#Ferdi korkmaz

Ahmet'in Günlüğü 16.Bölüm 22:21

Ahmet'in Günlüğü 16.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünde; Ahmet’in öğretmeninin verdiği sevgiyi tanımlamak konusundaki ödev ile sevgi duygusu dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun de..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Ahmet'in Günlüğü 18.Bölüm 21:28

Ahmet'in Günlüğü 18.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 18. bölümünde; ailede yaşanan tartışmalar ve çözümlenmesi dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki) 1:10:24

Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki)

Dostlar Meyhanesi Şarkıları 00:00 Bülent Serttas - Anlayacaksin 03:59 Cengiz Kurtoglu - Seni Seveli 07:35 Imparator - Canim Dediklerim (Canli) 12:31 Erol Budan - Kuruyan Yaprak Gibi 15:49 Ünzile - Arkadas Kalamaz Mi..

Ahmet'in Günlüğü 20.Bölüm 20:32

Ahmet'in Günlüğü 20.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; arkadaşlık ilişkileri ve yanlış anlaşılmalar dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmektedir...

Ahmet'in Günlüğü 21.Bölüm 20:09

Ahmet'in Günlüğü 21.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 21. bölümünde; toplumda saygı ve görgü kuralları dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmektedir...

Ahmet'in Günlüğü 22.Bölüm 19:32

Ahmet'in Günlüğü 22.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 22. bölümünde; çocukların aile içerisinde ciddiye alınmaması ve karar alma sürecine dahil edilmemesi dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 23.Bölüm 22:10

Ahmet'in Günlüğü 23.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 23. bölümünde; komşuluk konusu dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 24.Bölüm 24:31

Ahmet'in Günlüğü 24.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 24. bölümünde; Ahmet'in arkadaşları ile evde yalnız kalması, ortalığı dağıtması ve ailenin bu duruma tepkisi dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörüko..

Ahmet'in Günlüğü 25.Bölüm 23:01

Ahmet'in Günlüğü 25.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 25. bölümünde; Ahmet’in kardeşi Buket'e ile ilişkisi dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmektedir...

Ahmet'in Günlüğü 26.Bölüm 21:35

Ahmet'in Günlüğü 26.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 26. bölümünde; Ahmet’in arkadaşı Murat’ın kardeşine ailesinin bilgisi dışında ilaç vermesi dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendi..

Ahmet'in Günlüğü 27.Bölüm 17:48

Ahmet'in Günlüğü 27.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 27. bölümünde; Ahmet’in girdiği özel okul sınavında başarısız olması ve ailesinin bu duruma yaklaşımı dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 28.Bölüm 19:05

Ahmet'in Günlüğü 28.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 28. bölümünde; Ahmet'in babasının işinde şef olması ve bu sevincini ailesi ile paylaşması dramatize edilmektedir. Programda ayrıca Atalay Yörükoğlu'nun günlük tutmanın yarar..

Tanrıya Feryat 1980 03:42

Tanrıya Feryat 1980

Filmin Adı: Tanrıya Feryat Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Ferdi Özbeğen..

Ben Buyum Bu Kadarım 01:09

Ben Buyum Bu Kadarım

Ferdi Özbeğen - Tanrıya Feryat..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Vatan Şaşmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı 03:25

Vatan Şaşmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Beşiktaş’ta 5 yıldızlı bir otelde vurularak öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz’ın cenazesi, cenaze namazının kılınacağı Güzeltepe Birlik Camii’ne getirildi. Camiye çok sayıda ünlü isim akın etti. Caminin avlusu..

  • ANKA tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Dila Hanım Türkan Şoray  Türk Filmi İzle 1:30:00

Dila Hanım Türkan Şoray Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Barazoğlu İhsan Bey'in karısı Dila Hanım bir arazi anlaşmazlığı yüzünden kocasını vuran Karadağlı Rıza'yı öldürmeye yemin eder. Bir rastlantı sonucu, hiç tanımadığı Rıza ile karşılaşır. Onu büyük bir aşkla..

  • KAPALI SET tarafından
  • 6.714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabeskin Babalarından 20 Güzel Şarkı Kolaj 1:38:43

Arabeskin Babalarından 20 Güzel Şarkı Kolaj

Arabeskin Babaları :Müslüm gürses,ferdi tayfur,ibrahim tatlıses,orhan gencebay, sizlerle damar parçaları..

  • PengoTV tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nefes Alamayan Arkadaşının Burnunu Kapatarak Kurtarmaya Çalışan Adam 02:18

Nefes Alamayan Arkadaşının Burnunu Kapatarak Kurtarmaya Çalışan Adam

Adana'da gerçekleşen olayda, epilepsi krizi geçiren bir kişiyi arkadaşı burnunu kapatarak kurtarmaya çalıştı. Sağlık ekiplerine de engel olan kişi arkadaşını kurtarmak isterken az kalsın öldürecekti! Kriz geçiren davulcu..

  • JET TV tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Red Kit - Daltonların Öyküsü - HD (1978) 1:19:27

Red Kit - Daltonların Öyküsü - HD (1978)

Lucky Luke, Türkiye'de Red Kit isminin verilmesinin hikâyesi şöyle; Ferdi Sayışman'ın, daha sonra isim babası olacağı Red Kit ile tanışması 1954-56 arasında rastlıyor. O zaman Lucky Luke'un maceraları Fransız Spirou der..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oh Olsun  Ona Burada Patron Derler 12:55

Oh Olsun Ona Burada Patron Derler

Oh Olsun | Ona Burada Patron Derler Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soyga..

Oh Olsun  Usta Bu Kız Nerde Oturuyor Replikler 02:31

Oh Olsun Usta Bu Kız Nerde Oturuyor Replikler

Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşmaktadır. Film müziği sözü ..

Oh Olsun  Kovulmadım İstifa Ettim 04:50

Oh Olsun Kovulmadım İstifa Ettim

Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşmaktadır. Film müziği sözü ..

Oh Olsun  Bir Kız Var Babacığım 02:48

Oh Olsun Bir Kız Var Babacığım

Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşmaktadır. Film müziği sözü ..

Baraj 1977 Türkan Şoray  Tarık Akan Türk Filmi İzle 1:32:17

Baraj 1977 Türkan Şoray Tarık Akan Türk Filmi İzle

Filmde, bir ustabaşının genelev çalışanıyla olan aşkı anlatılır.Baraj inşaatında ustabaşı olarak çalışan Nazım ile genelev güzeli Aysel gönül postası aracılığıyla mektuplaşmaya başlarlar. Kendini tanıtmaya utanan Nazım, ..

Pazarlama Yeteneğine Hayran Kalacağınız Seyyar Satıcı 00:30

Pazarlama Yeteneğine Hayran Kalacağınız Seyyar Satıcı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yaşayan pazarlama yeteneği ile hayranlık uyandıran, farklı satış tekniği sayesinde çok sevilen Ferdi abimizin görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İçimdeki Hazine Fragman 02:25

İçimdeki Hazine Fragman

Ayda ailesinin son ferdi olan Sema, babasının ölümü üzerine yıkılır. Cenaze için İstanbul’a dönen genç kadın merasimden sonra aile konağına yerleşir. Sema’nın hayatı kendisine gönderilen bir belgeden sonra bambaşka bir h..