#Ferdi tayfur sakın düşme müzik dinle

Emre Altuğ - Kapış Kapış 04:40

Emre Altuğ - Kapış Kapış

Öyle bi bakış at ki Kalmasın taş taş üstüne Sen aşki öyle bi canıma kat ki Taşsın yüregimde Hadi çıkart içindeki saklı cenneti Zaten sevişiyorsun benimle vücut dilinle Ayayay... Hakkını verelim mi aşkin? Namusu..

Güçlen Geride Kalma Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları Videoları 02:10

Güçlen Geride Kalma Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları

EĞLENCEYE HAZIRMISINIZ ÇOCUKLAR HAYDİ OZAMAN KAHVALTI MASASINA BALIK UZATMIŞ EKMEĞİNİ AL PEYNİR SÜRERSİN DEMİŞ ŞAŞKIN ÖRDEK BANANE BEN YEMEM DİYEREK İSTEMEMİŞ YUMURTA PEYNİR YEMELİSİN HER KAHVALTIDA GÜÇLEN SAKIN GERİ..

Metrese Öldüresiye Dayak 01:48

Metrese Öldüresiye Dayak

Tayland’da kocasının kendisini aldattığı kadını bulan sinirli eş, kadını Muay Thai adı verilen oldukça güçlü bir dövüş sporu yöntemiyle öldüresiye dövdü. Şok eden görüntüler Tayland’ın başkenti Bangkok’tan… Kocasının m..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.371 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zara - Kurtuldum 05:46

Zara - Kurtuldum

Zara - Kurtuldum Dinle KURTULDUM Seninle Kopardık Bütün Bağları Herşey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maziyi Hatırla..

Arabeskin Babalarından 20 Güzel Şarkı Kolaj 1:38:43

Arabeskin Babalarından 20 Güzel Şarkı Kolaj

Arabeskin Babaları :Müslüm gürses,ferdi tayfur,ibrahim tatlıses,orhan gencebay, sizlerle damar parçaları..

  • PengoTV tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki) 1:10:24

Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki)

Dostlar Meyhanesi Şarkıları 00:00 Bülent Serttas - Anlayacaksin 03:59 Cengiz Kurtoglu - Seni Seveli 07:35 Imparator - Canim Dediklerim (Canli) 12:31 Erol Budan - Kuruyan Yaprak Gibi 15:49 Ünzile - Arkadas Kalamaz Mi..

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018 1:51:57

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018

Eskimeyen En iyi Arabesk Damar Şarkılar ile Unutulmaz Eserler Sizlerle. 1.Muazzez Ersoy - Unutamazsın 2.Kibariye - Aşığım Sana 3.Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 4.Güllü - Yalan Sevgiler 5.Davut Güloglu - Bu Mezar..

  • PengoTV tarafından
  • 2.990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Hayranları Özcan Deniz'in Sahnesine Akın Etti 04:35

Kadın Hayranları Özcan Deniz'in Sahnesine Akın Etti

Özcan Deniz Kıbrıs Elexus Hotel’de sahneye çıktı. Hayranlarının büyük ilgi gösterdiği gecede Deniz sevilen şarkılarını seslendirdi. Özcan Deniz önceki akşam Kıbrıs Elexus Hotel’de konser verdi. Türklerin yanı sıra İsrai..

  • BETA tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nostaljik Şarkılar - Karışık 45'lik 20:42

Nostaljik Şarkılar - Karışık 45'lik

Gülden Karaböcek - Kır çiçekleri Ferdi Tayfur - Ben de Özledim Esmeray - Gel Tezkere Türkan Şoray - sevemedim Karagözlüm Belkıs özener - Oyun Bitti Gönül Akk......

Plağı satış rekoru kırdı 02:09

Plağı satış rekoru kırdı

TÜRK MÜZİĞİNE PİYANOSUYLA İMZASINI ATAN FERDİ ÖZBEĞEN VEFATINDAN 7 YIL SONRA YENİDEN MÜZİK LİSTELERİNE GİRDİ. “FERDİ ÖZBEĞEN 20. SANAT YILI ŞAN KONSERİ” PLAĞI ÇIKTIĞI GÜN SATIŞ REKORU KIRDI...

Nine,dede evde mi ? 00:30

Nine,dede evde mi ?

Ferdi tayfur'lu eğlenceli videomuzla keyifli seyirler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.707 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Esra Erol'un Damat Adayları Nakşibendi Tarikatı Sohbetinde 01:23

Esra Erol'un Damat Adayları Nakşibendi Tarikatı Sohbetinde

Esra Erol'un damat adayları Caner, Ferdi, Efkan, Ali Haydar, Nakşibendi tarikatı sohbetine katıldı. Caner'in instagram sayfasından paylaştığı videoda görüldüğü kadarıyla Caner'in yanında Ferdi, Efkan ve Ali Haydar'da bul..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.560 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle 1:36:22

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Askerliğini bitiren hababam sınıfı yuvasına geri döner. bir türlü iflah olmayan sınıf, çamlıca lisesi’nin müdür ve öğretmenlerini yeniden çileden çıkarmak üzeredir. okul müdürü deli bedri hababam sınıfı’nı bu kez..

Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkladı 03:52

Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkl

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuzhan Koç - Neşeli Ayrılık Şarkısı 03:10

Oğuzhan Koç - Neşeli Ayrılık Şarkısı

Oğuzhan Koç - Neşeli Ayrılık Şarkısı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneş battı yine Kollarımda bir boşluk kaldı Bu bankta zamanında gülümseyen biri vardı Simit attım yine Besleyip baktığım martılara Bir daha bakmam y..

Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak 03:21

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak Dinle GÖKYÜZÜNE BAK Yeni bir hayat vodka bira bir lira Neden olmasın alkol mahallemdeki bakkalda Hayallerimi söndürdün bak son sigaranda Sözlerin kalbime ağır bir yara Üzgünüm bitti r..

Ben Fero - Demet Akalın 03:46

Ben Fero - Demet Akalın

Ben Fero Demet Akalın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Hava kapalı, ama akalım Arabaya bindim yürü bakalım Tabi radyomuzda yine Demet Akalın Bi kez olsun bizi çalmadın adamım Hava kapalı (BUZ) ama akalım (YES) Araba..

Alper Ayyıldız  -  Ağustos Sırılsıklam 03:26

Alper Ayyıldız - Ağustos Sırılsıklam

Alper Ayyıldız - Ağustos Sırılsıklam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bilmem hangi rüzgar attı. Nerden esti tuttum. Hangi dalga sayesinde kıyıma kadar vurdun? Dön nerden geldiysen eğer oraya. Söyleyeceklerini suya yaz. Okunab..

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma 04:06

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gecesiyle gündüzüyle Bi aşk yok oluyor Ve belki sana gün doğuyor Çünkü ben gidiyorum Yarım kalan hevesiyle Her şey yok oluyor Ve kalbim yeniden doğuyor Ancak ben öl..

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın 04:49

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Çıldırmış bir vaşak gibi Kaybediyorum Artık seni bir çiçek yerine Kopartmak istiyorum İşte indim sahneden Öpüyorum ağzından Büsbütün kaybettim Bana d..

Manuş Baba - Bu Havada Gidilmez 03:49

Manuş Baba - Bu Havada Gidilmez

Manuş Baba - Bu Havada Gidilmez Müzik Dinle Şarkı Sözleri Beni bırakıp gıtme bir yere Gidersen unutursun Dilerim böyle olmaz Bu havada gidilmez Güneşli günde gidilmez Aslında hiç gidilmez Son günüme kadar Kalp duran..

Kalben - Kız Kulesi'nin Anahtarı 12:12

Kalben - Kız Kulesi'nin Anahtarı

Kalben - Kız Kulesi'nin Anahtarı Müzik Dinle Şarkı Sözleri ÇEK Ah, diye başladı şarkısı ömrümün. Gözleri görmüyor ki gönlümün. Düşmeye hevesli… Dünden hazır deli! Bir parça aşk için, Nereye gitmeli? Kimlere sormalı? O..

Yaprak Çamlıca - Yüce İnsan 02:22

Yaprak Çamlıca - Yüce İnsan

Yaprak Çamlıca - Yüce İnsan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nerden başlasam anlatılmaz Ben pes etsem aşk bırakmaz İmkansızdı ya gerçek olmaz Biter sandığın, geçer sandığın Sonu kıyamet kaçılmaz Sen beni anlat soranlara s..

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

No.1 - Bu Benim Hayatım 02:19

No.1 - Bu Benim Hayatım

Bu Benim Hayatım 2015 yılının Eylül ayında yayınlanmış bir No.1 şarkısıdır. Aşağıda yer alan bağlantıları kullanarak bu şarkıyı Spotify ve iTunes, Apple Music gibi dijital müzik platformlarından ücretsiz olarak dinleyip..

  • No.1 tarafından
  • 503 görüntüleme
  • 5 yıl önce
02. No.1 - Gecenin Gürültüsü (Official Video) 02:19

02. No.1 - Gecenin Gürültüsü (Official Video)

Gecenin Gürültüsü 2014 yılında yayınlanmış 14 parçadan oluşan SKBR (Sen Kötü Bir Rüyasın) albümünde yer alan şarkının video klibidir. Bu albümde No.1'e vokalleri ile Xir Gökdeniz, MRF, Rozz, Sahir ve Relon eşlik etmekte..

  • No.1 tarafından
  • 275 görüntüleme
  • 5 yıl önce
03. No.1 - İrtifa Kaybı 04:51

03. No.1 - İrtifa Kaybı

Hiç (Canımız Cehenneme Part 3) 2010 yılında yayınlanmış 13 parçadan oluşan solo bir No.1 albümüdür. Albümde dinleyiciler tarafından en beğenilen parçalardan sayılan Nefes Al Zombi, Anlatmak İstemedim ve Hiç gibi parçala..

  • No.1 tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 5 yıl önce