#Ferdi tayfur mor güller müzik dinle

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana 04:11

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana Dinle Muhtacım Sana şarkı sözleri ile Sana bakarken bil ne kadar ben Seviyorum istiyorum seni içimden Ne zaman kalbimiz bir olacak O zaman her yer bayram olacak O gözle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 6 yıl önce
SERHAN - Geceleri Hüzün 04:59

SERHAN - Geceleri Hüzün

SERHAN - Geceleri Hüzün Dinle Geceleri Hüzün şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde uçuyorum Kendimi sende buluyorum Nefesin tenimde güller açıyor Rüzgar saçlarını dağıtıyor Çınlar sesin kulaklarımda Karışır tatlı ko..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Zara - Tez Gel Yarim 04:30

Zara - Tez Gel Yarim

Şarkı Sözleri: Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu Gidipte gelmedin, Güller açmaz oldu. Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez g..

Koray Avcı - Sen (Canlı Performans - Beyaz Show) 03:53

Koray Avcı - Sen (Canlı Performans - Beyaz Show)

Koray Avcı - Sen Şarkı Sözleri Her Sabah Her Saher Vakti Çıkar Çıkar Bakarsın Bilmiyorum Ne Derdin Var Kız Senin Senin Her Sabah Her Saher Vakti Çıkar Çıkar Bakarsın Bilmiyorum Ne Derdin Var Kız Senin Senin Dertlisine Aş..

  • PengoTV tarafından
  • 7.004 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nesrin Sipahi Yaşamak Yalan Belki 04:59

Nesrin Sipahi Yaşamak Yalan Belki

ŞARKI SÖZLERİ Yaşamak yalan belki, yalan delice sevmek Gözlerin, dudakların, o yeminler hep yalan Yalan, geceler boyu hep beni düşündüğün Yalan güller, şarkılar, menekşeler hep yalan Acımasız ağını şimdi örüyor zaman Sa..

Ezgi Enes - Mesafe (Cover) 02:09

Ezgi Enes - Mesafe (Cover)

İletişim: enestftkk@hotmail.com Instagram: @ezgiienes / ezgitftk / enestftk Twitter : @ezgitftk / enestftkk TikTok : @enestftk Mesafe ( Söz – Akor ) Dbm B A A..

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın 03:03

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın

Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yazı, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden se..

Erol Evgin & Sıla  Ateşle Oynama Video Klip 04:54

Erol Evgin & Sıla Ateşle Oynama Video Klip

Ateşle Oynama Sözleri: Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin ..

Tülay Özer  İkimiz Bir Fidanız 03:37

Tülay Özer İkimiz Bir Fidanız

Yola çıkmış arıyorum Kaybettiğim aşkımı Sakın bana ümit verme Seveceksen başkasını Bana tozpembe görünmez Sensiz dünyam çok karanlık Benim senden daha fazla Sevecek kimsem yok artık İkimiz bir fidanın Güller açan dalıy..

Zara - Tez Gel Yarim 04:05

Zara - Tez Gel Yarim

Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu Gidipte gelmedin Güller açmaz oldu Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gö..

Köln’de ′′Rosenmontag’’ coşkusu 00:54

Köln’de ′′Rosenmontag’’ coşkusu

Almanya’da karnaval coşkusu devam ediyor. Köln’de karnavalın en önemli günü sayılan Rosenmontag (Güller Pazartesisi) renkli görüntülere sahne oldu...

  • Umut Tv tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alper Tekeli & Murat Güler - Sen Olsan Bari 00:51

Alper Tekeli & Murat Güler - Sen Olsan Bari

Güller Diyarı Isparta'nın Sanatçılarını Tanıtıyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halfeti'nin kara güzeli! 02:27

Halfeti'nin kara güzeli!

UZUN YILLAR ÖNCE ŞANLIURFA'DA BİR ERMENİ USTANIN GÜZELLER GÜZELİ BİR KIZI VARMIŞ... VARTUHİ, KİMSESİZ FIRAT'A SEVDALANMIŞ... AMA SEVENLER KAVUŞAMAMIŞ... O GÜNDEN SONRA HALFETİDE GÜLLER KARARMIŞ...DİLDEN DİLE ULAŞAN BU Rİ..

Sertab Erener - Bu Böyle 04:30

Sertab Erener - Bu Böyle

O zor günler, solan güller eskidendi geçti O zaman aşık olduğum rüzgârlar esti esti geçti (x2) Aşk seni bulabilir de Uzakta durabilir de Samimi oluyor derken Mesafe koyabilir de Bu böyle vurabilir de İlgisiz dura..

Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip) 04:54

Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip)

Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin defa doğar aşkla yeniden ..

Ali Tolga - Hadi Gülümse 03:26

Ali Tolga - Hadi Gülümse

Çok zaman geçti görüşmeyeli sevgilim Aklımdan hiç çıktın mı ki hiçbir an benim Belki beni yanlış anladın biraz kesin Ama en güzeli affet artık böyle bitmesin Aylar geçti günler sensiz açmıyor güller Yüzümdeki pişmanlığ..

