#Fenerbahçede krize sebep oldu

Facebook Sahte Haberleri İşaretleyecek 00:40

Facebook Sahte Haberleri İşaretleyecek

Dünyanın en yaygın sosyal medya sitesi Facebook, başlatacağı yeni bir uygulamayla kullanıcılarının paylaştığı doğru olmayan haberlerin platform üzerinde yayılmasıyla daha etkin mücadele edeceğini açıkladı. Geçtiğimiz ay..

ABD, Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı 01:45

ABD, Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı

CSHA Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı ABD Savunma Bakanlığı Çin, gözlerimizin önünde ABD sualtı drone çaldığını belirtti. Olay Güney Çin Çin Güneydoğu Asya ülkelerinde bir dizi adalarda rmeydana ge..

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı 01:10

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı

Venezuela’da en çok kullanılan para birimi 100 bolivarlık banknotların tedavülden kaldırılması ülkedeki nakit sıkıntısını ciddi boyutlara taşıdı. 100 bolivarlık banknotlar tedavülden kaldırılırken yerine geçecek banknot..

Eşek Şakası Kurbanı Olup Korkudan Altına İşeyen Adam 04:23

Eşek Şakası Kurbanı Olup Korkudan Altına İşeyen Adam

Amerikalı genç adam, en yakın arkadaşının eşek şakasının kurbanı oldu. Youtube yayıncısı Ryan, bir randevulaşma sitesi üzerinden en yakın arkadaşıyla temasa geçmesi için bir aktris ile anlaştı. Aktris, eşek şakası kurban..

  • PengoTV tarafından
  • 2.177 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey Kore'nin Kayıp Varisi Kim Han Sol Sosyal Medya'da Ortaya Çıktı 00:29

Kuzey Kore'nin Kayıp Varisi Kim Han Sol Sosyal Medya'da Ortaya Çıktı

Malezya’da geçen ay zehirlenerek öldürülen Kim Jong-nam’ın oğlu Kim Han Sol kendini dünyaya ilk kez bir video ile gösterdi. Videoda pasaportunu da gösteren Kim Han Sol'un videosu Cheollima adlı bir grup tarafından Çarş..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var 01:10

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var

Güney Amerika ülkelerinden Meksika, Noel kutlamaları öncesi yasa boğuldu. Başkent Mexico City’ye 30 kilometre mesafede bulunan bir havai fişek mağazasında bilinmeyen bir nedenle patlama yaşandı. Olayda en az 29 kişi ha..

Lyon - Roma4:2  Maçının Geniş Özeti Hd 04:49

Lyon - Roma4:2 Maçının Geniş Özeti Hd

Lyon - Roma Uefa Avrupa Liginde Gecenin En Zevkli Maçlarından Biri Oldu 4-2..

Cildi Yenileyen Kozmetik Sirke 04:53

Cildi Yenileyen Kozmetik Sirke

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”’de bugün, Dr. Elif Güveloğlu konuk oldu. Cildi arındıran, güzelleştiren ve yenileyen çok özel bir sirke tarifi veren Elif Güveloğlu, bu bitkisel ta..

  • SAGLIK tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Macaristan sınır polisi yine eleştirilerin hedefinde 01:07

Macaristan sınır polisi yine eleştirilerin hedefinde

Macaristan, 175 km. boyunca demir tellerle kapattığı Sırbistan sınırında, sığınmacılara uyguladığı sert politikalarla yine eleştirilere hedef oldu. Sınır Tanımayan Doktorlar Birliği (MSF), Macaristan sınır polisinin, sı..

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu 01:35

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu

Dünya bir defa daha insan kaçakçılığıyla mücadelede sınıfta kaldı. Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kaçakçılığı ve Suç Örgütleriyle Mücadele Örgütü (UNODC) tarafından yayımlanan son rapor bu küresel tehdidin gittikçe büyüd..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Hamilelikte 36. Hafta 01:06

Hamilelikte 36. Hafta

Bebeğinizin pozisyonu nasıl oldu. Prof. Dr. Melih Atahan Güven anlatıyor...

  • SAGLIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eşeğemi İnanıyorsun Banamı? 01:03

Eşeğemi İnanıyorsun Banamı?

Bir gün Nasreddin Hoca nın komşusuna eşek lazım olmuş.Hocadan isteyim demiş.ve Hoca nın kapısını çalmış hoca kapıyı açmış. -Ne oldu demiş Komşusu -Eşeğini alabilirmiyim hocam demiş. Hoca -Eşek evde değil demiş. Komşusu t..

Kısmetse Olur - Didem ve Farima Arasında Yemek Kavgası! 02:40

Kısmetse Olur - Didem ve Farima Arasında Yemek Kavgası!

Kısmetse Olur 10 Mart 2017'de yayınlanan yeni bölümde, Farima'nın İran yemekleri için eve aşçı getirmesi olay oldu. Farima'nın kendini övüp de başkasına yemek yaptırması üzerine Didem verdi veriştirdi!..

