#Ferdi tayfur akşam güneşi müzik dinle

Müslüm Gürses - Seneler 05:32

Müslüm Gürses - Seneler

Müslüm Gürses Seneler Dinle Şarkı Sözleri : Nasıl gelip geçti bunca seneler Farkına varmadan bir rüya gibi Bazen mutlu oldum bazen dert küpü Akıp akıp gittim deryalar gibi Nasıl gelip geçti bunca seneler Çok şeyle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer 04:42

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer Dinle Şarkı Sözü: Uzaksın görmüyorsun Açtı, Kiraz çiçeklerini Kolay sanıyorsun Bilmiyorsun Güneşi beklemeyi Uykusuz sevgisiz Ve buna inanmış Zordu çok zor O an ki gelecek Pişmanlığın hükü..

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine 03:53

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine

Gülüşüm Yerine şarkı sözleri ile Yağmuru tutamam daha fazla Yağar biraz zaman sonra Saklanalım gel tutulmadan Yine gidersin sonra Üzdün hep utanmadan Anlar olurken hatıralar Yüzleşmekten korktun hep Gel bu sefer ..

Belma Sera - Geri Dönmem 05:37

Belma Sera - Geri Dönmem

Geri Dönmem Belma Sera Sevda, aşk acısı bu Kalp ağrısı bu Can acısı bu Canımı acıttın, kapımı kapattın Güneşi görmedim dünyamı kararttın Ah sen beni öldürdün Hayatımı söndürdün Geri dönmem Canım oldun Kanım oldun Sonum..

Müslüm Gürses - Affet (Aşk Tesadüfleri Sever) 04:39

Müslüm Gürses - Affet (Aşk Tesadüfleri Sever)

Eğer seni kırdıysam Darıl bana Ama bir gün beni ararsan Bak ruhuna Birden gecem tutarsa Güneşi çevir bana Sevgilim bağışla Biraz zor olsa da Affet beni akşamüstü Gölgem uzarken Öğleden sonra affet Ne zaman is..

Müslüm Gürses - Güldür Yüzümü 03:57

Müslüm Gürses - Güldür Yüzümü

insanı yaşatan ümitler gibi güneşi getiren saatler gibi gerçeğe dönüşen vaatler gibi geliver yanıma güldür yüzümü olmaz hiç kederin olmaz hiç tasan şarırır kalırdın aşkı tanısan beklemez gelirdim yerin de olsam ge..

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz 03:18

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz

Benim sağım solum belli olmaz Kafam atar kapına dayanırım Ben insanları, insanlar beni zorlar Her yer napacağımı söyleyen filozoflarla dolu! Bi’gün bağırır çağırır, bi’gün içime kapanırım Bazen sevgi sarmaşığı gibiyim,..

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) 04:40

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik)

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sevdan kuşlar misali Gelip kalbime kondu Ömrüm kışlar gibiydi Sonsuz bir bahar oldu Esmer bir akşam vakti Senle yeniden doğdum Benden çaldıkları unut de..

Çağatay Akman Sensin Benim En Derin Kuyum (Official Video) 02:55

Çağatay Akman Sensin Benim En Derin Kuyum (Official Video)

Sensin Benim En Derin Kuyum Solist: Çağatay Akman Söz: Çağatay Akman & Ahmet Hatipoğlu Müzik: Çağatay Akman & Ahmet Hatipoğlu Sample by Bazen (Muhabbet) Aranje Volkan Sönmez Klip Yönetmeni Yekta Özbilen Abdullah Özdoğan..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeki Müren - Yarabbim (Official Video) 04:39

Zeki Müren - Yarabbim (Official Video)

YARABBİM Yarabbim Sen Büyüksün Yarabbim Sen Gönülsün Durdur Geçen Zamanı Kulların Gülsün Bütün Saatler Dursun Dert Rüzgarları Sussun Aşk Güneşi Bahtıma Gülerek Doğsun Şimdi Aşk Zamanıdır Aşk Ömrün Baharıdır Bırak Sarho..

Bilal SONSES - Şimdiki Aklım (Official Video) 02:52

Bilal SONSES - Şimdiki Aklım (Official Video)

Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Murad Küçük Klavye: Davut Samet Sarıhan Yaylı: Özdemir Güz (İstanbul Strings) Yapım: Babba Media Prodüktör: DMC & Samsun Demir ..

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’nin Ailesi Konuştu 04:37

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’

Adana’da istemeye gittiği kızın evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin kardeşi Kadir Gerekli’nin ailesi, idam yasasının çıkmasını istediklerini söyley..

Tarkan Beni Çok Sev 04:18

Tarkan Beni Çok Sev

Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım www.sozlerisozu.com- Bir vurgundu geçtiğim yollar Düşe kalka yaşanır mı öğretir yıllar Ben sensiz..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 5.469 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Beni Çok Sev 04:18

Tarkan Beni Çok Sev

Bir Kavga Nasıl Da Hoyrat Savaşırken, Savrulurken Büyüttü Hayat Ben Sensiz Yapayalnızdım Suyum Oldu, Aşım Oldu Ama Aşksızdım Bir Vurgundu Geçtiğim Yollar Düşe Kalka Yaşanırmış, Öğretir Yıllar Ben Sensizherşeye Sustum Koc..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mert Kıyak & Sura Tekin - Mesafelere İnat 03:01

Mert Kıyak & Sura Tekin - Mesafelere İnat

Mesafelere İnat şarkı sözleri ile İçime sığmıyor Alışmaya çalışıyor gibiydi gözlerim Yaşlara inat, yaşananlara, mesafelere inat Dur dedim durmuyor Uğurluyorum sende kalan hatıraları İstediğim anda geçemiyorum anla İç..

