#Ferdi tayfur yine bugün sensiz müzik dinle

Deniz Seki Ameliyat Oldu 02:21

Deniz Seki Ameliyat Oldu

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Tart Kek Tarifi 09:54

Çikolatalı Tart Kek Tarifi

Malzemeler 2 tane yumurta Yarim su bardagi süt Yarim su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 1 bucuk su bardagi un 2 yemek kasigi kakao(eger sade yaparsaniz kakao yerine un ilave ..

Profiterol Tarifi 11:39

Profiterol Tarifi

Malzemeler Hamuru icin 1 su bardagi su 1 su bardagi un 2 corka kasigi tereyagi(100 gr) Bir cimdik tuz 1 cay kasigi seker 3 tane yumurta (eger yumurtalariniz kücükse 4 tanede gider.ben bugün 3 tane koydum Kremasi icin 3 ..

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Bahar Makyajı 15:23

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Bahar Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle yeni ürünlerle bahar makyajı adlı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.325 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatmanur Öztekin Tüm Fondötenlerimi Karıştırdım 10:41

Fatmanur Öztekin Tüm Fondötenlerimi Karıştırdım

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte tüm fondötenlerimi karıştırdım adı altında bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Saç Bakım Rutinim 11:51

Fatmanur Öztekin Saç Bakım Rutinim

Herkese yeniden merhaba bugün kanalımda başlıktanda anladıgınız gibi benden çok istenen saç bakım rutinimi çekiyorum umarım begenirsiniz, iyi seyirlerr:))..

Fatmanur Öztekin Nasıl Eyelıner Çekiyorum Jilet Gibi 08:09

Fatmanur Öztekin Nasıl Eyelıner Çekiyorum Jilet Gibi

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte nasıl eyeliner çekiyorum adı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Sevgililer Gününe Benimle Hazırlanın 17:53

Fatmanur Öztekin Sevgililer Gününe Benimle Hazırlanın

Herkese merhaba bugün sizlerle sevgililer gününe benimle hazırlanın adı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Hayatımın En Kötü Makyajı 11:55

Fatmanur Öztekin Hayatımın En Kötü Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle kuzenimle bir video paylaşmak istedim beni maymuna çevirse de editlerken de paylaşırken de çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Ev Partisine Benimle Hazırlanın 20:47

Fatmanur Öztekin Ev Partisine Benimle Hazırlanın

Herkese merhaba bugün sizlerle yılbaşı makyajları serisinin 4. videosunu çekiyorum, yılbaşını evde partileyerek kutlicaklar için şaç makyaj ve kombin önerisinde bulunduğum bir video çektim ben videoyu çekerkende editler..

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle 1:20:37

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle

Konusu : 1917 yılında Orta Anadolu'da, Kızılırmak kenarında bir köyde gerçekleşen bir olay, iki yakın aile arasında ve sonrasında tüm köyde senelerce süren gizemli durumlara yol açar. Cinler ile köy halkını birbirlerind..

Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi 06:47

Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi

Uzun zaman oldu değil mi? Bugün sizlerle hayır diyemeceğiniz bir tarif paylasmaya karar verdik. Lezzetindan parmaklarinizi yiyeceginiz leziz yas pastalar. Bu pastayi kesmekle ugrasmaniza gerek yok, cunku zaten her pasta ..

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi 03:49

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı, 2 adet olgun muz, 1 su bardağı keçiboynuzu unu, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1/2 çay kaşığı kabartma tozu, 1 su bardağı ceviz içi. ****************************** ..

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi 02:31

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı haşlanmış Nohut, 2 su bardağı süzme Yoğurt, 1 adet közlenmiş kırmızı biber, 2 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, Tuz, Kıyılmış maydanoz. ***************..

Fatmanur Öztekin Kız Kıza Yılbaşı Partisine Benimle Hazırlanın 12:42

Fatmanur Öztekin Kız Kıza Yılbaşı Partisine Benimle Hazırlanın

Herkese merhaba bugün sizlerle kız kıza yılbaşı partisine gidicekler için makyaj ve kombin önerisinde bulunduğum bir video çektim tabi siz bu makyajı istediğiniz yılbaşı planınıza uygulayabilirsiniz:)..

