#Ferdi tayfur ağla yüreğim müzik dinle

ZARA ELA GÖZLÜM BEN BU ELDEN GİDERSEM HQ] 03:05

ZARA ELA GÖZLÜM BEN BU ELDEN GİDERSEM HQ]

Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni unutursan doyma yaşına ..

Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra 04:48

Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ağ ile balık yasağının kalkmasına günler kala balıkçıların hazırlıkları hızla devam ediyor. Balıkçılar, bu sezon bol miktarda palamut ve çupra yakalamayı umduklarını söyledi. Karamürsel ..

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/12JWIYKK Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@..

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek 03:00

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek Müzik Dinle Şarkı sözleri Yabancı gibisin uzun zamandır Bilmediğim bir şey olabilir mi? Sormadım çok korktum Ya bir şey varsa İnsan bile bile duymak ister mi? Ayrılık bekçisi bekliyo..

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim 03:44

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kar yağiyi tepeden Yel vuruyi kapiden Gitti de benim pulim Göremedim tipiden oyy Oyy duman kara duman Al beni dağdan aşağaa Ay buluta girince Yarin ..

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik) 04:29

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik)

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Telefonun başında çaresiz bekliyorum Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum Yüreğim diyor ki boşuna bekleme Aramaz gururundan seni çok sevse de Her şeye ..

Yavuz Akyazıcı - Yürek 03:49

Yavuz Akyazıcı - Yürek

Yavuz Akyazıcı - Yürek Dinle Funda Akyazıcı v, Yavuz Akyazıcı g, Enver Muhamedi b, Derin Bayhan d Music, Lyrics - Ari Barokas Göksu Duvarcı, Saba Sümer - Camera Sound Engineers: Ömer Taşkın, Serkan Kargacı Arrangeme..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alper Ayyıldız  -  Ağustos Sırılsıklam 03:26

Alper Ayyıldız - Ağustos Sırılsıklam

Alper Ayyıldız - Ağustos Sırılsıklam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bilmem hangi rüzgar attı. Nerden esti tuttum. Hangi dalga sayesinde kıyıma kadar vurdun? Dön nerden geldiysen eğer oraya. Söyleyeceklerini suya yaz. Okunab..

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver 04:39

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken d..

 Öykü Gürman - Sarıl Bana (Akustik) 03:43

Öykü Gürman - Sarıl Bana (Akustik)

Öykü Gürman Sarıl Bana (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sarıl bana Tenim sende soğumadan Sarıl bana Yüreğim kurumadan Sarıl bana Gözlerim kapanmadan Sarıl bana sarıl da Sarıl bana sarıl da Canı cana katsan d..

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..

Cinare Melikzade Feat. Alishahin  - İhtiyacı var ( Akustik )  05:36

Cinare Melikzade Feat. Alishahin - İhtiyacı var ( Akustik )

Cinare Melikzade Feat. Alishahin - İhtiyacı var ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Korkmuyorum ölmekten, korkum sensiz yaşamak. Zor geliyor her güne, hasretinle başlamak. Kavuşmak istiyorum, her an sana kavuşmak..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Tuğçe Kandemir - Yelkovan 04:02

Tuğçe Kandemir - Yelkovan

Tuğçe Kandemir - Yelkovan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yıkadıkça geçmiyor, anıların izleri. Parçaladım peş peşe, söylediğin sözcükleri Pembe değil bu rüya, göre göre gerçeği Konu değil ayrılık bile bile seçmedim. Zaten ya..

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halil Eser - Bağlar Yolu 04:10

Halil Eser - Bağlar Yolu

Halil Eser - Bağlar Yolu Dinle Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Ferdi Bilir Yönetmen: Onay Çebar..

Canbay & Wolker - Fersah 02:55

Canbay & Wolker - Fersah

Canbay Wolker Fersah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat :x2 Heyhat kafam göçtü diyardan Dönmedi kimse limandan Can ... sende geçme cihandan Düşme sende Fersah Fersah . Canbay Vers ; Bıraktılar uçurumdan aşağıya ..

İkikardesh & Eza - Çukur 04:09

İkikardesh & Eza - Çukur

İkikardesh & Eza - Çukur Müzik Dinle Şarkı Sözleri VERSE Mahalleme küstüm geldim Tüm yanlışlarım hüznümdendir Koy bir kadeh daha giden gitsin Son kez çalsın Müslüm Ferdi Yine döndüm geldim Sırtladı bak gönlüm der..

