#Ferdi tayfur mapushane müzik dinle

Ahmet'in Günlüğü 1.Bölüm 23:10

Ahmet'in Günlüğü 1.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Ahmet'in evdeki yaramazlıklarına karşı anne ve babasının verdiği tepkiler dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirme..

Ahmet'in Günlüğü 2.Bölüm 18:53

Ahmet'in Günlüğü 2.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; aile içinde yaşanan sigara sorunu ve Ahmet'in bu soruna yaklaşımı dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine y..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 3.Bölüm 17:57

Ahmet'in Günlüğü 3.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; iyi anlayıp öğrenmeden insanları suçlamanın yanlışlığı ve aileye danışmadan eve getirilen konuklar ile ilgili yaşanan sorunlar dramatize edilmektedir. Konu hak..

Ahmet'in Günlüğü 4.Bölüm 16:07

Ahmet'in Günlüğü 4.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; özel günleri hatırlama ve aile içi yaşanan problemler dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmekt..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 5.Bölüm 13:44

Ahmet'in Günlüğü 5.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; ailede yeni bebek beklentisi ve bunun Ahmet'ten gizlenmesi sonucu ortaya çıkan problem dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun ..

Ahmet'in Günlüğü 6.Bölüm 17:59

Ahmet'in Günlüğü 6.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; kitap okumanın önemi ve Ahmet'in kitapla kurduğu arkadaşlık dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer ver..

Ahmet'in Günlüğü 7.Bölüm 16:28

Ahmet'in Günlüğü 7.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; çocukların meslek seçiminde ailelerin baskısı ve bu durumun yarattığı sorunlar dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlen..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 8.Bölüm 19:27

Ahmet'in Günlüğü 8.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 8. bölümünde; Ahmet'in babasıyla birlikte futbol maçına gitmesi ve bu maçta gördüğü olumsuz durumlardan dolayı spordan soğuması dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman o..

Ahmet'in Günlüğü 9.Bölüm 16:34

Ahmet'in Günlüğü 9.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; ailelerin çocuklar üzerinde baskı yaratmaları konusu dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmekte..

Ahmet'in Günlüğü 11.Bölüm 19:17

Ahmet'in Günlüğü 11.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; Ahmet ve ailesinin tatile çıkması ve bu tatilde Ahmet'in yaşadığı anılar dramatize edilmektedir. Konu hakkında Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer ve..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 13.Bölüm 24:10

Ahmet'in Günlüğü 13.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 13. bölümünde; Ahmet'in arkadaşı Okan'ın kuşunu kafesinden çıkarıp özgür bırakması dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerin..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 14.Bölüm 23:25

Ahmet'in Günlüğü 14.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 14. bölümünde; Ahmet ve arkadaşlarının mahalledeki çocuk parkını temizlemeleri dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine ye..

Ahmet'in Günlüğü 15.Bölüm 23:26

Ahmet'in Günlüğü 15.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 15. bölümünde; Ahmet ve arkadaşlarının, anne babalarının yasakları ve kurallarından şikayet etmeleri dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 16.Bölüm 22:21

Ahmet'in Günlüğü 16.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünde; Ahmet’in öğretmeninin verdiği sevgiyi tanımlamak konusundaki ödev ile sevgi duygusu dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun de..

Ahmet'in Günlüğü 18.Bölüm 21:28

Ahmet'in Günlüğü 18.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 18. bölümünde; ailede yaşanan tartışmalar ve çözümlenmesi dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 20.Bölüm 20:32

Ahmet'in Günlüğü 20.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; arkadaşlık ilişkileri ve yanlış anlaşılmalar dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmektedir...

Ahmet'in Günlüğü 21.Bölüm 20:09

Ahmet'in Günlüğü 21.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 21. bölümünde; toplumda saygı ve görgü kuralları dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmektedir...

Ahmet'in Günlüğü 22.Bölüm 19:32

Ahmet'in Günlüğü 22.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 22. bölümünde; çocukların aile içerisinde ciddiye alınmaması ve karar alma sürecine dahil edilmemesi dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 23.Bölüm 22:10

Ahmet'in Günlüğü 23.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 23. bölümünde; komşuluk konusu dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 24.Bölüm 24:31

Ahmet'in Günlüğü 24.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 24. bölümünde; Ahmet'in arkadaşları ile evde yalnız kalması, ortalığı dağıtması ve ailenin bu duruma tepkisi dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörüko..

Ahmet'in Günlüğü 25.Bölüm 23:01

Ahmet'in Günlüğü 25.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 25. bölümünde; Ahmet’in kardeşi Buket'e ile ilişkisi dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmektedir...

Gece Dinlenecek Slow Müzikler 1:32:42

Gece Dinlenecek Slow Müzikler

1998 albümünden ilhan şeşen rüzgar ayna ölünce sevemessem seni özgür akkuş kayıp şehir ferdi özbeğen dilek taşı efkan şeşen vakitsiz efkan şeşen yüreğim yangınlarda gülşen ne kara kaşına ne kara gözüne gökhan türkmen ..

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto 05:46

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto Bayrağını Sevenler Platformu üyeleri teröre destek verdiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kasetle protesto etti. Bayrağını Sevenler Topluluğu üyeleri CHP Genel Me..

Ahmet'in Günlüğü 26.Bölüm 21:35

Ahmet'in Günlüğü 26.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 26. bölümünde; Ahmet’in arkadaşı Murat’ın kardeşine ailesinin bilgisi dışında ilaç vermesi dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendi..

Ahmet'in Günlüğü 27.Bölüm 17:48

Ahmet'in Günlüğü 27.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 27. bölümünde; Ahmet’in girdiği özel okul sınavında başarısız olması ve ailesinin bu duruma yaklaşımı dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 28.Bölüm 19:05

Ahmet'in Günlüğü 28.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 28. bölümünde; Ahmet'in babasının işinde şef olması ve bu sevincini ailesi ile paylaşması dramatize edilmektedir. Programda ayrıca Atalay Yörükoğlu'nun günlük tutmanın yarar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Tanrıya Feryat 1980 03:42

Tanrıya Feryat 1980

Filmin Adı: Tanrıya Feryat Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Ferdi Özbeğen..

Ben Buyum Bu Kadarım 01:09

Ben Buyum Bu Kadarım

Ferdi Özbeğen - Tanrıya Feryat..

Kiralık Aşk 69. Bölüm Fragman (Final) 00:53

Kiralık Aşk 69. Bölüm Fragman (Final)

Kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri... Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülk..

  • PITIRCIK tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 8 yıl önce