Hakan Peker - Köylü Güzeli 03:08

Hakan Peker - Köylü Güzeli

Dere aynı tepe aynı Gece gündüz hep aynı Yaşamak bir işkence oldu sana Senin isteklerinden anlarmı Bu bahçe tarla Duramazdı artık buralarda Bir gün köyden çıktı artık Şehirli olacak aklına takmış Giymiş basma mor fistan..

Zara - Kurtuldum 05:46

Zara - Kurtuldum

Zara - Kurtuldum Dinle KURTULDUM Seninle Kopardık Bütün Bağları Herşey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maziyi Hatırla..

Cheez Badi Video Song 02:13

Cheez Badi Video Song

Tu Cheez Badi Hai Mast Mast Lyrics from Mohra Pa ni sa ni sa ma pa Tu chiz badi hai mast mast tu chiz badi hai mast - 2 Nahi tujhko koi hosh hosh - 2 Uspar joban ka josh josh Nahi tera nahi tera koi dosh dosh Mad..

  • PengoTV tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabeskin Babalarından 20 Güzel Şarkı Kolaj 1:38:43

Arabeskin Babalarından 20 Güzel Şarkı Kolaj

Arabeskin Babaları :Müslüm gürses,ferdi tayfur,ibrahim tatlıses,orhan gencebay, sizlerle damar parçaları..

  • PengoTV tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki) 1:10:24

Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki)

Dostlar Meyhanesi Şarkıları 00:00 Bülent Serttas - Anlayacaksin 03:59 Cengiz Kurtoglu - Seni Seveli 07:35 Imparator - Canim Dediklerim (Canli) 12:31 Erol Budan - Kuruyan Yaprak Gibi 15:49 Ünzile - Arkadas Kalamaz Mi..

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018 1:51:57

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018

Eskimeyen En iyi Arabesk Damar Şarkılar ile Unutulmaz Eserler Sizlerle. 1.Muazzez Ersoy - Unutamazsın 2.Kibariye - Aşığım Sana 3.Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 4.Güllü - Yalan Sevgiler 5.Davut Güloglu - Bu Mezar..

  • PengoTV tarafından
  • 2.990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevgililer Günü Makyajı 3 13:07

Sevgililer Günü Makyajı 3

Sevgililer günü yaklaşırken dikkat çekmek isteyenler için farklı ama çok zarif,etkileyici mor tonlarında bir makyaj nasıl yapılır,aşamaları nelerdir videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi zlediğiniz için teşekkürler.Umarım beğ..

  • Kadınca tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Las Vegas'ta İyor Ve Gitarlı Adamın Kavgası 03:57

Las Vegas'ta İyor Ve Gitarlı Adamın Kavgası

Las vegas'ta iyor (winnie the pooh çizgi filmindeki depresif mor eşek) ve gitarlı adam arasında meydana gelen kavganın kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 8 yıl önce
KARA İMİŞ ŞU ANTEBİN YAZISI ✔ TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ✔ ANTEP YÖRESİ - Antep Müdafa Türküsü 06:09

KARA İMİŞ ŞU ANTEBİN YAZISI ✔ TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ✔ ANTEP YÖRESİ - Antep

Antep Müdafa Türküsü 1 Kara imiş şu Antep'in yazısı Meleşmiyor koyun ilen kuzusu Ana baba bacı kardaş acısı Nerde benim sarı güllü bağlarım Antep diye hazin hazin ağlarım Fransızlar her taraftan geldiler Top sesinden ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.773 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017) 04:29

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017)

Türkiye-Moldova maç sonucu: 3-1 Finlandiya'yı Dünya Kupası Elemeleri'nde 2-0 yenen A Milli Takımımız bu kez hazırlık maçında Moldova ile karşılaştı. Fatih Terim'in genç futbolculara şans verdiği mücadeleyi Millilerimiz ..

Buğday Salatası Tarifi 01:13

Buğday Salatası Tarifi

1 su bardağı buğday 1 adet kırmızı biber Yarım demet maydanoz Yarım demet dereotu 1 adet havuç 2 adet teze soğan Marul yaprağı (2-3 adet) Mor lahana Yarım limon suyu Tuz Zeytinyağı Hazırlanışı; 1.Karıştırma kabına bir ..

Tavuk Şiş Ve Bulgur Pilavı İçin Kıyasıya Mücadele 80. Bölüm Survior 2018 11:20

Tavuk Şiş Ve Bulgur Pilavı İçin Kıyasıya Mücadele 80. Bölüm Survior 20

Survivor 2018 sekseninci bölümde takımlar tavuk şiş ve bulgur pilavının yer aldığı Mor Oda ödülü için yarıştılar. İşte kazanan takım.....

  • BETA tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 6 yıl önce