#Fen lisesi

Arzum Onan Kimdir? 03:06

Arzum Onan Kimdir?

Arzum Onan, 31 Ekim 1973'te Ankara'da, memur bir ailenin tek çocuğu olarak doğdu. İlkokulu Ankara'da, ortaokul ve liseyi ise İstanbul'da okudu. Ümraniye Endüstri Meslek Lisesi Yapı Ressamlığı Bölümü'nden mezun oldu. 1992..

Arda Kural Kimdir? 02:28

Arda Kural Kimdir?

Arda Kural Kimdir? ile ilgili görsel sonucu Arda Kural 12 Nisan 1980, Yalova, Türk oyuncu. Yalova Endüstri Meslek Lisesi'nde kimya okudu. 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı. 1999'da kendi kurduğu Tiya..

Rasim Öztekin Kimdir? 01:44

Rasim Öztekin Kimdir?

İstanbul'daki Galatasaray Lisesi'nin ardından İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndan mezun olan sanatçı, sahne yaşamında ilk deneyimlerini İstanbul Akademik Sanatçılar Topluluğu, ve Kadıköy Halk eğitim ve Nö..

Feridun Düzağaç Kimdir? 01:50

Feridun Düzağaç Kimdir?

Feridun Düzağaç Türk şarkıcı, besteci, söz yazarı ve aranjör. İlkokulu Adana Hayriye Kemal Kusun İlkokulu'nda okudu. Ortaokulu ise Adana'da Seyhan Ortaokulu'nda bitirdi. Adana Borsa Lisesi'nde okurken okul korosunda ilk ..

Erdal Beşikçioğlu Kimdir? 01:33

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1..

Ayşe Hatun Önal Kimdir? 01:03

Ayşe Hatun Önal Kimdir?

Ayşe Hatun Önal, 29 Temmuz 1978'de Adana'da dünyaya geldi. Adana Borsa Lisesi'nden mezun olduktan sonra Eskişehir Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünü kazandı...

Defne Samyeli Kimdir? 01:58

Defne Samyeli Kimdir?

17 Mart 1972 tarihinde aslen Malatya'lı bir ailenin ikinci kızı olarak İstanbul'da doğmuştur. Sühan adında bir erkek kardeşi vardır. TRT İstanbul Radyosu'nun çocuk korosuna girdi. Nişantaşı Anadolu Lisesi'ni üçüncülükle ..

Rekabetçi Meslek Liseli Kavgası 04:21

Rekabetçi Meslek Liseli Kavgası

Evet arkadaşlar 140 santimetrelik(saydım) kardeşimiz rocky edasıyla diğer çocuğa girişiyor tehditleri küfürleri ardı ardına sıralıyor burası meslek lisesi velkam tu cehennem !!!..

  • JET TV tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahramanmaraş'ın Gururu 07:55

Kahramanmaraş'ın Gururu

Spor Aktüel'e Bu Hafta Türkiye’de İsminden Söz Ettiren Kahramanmaraş Spor Lisesi Konuk Oldu. - YouTube..

Kalp Atışı 1.Tanıtım Yakında 01:03

Kalp Atışı 1.Tanıtım Yakında

“Dünya ne kadar berbat bir yer olsa da, iyilerin mutlaka kazanacağını kanıtlayan birileri her zaman vardır. Belki de O size hiç adil davranmayan kaderin sunduğu ilk ve tek şanstır. Henüz on sekiz yaşındaki lise öğrencisi..

3 Adamdan Vefa Lisesine Özel Video! 02:57

3 Adamdan Vefa Lisesine Özel Video!

Vefa Lisesi öğrencilerinden 'En İyi Talk Show' ödülü alan 3 Adam, ödül törenine katılamadıkları okulun öğrencileri için bir video hazırladılar...

  • ANKA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sivas'ta Öğretmenden Öğrencilere Sıra Dayağı 00:34

Sivas'ta Öğretmenden Öğrencilere Sıra Dayağı

Sivas'ta Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğretmen tahtaya kaldırdığı öğrencileri sırayla tokatladı. O anlar bir öğrencinin cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi. Öğretmen O.K.'nın, şikayet üzerine s..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lise Devriyesi - 11.Bölüm Fragman (Final) 00:38

Lise Devriyesi - 11.Bölüm Fragman (Final)

Yiğit, kendisi için son derece zor olan bu sıradışı görevi başarmak zorundadır. Bu da yetmezmiş gibi, bir de polis olma sevdalısı Işıl’a (18) toslar okulda. Işıl’ın, kendisini Karebil Lisesi’ne gönderen Başkomiser Necdet..

Adı Efsane -  Takım Şampiyon! 05:59

Adı Efsane - Takım Şampiyon!

Adı Efsane 20. Bölüm'de; Uzun zamandır beklenen final maçı gerçekleşiyor ve Yalıköy Lisesi kupayı alıyor...

  • ANKA tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Dünyanın En Pahalı Okulu İsviçre'de 00:59

Dünyanın En Pahalı Okulu İsviçre'de

Dünyanın en pahalı lisesi İsviçre'deki Institut Le Rosey adlı okul. 1880 yılından beri eğitim veren lisede bir yıllık eğitim 113 bin dolar (yaklaşık 400 bin lira). İsviçre'nin Rolle kasabasındaki bulunan Institut Le Ro..

  • ANKA tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burak Özçivit Ve Murat Boz'a Sorulan İlginç Sorular 03:27

Burak Özçivit Ve Murat Boz'a Sorulan İlginç Sorular

Kız Meslek Lisesi Önünde Hiç Beklediler mi ? Burak Özçivit - Murat Boz..

  • ANKA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sınıfta Cenaze Namazı Kılan Meslek Liseliler 00:28

Sınıfta Cenaze Namazı Kılan Meslek Liseliler

Meslek liselilerin okullarında yaptığı atraksiyonların sosyal medyada ayrı bir yeri vardır. Bu meslek liseliler de sınıflarında cenaze töreni düzenlemiş..

  • JET TV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Öğrencilerle Kur'an'ı Kerim Okudu 01:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan Öğrencilerle Kur'an'ı Kerim Okudu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih'te kendi adını taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi açılış törenine katıldı. Erdoğan sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle Kur'an'ı Kerim okudu...

Acılı Baba, Oğlunun Cenaze Namazını Kıldırdı 00:37

Acılı Baba, Oğlunun Cenaze Namazını Kıldırdı

Tokat'ta imam hatip lisesi müdürü baba, trafik kazasında yaralanan ve yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşını kaybeden 12 yaşındaki oğlunun cenaze namazını kıldırdı...

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - Hayır Ben Yaptım 01:17

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - Hayır Ben Yaptım

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmış ve Çamlıca Lisesi'ne geri dönmüştür. Ama sınıfın okula yeni atanan beden eğitimi hocası Badi Ekrem ile başı derttedir...

Hababam Sınıfı Uyanıyor - Gençliğe Hitabe 04:00

Hababam Sınıfı Uyanıyor - Gençliğe Hitabe

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmış ve Çamlıca Lisesi'ne geri dönmüştür. Ama sınıfın okula yeni atanan beden eğitimi hocası Badi Ekrem ile başı derttedir...

Ders İşlenirken Kapanan Lise 01:19

Ders İşlenirken Kapanan Lise

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, bulunan Özel Umut Temel Lisesi, 6749 sayılı kanuna göre Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılaması'yla bağlantısının belirlenmesi üzerine kapatıldı. İşlemler sırasında derste olan öğre..

  • JET TV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hababm Sinifi 1974 Film İzle 1:25:08

Hababm Sinifi 1974 Film İzle

Özet ve Detaylar Öğrencilik hayatları haylazlık ve tembellik üzerine kurulu olan bir sınıf dolusu matrak öğrencinin, Özel Çamlıca Lisesi’nde yaşadığı yer yer eğlenceli, yer yer de dokunaklı öyküleri anlatan film, Hababam..

  • Film İzle tarafından
  • 7.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Öğrencilere Zorla Elini Öptüren Müdür  Kahramanmaraş 00:18

Öğrencilere Zorla Elini Öptüren Müdür Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Yılmazcan’ın, okulun önünde bir sandalyede oturup erkek öğrencilere elini öptürdüğü görüntüler...

  • JET TV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Desteğiyle Okullu Oldular 00:52

Türkiye'nin Desteğiyle Okullu Oldular

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütlerinden arındırılan Suriye'nin Halep kentine bağlı Cerablus ilçesinde, Türkiye'nin desteğiyle yeniden eğitime kazandırılan Ahmet Selim Mulla Lisesi'nin öğrenci sayısı hızla a..

Her Şey O Fotoğraflarla Değişti 00:59

Her Şey O Fotoğraflarla Değişti

Bursa'da Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde yatılı pansiyonda kalarak okuyan, daha sonra öğretmen olup memleketi Van'da hizmet veren Muttalip Şibal, öğrencilerinin fotoğraflarını mezun olduğu okula gönderince, Şibal'in isteği..

15 Temmuz Şehitler Elektrikli Aracı 00:59

15 Temmuz Şehitler Elektrikli Aracı

Bursa İnegöl İmam Hatip Lisesi öğrencisi güneş ve rüzgar enerjisiyle çalışan ve adını 15 Temmuz koydukları aracı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edecekler..

  • JET TV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İmam Hatiplilerden Muhteşem 'Kudüs' Kareografisi 00:57

İmam Hatiplilerden Muhteşem 'Kudüs' Kareografisi

Karaman 15 Temmuz Şehit Muhammed Yalçın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan eden ABD'ye tepki olarak Özgür Kudüs kareografisi yaptılar...

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..