#Fenerbahçede krize sebep oldu

Ali Yasak -Drej Ali- Kimdir? 03:00

Ali Yasak -Drej Ali- Kimdir?

1 Haziran 1956, Şanlıurfa) Drej Ali lakaplı Arap ve Kürt kökenli mafya lideri. 19 Aralık 1977 tarihinde Ülkü Ocakları Derneği Urfa Şubesi Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. 1978'de Şanlıurfa Eğitim Enstitüsü Öğrenci Derne..

Halit Ergenç kimdir? 06:48

Halit Ergenç kimdir?

Halit Ergenç, 1970 doğumlu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Zerda ve Aliye dizilerinde canlandırdığı karakterlerle tanınan Ergenç, izlenme rekorları kıran 1001 Gece dizisinde, iş adamı Onur Aksal rolüyle televizyon ekra..

Tuba Büyüküstün Kimdir? 05:31

Tuba Büyüküstün Kimdir?

Tuba Büyüküstün 5 Temmuz 1982 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Özel Doğuş Okulları'ndan ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun oldu. Üniversitede okurken reklam..

Nesrin &Hüseyin Kağit - Amma Batar Amma Çıkar 04:39

Nesrin &Hüseyin Kağit - Amma Batar Amma Çıkar

çıkmışım yar ben bir yola-amma batar amma çıkar tutunmuşum çürük sala-amma batar amma çıkar karıştırma yanmış közü-yokuşa çevirme düzü duymadın mı sen bu sözü-amma batar amma çıkar oyna artık son kumarı-zaten edemedi..

İngiltere Brexit Yoluna Girdi 00:41

İngiltere Brexit Yoluna Girdi

İngiltere parlamentosu, ülkenin Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla ilgili müzakereleri başlatması için hükümete yetki verdi. Avam Kamarası’nda yapılan oylamada, AB’den ayrılma sürecini başlatacak Lizbon Anlaşması’nın 50. ..

Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

Seda Bakan Kimdir? 02:36

Seda Bakan Kimdir?

Seda Bakan kimdir, Seda Bakan, 10 Ekim 1985 tarihinde Kocaeli, Gebze’de doğmuştur. Anne tarafı Selanik’li, baba tarafı Saraybosna’lı’dır. Bir de ağabeyi vardır. Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümünden mezun oldu. Tür..

Barış Falay Kimdir? 02:58

Barış Falay Kimdir?

Barış Falay (d. 9 Nisan 1972, Edremit, Balıkesir), Türk oyuncu. Barış Falay Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir.Çeşitli özel tiyatrolarda ve Ankara Devlet Tiyatrosu' nda 2 yı..

Kısmetse Olurda 26 Mart Pazar Haftanın Finalinde Kim Elendi? 05:35

Kısmetse Olurda 26 Mart Pazar Haftanın Finalinde Kim Elendi?

Kısmetse Olur 26 Mart Pazar yayınlanan haftanın finali bölümünde bir ilk yaşandı ve herkesi gözyaşlarına boğan gecede kim elendi? Tankut, Onur için kendini feda etti, gözyaşları sel oldu.....

  • ANKA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müge Anlı Kimdir? 02:37

Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası İhsan Anlı'dır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk ü..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Bruma Bildiğimiz Gibi. 01:13

Bruma Bildiğimiz Gibi.

Portekiz U21 ve Norveç U21 arasında oynanan hazırlık karşılaşmasını Portekiz U21 takımı 3-1 kazandı. Bruma yarattığı ataklarla rakip kalede etkili oldu.....

BMW ile Evi Yıkmaya Çalışmak 00:52

BMW ile Evi Yıkmaya Çalışmak

Bir adamın BMW 5 serisi ile ev yıkmaya çalışması sosyal medyada olay oldu. Adam çok uğraşmasına rağmen evin sadece küçük bir bölümünü yıkabildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arzum Onan Kimdir? 03:06

Arzum Onan Kimdir?

Arzum Onan, 31 Ekim 1973'te Ankara'da, memur bir ailenin tek çocuğu olarak doğdu. İlkokulu Ankara'da, ortaokul ve liseyi ise İstanbul'da okudu. Ümraniye Endüstri Meslek Lisesi Yapı Ressamlığı Bölümü'nden mezun oldu. 1992..

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik 02:50

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik

Avrupa’da 356 cami ve mescidin kundaklandığını ve yakıldığını söyleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye olarak hiçbir zaman Hristiyan terörü diye bir terim kullanmadıklarını belirterek “Dinlerin hiçbirisi terörü emret..

