#Ferdi tayfur mapushane müzik dinle

Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri 05:34

Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri

Susmadan yürekten kopan feryadım Duyururmu sana bilmem bir gün sesimi Yollara dalarken kara gözlerim Getirir mi rüzgar son nefesimi Başında yok ise sevda yelleri Nereden bilirsin çektiklerimi Yanıldım şaştımda bir aşık o..

Ferdi Tayfur - Acılar 04:13

Ferdi Tayfur - Acılar

Bu akşam hayalin canlandı gözlerimde ışık oluyorsun bana karanlık gecelerimde yıllanmış şarap gibi yanıyorsun içimde bu akşam seni ölesiye özledim bu akşam seni görmek istiyor gözlerim sıcak ellerini tutmak istiyor eller..

Ferdi Tayfur - Bana Sor 05:36

Ferdi Tayfur - Bana Sor

uykusuz gecelerin sabahini bana sor , yarim kalan askimin acisini bana sor bana sor yalnizligi ayriligi bana sor mutlulugu bilirsin mutsuzlugu bana sor yikilan yuvalarin sonu gelmez yollarin yasanmamis yillarin ey..

Ferdi Tayfur - Derbeder 04:54

Ferdi Tayfur - Derbeder

Seni üzgün görsem Ben kahrolurdum Gülen gözlerinde Hayat bulurdum Boynumu büktün bükeli Yuvamı yıktın yıkalı Geri dönüp de gör halimi Derbeder oldum Derbeder oldum Perişan oldum Serseri dediler gücenmedim Di..

Ferdi Tayfur - Sevdalılar Beni Anlar 04:20

Ferdi Tayfur - Sevdalılar Beni Anlar

Varlığının tiryakisi Yokluğunun delisiyim Beni senden mahrum etme Gözlerinin hastasıyım Sevgim yüce dağlar kadar Içerimde volkan kaynar Anlamazsın sen bebeğim Sevdalılar beni anlar Revamıdır harap olmak Aşkın ..

Ferdi Tayfur - Yaktı Beni 03:42

Ferdi Tayfur - Yaktı Beni

Gözlerinin karası Oldu yürek yarası Bu gönül macerası Yaktı beni Noldu Allah'ım noldu Arayıp beni buldu Oda senin kulundu Yaktı beni Sarılıp öptü beni Etmişti aşk yemini Görmedim böylesini Yaktı beni Noldu..

Ferdi Tayfur - Sigarayı Bıraktım 03:50

Ferdi Tayfur - Sigarayı Bıraktım

Senden baska ne varsa x 2 Terkettim birer birer Affet beni sevgilim Seni kirdiysam eger Gece hayatim bitti Kadehi yere attim Beni kutlamalisin Sigarayi biraktim Gece hayatim bitti O sayfayi kapattim En sonund..

Ferdi Tayfur - Kurtuldum 06:17

Ferdi Tayfur - Kurtuldum

Seninle kopardık bütün bağları Herşey bitti artık bil bundan sonra Kırıldı gönlümün umut dalları Kendine bir sevgi bul bundan sonra Geçmişi bir düşün yalnız kalırsan Maziyi hatırla zaman bulursan Neyleyim sevgili..

Ferdi Tayfur - Prangalar 03:42

Ferdi Tayfur - Prangalar

Prangalar vurun ayaklarıma Kelepçeler takın kollarıma Uçurumlar kazın yollarıma Bırakmayın beni bırakmayın beni Duymak istemem sesini Tutmak istemem ellerini Yeniden başlamaktansa Oldürürüm kendimi Sürgüleri sürün kapıla..

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi 04:36

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi

Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en güzel uykulardasın Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en tatlı uykularda..

Ferdi Tayfur - Sanma Ki Yaşıyorum 04:43

Ferdi Tayfur - Sanma Ki Yaşıyorum

Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum İstemem güneş batsın İstemem karanlığı Böyle bir akşam üstü Çıkardın dargınlığı Karanlık bahtım gibi Sardı tüm benliğimi Böyle bir..

Ferdi Tayfur - Zalim Sevgilim 04:32

Ferdi Tayfur - Zalim Sevgilim

Canımdan çok sevdiğim zalim sevgilim Seni benim kadar seven oldumu Acıyorum sevgilim emeklerime Aşkının kıymetini bilen oldumu Oldumu bunca zaman arayıpta sormaman Bir söz söyle sonunda gerçek olsada hicran Taş basarım b..

Ferdi Tayfur - Benim Gibi Sevenler 04:42

Ferdi Tayfur - Benim Gibi Sevenler

Bir duamız vardı tanrıdan bizim Ayrılmasın diye birleşen allerimiz Hayaller kurardık gelecek için Hani ölümsüzdü yüce sevgimiz Her gecenin sabahında başımyine döner döner Getirmiyor seni bana Kısa kalıyor geceler ge..

Ferdi Tayfur - Kör Talih 05:15

Ferdi Tayfur - Kör Talih

Bir görüşlük gelseydin Gönlümün hücresine Biraz çare olsaydın Bitmeyen çilesine Seni de Allah yarattı Beni de Allah yarattı Sana gülen kör talih Beni neden hep ağlattı Adını kazıyorum Buz gibi duvarlara Güneş..

Ferdi Tayfur - Neyleyim Sen Yoksan Eger 05:34

Ferdi Tayfur - Neyleyim Sen Yoksan Eger

Ferdi Tayfur - Neyleyim Sen Yoksan Eger dinle..

