#Fenomenlerin hayatı

İşte Benim Stilime Damgasını Vuran İkizler Kavgası!Sansürsüz 00:58

İşte Benim Stilime Damgasını Vuran İkizler Kavgası!Sansürsüz

İşte Benim Stilimin yayın hayatı boyunca tanık olduğu en kötü, küfürlerle dolu skandal kavgası.Bazıları tarz olmayı başarssada, kibarlığı ve insanlığı öğrenemiyor malesef:((İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 8 yıl önce
12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevgilisinden Ayrılan Kedi :( 01:13

Sevgilisinden Ayrılan Kedi :(

Belkide hayatı sorguluyor bu kedi ama ilk bakıldıgınca aş acısı çekiyor gibi :(..

Gifted Orijinal Fragman 02:34

Gifted Orijinal Fragman

Hayatı başarısızlıklarla dolu olan Frank Adler karakterini canlandıracak olan Chris Evans, Florida kırsalında yeğeni Mary'yi büyütürken, Mary'nin okula başlamasıyla birlikte hemen yetenekli olarak yaftalanması sebebiyle ..

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi 02:23

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi

Bingöl ve Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 517 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Bingöl’ün Yedisu ilçesinde, hayat durma noktasına geldi. Bingöl’de dün akşam saatlerinde etkil..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Hayvan Bekçisi Karısı Fragman 02:23

Hayvan Bekçisi Karısı Fragman

Zookeeper's Karısı, Alman istilası sırasında yüzlerce kişiyi ve hayatı kurtaran Varşova Hayvanat Bahçesi, Antonina ve Jan Zabinski'nin bekçilerinin hesabını anlatıyor...

Maç Kırıcı Fragmanı 02:03

Maç Kırıcı Fragmanı

İdeal bir romantik günlük işinden kovulduğunda, onaylamayan ebeveynleri için bir kızın ilişkisini koparmak için bir defalık konser sunulur. Bu bir defalık konser ağız yoluyla yayılır ve sonunda profesyonel bir eş kır..

İstanbul Muhafızları 33. Bölüm 13:04

İstanbul Muhafızları 33. Bölüm

Karakter Seslendiren Karakter Hayatı Mehmet Ebru Çapraz Oyun oynamayı sever ve agresif. arkadaşlarının baş lideridir..

İstanbul Muhafızları 40.Bölüm 14:48

İstanbul Muhafızları 40.Bölüm

Gürgen karakterini seslendiren Savaş Pat'dır.Karakterin Hayatı:30 yıldır okulu tarih dersi yüzünden bitiremeyen ve İstanbul'u kaldırmak isteyen yetişkin, En büyük hayali astronot olmaktır...

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Arka Sokaklar 435.Bölüm - Kimi Öldürüm 02:35

Arka Sokaklar 435.Bölüm - Kimi Öldürüm

Ve son sahne. Mesut'un ve Tunç'un hayatı tehlikede...

 Zookeeper's Fragman 01:01

Zookeeper's Fragman

Zookeeper's Karısı, Alman istilası sırasında yüzlerce kişiyi ve hayatı kurtaran Varşova Hayvanat Bahçesi, Antonina ve Jan Zabinski'nin bekçilerinin hesabını anlatıyor...

Efsanevi Halk Ozanımız Aşık Veysel izle 03:21

Efsanevi Halk Ozanımız Aşık Veysel izle

Dünya gözüyle göremediklerini gönül gözüyle görmüş halk ozanı Aşık Veysel'in, 1969 yılında Erdoğan Alkan ile hayatı hakkında yaptığı röportaj. Kişiler:Erdoğan Alkan,Aşık Veysel Şatıroğlu..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Preview- Mickey Hosts Her First Sleepover Ever - Season 1 Ep. 15 00:15

Preview- Mickey Hosts Her First Sleepover Ever - Season 1 Ep. 15

Bu çirkin, şımarık çocukları dürüst, çalışkan ve toplumun dürüst üyelerine dönüştürmek - bu çirkin ağızlı, debelen ve tamamen kendi kendine yetmeyen kadının kesinlikle hiçbir şey bilmediği bir şey. Anne olmak Mickey'nin ..

Tarihte Bu Ay 7.Bölüm izle 27:16

Tarihte Bu Ay 7.Bölüm izle

Rıdvan Çongur’un sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; Hatay’ın anavatana katılması, Ankara Savaşı, İkinci Meşrutiyetin İlanı ve Barbaros Hayrettin Paşa’nın hayatı konu edilmektedir...

