olan 20 bin işletmeyi ve paket servisteki komisyonları konuştuk...

Altın Rezervi Nerede Bulundu- İşte Bilecik Söğüt'te Altın Rezervinin Bulunduğu Yer 02:08

Altın Rezervi Nerede Bulundu- İşte Bilecik Söğüt'te Altın Rezervinin B

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü ve Gübretaş Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Poyraz, Gübretaş'a ait Söğüt altın sahasında 3,5 milyon onsluk altın kaynağının tespit edildiğini açıklamasının ardından gözler..

Türkiye'nin konuştuğu gelin! 04:03

Türkiye'nin konuştuğu gelin!

O, DAMAT ADAYLARINDAN ALDI... ESKİ EŞİ DE İDDİASINA GÖRE ONDAN ALDI... SHOW TV’DE YAYINLANAN DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMINA KONUŞAN SAHTE GELİN, CANLI YAYINDA DAMAT ADAYLARINI EVLİLİK VAADİYLE DOLANDIRDIĞINI ..

NASA'dan Türkiye'ye Kuraklık Uyarısı 06:32

NASA'dan Türkiye'ye Kuraklık Uyarısı

NASA, Türkiye'nin yer altı su rezervlerini gösteren bir harita yayınladı. Türkiye'nin büyük bir bölümünde yer altı suları ortalama seviyenin altında. Peki, bu ne anlama geliyor. Su Politikaları Uzmanı Dursun Yıldız, TGRT..

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı! 02:52

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı!

SHOW TV’DE YAYINLANAN DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMINI YALOVA’DAN İZLEYEN BİR KIZ ÇOCUĞU, İNANILMAZ BİR İDDİADA BULUNDU… SAHTE GELİN MELİSAY TOSUN’UN ESKİ EŞİ EMİRHAN ARSLAN’IN, 3 YIL ÖNCE KENDİSİNE CİNSEL İSTİ..

Sahte gelin Melisay Tosun gözaltında! 02:37

Sahte gelin Melisay Tosun gözaltında!

SHOW TV EKRANINDA TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE BOMBA GİBİ DÜŞEN SAHTE GELİN ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ. POLİSİN BAŞLATTIĞI OPERASYONDA, SAHTE GELİN MELİSAY TOSUN CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI... BAKIN O ANLARDA NELER YAŞANDI?..

'Tık' uğruna bunu da yaptılar! 01:43

'Tık' uğruna bunu da yaptılar!

BUGÜN SOSYAL MEDYAYA DÜŞEN BİR VİDEO ORTALIĞI KARIŞTIRDI... TİKTOK'TAKİ CANLI YAYINDA BİR KADINI ÖLÜMLE TEHDİT EDEN, 'BOĞAZINI KESECEĞİM' DİYEN GENÇ, YAKALANIP GÖZALTINA ALINDI... VE BAKIN, O TEHDİTLERİN ALTINDAN NASIL B..

Katil iş ortağı tutuklandı! 06:07

Katil iş ortağı tutuklandı!

Eskişehir'deki korkunç cinayet. Katil zanlısı eski ortak tutuklandı. Tokkal çifti ve 4 yaşındaki oğulları 16 Şubat günü yeni taşındıkları evlerinde katledildi. Katil zanlısı eski ortağı çıktı. Katil zanlısını ele veren i..

Tava Ciğer Mi, Şiş Ciğer Mi- 32:42

Tava Ciğer Mi, Şiş Ciğer Mi-

Gastronomi Eleştirmeni Vedat Milor bir anket düzenlendi. Polemiğin fitilini ateşledi. Tava ciğer mi, şiş ciğer mi? Biz hem Vedat Milor’a tercihini sorduk hem de Edirne ve Urfalıların düşüncelerini canlı yayında aldık..

İşte Türkiye'nin milli füzeleri! CNN Türk tek tek füzeleri anlattı 05:55

İşte Türkiye'nin milli füzeleri! CNN Türk tek tek füzeleri anlattı

TÜBİTAK SAGE’nin genç mühendis ve teknisyen ekibi tarafından geliştirilen, Türkiye’nin ilk görüş içi havadan havaya füzesi Bozdoğan, uçaktan ilk atışını başarıyla gerçekleştirdi. F-16’dan atılan Bozdoğan, hedefi “Doğruda..

'Yalan terörü estiriyorlar!' 02:46

'Yalan terörü estiriyorlar!'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, orman yangınları üzerinden siyaset devşirmeye çalışan muhalefet partilerine yüklenerek, 'Biz sadece yangınlarla..

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim! 12:33

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim!

