#Ferdi tayfur hani dönecektin müzik dinle

Sinan Akçıl (feat. Hande Yener) - Atma ( Official Video ) 03:12

Sinan Akçıl (feat. Hande Yener) - Atma ( Official Video )

Hande Yener Elindeki Kalbi Tutamadın Gitti Bunun Nesi Garip, Bitti Dedin Bitti Ama Şunu Bilki, Yine Yanıma Gelip Söylediğin Sözler Bana Biraz Eski Hani Bir Süre Sonra Herşey Düzelirdi Biraz Nefes Almak Bize En Güzeliydi ..

Murat Dalkılıç - Dönmem 03:49

Murat Dalkılıç - Dönmem

ne sende,, ne bende bitmez gurur,, affetsen,, dön desem bİle yolunda durur.. küskündür kopmuş hayaller hızla savrulur,, her büyük depremde taşlar yerini bulur.. yetse ömür bir sen daha elbet bulur… ya da akan gözyaşı gib..

Havalimanının Duvarları Bile Buz Tuttu.. 02:39

Havalimanının Duvarları Bile Buz Tuttu..

Ağrı’da etkisini gösteren dondurucu soğuklar nedeniyle havalimanının duvarları bile buz tutarken, kimi vatandaş ise araçlarını battaniyeyle sararak korumaya çalışıyor. Ağrı’da etkili olan kar yaşının ardından çatılarda..

Eylem - Mız Mız 03:59

Eylem - Mız Mız

Mızmız sevgilim,çok isteksizsin Mızmız sevgilim,çocuktan betersin Bir gidip gelirsin,Ne istersin? Mızmız olupta beni kaybettin Hani beni sevgiyle saracaktın Beni sıkı sıkı tutup,benim olduğunu anlayacaktın Gökyüzünden y..

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın 02:12

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın

Aç sesi aç aç Aç sesi aç aç Kaldır elleri kır kilitleri Abin dızzo bremın Köşeler canlı gençler heyecanlı Süzüyorum şehri gözlerim kapalı Yolunda herkez amaçlar farklı Kafalar jüpiter uranüs ve marstı Amaç hızsa bizde li..

Ebru Yaşar  Yeşillenirim 05:04

Ebru Yaşar Yeşillenirim

Hani beni çok seviyordun Yerlere göklere koyamıyordun Bende kek gibi sana inanıp Her gece yolunu gözlüyordum Yedin be kaç senemi Sana verdim son nefesimi Para bile etmedi bende aşkın Sattım sana olan hislerimi Ben senin ..

Ayla Dikmen   Anlamazdin 03:16

Ayla Dikmen Anlamazdin

Sevilirken bilmedin mi? Ben söylerken gülmedin mi? Falımızda hasret var, ayrılık var demedim mi? Anlamazdın anlamazdın, Kadere de inanmazdın. Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın? Dilerim ki mutlu ol sevgilim, Ben..

Etkin  Heves Mi Sandın 05:41

Etkin Heves Mi Sandın

Yıllarca bekledim seni sevdim aşkıma karşılık verirsin diye Yollara bakıp her gün ümitle belki bir gün bana dönersin diye x 2 [Nakarat] x 2 Bendeki bu aşkı heves mi sandın? Üç beş gün sonra biter mi sandın? Böyle b..

Vay Delikanlı Gönlüm Vay  Vol - 2  ft Arda Baba 02:49

Vay Delikanlı Gönlüm Vay Vol - 2 ft Arda Baba

7/A VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursu..

VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba 02:49

VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba

7/A Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düş..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 -  ft Arda Baba 02:49

Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 - ft Arda Baba

7/A Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düş..

  • ARDA VDF tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi 08:07

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 limonun suyu, 1 limonun rendelenmiş kabuğu, 1 yemek kaşığı pudra şekeri, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, Üzeri için 2 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ******..

Halil Eser - Bağlar Yolu 04:10

Halil Eser - Bağlar Yolu

Halil Eser - Bağlar Yolu Dinle Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Ferdi Bilir Yönetmen: Onay Çebar..

Canbay & Wolker - Fersah 02:55

Canbay & Wolker - Fersah

Canbay Wolker Fersah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat :x2 Heyhat kafam göçtü diyardan Dönmedi kimse limandan Can ... sende geçme cihandan Düşme sende Fersah Fersah . Canbay Vers ; Bıraktılar uçurumdan aşağıya ..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Ben Fero  -  Kimlerdensin 04:06

Ben Fero - Kimlerdensin

Ben Fero - Kimlerdensin Müzik Dinle Sözler: Nakarat Gönder gelsin - Sen gönder bas ses versin Üç kez dinler - Ezberler ezberlersin Herkes Mersin - Hep tersin ben hep tersin Kimlerdensin - Herkes der kimlerdensin (x..

Cemal Fırat - Duvarlarla Başbaşayım 04:11

Cemal Fırat - Duvarlarla Başbaşayım

Söz & Müzik: Mehmet Özcan Düzenleme: İlyas Tetik & Ferdi Karameşe Yönetmen: Turgay Ceylaner..

Filiz Altınay - Ben Dertliyim 05:42

Filiz Altınay - Ben Dertliyim

Söz & Müzik: Ferdi Öztaş Düzenleme: Delil Korkmaz..

Ferat Üngür Gesi Bağları 03:31

Ferat Üngür Gesi Bağları

GESİ BAĞLARI Gesi bağlarında dolanıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Halımdan bilmiyor ben o yari neyleyim Gesi bağ..

Ahiyan - İstemem ( Official Video ) 03:30

Ahiyan - İstemem ( Official Video )

Söz/Müzik/Beat: Ahiyan Mix Mastering & Bass Gitar : Mustafa Kalem Kaval : Harun Eyüp Polat Yönetmen : Müşerref Çakıroğlu Uygulayıcı Yapımcı:Mertcan Koca Görüntü Yönetmeni:Can Dolu Yardımcı Yönetmen:Beyza Hüner Focus Pull..

Gurbette Ömrüm Geçecek - Eser Eyüboğlu 04:01

Gurbette Ömrüm Geçecek - Eser Eyüboğlu

Gurbette Ömrüm Geçecek - Eser Eyüboğlu Dinle Gurbette Ömrüm Geçecek Bir Daracık Yerim De Yok Oturup Derdim Dökecek Bir Vefalı Yarim De Yok Aman Aman,Aman Aman Aman Aman,Aman Aman Bir Vefalı Yarimde Yok Dünya Derler..

Volkan Pandul - Ayaz 03:08

Volkan Pandul - Ayaz

Volkan Pandul Ayaz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gecenun ayazında oturup islanayım tutunacak dalım yok ben kime inanayım Diki taş değilim duramamki yerumde Yârdan ayrı kalalı ağrı var sol yanımda Doldi gözlerum doldi bak..

Pınar Süer - Sana Bir Şey Olmasın 03:24

Pınar Süer - Sana Bir Şey Olmasın

Pınar Süer - Sana Bir Şey Olmasın Müzik Dinle Şarkı sözleri Öylesine sev ki beni, bizi gören herkes kıskansın. Öylesine tut ki elimi, kalp atışım hızlansın. Korkuyorum gidersen söyle nasıl nefes alırım, Hani sendin be..

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın 03:57

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öylesine sev ki beni, bizi gören herkes kıskansın. Öylesine tut ki elimi, kalp atışım hızlansın. Korkuyorum gidersen söyle nasıl nefes alırım, Hani sendin ..

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Can Sönmez - Kadın 05:23

Can Sönmez - Kadın

Can Sönmez - Kadın Dinle KADIN Şarkı Sözleri Gözlerin sarhoş eder ya Sözlerin içime yolculuk yapar ya Kalbin içinde bir sayfa Anılar satır olur ya Hani demiştin bana O anılarda Bir şarap bir kadeh Dökülüyor ya içime ..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen ( Akustik ) 02:51

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen ( Akustik )

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu bir yasak aşk öyküsü çok da acıklı Birazdan evleniyor yarim ondan bu acı Birde başımda dönüyorken bizim bu şarkı Mutluluk hediyem şarkımda senin olsun Ey tanr..

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..