#Fenerbahçe uçağının camı Çatladı

Bogdanovic'in Şakası Yok Kaçırmıyor! 01:24

Bogdanovic'in Şakası Yok Kaçırmıyor!

Fenerbahçe'den Sacramento Kings'e transfer olan yıldız basketbolcu Bogdanovic idman sırasında arka arkaya attığı isabetli üçlüklerle inanılmazı başardı...

Souza Sözünü Tuttu,Televizyonu Gönderdi 01:42

Souza Sözünü Tuttu,Televizyonu Gönderdi

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde kaçan gol pozisyonunda sinirlenip televizyonu kıran genç, Josef de Souza tarafından kendisine gönderilen televizyonu aldı...

Kocaman Talimatı Verdi Hücum 00:54

Kocaman Talimatı Verdi Hücum

Fenerbahçe'de pazar günü oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesinde sol bek alarmı yaşanıyor. Sarı Lacivertli takımın iki sol beki Hasan Ali Kaldırım ağrıları nedeniyle dünkü antrenmana katılamazken, İsmail Köybaşı..

Unvanı Bu 11 Koruyacak 01:34

Unvanı Bu 11 Koruyacak

Süper Lig'in 8 haftasında Atiker Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da Igor Tudor kadroyu büyük oranda koruyacak. Kazanan kadroyu zorunlu olmadıkça değiştirmek istemeyen Hırvat çalıştırıcı yedek bekleye..

Yıldızlar Mercek Altında Derbi  Öncesi Rakamlar Ne Diyor 05:35

Yıldızlar Mercek Altında Derbi Öncesi Rakamlar Ne Diyor

hafta sonu oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini mercek altına aldı...

Favori kim Özen ve Özat'tan Derbi Yorumu 02:06

Favori kim Özen ve Özat'tan Derbi Yorumu

sevilen programı Soyunma Odası'nın bu haftaki konukları Önder Özen ve Ümit Özat haftasonu oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini değerlendirdi...

Tartışmalı Pozisyonlara Son Nokta 08:33

Tartışmalı Pozisyonlara Son Nokta

Galatasaray - Fenerbahçe maçının tartışmalı pozisyonları beIN FC'de masaya yatırıldı...

Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı 01:22

Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı

Fenerbahçe'de derbi alarmı. Sarı Lacivertlilerde pazar günkü maç için tek bir hedef var o da 3 puan.Teknik Direktör Aykut Kocaman ezeli rakiplerinin analizi üzerine mesai harcıyor. Yeni Malatyaspor maçındaki galibiyetle..

Kanarya'nın Derbi Taktiği Netleşti  İlk Plan 01:01

Kanarya'nın Derbi Taktiği Netleşti İlk Plan

Fenerbahçe'nin derbi planı ve onbiri şekillenmeye başladı. Sarı lacivertliler, ezeli rakiplerinin önce pas trafiğini kesme sonra vurmanın hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman, Beşiktaş derbisinde uyguladı..

Galatasaray'da Son Formaya 3 Aday Var 01:50

Galatasaray'da Son Formaya 3 Aday Var

22 Ekim Pazar günü sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray'da derbi mesaisi yoğun tempoyla devam ediyor. Teknik direktör Igor Tudor'un derbi mücadelesinde herhangi bir sistem değişikliğine gitmesi beklenmiyor. ..

Erdoğan'ın Konuşmasında Quaresma, Gomis Ve Muslera Sürprizi 03:23

Erdoğan'ın Konuşmasında Quaresma, Gomis Ve Muslera Sürprizi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Göçmenle Günü vesilesiyle düzenlenen Anadolu Dünya Dolu etkinliğinde konuştu. Erdoğan'ın konuştuğu etkinliğe Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo Quareasma, Fenerbahçe Doğuş'un ..

  • OFSAYT tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Derya Uluğ'un En Büyük Hayali Gerçek Oldu; Derya Uluğ'dan Muhteşem Şov 04:56

Derya Uluğ'un En Büyük Hayali Gerçek Oldu; Derya Uluğ'dan Muhteşem Şov

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ'un en büyük hayali gerçek oldu ve Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadında top sektirme şovu yaptı. Derya Uluğ; Fenerbahçe Müzesi'nde duygusal anlar yaşadı...

  • BETA tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray Tribününde Açılan Rocky Pankartına Terör Soruşturması 00:42

Galatasaray Tribününde Açılan Rocky Pankartına Terör Soruşturması

Galatasaray Fenerbahçe maçında taraftarların açtığı Rocky Balboa pankartına yönelik açılan ‘FETÖ’ soruşturması Türkiye dışında da yankı uyandırdı. Başbakan Binali Yıldırım Galatasaray tribününde açılan pankarta yönelik ..

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti 05:52

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle şampiyonluk yarışında iddialı halen Kartal, Gençlerbirliği önünde hata yapmadı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gençl..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.433 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taraftarların Metrobüs Durağında Kavga Etmesi 00:57

Taraftarların Metrobüs Durağında Kavga Etmesi

Süper toto süper ligin 18. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe ve Yeni Malatyaspor karşı karşıya gelmiş. Fenerbahçe maçı 3-2 kazanırken maç sonrası Söğütlüçeşme metrobüs durağında her iki takım taraftarları birbirine girmiş..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aziz Yıldırım Şike Davasından Beraat Etti 01:46

Aziz Yıldırım Şike Davasından Beraat Etti

Şike davasında karar açıklandı. Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırımın da aralarında bulunduğu 23 kişi “şike ve teşvik primi suçlarından beraat etti...

