#Ferdi tayfur akşam güneşi müzik dinle

Koronavirüse karşı hamsi! 02:22

Koronavirüse karşı hamsi!

HAFTADA 3 GÜN HAMSİ TÜKETMEK, KORONAVİRÜSE KARŞI DİRENCİ ARTTIRIYOR... NASIL DERSENİZ, KORONAVİRÜSLE SAVAŞTA ÖNEMLİ YER TUTAN D VİTAMİNİNİ, GÜNEŞİ NADİR GÖRDÜĞÜMÜZ BU KIŞ AYLARINDA EN ÇOK HAMSİDEN ALABİLİYORUZ... AMA PİŞ..

Diriliş Ertuğrul 1. Sezon Tanıtımı 00:40

Diriliş Ertuğrul 1. Sezon Tanıtımı

O; Ümitlerin tükendiği bir çağda, Güneşi bayrak, göğü çadır eyledi. Kısraklarını uçsuz bucaksız ovalara sürdü. Kılıcını hikmetin nefesiyle biledi. Ve cihana haykırdı. Sonsuza kadar adalet, sonsuza kadar hürriyet..

  • Diziler tarafından
  • 198 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Fatih Kısaparmak  Yazık Olur Ömrüme 05:30

Fatih Kısaparmak Yazık Olur Ömrüme

Güngelirde Benden Bikar mi Bilmem Giderken Sondefa Bakarmi Bilmem Egilmez Boynumu Bükermi Bilmem. Yazık Olur Ömrüme,Yazık Olur Ömrüme Batarmi Bilmem Satarmi Bilmem Bahtimin Günesi Batarmi Bilmem Bualem ikimizi…Yutarmi ..

Arabesk Aşk Olsun Şener Şen Replik 04:45

Arabesk Aşk Olsun Şener Şen Replik

Arabesk filminde mahpushanede aşk olsun şarkısını söylüyor aşkına . Şener Şen Aşk Oldun Şarkı Sözü heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttt yeter yeter yeter dokunmayın abiler dokunmayın yarama zaten bitmiş tükenmişim ruh..

  • PengoTV tarafından
  • 1.259 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi 04:07

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi

MALZEMELER 15 adet dolmalık Biber, 1,5 su bardağı pirinç, 1 adet büyük boy soğan, 5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 yemek kaşığı çam fıstığı, 2 yemek kaşığı kuş üzümü, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı yenibahar, 1 çay kaşığı..

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Sevda Kuşun Kanadında 16.Bölüm 2:17:27

Sevda Kuşun Kanadında 16.Bölüm

Ömer Zafer’in PeşindenCan dostu Arif’in ettiği intikam yeminini sürdüren Ömer, Zafer Erbay’ı kıstırmak için yeni yollar aramaktadır. Ömer, Solaklı’nın Zafer’in adama olduğunu ve Zafer’e ulaşmanın yolunun Solaklı’ya yakı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

Kayahan - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun 05:06

Kayahan - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun

Kayahan - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun Albüm Adı : Yemin Ettim Düzelten : wholkom Adresim aynı, Kaderim aynı Günlerim aynı, Geceler aynı Sarı saçlım hasretimsin sen Karadantel sokağında ben Kapımda akşam gülleri m..

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Ajda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti izle 02:56

Ajda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti izle

Kimler Geldi Kimler Geçti şarkısı. jda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti Albüm Adı : The Best Of Ajda Pekkan Düzelten : wholkom Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki..

Murat Boz - Gece 06:23

Murat Boz - Gece

Gece şarkı sözleri ile Nasıl kırılmasın kalbim, şimdilik paramparça Geçince hep hatırlatır ,o süslü dar sokaklardan Delirebiliriz bu aşkın ortasında kavrulup her akşam, her akşam Çevirebiliriz geri, hüzün ,keder, üzün..

Metin Levent - Sen Yan 04:01

Metin Levent - Sen Yan

Sen Yan şarkı sözleri ile Elimde güz gülleri var Umrumda değilki bahar kaç geceyi sabah ettim yar sanki haberin mi var Kaç geceyi sabah ettim Yar sanki haberin mi var Ya bu İstanbul ya da ben Bu akşam birimiz gide..

Halil Eser - Bağlar Yolu 04:10

Halil Eser - Bağlar Yolu

Halil Eser - Bağlar Yolu Dinle Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Ferdi Bilir Yönetmen: Onay Çebar..

Canbay & Wolker - Fersah 02:55

Canbay & Wolker - Fersah

Canbay Wolker Fersah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat :x2 Heyhat kafam göçtü diyardan Dönmedi kimse limandan Can ... sende geçme cihandan Düşme sende Fersah Fersah . Canbay Vers ; Bıraktılar uçurumdan aşağıya ..

İkikardesh & Eza - Çukur 04:09

İkikardesh & Eza - Çukur

İkikardesh & Eza - Çukur Müzik Dinle Şarkı Sözleri VERSE Mahalleme küstüm geldim Tüm yanlışlarım hüznümdendir Koy bir kadeh daha giden gitsin Son kez çalsın Müslüm Ferdi Yine döndüm geldim Sırtladı bak gönlüm der..

Sezen Aksu Seyirlik Değil Ömürlük Olsun 04:55

Sezen Aksu Seyirlik Değil Ömürlük Olsun

hiç ummazdım oldu sonbaharda hediye gibi geldin hoşgeldin seyirlik değil ömürlük olsun dilerim bu defa bu son olsun seyirlik değil ömürlük olsun bir yastıkta nasip olsun gel koynuma gel oyunuma gel akşam gözlü esmer… saf..

Sıla Si̇yahlar İçi̇nde Sahneye Çıktı 06:16

Sıla Si̇yahlar İçi̇nde Sahneye Çıktı

Sevilen sanatçı Sıla dün akşam Tim Maslak Show Center’da konser verdi. Art arda konser veren Sıla dün akşam verdiği konserle hayranlarına müzik ziyafeti yaşattı. Siyahlar içinde sahneye çıkan Sıla en sevilen şarkılarını ..

  • BETA tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç - Türk Popunun Zirvesindeyim 04:31

Serdar Ortaç - Türk Popunun Zirvesindeyim

Şarkıcı Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan, önceki akşam Etiler’de akşam yemeği yedi.Çıkışta konuşan Ortaç, “Müzik piyasasında kendinizi nerede görüyorsunuz?” sorusuna ise “Eski şarkılarımla hâlâ zirvedeyim, yeni şarkı y..

  • BETA tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Erol Evgin  İşte Öyle Bir Şey 06:10

Erol Evgin İşte Öyle Bir Şey

Seni düşündüm dün akşam yine Sonsuz bir umut doldu içime Birde kendimi düşündüm sonra Bir garip duygu çöktü omzuma Hani ıssız bir yoldan geçerken Hani bir korku duyarda insan Hani bir şarkı söyler içinden İşte öy..

Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975 03:26

Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975

Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki bak hala ellerimde yanıyor Duyuyor musun Dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun Her şe..

Di̇lan Çitak, Evli̇li̇k İçi̇n İbrahi̇m Tatlıses'i̇ İkna Edebi̇ldi̇ Mi̇ 10:45

Di̇lan Çitak, Evli̇li̇k İçi̇n İbrahi̇m Tatlıses'i̇ İkna Edebi̇ldi̇

İbrahim Tatlıses’in 1.5 yıl önce kızı olduğunu kabul ettiği Dilan Çıtak, önceki akşam Etiler’de doğum gününü kutladı. Mekanda sahne alan Çıtak’ı yeni yaşında annesi, kardeşi ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Yaklaşık 1,5 ..

  • BETA tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor 10:29

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor

Seren Serengil, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Son günlerde Hande Yener’le yaşadığı polemiklerle anılan Serengil, ekip arkadaşlarıyla yemek yemek için geldiği Cihangir’de, mekana girmeden önce çarpıcı açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın - Hep Sonradan 03:18

Feride Hilal Akın - Hep Sonradan

Ne ben Leylayım ne de sen Mecnun Ne sen yorgun ne de ben yorgun ( x2 ) Kederli bir akşam içmişiz sarhoşuz hepsi bu Hep sonradan gelir aklım başıma hep sonradan sonradan Hep sonradan gelir aklım başıma hep son..

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar 04:51

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar

Bir masaldı aşkımız sisler bulutlar ardında Bir akşam bitiverdi her şey yokoldu bir anda Beyhude geçti yıllar silindi hatıralar Geride bir avuç yalan Hüzün dolu geceler buğulu pencereler İşte hepsi bu senden kalan ..

Yudum - Bu Başka Türlü 04:12

Yudum - Bu Başka Türlü

Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Dış kapıda beklerim, avucum içinde yüzün vayy Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Çöktüm duvar dibine, avucum içinde yüzün vayy.. Sen gelmezsin bir türlü, dertlerim türl..

El Yapımı Patlayıcıyla Saldırı Güvenlik Kamerasında 00:23

El Yapımı Patlayıcıyla Saldırı Güvenlik Kamerasında

El Yapımı Patlayıcıyla Saldırı Güvenlik Kamerasında El yapımı patlayıcıyla saldırı güvenlik kamerasında Sancaktepe'te dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz saldırgan, vatandaşların en yoğun olduğu saatte el yapımı ..

Konya'da -15 Temmuz Demokrasi Destanı Fotoğraf Sergisi Açıldı 01:46

Konya'da -15 Temmuz Demokrasi Destanı Fotoğraf Sergisi Açıldı

Konya'da -15 Temmuz Demokrasi Destanı Fotoğraf Sergisi Açıldı Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminde bulunduğu akşam ve sonrasında çekilen 34 fotoğrafın yer aldığı 15 Temmuz Demokrasi Destanı Fotoğraf Sergisi ..