#Fenerbahçe uçağının camı Çatladı

Akhisar Bld. 1-3 Trabzonspor | Olcay Çakır Yorumları  13 Mart 2017 1:54:47

Akhisar Bld. 1-3 Trabzonspor | Olcay Çakır Yorumları 13 Mart 2017

(Turgay demir, Levent Tüzemen, Gürcan Bilgiç, Aykut ince, Olcay Çakır' dan Akhisar Bld. 1-3 Trabzonspor maçı ve Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray yorumları)..

Antalyaspor 0-0 Beşiktaş - Rıdvan Dilmen - Erman Toroğlu Devre arası BJK yorumları 19 Mart 2017 20:12

Antalyaspor 0-0 Beşiktaş - Rıdvan Dilmen - Erman Toroğlu Devre arası B

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile 0-0 berabere kalarak Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yenildiği, Medipol Başakşehir'in de berabere kaldığı haftada büyük avantajı kaçırdı...

Dirk Kuyt'ın 5 Yaşındaki Oğlundan Fantastik Gol 00:14

Dirk Kuyt'ın 5 Yaşındaki Oğlundan Fantastik Gol

Futbol kariyerini Hollanda Eredivisie ekiplerinden Feyenoord'da sürdüren Fenerbahçe'nin eski yıldızı Dirk Kuyt'ın küçük oğlu Aidan Kuyt, attığı golle sosyal medyayı salladı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Aziz Yıldırım'ın Kol Kola Girmesi 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Aziz Yıldırım'ın Kol Kola Girmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği Vakfı tarafından İstanbul'da ikinci kez düzenlenen Futbol Zirvesi'ne katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra katılımcılara plaket verdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tanju Çolak Derbide Skoru Belirledi  05 Ekim 1991  Nostalji 00:23

Tanju Çolak Derbide Skoru Belirledi 05 Ekim 1991 Nostalji

05 Ekim 1991'de Ali Sami Yen'de oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-0 kazandığı ezeli rekabette 2. gol Tanju Çolak'tan gelmişti...

Aziz Yıldırım Kimdir? 03:59

Aziz Yıldırım Kimdir?

(d. 2 Kasım 1952, Ergani), Türk İş adamı, inşaat mühendisi ve Fenerbahçe spor Kulübü'nün başkanıdır. İlkokul ve lise eğitimini Düzce'de yapmıştır. Düzce'de amatör futbol (Hamidiyespor Kulübünde) oynamıştır..

Erkan Petekkaya Kimdir? 04:39

Erkan Petekkaya Kimdir?

Aslen Diyarbakırlıdır. Erkan Petekkaya, çocukluğunu İstanbul, Anadolu Yakası'nda geçirmiştir. Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur...

Ogeday Girişken Kimdir? 01:11

Ogeday Girişken Kimdir?

Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Ancak üniversite eğitimi için girdiği bir sınav sonucunda bir başarı elde etti ve Marmara Üniversite' sinde Beden Eğitimi..

Brose Bamberg 97-99 Darüşşafaka Doğuş (Maç Özeti - 30 Mart 2017) 02:09

Brose Bamberg 97-99 Darüşşafaka Doğuş (Maç Özeti - 30 Mart 2017)

Brose Bamberg 97 -99 Darüşşafaka / Maç özeti Almanya'da 'tamam ya da devam' maçına çıkan Daçka play-off umudunu son maça taşıdı. Euroleague’in 29. hafta maçında Darüşşafaka Doğuş, deplasmanda Almanya ekibi Brose Bamberg’..

Ozan Tufan'ın Kaslı Vücudu Görenleri Şaşkına Çevirdi 01:33

Ozan Tufan'ın Kaslı Vücudu Görenleri Şaşkına Çevirdi

Fenerbahçe'de kilo problemi yaşadığı için tepkilerin odağında yer alan Ozan Tufan, kaslı vücuduyla görenleri şaşkına çevirdi...

Çağla Kubat Kimdir? 01:49

Çağla Kubat Kimdir?

1997 yılında İtalyan Lisesi'nden birincilikle mezun oldu. ÖSYM'nin düzenlediği üniversitelere giriş sınavında ilk 500'e girerek İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümüne kaydoldu. 2001 yılında İstanbul Te..

Eczacıbaşı Vitra Oyuncusu Thaisa'nın Ayak Bileği Kırıldı 01:29

Eczacıbaşı Vitra Oyuncusu Thaisa'nın Ayak Bileği Kırıldı

Voleybol Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ndeki Fenerbahçe-Eczacıbaşı Vitra maçında konuk ekibin formasını giyen Thaisa atağa blokla cevap vermesinin ardından sağ bileğini kırdı...

Gülden Kuzubaşıoğlu: 01:27

Gülden Kuzubaşıoğlu: "Thaisa İçin Kazandık"

- (Özel haber) Gülden Kuzubaşıoğlu: Thaisa için kazandık İSTANBUL - Eczacıbaşı VitrA'lı voleybolcu Gülden Kuzubaşıoğlu, Fenerbahçe karşılaşmasını mücadelede sakatlanan takım arkadaşı Thaisa için kazandıklarını ifade ett..

Dick Advocaat: Stoch Kendini Eleştirsin, Eğer Bir Şey Dediyse Umurumda Değil 00:52

Dick Advocaat: Stoch Kendini Eleştirsin, Eğer Bir Şey Dediyse Umurumda

Kayserispor maçının ardından konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Stoch kendini eleştirsin. Kadroda yoksa iyi değildir. Bir şey dediyse de umurumda değil. dedi...