Ölüm ilanını yazdı, ortadan kayboldu. Müge Anlı cenazeme kaç kişi katılır diye merak ettiniz mi hiç diye sorup sabahtan beri bunu düşündüğünü söyledi. 50 yaşındaki Türkan Hanım’ın bunu düşündüğünü ve sosyal medyadan ölüm..

Avustralya'da zorunlu aşı karşıtı eylemde inanılmaz görüntüler! İşçiler muhabire saldırdı! 01:49

Avustralya'da zorunlu aşı karşıtı eylemde inanılmaz görüntüler! İşçile

Avustralya'da aşı karşı inşaat işçileri yine sokağa çıktı. Eylemlerde tansiyon yüksek. Öyle ki protestocular haber yapmaya çalışan muhabire şişe atarak saldırdı. Avustralya'nın 7 News kanalında çalışan bir muhabir, koro..

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı! 14:21

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı!

Ölüm ilanını yazdıktan sonra kaybolan Türkan Hanım canlı yayında... Türkan Hanım, evden çıkamadığını, adamın bırakmadığını, sonra adama “Beni Müge Anlı arıyormuş, senin de başın belaya girer” dediğini, otogara gittiğini,..

“Ne olur bebeğimi bulun” 03:18

“Ne olur bebeğimi bulun”

Gözyaşları içinde bebeğinin bulunmasını istemişti. O anne bebeğine kavuştu. Baba ise canlı yayında polis tarafından gözaltına alındı...

Şehrin girişlerine beton bariyerler kuruldu, siperler kazıldı 02:52

Şehrin girişlerine beton bariyerler kuruldu, siperler kazıldı

İrpin ve Bucha’da patlama sesleri artık giderek yükseliyor. Sivillerin tahliyesi bölgede kesilmiş durumda. Dün A Haber ekiplerinin yanına bomba düşmüştü. Sıcak noktadan Kiev merkeze gelen A Haber Programlar Şefi Emine Ka..

Erdoğan İle Tokalaşmak İçin Sıraya Girdiler 05:29

Erdoğan İle Tokalaşmak İçin Sıraya Girdiler

NATO Olağanüstü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nde gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üzerindeydi. Birçok ülkenin lideri Erdoğan ile tokalaşmak için sıraya girdi. Zirvedeki görüntüleri Mustafa Yıldız canlı yayında yor..

İzmit'te zincirleme kaza! Kamyonet sağlık ocağına girdi! 02:32

İzmit'te zincirleme kaza! Kamyonet sağlık ocağına girdi!

İzmit 'te freni boşalan kamyonet sağlık ocağına girdi. Kamyonet bölgede bulunan iki aracı da hurdaya çevirdi. Olay yerinde bulunan A Haber muhabiri Hakan Suer gelişmeleri canlı yayında aktardı. İzmit'te saat 12,30 sular..

Zandan uzak insanlığa... 48:05

Zandan uzak insanlığa...

Dünyada yaşanan olayları farklı bir bakış açısı katarak, dünyanın ve kainatın de neler olduğunu, insanlığın nereye doğru gittiğini araştırmalarla konuşup, anlayacağız...

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 3 hafta önce
TARKAN - Cuppa 04:23

TARKAN - Cuppa

Cuppa Hey tayfa Kalk kalk kalk hadi durma Hey hey tayfa Hey hey hey hey Televizyonu açma Telefona da bakma Ne acıklı ne saçma Sanki kıyamet Her şey satılık Kalplerde katılık Aşklar yatılık Akışta millet Cuppa cuppa c..

  • PengoTV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Futbolcunun kafa attığı hakem (Viktor Tejo)  öldü 00:59

Futbolcunun kafa attığı hakem (Viktor Tejo) öldü

Meksikanın Tulancingo kentinde Amigos del Balon sahasında oynanan maçı yöneten hakem Viktor Tejo'nun çaldığı faule Canarios-Rojo Gomez takımı oyuncusu Ruben Vasquez itiraz etti. Futbolcu, itiraz sırasında küfür de edince..

Meksikalı Futbolcu Hakemi Öldürdü 01:01

Meksikalı Futbolcu Hakemi Öldürdü

Meksikalı Futbolcu Hakemi Öldürdü Meksika'daki amatör küme maçında hakem Viktor Tejo'nun çaldığı faule Canarios-Rojo Gomez takımı oyuncusu Ruben Vasquez itiraz etti. Futbolcu, itiraz sırasında küfür de edince hakem kırm..

Mecliste Yumruklu Kavga! 00:57

Mecliste Yumruklu Kavga!

CHP'nin TBMM'deki bugünkü grup toplantısı sırasında Meclis’te arbede yaşandı. Olay yerine gelen TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’ya yaşananları aktaran CHP’liler, girişlerinin polis tarafından engellendiğini ve poli..

  • PengoTV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 8 yıl önce