#Fen lisesi

Lise Devriyesi 6.Bölüm Fragman 00:35

Lise Devriyesi 6.Bölüm Fragman

Birlikten kuvvet doğar, demiş atalarımız. Peki, gizli görevle liseye gönderilmiş çevresine karşı aşırı derecede duyarlı ama bir takım “güven sorunları” yaşayan genç bir polisle, kendisine güveni tam ama çevresindekileri ..

Hintli Öğrenciler Türk Kültürünü Yaşayarak Öğreniyor 03:52

Hintli Öğrenciler Türk Kültürünü Yaşayarak Öğreniyor

Türk-Hindistan Dostluğu Projesi' kapsamında Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bulunan tarihi mekanları gezen Hindistanlı 6 öğrenci, Türk kültürünü yaşayarak öğreniyor. Proje kapsamında, Eskitaşlı köyünden 6 öğrenci, Üs..

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri) 05:18

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri)

Kalp Atışı'nın ilk bölümünde; Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir. Babaannesi Gülayşe’nin yanın..

Hababam Sınıfı Tatilde  Okul Her Yerdir 04:20

Hababam Sınıfı Tatilde Okul Her Yerdir

Hababam Sınıfı Tatilde - 1977 Hababam Sınıfı Tatilde, 1977 yapımı Türk güldürü filmi. Hababam Sınıfı serisinin 4. filmidir. Kemal Sunal'ın da Hababam Sınıfı serisinde oynadığı son filmdir. Sınıf her zaman olduğu gibi ken..

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle 1:55:22

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki ..

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle 1:36:22

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Askerliğini bitiren hababam sınıfı yuvasına geri döner. bir türlü iflah olmayan sınıf, çamlıca lisesi’nin müdür ve öğretmenlerini yeniden çileden çıkarmak üzeredir. okul müdürü deli bedri hababam sınıfı’nı bu kez..

Muhteşem 100. Yıla Özel 19 Mayıs 1919 Koreografisi 01:47

Muhteşem 100. Yıla Özel 19 Mayıs 1919 Koreografisi

MERSİN’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100’üncü yılı nedeni ile öğrenci ve öğretmenler bir koreografiye imza atarak, dev Türk bayrağı ve Atatürk posteri açıp, 100 şeklini alacak şekilde dizildile..

  • JET TV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Sevda Kuşun Kanadında 2.Bölüm 2:14:38

Sevda Kuşun Kanadında 2.Bölüm

Solcuların taranan kahvehanesinde yaralanan Tarık’ı Arif’in yardımıyla hastaneye yetiştirirler. Bunun üzerine Tümay ise bu gizemli delikanlıyı daha yakından tanımak ister. İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu öğrenen Tümay ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 126 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Öğretmen 7. Bölüm 2. Fragmanı 01:08

Öğretmen 7. Bölüm 2. Fragmanı

Hikayenin baş kahramanı olan fizik öğretmeni Akif Erdem; öğrencilerine bir “insanlık dersi” vermek istemektedir. Yalnız Akif Öğretmen; bildiğimiz, alıştığımız öğretmenlerden daha farklı bir ders anlatma yöntemi kullanmak..

  • GÜL tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi 01:57

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi

İzmir'i vuran depremde Seferihisar ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılmayı beklerken yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya ..

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti 00:43

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti

Türk Sanat Müziği geleneğinin önemli ve başarılı isimlerinden 86 yaşındaki İnci Çayırlı, hayatını kaybetti. Türk Sanat Müziği Bestecisi ve koro şefi Cengizhan Sönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kıymetl..

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı 03:04

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı

Salı günü İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle hayatını kaybeden ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Usta tiyatrocu için ilk tören bi..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..