Hollandalı Milli Futbolcu Jeremain Lens'in Mahalle Çocuklarıyla Maç Yapması 00:59

Hollandalı Milli Futbolcu Jeremain Lens'in Mahalle Çocuklarıyla Maç Ya

Maltepe'de kaydedilen görüntülerde, Fenerbahçe'de forma giyen Hollandalı milli futbolcu Jeremain Lens mahallenin çocuklarıyla futbol maçı yapıyor.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lens'in Mahalle Çocuklarıyla Maç Yapması 00:59

Lens'in Mahalle Çocuklarıyla Maç Yapması

Fenerbahçe işler garip gidiyp her halde Lens'de kötü ortamdam biraz uzaklaşıp mahlle çocuklarının arasına dalmış...

Fenerbahçeli Bayanlar Sahne Alıyor 01:21

Fenerbahçeli Bayanlar Sahne Alıyor

Kadın basketbolunda Avrupa'nın kulüpler bazında 1 numarasının belli olacağı FIBA Avrupa Ligi Dörtlü Final'i, Rusya ekibi UMMC Ekaterinburg'un ev sahipliğinde yarın başlayacak...

Can Bartu Kimdir? 01:26

Can Bartu Kimdir?

Can Bartu (d. 31 Ocak 1936), Fenerbahçeli, efsanevi futbolcu. 1 Ocak 1961’de, Fiorentina - Glasgow Rangers arasında oynanan final maçında forma giyen, Avrupa Kupaları’nda final maçı oynayan, ilk Türk futbolcusu oldu. İta..

Real Madrid 80-84 Darüşşafaka Doğuş Maç Özeti 02:03

Real Madrid 80-84 Darüşşafaka Doğuş Maç Özeti

Daçka, Real Madrid'i evinde yıktı. Daçka, Madrid'de tarih yazdı... Deplasmanda Real Madrid'i 84-80 yenen Darüşşafaka Doğuş, seride durumu 1-1 yaptı ve saha avantajını eline geçirdi. THY Euroleague'de Fenerbahçe ve Anado..

Volkan Demirel Egosu 00:09

Volkan Demirel Egosu

Volkan Demirel Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde egosunu masaya vurdu...

Ağlama Duvarında Galatasaray'a Giydiren Amca 00:21

Ağlama Duvarında Galatasaray'a Giydiren Amca

Ağlama duvarında insan iyi bir şey olsun diye dua eder ama görüntüdeki amca Fenerbahçe galibiyetini üstünden atamaış olmamalı Galatasaray giydiriyor..

  • JET TV tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
A Spor Sunucusundan Fantastik Basketbolcu İsimleri 00:45

A Spor Sunucusundan Fantastik Basketbolcu İsimleri

Yeni Türkiyemizin güzide, özverili ve bir o kadar başarılı spor kanalı A Spor'daki sunucu ablamız, Fenerbahçe'nin Final Four'a uzanan galibiyeti sonrası haberi deklare ederken, basketbolcuların, basketbol terimlerinin ..

Özbek'ten Florya'ya Moral Ziyareti 00:45

Özbek'ten Florya'ya Moral Ziyareti

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasındaki derbi maçta Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen sarı-kırmızılı futbol takımına moral ziyaretinde bulundu. Özbek, Lig yeniden başlıyormuş gibi ayağa k..

Darüşşafaka Doğuş, Euroleague'e Veda Etti 02:09

Darüşşafaka Doğuş, Euroleague'e Veda Etti

THY Euroleague çeyrek final serisi 4.maçında Darüşşafaka Doğuş ile Real Madrid İstanbul’da karşılaştı. Mücadeleyi 78-89 kazanan Real Madrid seriyi 3-1’e getirerek Fenerbahçe ve CSKA Moskova’dan sonra adını Final Four’a ..

Bursaspor Galatasaray Maçının Özeti Burada.. 05:37

Bursaspor Galatasaray Maçının Özeti Burada..

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray deplasmanda Bursaspor'u 5-0 mağlup etti.01.05.2017 Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Bursaspor'la deplasmanda oynadıkları maçın ilk 11'inde ..

Rıdvan Dilmen'den Pankart Yorumu İzle 01:24

Rıdvan Dilmen'den Pankart Yorumu İzle

Medipol Başakşehir'in bazı futbolcuları Rizespor deplasmanından dönüşte bir basın mensubuyla kavga etmiş ve PFDK tarafından cezalandırılmıştı. Yaşanan olayları sert bir şekilde yorumlayan Rıdvan Dilmen ve Mehmet Demirkol..

Talisca Derbiye Hazırlanıyor İzle 00:27

Talisca Derbiye Hazırlanıyor İzle

Spor Toto Süper Lig 30. haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda Talisca takım arkadaşını çalımlayarak şık bir gol attı!..

Beşiktaş Derbiye Demba Ba İle Çıkarsa İzle 01:27

Beşiktaş Derbiye Demba Ba İle Çıkarsa İzle

Beşiktaş ile Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında karşı karşıya gelecek. Yazarımız Serkan Akcan, karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu ve eğer Demba Ba sağlıklıysa Şenol hocanın sahaya onu sürmesi gere..

 Türkiye'de Oynatabilecek Bir Para Yok İzle 01:52

Türkiye'de Oynatabilecek Bir Para Yok İzle

Yazarımız Serkan Akcan, Fanatik Facebook yayınında Mesut Özil'in Fenerbahçe ile anlaşacağı yönündeki haberleri yorumladı...

İki Yerli Hoca İle Görüşüyoruz İzle 01:24

İki Yerli Hoca İle Görüşüyoruz İzle

Fenerbahçe Spor Kulübü Basın Sözcüsü ve Genel Sekreteri Mahmut Uslu A Spor'a özel açıklamalar yaptı. İki yerli teknik direktör ile görüştüklerini ifade eden Uslu, yabancı para biriminden tamamen vazgeçip Türk lirasına dö..