Ferdi  Tayfur  Senin  İçin  Remix 2017 03:50

Ferdi Tayfur Senin İçin Remix 2017

Ferdi Tayfur Senin İçin Remix 2017 Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.280 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Çeşme (Susadım Çeşmeye Varmaz Olaydım ) 04:37

Ferdi Tayfur - Çeşme (Susadım Çeşmeye Varmaz Olaydım )

Susadım çeşmeye varmaz olaydım Elinden bir tas su içmez olaydım Yolum düştü köyünüzden geçmez olaydım Gelmez olaydım güzel yüzüne bakmaz olaydım Çeşmenin başına bir güzel inmiş Eğilmiş zülfünü suya düşürmüş Mevlam ..

Ferdi Tayfur - Ah Bir Çocuk Olsaydım 05:47

Ferdi Tayfur - Ah Bir Çocuk Olsaydım

Ah bir cocuk olsaydim parklarda oynasaydim , Dertten kederden uzak arkadaslar bulsaydim , Buyudum de ne oldu omrum kederle doldu , Çocukluk gunlerimi gonlum hep arar oldu. Seller gibi cosardim kanatlanir ucardim Bu..

Ferdi Tayfur - Bu Şehir 04:09

Ferdi Tayfur - Bu Şehir

Beni Bu Sehir Boguyor Bilmem Bana Ne Oluyor Coken Karanligin Icinde Umutlarim Tukeniyor Yokum Sanki Bu Sehirde Sehir Benim Icimde Firtinalar Kopariyor Caresiz Yugerimde Gorurde Yangin Otusu Oluyor Obur Torpusu..

Ferdi Tayfur - Prangalar 04:38

Ferdi Tayfur - Prangalar

Ferdi Tayfur - Prangalar..

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi 04:36

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi..

Ferdi Tayfur - Neyleyim Sen Yoksan Eğer 05:34

Ferdi Tayfur - Neyleyim Sen Yoksan Eğer

Neyleyim sen yoksan eğer dünyanın servetini Neyleyim sen yoksan eğer ahiretin cennetini Neyleyim sen yoksan eğer sahilleri kırları Neyleyim sen yoksan eğer yazı kışı baharı Ne de haklıymış meğer Aşk uğruna yananlar..

 Ferdi Tayfur'un Kızı Tuğçe Aldatıldı Mı? 05:10

Ferdi Tayfur'un Kızı Tuğçe Aldatıldı Mı?

Ferdi Tayfur'un kendisi gibi müzikle ilgilenen kızı Tuğçe'nin yuvası yıkılıyormu...

  • ANKA tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur  Seni Dilendim 03:55

Ferdi Tayfur Seni Dilendim

Gözümde hasretin dinmez yağmuru Kadere el açıp seni dilendim Bitirdin bendeki bütün gururu Yüz kızartıp senden seni dilendim Nakarat Bir ümit görmüştüm önce sende ben Severek mutluluk bekledim senden Sensizlik sarhoşu ol..

Ferdi Tayfur Merak Etme Sen 02:29

Ferdi Tayfur Merak Etme Sen

Bakışların bana biraz cesaret versin Korkuyorum sana aşktan söz etmeye ben Bir sevdiğin varsa ne olur söyle söyle Giderim bu diyardan merak etme sen Toprak olur taş olurum Yolunda yoldaş olurum İstersen gardaş olu..

Ferdi Tayfur Acılar 06:05

Ferdi Tayfur Acılar

Bu akşam hayalin canlandı gözlerimde Işık oluyorsun bana karanlık gecelerimde Yıllanmış şarap gibi yanıyorsun içimde Bu akşam seni ölesiye özledim Bu akşam seni görmek istiyor gözlerim Sıcak ellerini tutmak istiyor ..

Ferdi Tayfur Bende Özledim Bende 04:10

Ferdi Tayfur Bende Özledim Bende

Bende özledim ben de Resmin var şu an elimde Sana koşmak isterim Derman yok dizlerimde Ne kadar çok Aşka intizar eden Kimi çok seviliyor Kimi yoksun sevgiden Sen orada ben burada Bir şey gelmez elimizden Sen orada ben ..

Ferdi Tayfur Gönül Oyunu 04:10

Ferdi Tayfur Gönül Oyunu

neden beni buldu beni aglatti beni sizlatti karardi benim dunyam feryadimi duysana kayboldum bir mechul de ellerimden tutsana senin ki sevgi degil senin ki ask degil senin ki gonul oyunu su halime baksana sen degil misi..

Ferdi Tayfur  Sevdalılar Beni Anlar 04:01

Ferdi Tayfur Sevdalılar Beni Anlar

Varlığının tiryakisi Yokluğunun delisiyim Beni senden mahrum etme Gözlerinin hastasıyım Sevgim yüce dağlar kadar İçerimde volkan kaynar Anlamazsın sen bebegim Aşık olan beni anlar Revamıdır harab olmak Aşkın i..

Ferdi Tayfur Günaha Girme 03:52

Ferdi Tayfur Günaha Girme

Bu aşkın günahı yalnız benim mi Sende en az benim benim kadar istedin Bir tadımlık mıydı yoksa hevesin Beni suçlayıp da günaha girme günaha girme Ateş olmadan mı dumanım tüttü Bu aşkı içimde hırs mı büyüttü Bana h..