#Fen lisesi

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü 05:19

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü ABD’nin başkenti Washington’da lise öğrencileri ülkenin 45’inci Başkanı Trump’ı protesto etti. ABD’de başkanlık seçimlerinde Donald Trump’ın zaferle çıkmasının ardından başla..

Şiirini Okuyup Denize Atlayan Okul Müdürü 01:15

Şiirini Okuyup Denize Atlayan Okul Müdürü

Anadolu Lisesi Müdürü Feremez Balaman, kış ortasında İskenderun Denizciler Sahilinde şiir okuyarak denize atladı..

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Liselilerden Tüyleri Diken Diken Eden Komando Andı 01:47

Liselilerden Tüyleri Diken Diken Eden Komando Andı

Kilis 15 Temmuz Lisesi öğrencileri, ayyıldız şekli oluşturarak, komando yemini etti. Lise öğrencileri Afrin harekatındaki Mehmetçiklere destek vermek için Türk Bayrağı koreografisi oluşturarak, komando yemini etti. Öğren..

  • JET TV tarafından
  • 1.227 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manisalı Öğrencilerden Ay Yıldızlı Koreografi 01:18

Manisalı Öğrencilerden Ay Yıldızlı Koreografi

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi'nde eğitim-öğretim gören 450 öğrenci, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla okul bahçesinde ay-yıldızlı koreografi yaptı...

  • JET TV tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İmam Hatipli Öğrencilerden Komando Marşlı Dua 02:00

İmam Hatipli Öğrencilerden Komando Marşlı Dua

Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Afrin'de görev yapan askerlerimiz için özel video hazırladı. Öğrenciler çektikleri videoda 'Allah vatanımızı, milletimizi ve ordumuzu korusun' diye dua etti...

Liseliler Afrin Fatihleri'ne Böyle Teşekkür Etti 03:06

Liseliler Afrin Fatihleri'ne Böyle Teşekkür Etti

Karabük'te lise öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin ilçe merkezinin kontrol altına alınması dolayısıyla Mehmetçiğe teşekkür etmek amacıyla koreografi gösterisi yaptı. Cumh..

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı 04:38

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı Beyoğlu Galatasaray Lisesi önünde albüm tanıtımı için 10 dolar verilince kısa süreli izdiham yaşandı.Yapımcı olduğunu söyleyen Murat Uygur, “Ülkemizde korsana hayır demek içi..

Futbol Sahasında Mannequin Challenge Yapmak 00:40

Futbol Sahasında Mannequin Challenge Yapmak

Mannequin Challenge'ın Atasını Bulduk! 15 Sene Önce Çekilen Efsane Video Shaolin Soccer filmi bundan 15 yıl önce şimdilerde dünyayı kasıp kavuran Mannequin Challenge videolarının nasıl yapılacağını bizlere göstermiş. MAN..

  • Cowboy tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..

Hayranlarına Aşık Olan Futbolcular 02:42

Hayranlarına Aşık Olan Futbolcular

Ronaldo kız meslek lisesi önünde beyaz gömlekli apaçiler gibi kesiyor her birini .İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İmam Hatiplilerden Muharrem İnce'ye Davet 05:13

İmam Hatiplilerden Muharrem İnce'ye Davet

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Halit Bekiroğlu ve bir grup imam hatip lisesi öğrencisi, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi, Rize mitingindeki sözleri üzerine imam hatip liselerini ziyaret etmeye da..

Okul Merdivenlerinde Birbirine Giren Liseliler 00:21

Okul Merdivenlerinde Birbirine Giren Liseliler

Ağrı'da bulunan A Takımı Savaş Ay Anadolu Lisesi'nde öğrenciler merdivenlerde tekme tokat birbirine girmiş. Kavgayı ayırmaya çalışan bir öğretmen ise merdivenlerden yuvarlanmış...

  • JET TV tarafından
  • 223 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Monster High - Aşık Lagoona 22:17

Monster High - Aşık Lagoona

Canavar Lisesi, herhangi bir liseden farklıdır. Mad Science, Home Ick ve Dragonomics gibi diğer derslere nerede katılabilirsiniz? Fakat sınıflar Monster High'i özel kılan şey değil; Bu fantezik öğrenciler! Monster High ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 333 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pınar Altuğ Kimdir? 03:56

Pınar Altuğ Kimdir?

2 Eylül 1974 doğumludur. Liseyi Saint Benoît Fransız Lisesi ni bitirdi. 1994′de Miss Turkey seçildi.Pınar Altuğ, çocuklar duymasın adlı dizide tanındı ve türk halkının sevdiği bir isim haline geldi. Mankenlik kariyerine..

Engin Öztürk Kimdir? 02:38

Engin Öztürk Kimdir?

28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Asker emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin dördüncü çocuğudur. Eskişehir'de büyümüş ve Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi için Ank..