El Nino Türkçe Dublaj Film İzle 2:01:50

El Nino Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Bilgileri:Nino geçimini tekne tamiri yaparak geçirmekte olan genç bir adamdır. Bir gün sıkı dostu Compi ile gittikleri parti çıkışında ise Müslüman olan Halil isimli bir gençle tanışırlar.. Halil onları uyuşturucu..

  • Film İzle tarafından
  • 9.514 görüntüleme
  • 8 yıl önce
maNga - Bir Kadin Çizeceksin 04:00

maNga - Bir Kadin Çizeceksin

Ne kadar oldu bu hayata geleli Söyle, ne olacaksın büyüyünce diye sorulan sorular tarih oldu, ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? O da mı alda..

İçeride Shut In Türkçe Altyazılı Fragman 02:25

İçeride Shut In Türkçe Altyazılı Fragman

İçeride (Shut In) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Dul bir çocuk psikoloğu Amerika’nın kuzeydoğu kırsalında sakin bir yaşam sürmektedir. Kendini izole etmiş olan kadın bir araba kazası sonucu beyin hasarı alan..

  • PengoTV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ah Şu Artist Kaprisleri Bülent Ersoy 02:02

Ah Şu Artist Kaprisleri Bülent Ersoy

Şöhretin Sonu, yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı 1981 yapımı transgender ve transseksüellik temalı Türk filmi. Filmde Bülent Ersoy'un hayatı gerçekçi bir dille anlatılmıştır. Bülent Ersoy'un cinsiyet değiştirme sürec..

Tarihte Bu Ay 16.Bölüm izle 29:35

Tarihte Bu Ay 16.Bölüm izle

Metin Canbaz'ın sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünde; Türk basınından sansürün kaldırılması, Montrö Boğazlar Sözleşmesi, Hatay'ın anavatana katılması, Kıbrıs Barış Harekatı ile Ahmet Kutsi Tecer ve Refik Saydam'ı..

Tarihte Bu Ay 22.Bölüm izle 29:36

Tarihte Bu Ay 22.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 22. bölümünde; Mustafa Reşid Paşa'nın hayatı, Birinci İnönü Zaferi, Kazım Karabekir, Teşkilat-ı Esasiye Kanunu'nun kabulü ve Fahri Kopuz konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 36.Bölüm izle 24:15

Tarihte Bu Ay 36.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 36. bölümünde; Muallim Naci'nin hayatı, 31 Mart Olayı, doğu illerinin kurtuluşu ve laiklik ilkesi konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 37.Bölüm izle 24:44

Tarihte Bu Ay 37.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 36. bölümünde; Muallim Naci'nin hayatı, 31 Mart Olayı, doğu illerinin kurtuluşu ve laiklik ilkesi konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 44.Bölüm izle 15:23

Tarihte Bu Ay 44.Bölüm izle

Programın 44. bölümünde; Atatürk'ün Ankara'ya gelişi, Gaziantep'in kurtuluşu, Türk kadınına verilen seçme ve seçilme hakkı ve Namık Kemal'in hayatı konu edilmektedir...

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp 01:16

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp

Mersin’de yaşanan selde 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de denizde kayboldu. Mersin uzun zamandır böyle bir felaketi yaşamamıştı. Kentte 20 saatte metrekareye 155 kilogram yağmur düştü. Şiddetli yağış beraberinde se..

Switched at Birth 5. Sezon Tanıtım Fragmanı 01:00

Switched at Birth 5. Sezon Tanıtım Fragmanı

Switched at Birth 5. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı Switched at Birth Dizi Özeti: Kansas'ta yaşayan Bay, okulda yapılan kan testi sonucunda ailesiyle aynı kan grubunu paylaşmadığını farkeder. Önce bu duruma fazla ta..

  • Cowboy tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin 05:00

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin

Uyku pozisyonunuz sizin hakkınızda pek çok şey söyler. Peki sizin uyku pozisyonunuz ne söylüyor, hadi bir göz atalım.. 1 – DİZLERİNİZ DIŞARI ÇIKMIŞ HALDE YAN YATARAK UYUMAK Eğer dizleriniz dışarı çıkmış halde yan yatara..

  • PengoTV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşık Veysel Şatıroğlu izle 28:48

Aşık Veysel Şatıroğlu izle

Aşık Veysel Şatıroğlu Hayatı..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gün Dökümü 32.Bölüm-Barış Manço izle 02:16

Gün Dökümü 32.Bölüm-Barış Manço izle

Programın 32. bölümünde; Barış Manço'nun hayatı konu edilmektedir..