  • ANKA tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim'de Aybüke'nin Yalnızlığı ve Gözyaşları! 15:48

İşte Benim Stilim'de Aybüke'nin Yalnızlığı ve Gözyaşları!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 89. bölümünde Bahar Candan, Aybüke Kemiyeva'nın bu kadar kötü giyinerek kendisiyle arkadaş olamayacağını söyledi.Aybüke daha sonra kendisini yalnız hissettiğin..

  • ANKA tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 89. Bölüm 02:03

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 89. Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 89. bölümünde gün sonunda abiye kombinleriyle jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Benzerini Gören Canan Karatay'ın Şok Olması 00:53

Benzerini Gören Canan Karatay'ın Şok Olması

Prof. Dr. Canan Karatay, kendisine ikizi kadar benzeyen Leyla Saraç'la karşılaşınca önce şok oldu sonra çok mutlu olduğunu dile getirdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayna - Gitme Kal Diyemedim 05:01

Ayna - Gitme Kal Diyemedim

Gidiyorsun işte, bilmedigim uzaklara Bakarken ardından, gitme kal diyemedim Bu ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sordular, o gitti diyemedim... Ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sord..

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar 03:02

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar

Samsung ve Apple 2016 yılında, birbiri ardında piyasaya sürdükleri iddialı ürünleriyle dijital dünyanın en fazla konuşulan markalarından oldular. Samsung’un, Ağustos ayında tanıtımını yaptığı, önceki ürünlerinden bir ha..

İsrail 01:31

İsrail "BM İle İlişkileri Gözden Geçireceğiz"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yerleşim faaliyetlerinin durdurulması yönünde karar alan BM ile ilişkileri gözden geçireceklerini açıkladı. Diğer yandan BM Güvenlik Konseyi’nin İsrail’in Filistin topraklarındaki yas..

Tren Kamyonu Böyle Biçti 00:22

Tren Kamyonu Böyle Biçti

Tren kamyonu böyle biçti. Korkunç kaza Şili’de gerçekleşti. Hemzemin geçitten geçen kamyon sürücüsü dikkatsizliğinin kurbanı oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canlı Yayının Davetsiz Misafirleri 00:59

Canlı Yayının Davetsiz Misafirleri

Robert Kelly, Güney Kore Devlet Başkanı'nın görevden azledilmesini yorumlamak üzere bir İngiliz televizyonunun yayınına konuk oldu. Yayın, Kelly'in evinden gerçekleştirildi. İngiliz uzman ciddi bir şekilde Güney Kore'dek..

Tarihi Maçı Bir de Böyle İzleyin (Barcelona 6-1 Psg) 03:56

Tarihi Maçı Bir de Böyle İzleyin (Barcelona 6-1 Psg)

Barcelona ile (PSG) Paris Saint Germain Şampiyonlar Ligi'ndeki son 16 turundaki ikinci maçta karşı karşıya geldi. Barcelona mücadeleden 6-1 galip ayrılarak tur atlayan taraf oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor'da Şeyma Subaşı'ndan Futbol Şovu 01:08

Survivor'da Şeyma Subaşı'ndan Futbol Şovu

Acun Ilıcalı'nın sevgili Şeyma Subaşı, dün akşam Samana Las Terrenas'da Survivor ekibi ile futbol maçı yaptı. Kıran kırana geçen mücadelede gol sevinci yaşayan Şeyma oldu. Şeyma Subaşı, maçın fotoğraflarını sosyal medya ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elma Sirkesinin Beş Mucize Faydası 06:13

Elma Sirkesinin Beş Mucize Faydası

Yaklaşık 5000 yıl önce dökülmüş üzümlerin önce şaraba sonra da sirkeye dönüştüğünü gören insanoğlu tesadüfen de olsa sirkeyi keşfetmiş oldu. Aslında gıda koruyucusu olarak kullanılan sirkenin tıbbi faydaları da zaman içi..

  • SAGLIK tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti 01:05

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti

Arjantin’de merkez bankasıyla yaşanan uyumsuzluk maliye bakanını kabine dışına itti. Ekonomik krizden çıkış yolu aranan ülkede Maliye Bakanı Alfonso Prat-Gay faizlerin düşürülmesini istiyordu. Ancak onun bu talebi “enfla..

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp 01:16

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp

Mersin’de yaşanan selde 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de denizde kayboldu. Mersin uzun zamandır böyle bir felaketi yaşamamıştı. Kentte 20 saatte metrekareye 155 kilogram yağmur düştü. Şiddetli yağış beraberinde se..

Zeynep Alasya – Bu Şehirde 03:51

Zeynep Alasya – Bu Şehirde

Hayat koparır bazen seni Oyunlar oynar dener sanki Ve sen tüm gücünle karşı koysanda Alt üst ediverir günlerini Kiralık xsarkisozleri.com aşk Zaman dinlemez dertlerini Güler arkandan sinsi sinsi Bir de sen her şeyinle ka..

Barcelona - PSG 6 - 1 Tüm Goller - 03:49

Barcelona - PSG 6 - 1 Tüm Goller -

Barcelona ile (PSG) Paris Saint Germain Şampiyonlar Ligi'ndeki Son 16 Turundaki İkinci Maçta Karşı Karşıya Geldi. Barcelona Mücadeleden 6-1 Galip Ayrılarak Tur Atlayan Taraf Oldu...