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı 02:53

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı

Lyrics: Veysel Mutlu, 6iant, Shikss Beat: Kalifor Mix & Mastering: Kalifor Director: Tsumi Edit: Tsumi VFX: Tsumi & Razxr Blade Creative Director: Tsumi Producer: Cihad ÖZBULUT Yaralı şarkı sözleri ile Belki ben çok ..

Süleyman Çapar - Kadın 03:41

Süleyman Çapar - Kadın

Süleyman Çapar - Kadın Dinle KADIN Belki geçtiğin yoldan Bir daha geçeriz Yürüdüğün sokakları Teker teker izleriz bu akşam Aşkımız solmadan Belki geçtiğin yolda Bir daha geçeriz Yürüdüğün sokakları Teker teker izler..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kayahan - Emrin Olur 04:22

Kayahan - Emrin Olur

Eser Adı: Emrin Olur Albüm Adı: Emrin Olur Söz & Müzik: Kayahan Akşam dalgalar vurur sahil boyuna vurur içimi yıkar Siyah kelebeklerim uçar delice ahım ölüme kadar Gönül acılar çeker yalnız başına Yeter bu kadar yeter ..

  • Candy tarafından
  • 2.151 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kalben - Derdimin Çiçeği 03:39

Kalben - Derdimin Çiçeği

Kalben - Derdimin Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hep başka biri olmak ister gibi bu halin. İçinde rüzgar esmede. Gölgeni taşır dalgalar, sabah 9 akşam 6. Hayat seni es geçmede. Bir bilen ya da falcı anlatır kaderini..

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk 02:41

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk

Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti, yıllarım bilemeden neşeyi, Büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine... Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye? Ah.. inen olmadı daha derine ..

Oğuzhan Koç - Bulutlara Esir Olduk (Akustik) 05:34

Oğuzhan Koç - Bulutlara Esir Olduk (Akustik)

Bulutlara Esir Olduk; Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti yıllarım bilemeden Neşeyi büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye İnen olmadı..

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover)

Söz: Ezhel Müzik: Bugy Akustik Gitar: Tolga Akyıldız Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız Ezhel - Felaket şarkı sözleriyle Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünde..

  • TEK KANAL tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Emre Altuğ - Bu Kadar Mı 03:27

Emre Altuğ - Bu Kadar Mı

Güneşi bilmez ayı bilmez Aşk çölünde zalimi kayıbım ben Haykırmaksa aşkı en ayıbı Kullar arasında en ayıbım ben Ne eser ne hasar kaldı inan aşkından Ne arar ne sorar vefasız o zalim yar Bu kadar mı ee bu kadar mı ..

Sen İste - Beşiktaş Marşı 03:31

Sen İste - Beşiktaş Marşı

SEN İSTE Yüz değil bin sene geçse bitmeyecek bu aşk, Bu ateş sonsuza dek sönmeyecek Beşiktaş... Sen iste dağları senin için deleceğiz, Cehennem buz tutana dek seni seveceğiz... Sen iste... Bu dünyayı durduracağız,..

  • OFSAYT tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatan Marşı ( Genç Atsızlar) 02:42

Vatan Marşı ( Genç Atsızlar)

kadınlar, kızlar, çocuklar koşacak kutlu ülküye erler yeniden doğacak, doğacak türkçü türkiye taşında gözü olanın yurduna mezar kazacağız hainin, soysuzun, döneğin alnına vatan yazacağız hainin, soysuzun alnına yaşasın ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.093 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mt - Affet 03:01

Mt - Affet

Eğer seni kırdıysam Darıl bana Ama bir gün beni ararsan Bak ruhuna Birden gecem tutarsa Güneşi çevir bana Sevgilim bağışla Biraz zor olsa da Affet beni akşamüstü Gölgem uzarken Öğleden sonra affet Ne zaman istersen Affet..

Örümceğin Ağ Örme Tekniği 04:36

Örümceğin Ağ Örme Tekniği

Kısa zamanda, uygun açılarla, güneşi, ışığı, rüzgarı ve avlayacakları böceklere göre en uygun şekilde ağ yapan örümceğin time lapse görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilber Ay  Çavreşamın⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:56

Dilber Ay Çavreşamın⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

GÜL Filizleπdiği Güπden İtibareπ Güπeşe ………………… #AŞIK_tır Her πe …Kadar GÜNEŞ Her Gece. A¥IN... ………………… Görkemiπe Kapılıp.. GÜL'ü......ßıraksada GÜL Asla ¥ıldızlara Kaπıp GÜNEŞİ... ………………… Uπutmaz...]..

Türkiye sanat güneşini andı 01:47

Türkiye sanat güneşini andı

BUGÜN TÜRK SANAT MÜZİĞİNİN UNUTULMAZ SESİ, SANAT GÜNEŞİ ZEKİ MÜREN'İN DOĞUM GÜNÜ. 24 YIL ÖNCE ARAMIZDAN AYRILMASA 89 YAŞINDA OLACAKTI. TÜRKİYE PAŞASINI YİNE ŞARKILARLA, ŞİİRLERLE, ALKIŞLARLA ANDI.....

Diyarbakır'da Görevli 258 Komando Suriye'ye Gitti 01:25

Diyarbakır'da Görevli 258 Komando Suriye'ye Gitti

“Pencereden baktığınızda güneşi esirgemiyorsa gökyüzü birileri bedelini ödediği içindir.” Onlar da bunun bedelini ödemek için yola çıktılar. Diyarbakır’da görevli 258 komando, sınır ötesi güvenliğimizi sağlamak için Suri..