#Ferdi tayfur sevgiler Çiçek gibi müzik dinle

Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video) 04:09

Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video)

You're the light, you're the night Sen gündüzüm, gecem You're the color of my blood sen kanımın rengi You're the cure, you're the pain Sen ilacım, hastalığım You're the only thing I wanna touch Sen dokunmak istedi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatma Turgut - Yıllar Sonra 04:06

Fatma Turgut - Yıllar Sonra

Sarsam sarsam seni kollarımla Duysam yine nefesini Hatırla okul günlerimizi Ayrılmaz bir çifttik senle Şimdi ayrıldık ama hala seviyorum İstiyorum seni Yıllar sonra yıllar sonra yıllar sonra Yine eskisi gibi ..

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin 04:30

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin

1.KISIM Ben kirlerden uzak durmak istesem de toz yükselir, yutarım. Kararmış bulutları üzerime üzerime doğru alçalır,kaçarım uzağa. Geçmişim için ötenazi izni verdim doktora (Yap! Yap! Yap!) Son nefeste gözü açılır ve öf..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nisan Nicole Rona - Gidiyorum 04:19

Nisan Nicole Rona - Gidiyorum

Gidiyorum şarkı sözleri ile Zaman sadece birazcık zaman Geçici bu öfke, bu hırs, bu intikam Acılarımız tarih kadar eski Nefes alıp vermek misali olağan Zaman sadece birazcık zaman Son bulduğu yerde sevgiler bir tek a..

Cihan Mürtezaoğlu - Bir Beyaz Orkide 03:55

Cihan Mürtezaoğlu - Bir Beyaz Orkide

Güldürmeyen, ağlatmayan Sinsi bir ok, öldürmeyen Çaresi yok bu yaranın Kimde kalır kabukları Aldın beni, nefesimi Yersiz mülksüz sahip gibi Aslı sende sureti yok Yamacına indir beni Şimdi gövdende büyüyen bu Arsız, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Cengiz İmren - Bitanem 03:46

Cengiz İmren - Bitanem

Cengiz İmren - Bitanem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir türküm olsun Ağıtlar yakan Bir sözüm olsun Destanlar yazan Bir gülüm olsun Solmadan dursun Hiç kırılmasın Koparılmasın Bitanem Deli gibi severim seni ben Gözüm gib..

Güllü - Unutulmaz Şarkıları '' 14 PARÇA '' 1:10:41

Güllü - Unutulmaz Şarkıları '' 14 PARÇA ''

Şarkı Listesi : 1. Acımıyorsan 2.Değmezmiş sana 3.Kopamam senden 4.Ağlamam ondan 5.Herşeyim oldun 6.Nereden sevdim o zalimi 7.Oyuncak gibi 8.Öğrettin bana 9.Sabah olmadan 10.Sevdiğim 11.Unuttum işte 12.Üzülme 13.Yalan..

Soydan Girgin - Bir Çocuk Ölür 04:15

Soydan Girgin - Bir Çocuk Ölür

Yarım kalır tebessüm sevinsem biraz Hüzünlerim tokat gibi yüzümde patlar Kar yerine kan yağarken güzel yurduma Dilim susar sazım susar yüreğim ağlar Bir çocuk ölür bir çocuk ölür sessizce sessizce sahile vurur Bir fidan..

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi 04:53

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Zootekni Doç. Dr. Aziz Gül, küresel ısınma ile yaşanan iklim değişikliğinden arıların olumsuz etkilendiğini belirterek, arıcıların panik yapmadan polen desteği ile üretime d..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

Murat Başaran - Ya Ya Ya 03:25

Murat Başaran - Ya Ya Ya

Ah Sende Al Gibi Bal Gibi Nar Gibi Yanaklar Ah Sende Öp Beni Der Gibi Pembe Dudaklar Ah Sende Dokunmaya Kıyılmaz O ipek Saçlar Bu Saatten Sonra Ben Sensiz Yaşayamam Ki Bana Haberler Geldi Çok Özlemişsin Ya Ya Ya Beni Böy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Şahin - Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme 02:50

Ebru Şahin - Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme

Ebru Şahin - Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme Müzik Dinle Şarkı Sözleri Değmen benim gamlı yaslı gönlüme Değmen benim gamlı yaslı gönlüme Ben bir selvi boylu yardan ayrıldım, ayrıldım, ayrıldım vay Ben bir selvi boylu ..

Animatrak - Dance Off 02:14

Animatrak - Dance Off

Efendim yine sebepsiz bir çalışmamızla daha sizlere birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Keyifle izleyiniz ve bizi bobiler,youtube gibi mecralarda da takip etmeyi unutmayınız, sevgiler saygılar...

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4 Farklı Yetiştirme Tarzı (Kızımız olsa sevgilisiyle eve çıkabilir mi- -Tartışmalı) - 3Y1T #51 46:13

4 Farklı Yetiştirme Tarzı (Kızımız olsa sevgilisiyle eve çıkabilir mi-

Fikirlerimiz ve konuştuklarımız, bir milleti temsil eden düşünceymiş gibi algılanmasın! Bunu asla istemeyiz. Konuşmaktan keyif alan bizlere neden böyle diyorsun, bunu neden böyle düşünüyorsun demeyin. Sadece geyiğimizden..

  • JET TV tarafından
  • 177 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Orhan Ölmez - Su Misali (Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın ) 04:59

Orhan Ölmez - Su Misali (Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın )

Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın Kalbimin derinlerinde bir yalansın Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın Kalbimin derinlerinde bir yalansın Gün gelir zaman döner sende solarsın Hiç gücenme, kızma (kızma) sende i..

Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Bırakman Doğru Mu - Zeynep Bastık ft Anıl Piyancı 04:34

Bırakman Doğru Mu - Zeynep Bastık ft Anıl Piyancı

Bırakman Doğru Mu? şarkı sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatt..

Kayahan Bir Aşk Hikayesi 06:09

Kayahan Bir Aşk Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover) 04:44

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover)

Bırakman Doğru Mu? sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatta nef..

Orhan Gencebay - Sevecekmiş Gibisin 04:09

Orhan Gencebay - Sevecekmiş Gibisin

Her günün ardından senden bir ümit var Hep gelecekmiş gibisin içimde bir duygu gözümde bir hayal sanki sevecekmiş gibisin sevmek acı dolu sevmek çile dolu çektirecekmiş gibisin aklımı başımdan beni şu canımdan sanki edec..

Ebru Yaşar Yalan Unuttum Seni 07:42

Ebru Yaşar Yalan Unuttum Seni

Geri gelmiyor giden günlerim Boşa ağlamak ümitlerle avunmak Çözüm değil bir vefasız için ömrüne kıymak Uğruna kul olmak Yalan yalan yalan yalan unuttum seni Yalan uykusuz geceler yalan çektiğim çileler Yalan kurduğ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pelin Elitez - Alaçatı Çeşme Mu Kıtası 03:15

Pelin Elitez - Alaçatı Çeşme Mu Kıtası

Alaçatı Çeşme (Mu Kıtası) şarkı sözleri ile Kıyafetli Cümleler Bende Çok İstediğini Söyle Farketmez İhanetli Sevgiler Bende Yok İyiler Kazanır Kaybetmez Yeryüzü Sana Fazla Bardağı Taşıran Son Damla Senin Yerin Mu Kıtas..

Kibariye - Eller Kadir Kıymet Bilmiyor Anne 06:43

Kibariye - Eller Kadir Kıymet Bilmiyor Anne

Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem Bir yar için seni terkedip gittim Vicdanıma bir sor n..

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Alp Arslan - Nasıl Geçti Habersiz İzle 04:41

Alp Arslan - Nasıl Geçti Habersiz İzle

ŞARKI SÖZLERİ Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım Bazen gözyaşı oldu bazen içli bir şarkı Her anını eksiksiz dün gibi hatırlarım Dudaklarımda tuzu içimde durur aşkı Her anını eksiksiz dün gibi hatırlarım Dudaklarımd..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Seksendört - Faili Meçhul 03:31

Seksendört - Faili Meçhul

Yolu yoktu zaten bitti, Herkes gibi, o da gitti, Baştan sonu belli olan ucuz bir roman gibi, Acı yok, artık gitti, Her şey gibi bu da bitti, Baştan sonu belli olan ucuz bir roman gibi, Kahramanları ölmeye mahkum, b..