Fatmanur Öztekin En Hızlı Uçuk Geçirme Yöntemleri 08:57

Fatmanur Öztekin En Hızlı Uçuk Geçirme Yöntemleri

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte uçuklar nasıl tedavi edilir evde nasıl kolay bir şekilde uçuklarımızı söndürürüz bunlardan bahsettiğim bir video çektim, umarım beğenerek ve severek izlersiniz :)..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Piyano Kek Tarifi 03:09

Piyano Kek Tarifi

MALZEMELER Kek için; 2 yumurta, 1 çay bardağı şeker, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, Keki ıslatmak için 1 çay bardağı süt. Krema..

Tahinli Katmer Tarifi  Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek 06:03

Tahinli Katmer Tarifi Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek

Bugün sizlere leziz bir tahinli katmer hazırladık yapımı gayet pratik olan bu tereyağlı yuvarlak tava ekmeklerini çok seveceksiniz. Merdane ve oklava yardımıyla hazırlanan ve katların arasına tereyağlı tahinli karşım sür..

Fatmanur Öztekin Sönük Saçlar Nasıl Hacimlendirilir 08:17

Fatmanur Öztekin Sönük Saçlar Nasıl Hacimlendirilir

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte çok çabuk sönen saçları nasıl daha hacimli hale getirebiliriz paylaşmak istedim, umarım beğenerek ve severek izlersiniz :)..

Fatmanur Öztekin Benimle Nişana Hazırlanın Saç - Makyaj - Kıyafet 12:40

Fatmanur Öztekin Benimle Nişana Hazırlanın Saç - Makyaj - Kıyafet

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte nişana hazırlanırken napıyorum nasıl bir saç makyaj yapıyorum ondan bahdettim ve birde kıyafet ekledim o , umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Renkli Göz Makyajı 09:04

Fatmanur Öztekin Renkli Göz Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte eğer gözlerim renkli olsaydı nasıl bir tarz makyaj yapardım yada renkli gözlü insanlar nasıl gözlerini daha ön plana çıkarabilirler ondan bahsettiğim bir video oldu , umarım sizde..

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle 1:16:27

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir erkek uzaktan gördüğü kızı kaçırır ve kızın gönlü olmamasına rağmen hayatına ortak eder, bu olay uzun soluklu, tutkulu ve nefret dolu bir ilişkiyi başlatır. Bu beraberlikte erkek-kadın arasındaki iktidar ve..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi 03:35

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi

MALZEMELER 2,5 su bardağı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, Kızartmak için bolca yağ. ************************* Bugün de bizim ora..

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Gece Makyajı 14:46

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Gece Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte elime yeni geçen makyaj malzemelerimi denedik, yorumladık, uyguladık ve ortaya böyle özel gün makyajı, umarım işinize yarayan bir video olur :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Fondötensiz Yaz Makyajı 15:37

Fatmanur Öztekin Fondötensiz Yaz Makyajı

Herkese merhaba bugün benimde son zamanlarda severek kullandığım çok basit ve pratik bir yaz makyaj paylaşmak istedim, umarım işinize yarayan bir video olur :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Saçlarımı Nasıl Dalgalı Yapıyorum 09:34

Fatmanur Öztekin Saçlarımı Nasıl Dalgalı Yapıyorum

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl dalgalı yapıyorum onu paylaşıyorum ,kanalımı açtığımdan beri saçlarım hakkında çok soru alıyorum ve bu tarz şeyleri sevdiğinizi biliyorum...

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi 02:07

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi

Bugün size dünyanın en az malzemeli ve en kısa Dondurma tarifini vereceğim. Yabancı bir sitede görmüştüm bir süre önce. Bi ara mutlaka denenecek tarifler arasında bekliyordu ilk gördüğümden beri. Geçen hafta marketten al..