Selahattin Baki- 'Bu çocuklar şampiyonluğu istiyor' 07:41

Selahattin Baki- 'Bu çocuklar şampiyonluğu istiyor'

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, şampiyonlukla ilgili olarak, Ben şampiyonluğa inanıyorum. Bu çocuklar bu şampiyonluğu istiyor. Samandıra’da istek ve karakter sorunu yok. Yeni açtığımız sayfada inancımız..

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı 01:00

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çık Çin'in kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde radara yakalanm..

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde 02:37

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde Rusya, Türkiye ile askeri-teknik işbirliğine yeniden başlayacaklarını öne sürerek hava savunma sistemi sevkiyatı konusunun işbirliği kapsamında gündemde olduğunu..

Pakistan Havayolları'na ait bir yolcu uçağı düştü 00:25

Pakistan Havayolları'na ait bir yolcu uçağı düştü

Pakistan Havayolları'na (PIA) ait bir yolcu uçağının ülkenin kuzeyindeki dağlık alanda düştüğü bildirildi. Chitral kentinden kalkan ve İslamabad'a gitmekte olan uçakta 47 kişi bulunuyordu. Uçakla kule arasındaki irtibat..

Pilot Kocamdan Boşanıyorum Diye Anons Yapınca, Yolcular Uçağı Terk Etti 01:01

Pilot Kocamdan Boşanıyorum Diye Anons Yapınca, Yolcular Uçağı Terk Ett

United Airlines uçağının yolcuları, Kocamdan boşanıyorum. Kime oy verdiğiniz önemli değil. Trump da Clinton da yalancı diye anons yapan pilotun tavırlarından korkup kaçtı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdogan Senin Uçakların Bakalım Türkiye'ye Nasıl Gelecek 01:44

Cumhurbaşkanı Erdogan Senin Uçakların Bakalım Türkiye'ye Nasıl Gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda'nın, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesiyle ilgili, 'Bundan sonra senin uçakların bakalım Türkiye'ye nasıl gelecek? dedi...

Moskova'da Havalimanında Dumanlar! 00:45

Moskova'da Havalimanında Dumanlar!

Moskova'da bulunan Vnukovo havalimanından dumanlar yükseldiği bildirildi. ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'un uçağının bu havalimanına inmesi bekleniyordu...

Kargo Uçağına Yaklaşıp Selam Veren Jet Pilotu 01:20

Kargo Uçağına Yaklaşıp Selam Veren Jet Pilotu

Su-30 tipi Rus savaş jeti, Rus kargo uçağının askeri malzemeleri havadan boşaltmasından hemen sonra uçağın kapısına tehlikeli şekilde yakınlaşarak içerdekileri selamlamış..

  • JET TV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
OnePlus 3T’nin Kutusu Jet Savaş Uçağında Açıldı 01:58

OnePlus 3T’nin Kutusu Jet Savaş Uçağında Açıldı

Amiral gemisi modelini piyasaya sunduktan yalnızca birkaç ay sonra yeni bir modeli satışa çıkaran OnePlus, yeni telefonunun pazarlamasını ilginç bir videoyla gerçekleştiriyor. Daha önce su altında ve yer çekimsiz ortamd..

  • Cowboy tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü 00:26

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü

Kolombiya'da Brezilyalı futbolcuları taşıyan uçak düştü. Uçakta 72 yolcu ve 9 mürettebatın yer aldığı, takımın Copa Sudamerica finalinde oynamak üzere yola çıktığı belirtildi. Bolivya'dan kalkan Venezüella kökenli LAMIA..

Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü 00:26

Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü

Diyarbakır'da F-16 tipi savaş uçağı düştü. Pilot olaydan yara almadan kurtuldu. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Diyarbakır'da F-16 tipi bir savaş uçağının düştüğünü, pilotun ise olaydan yara almadan kurtulduğunu açıklad..

Hindistan'da Yolcu Uçağı Pistten Çıktı 00:41

Hindistan'da Yolcu Uçağı Pistten Çıktı

Hindistan’ın batısındaki Geo eyaletinde bir yolcu uçağının kalkış sırasında pistten çıkması sonucu yaşanan kazada 15 yolcu hafif şekilde yaralandı. Mumbai’ye gitmek için 154 yolcusuyla hareket eden Jet Airways havayolla..

İngiliz Jetleri Rus Savaş Uçakları İçin Havalandı 00:20

İngiliz Jetleri Rus Savaş Uçakları İçin Havalandı

İngiliz jetleri, Rusya Hava Kuvvetleri’ne ait 2 adet Tupolev TU-160 tipi bombardıman uçağının Britanya hava sahasına yaklaşması üzerine havalandı. İngiltere Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Typhoon tipi jetler..

Yıldırım'dan Havada Yeni Yıl Kutlaması 02:17

Yıldırım'dan Havada Yeni Yıl Kutlaması

Başbakan Binali Yıldırım, Isparta'dan Ankara'ya dönüş yolunda TC-IST uçağının kokpitine girerek, pilotların hava trafik kontrol kulesiyle bağlantı kurduğu telsiz frekansından vatandaşların yeni yılını kutladı...