#Ferdi tayfur hatıralar remix müzik dinle

g a ѕ p e d a l @cι̇rcι̇ozan reмι̇х 03:24

g a ѕ p e d a l @cι̇rcι̇ozan reмι̇х

GAS PEDAL ORİGİNAL REMİX dinle..

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla 03:52

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla Dinle Düzenlemeler: Paul Dwyer Yönetmen: Kaan Gökgöz Murat Göğebakan Anısına Söz: Ömer Faruk Güney Müzik: Bora Ayanoğlu Şarkı sözleri: Zaman hancı bulut yolcu Şimdi gitti en son yolc..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alper Ayyıldız  -  Ağustos Sırılsıklam 03:26

Alper Ayyıldız - Ağustos Sırılsıklam

Alper Ayyıldız - Ağustos Sırılsıklam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bilmem hangi rüzgar attı. Nerden esti tuttum. Hangi dalga sayesinde kıyıma kadar vurdun? Dön nerden geldiysen eğer oraya. Söyleyeceklerini suya yaz. Okunab..

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler  (Akustik) 05:22

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler (Akustik)

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Aklım başımda değil ki Sebebini bilmiyorum Bize nazar değdi inan Adım gibi biliyorum Yine bana haram geceler Senin için, ağlıyorum Yar yine b..

Ceylan Ertem - Odalarda Işıksızım 05:06

Ceylan Ertem - Odalarda Işıksızım

Odalarda ışıksızım Katıksızım, viraneyim Seni sensiz duvarlara Yazan benim, divaneyim Kanım aksın ki Terk etmem seni Peşindeyim yar Ellerimsin gözlerimsin İnanmazsın yar Ben perişan günlerim dar Anlamazsın yar Bir ömü..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri 03:58

Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri

Yokluğun yakın, varlığın uzak Gittiğinden beri geceler kör tuzak. Göz göre göre gönderdim ellere Vazgeçmedin sen hep döndün bu kalpsize Soldu gözlerim, ve bitti sözlerim Gittiğinden beri yolunu gözlerim. Kapandı kapılar,..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cenk Eren - Kiraz Mevsimi 05:37

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi

bir daha ben hiç olmadım eskisi gibi güvenmedim bi daha hiç sakladım kendimi inceliklerini öğrendim ask oyunlarının aslında cokta eglendım saymazsak kalbımı yok düzeni mertlıgı yok askın ben uzerım uzulmemek ıcın cok uzu..

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine 03:53

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine

Gülüşüm Yerine şarkı sözleri ile Yağmuru tutamam daha fazla Yağar biraz zaman sonra Saklanalım gel tutulmadan Yine gidersin sonra Üzdün hep utanmadan Anlar olurken hatıralar Yüzleşmekten korktun hep Gel bu sefer ..

Demet Akalın - Hatıram Olsun Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar Vol2 06:24

Demet Akalın - Hatıram Olsun Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar

HATIRAM OLSUN İnan şiir gözlüm İnan gönül sözlüm Sensiz bir dünyada yaşamam yaşamam yaşayamam Elin ellerimde Gözün gözlerimde Bil ki yüreğimde sıcacık sıcacık bir sevgin var Sende hatıralar var Sende mutlulukl..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Hades - Alegori 02:23

Hades - Alegori

Alegori şarkı sözleri ile kolum sargı bezleriyle sarılı yolum karmaşık bir gün bozucam oyun senle aynı konuda anlaşıp asılda girdin öyle ortamlara güzel kaynaşıp birde sakin ol diyordun onla bunla oynaşıp işimiz baya ..

Ender AYAN - XANAX 03:00

Ender AYAN - XANAX

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; SAĞLIK İÇİN ZARARLI..

  • Ender AYAN tarafından
  • 20 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Alaaddin Ergün - Kadehi Masalara 02:22

Alaaddin Ergün - Kadehi Masalara

'Kadehi Masalara'' sözleri ile ; Gittin benden uzaklara Düşmüştüm sensiz tuzaklara Ne kaldı geriye senden baksana Bi’ çift gözyaşı, hatıralar Kafaya koydum gidiyorum Yol karanlık yine de yürüyorum Ölüm oysa ki ba..

Hande Ünsal - Yorgun Savaşçı 03:00

Hande Ünsal - Yorgun Savaşçı

Yorgun Savaşçı şarkı sözleri ile Büyük yeminlere yenik düşüm Yalana boyalı yaslandığım dağ Yanlış yerde batıyor yine umudum Sana sorsak ne yaşadık ki Hepsini ben uydurdum Yıllar yarışıyor Ben hep geride Sen de öyle..