Uber'i Sil Protestosu Sonuç Verdi, CEO Kalanick Trump'ın Danışmanlığını Bıraktı 01:02

Uber'i Sil Protestosu Sonuç Verdi, CEO Kalanick Trump'ın Danışmanlığın

Akıllı cep telefonları marifetiyle internet üzerinden alternatif taksi hizmeti sunan dünyanın en büyük şirketlerinden Uber’in kurucu CEO’su Travis Kalanick, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın ekonomi kon..

Romanya'da Hükümet Yolsuzluk Affı Kararnamesini Geri Çekiyor 00:53

Romanya'da Hükümet Yolsuzluk Affı Kararnamesini Geri Çekiyor

Romanya’da hükümet kitlesel protestolara yol açan yolsuzluk affı kararnamesini geri çekiyor. Başbakan Sorin Grindeanu af ve ceza kanununda değişiklik öngören tasarının iptalini görüşmek için Pazartesi günü toplanacakları..

Berna Laçin Kimdir? 03:14

Berna Laçin Kimdir?

Berna Laçin, 20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir, Karşıyaka’da doğmuştur. Babası askeri bir pilottur. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir’de okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi‘ni kazanınca ailecek İstanbul’a yerleştile..

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 103.Bölüm 03:48

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 103.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde gün sonunda deri kombinleriyle jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Böylesi Görülmedi! Boşandılar ama 45 Dakikada Yeniden Aşık Oldular 02:28

Böylesi Görülmedi! Boşandılar ama 45 Dakikada Yeniden Aşık Oldular

Ünlü sunucu Özge Uzun 2 yıl önce boşandığı eşine 45 dakikada yeniden aşık oldu...

  • ANKA tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Dom Dom Kurşunu (1984) 04:33

İbrahim Tatlıses - Dom Dom Kurşunu (1984)

Dom Dom Kurşunu Aşık Mahzuni Şerif Kaşların Arasından Domdom Kurşunu Değdi Bir Avcı Vurdu Beni Bin Avcı Beni Yedi Ah Dedim Ağladım Yaremi Bağladım Eğdi Yar Boynun Eğdi Mevlam Kerimsin Dedi Hançer Yarası ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.624 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amatör Maçta Arbede 02:53

Amatör Maçta Arbede

Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyespor-Kestelspor maçının ardından sahaya inen taraftarları güvenlik güçleri havaya ateş ederek durdurdu. Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyes..

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş 03:00

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş

Anadolu Efes THY Avrupa Ligi'nin 22. hafta maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani Milan ekibini 90-86 yendi. Anadolu Efes, bu sonuçla ligde 11. galibiyetini elde ederken, İtalya temsilcisi ise 15. kez mağlup oldu. Karşı..

Türkiye 3 Moldova 1 Müthiş Mehter Maarşı Müthiş Atmosfer 00:20

Türkiye 3 Moldova 1 Müthiş Mehter Maarşı Müthiş Atmosfer

Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanan maç ilklere sahne oldu... Eskişehir'deki ilk maçımızda A Millilerimize farklı galibiyeti getiren golleri, 14. dakikada Emre Mor, 24. dakikada Ahmet Çalık ve 52. dakikada Cengiz..

Ahmet Çalık'ın Moldova'ya Attığı Kafa Golü 00:10

Ahmet Çalık'ın Moldova'ya Attığı Kafa Golü

A Milli Futbol Takımımız, Ahmet Çalık'ın kafa golüyle Moldava karşısında 2-0 öne geçti. Ahmet Çalık'ta Emre Mor gibi milli formayla ilk golünü kaydetmiş oldu...

Kaleci, İnanılmaz Pozisyonda Topu Kurtarmayı Başardı 01:27

Kaleci, İnanılmaz Pozisyonda Topu Kurtarmayı Başardı

Arjantin'de oynanan River Plate - Belgrano karşılaşmasında kaleci, 4'e 1 pozisyonda topu kurtarmayı başardı. Arjantin'de oynanan River Plate - Belgrano maçı tarihte eşine az rastlanır bir pozisyona sahne oldu. Mücadele..

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Güney Afrika'da Devlet Başkanı Zuma'nın Sözünü Kesen Milletvekilleri Meclisten Kovuldu 01:15

Güney Afrika'da Devlet Başkanı Zuma'nın Sözünü Kesen Milletvekilleri M

Güney Afrika Cumhuriyeti Devlet Başkanı Jacob Zuma’nın parlamentodaki yıllık halka sesleniş konuşması muhalif milletvekillerinin tepkisiyle karşılandı. Zuma’nın konuşmasını sık sık kesen Ekonomik Özgürlük Savaşçıları (E..

Donald Trump Kimdir? 02:27

Donald Trump Kimdir?

70 yaşındaki ünlü Amerikalı iş adamı Donald Trump önce Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı oldu, sonra da ABD'nin 45. başkanı seçildi...