Eski Bir Satanistin Anlattıkları  Kediler  Şeytan ve Satanizm 17:55

Eski Bir Satanistin Anlattıkları Kediler Şeytan ve Satanizm

Tarih 23 haziran 1998 yer İstanbul – Ataköy. Alman Lisesi öğrencisi iki genç bir apartmanın 14. Katından el ele ölüme atladı.geriye sadece biz buraya ait değiliz yazılı bir not bıraktılar. İhbarları değerlendiren polis i..

  • ZULMA tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Özay Kimdir? 01:44

Tuğba Özay Kimdir?

1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aslen Trabzonludur. Ödüller kazanmış bir ders kitapları yazarı ve aynı zamanda şair olan babası Trabzon, öğretmen olan annesi Antalya kökenlidi..

Monster High - Yedek Öğretmen 22:17

Monster High - Yedek Öğretmen

Canavar Lisesi, herhangi bir liseden farklıdır. Mad Science, Home Ick ve Dragonomics gibi diğer derslere nerede katılabilirsiniz? Fakat sınıflar Monster High'i özel kılan şey değil; Bu fantezik öğrenciler! Monster High ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 203 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Monster High - 1. Bölüm -Acayip Defile 22:15

Monster High - 1. Bölüm -Acayip Defile

Canavar Lisesi, herhangi bir liseden farklıdır. Mad Science, Home Ick ve Dragonomics gibi diğer derslere nerede katılabilirsiniz? Fakat sınıflar Monster High'i özel kılan şey değil; Bu fantezik öğrenciler! Monster High ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 5.224 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Monster High - Doğum Günü Partisi 22:17

Monster High - Doğum Günü Partisi

Canavar Lisesi, herhangi bir liseden farklıdır. Mad Science, Home Ick ve Dragonomics gibi diğer derslere nerede katılabilirsiniz? Fakat sınıflar Monster High'i özel kılan şey değil; Bu fantezik öğrenciler! Monster High ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 315 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Levent Ülgen Kimdir? 02:03

Levent Ülgen Kimdir?

Levent Ülgen kimdir, Levent Ülgen, Tam adı Ömer Levent Ülgen’dir. 8 Ağustos 1962 tarihinde Cihanbeyli, Konya’da doğdu. Ankara İnönü Lisesi’ni, ODTÜ Fizik Bölümü’nü bitirdi. ve Ankara Halk Tiyatrosu’nda görev aldı, daha ..

Begüm Kütük Kimdir? 01:06

Begüm Kütük Kimdir?

İlk öğretimini Namık Kemal İlkokulu'nda okuyan Yaşaroğlu, orta ve liseyi İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimi için Fransa'ya giden Yaşaroğlu, burada Nancy 2 Ünivesitesi'nde Medya ve İletişim bölü..

Eda Ece Kimdir? 00:49

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece (d. 20 Haziran 1990, İstanbul), Türk oyuncu. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. Eda Ece, 2011 yılında Pis Yedili dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına başl..

Çağla Kubat Kimdir? 01:49

Çağla Kubat Kimdir?

1997 yılında İtalyan Lisesi'nden birincilikle mezun oldu. ÖSYM'nin düzenlediği üniversitelere giriş sınavında ilk 500'e girerek İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümüne kaydoldu. 2001 yılında İstanbul Te..

İstanbul Fatih Cağaloğlu Anadolu Lisesinde Skandal Olay! İşte Görüntüler 01:59

İstanbul Fatih Cağaloğlu Anadolu Lisesinde Skandal Olay! İşte Görüntül

İstanbul Fatih Cağaloğlu Anadolu Lisesinde Skandal Olay! İşte Görüntüler, İstanbul Fatih Cağaloğlu Anadolu Lisesi..

'Fabrika gibi okul'dan 5 milyon TL ciro 04:17

'Fabrika gibi okul'dan 5 milyon TL ciro

Samsun'da “fabrika gibi okul” olarak anılan Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi korona virüs döneminde ürettikleri hijyen ürünleri ile bu yıl 5 milyon TL ciro elde etmeyi başardı...

Trabzonspor Müzesindeki Yarım Kupanın Hikayesi 02:41

Trabzonspor Müzesindeki Yarım Kupanın Hikayesi

1957-58 sezonunda Trabzon'da oynanan Türkiye Amatör Futbol Şampiyonasında Trabzon İdmanocağı ile Ankara Havagücü tüm maçlarını kazanarak final maçını Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynarlar Maçta taraflar eşitliği bozam..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

Lise Devriyesi 5.Bölüm Fragmanı 00:35

Lise Devriyesi 5.Bölüm Fragmanı

Birlikten kuvvet doğar, demiş atalarımız. Peki, gizli görevle liseye gönderilmiş çevresine karşı aşırı derecede duyarlı ama bir takım “güven sorunları” yaşayan genç bir polisle, kendisine güveni tam ama çevresindekileri ..