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca 04:14

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur, unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri, mektupları istemişsin Üzülme sen sevdiceğim, bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum, hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani, veren Allah ..

COŞKUN SABAH - HATIRAM OLSUN 06:31

COŞKUN SABAH - HATIRAM OLSUN

Inan siir gözlüm Inan gönül sözlüm Sensiz bir dunyayi yasamam yasamam yasayamam Elin ellerimde Gözün gözlerimde Bilki yüregimde sicacik sicacik bir sevgin var Sende hatiralar var Sende mutluluklar var Sana site..

Emel Sayın Farsça Şarkı 05:18

Emel Sayın Farsça Şarkı

Acı Hatıralar filminden bir kesit...

Koray Avcı - Bizim Sokaklar 03:51

Koray Avcı - Bizim Sokaklar

Her adım atışta yüreğim sızlar Sensiz bomboş kaldı bizim sokaklar Artık ne sen varsın ne hatıralar Sensiz mahzun kaldı bizim sokaklar Seninle elele gezdiğim yerler Seninle gözgöze olduğum yerler Nerede sevgilin ne..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.947 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adele - Someone Like You 04:44

Adele - Someone Like You

I heard that you’re settled down. Duydum ki bir ilişkin varmış That you found a girl and your married now. İstediğin kızı bulmuş ve evlenmişsin I heard that your dreams came true. Duydum ki rüyaların gerçek olmuş Guess ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.865 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mere Haath Mein - Fanaak 04:11

Mere Haath Mein - Fanaak

Ellerin Benim Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Bana yakın olduğunda, dünya kimin umurunda , Aşkınla perşanım ,zaferler kazansamda. Ellerin..

Sezen Aksun Sende Benim Hatalarımdan Birisin Nostalji 03:03

Sezen Aksun Sende Benim Hatalarımdan Birisin Nostalji

Kalınca sebepsiz bir başıma Hatıralar beynimde dans ediyor Günahlarım dizilip bir bir yarşıma Sanki birer birer intikam alıyor Yüreğimden zincire vurulmuşum Anılar her halkayı birbirine bağlıyor Ben duygularımın e..

Veysel Mutlu Kaldı Yarına (Official Video) 03:36

Veysel Mutlu Kaldı Yarına (Official Video)

'Kaldi Yarına' şarkı sözleri: Kaldı yanıma, hep güldüm acıma Ah ile geçti anılar, gece şarkılarıma Yar diye düştüm ağına. İçtim acıma Ne kaldı yarına yarına Umut olsanda olur duysanda olur beni vursanda olur. Sussand..

Feride Hilal Akın - Yalnızlığın Ezgisi 01:50

Feride Hilal Akın - Yalnızlığın Ezgisi

Bir sen, bir sigaram var üstüme sinen İkiniz de birbirinizden beter Kalabalık,uzun bir caddede tutumuşum yalnızlığın elinden Bilen varsa konuşsun şu ayrılığın dilinden Kurutsun kökünden elinden gelen Ki sen gittin ezgis..

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca 04:42

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır ca..

Gece - Yanımda Kal 03:40

Gece - Yanımda Kal

Yanımda kal Tam şuramda mühürlenmiş korkular, yaram fena Yanımda kal Tam şuramda ağlaşıyor hatıralar koynumda Yalnızlık simsiyah bir yangın Buymuş yasası insanın Kalbimin içinde senden önce ne vardı Kalp kapatmı..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Koray Avcı - Bizim Sokaklar(VOL-5) 03:57

Koray Avcı - Bizim Sokaklar(VOL-5)

Koray Avcı - Bizim Sokaklar Şarkı Sözleri Her adım atışta yüreğim sızlar Sensiz bomboş kaldı bizim sokaklar Artık ne sen varsın ne hatıralar Sensiz mahzun kaldı bizim sokaklar Seninle elele gezdiğim yerler Seninle ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.174 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sadri Alışık Emel Sayın Büyük Aşk 01:26

Sadri Alışık Emel Sayın Büyük Aşk

Filmin Adı: Acı Hatıralar Yönetmen: Atıf Yılmaz Oyuncular: Emel Sayın, İraç Kadiri Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil 00:52

Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil

Acı Hatıralar. Osman (Sadri Alışık) adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel (Emel Sayın) bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir. Müşteriler arasında aslında kaçakçılık yapan Kemal (İreç Kadiri) ..