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video) 03:19

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video)

Sinan Özen'in Sen Treni Kaçırdın isimli akustik video klibi yayında... Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Sinan Özen Düzenleme: Emre Bayar Mix-Master: Özgür Yurtoğlu Stüdyo: Sinan Müzik Yapım: Sinan Müzik Styling: Selma Özen Me..

Kalben - Haydi Söyle 02:46

Kalben - Haydi Söyle

Seni gördüğüm zaman Dilim neden tutulur Seni gördüğüm zaman Güller elimde kurur Seni gördüğüm zaman Hayat sanki son bulur Gözlerine bakınca Dünyalar benim olur Susma gönlüm sen söyle Haydi gönlüm sen söyle Aşkımı sevgi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri 03:58

Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri

Yokluğun yakın, varlığın uzak Gittiğinden beri geceler kör tuzak. Göz göre göre gönderdim ellere Vazgeçmedin sen hep döndün bu kalpsize Soldu gözlerim, ve bitti sözlerim Gittiğinden beri yolunu gözlerim. Kapandı kapılar,..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ertan V İsrafil - Biz Kaybettik 04:21

Ertan V İsrafil - Biz Kaybettik

Ertan V İsrafil - Biz Kaybettik Dinleü Biz Kaybettik şarkı sözleri ile Toplanmış çiçekleri solduruyorsan Yaşanmış onca şeyi unutuyorsan Boşalmış kadehleri dolduruyorsan Kaybettin kaybettim biz kaybettik İki söz bir a..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müslüm Gürses - Yıkıla Yıkıla 06:40

Müslüm Gürses - Yıkıla Yıkıla

Müslüm Gürses - Yıkıla Yıkıla Dinle Şarkı Sözleri : Yıkıla yıkıla yaşayan benim Geceler boyunca kahrolan benim Ah edip inleyen yıpranan benim Kötüysem düşkünsem kime ne bundan Hayatım karanlık yerlerde geçer Yüre..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Seni Kalbime Gömdüm 04:28

Müslüm Gürses - Seni Kalbime Gömdüm

Müslüm Gürses Seni Kalbime Gömdüm Dinle Şarkı Sözleri : Yakıp bütün aşkımı külü maziye gömdüm Yaşanılan sevdayı seni kalbime gömdüm Öyle günler geçirdim ne yaşadım ne öldüm Kadeh kadeh sevgini seni kalbime gömdüm Ömrüm..

Hakan Altun - Telefon 05:10

Hakan Altun - Telefon

Hakan Altun - Telefon Şarkı Sözleri Telefonun başında çaresiz bekliyorum Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum Yüreğim diyor ki boşuna bekleme Aramaz gururundan seni çok sevse de Herşeye sahip olabilirsin ama Aşkımız serve..

  • PengoTV tarafından
  • 1.833 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Enes Güneş - Benide Al Yanına 03:12

Enes Güneş - Benide Al Yanına

Söz & Müzik: Hüseyin Mehmedoğlu & Enes Güneş Prodüktör: Cem Başaran Aksan Müzik Yönetmeni: Enes Yıldırım Düzenleme: Erbil Erdan & Görkem Nazlı Klip Yönetmeni: Ouuzo Mix Mastering: Salih Sakarya Drone: Resul Koca Ben..

Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo) 04:18

Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo)

Söz&Müzik: Hakan Altun Düzenleme: Aydın Kara —————————————————————————— Son Buse (Şarkı Sözleri) Son vedalardır En zor olan iz bırakan Kapanmayan bir yaradır Ömür boyu içimde yanar Senle doğmuştu senle soldu bu yüre..

Can Bonomo - Gazapistan 02:56

Can Bonomo - Gazapistan

Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Keman Solo: Onur Nar Kayıt: Ali Rıza Şahenk (The FatLab) Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Yapım: Avrupa Müzik Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Kurgu: Muam..

Sibel Can Kendim Düştüm Kalkabilirim 04:19

Sibel Can Kendim Düştüm Kalkabilirim

Bırakın aksın gözyaşlarım sele karışsın Ah yanarsa yansın yansın yüreğim küle karışsın Ben sevdamın kahrını çekebilirim Ben kendi kendime yetebilirim Dokunmayın tutmayın ellerimden Kendim düştüm kalkabilirim Bırakın so..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhabbet - Yoruldum 04:30

Muhabbet - Yoruldum

Kendimi kandırdım Sana inandım Sen de benim gibi Seviyor sandım Buna yüreğim nasıl dayanır? Verdiğin sözleri Yeminlerini unuttum Senden ve sevginden Üzülmekten yoruldum Kırılmış hayalerden Bitmiş sevgilerden Senden ve..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce