#Ferdi tayfur yine bugün sensiz müzik dinle

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Fatmanur Öztekin Gökkuşağı Makyajı 03:32

Fatmanur Öztekin Gökkuşağı Makyajı

Herkese yeniden merhaba bugün sizlere PRIDE ayında olduğumuz için böyle rengarenk bir makyaj videosu çektim umarım begenerek ve severek izlerseniz iyi seyirler: )..

Fatmanur Öztekin Tek Makyajla 3 Farklı Konbin 07:45

Fatmanur Öztekin Tek Makyajla 3 Farklı Konbin

Herkese merhaba bugün benimde son zamanlarda severek kullandığım çok basit 5 dk yapabiliceğiniz her kıyafetle uyabilicek bir makyaj paylaşmak istedim artı olarakta üç farklı kombin önerdim, umarım işinize yarayan bir vi..

Fatmanur Öztekin Evde Brezilya Fönü Yapıyorum 13:07

Fatmanur Öztekin Evde Brezilya Fönü Yapıyorum

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl brezilya fönü yaptım onu paylaşıyorum ,kanalımı açtığımdan beri saçlarım hakkında çok soru alıyorum ve bu tarz şeyleri sevdiğinizi..

Fatmanur Öztekin Çıkacak Sivilceleri Kurutmak 10:57

Fatmanur Öztekin Çıkacak Sivilceleri Kurutmak

Herkese merhaba bugün benimde çokça yaşadığım ve soru aldığım bir konuyu sizinle paylaşıyorum, umarım işinize yarayan bir video olur :) İYİ SEYİRLER..

Bakan Soylu'dan Muharrem İnce'ye Unutamayacağı Metin Paşa Cevabı 02:14

Bakan Soylu'dan Muharrem İnce'ye Unutamayacağı Metin Paşa Cevabı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kağıthane'deki Ahmet Hatipoğlu Camisi'nde kıldığı teravih namazının ardından Sultan Selim Mahallesi Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. Soylu, Demirtaş'ın kodesten çıkmasını isteyenler, ..

Fırında Pastırmalı Yumurta Tarifi 02:11

Fırında Pastırmalı Yumurta Tarifi

MALZEMELER 8 uzun dilim Pastırma, 2 Yumurta, 2 küçük parça kaşar peyniri, Tuz, Karabiber. *************** Bugün çok neşeli bir tarifim var sizler için. Pastırmayı doğrayıp üzerine yumurtayı kırdığınız sıkıcı Tarifi un..

Çek Kopar Ekmek Tarifi 02:46

Çek Kopar Ekmek Tarifi

MALZEMELER 1 adet yuvarlak Ekmek, 1 yemek kaşığı tereyağı, küçük parçalar halinde doğranmış, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 adet kırmızı biber, minik minik doğranmış, 1/2 su bardağı minik doğranmış sucuk, 1 a..

Coleslaw Salata Tarifi 02:18

Coleslaw Salata Tarifi

Malzemeler: 1 küçük baş lahananın yarısı (500-600 g), 1 adet havuç, 4 yemek kaşığı sulu yoğurt, 2 yemek kaşığı süt, 4 yemek kaşığı mayonez, 2 yemek kaşığı limon suyu, 2 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 yemek kaşığı toz şeke..

Öyff Altın Av 05:30

Öyff Altın Av

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli clash of clans oynadım iyi seyirler..

Düzmece Oyun 10:30

Düzmece Oyun

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli cs go oynadım iyi seyirler..

Fatmanur Öztekin Saç Düzleştirme Tarağı 07:34

Fatmanur Öztekin Saç Düzleştirme Tarağı

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte ilk defa bir ürün deniyoruz, biliyosunuz ki bu tarz ürünler popiler olmaya başladı bende sizler kendi düşüncelerimi paylaştığım bir video çektim umarım begenirsin..

Fatmanur Öztekin Uygun Fiyatlı Mezuniyet Makyajı 12:49

Fatmanur Öztekin Uygun Fiyatlı Mezuniyet Makyajı

Herkese yeniden merhaba bugün sizlere mezuniyet makyajı videosyu çektim umarım begenerek ve severek izlerseniz iyi seyirler: )..

Çikolatalı Tart Tarifi 04:21

Çikolatalı Tart Tarifi

Malzemeler:Tabanı için; 20 adet petit beurre bisküvi, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı kakao. Üzeri için; 200 gr Çikolata (damak zevkinize göre bitter veya sütlü olabilir), 100 gr tereyağ, 3 yemek..

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır 01:21

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır

Temel mutfak bilgilerinden birini anlattım bugün videoda. Videoya sosyal medyadan gelenlerin bir kısmı e bu benim yaptığımla aynı, insanları kandırıyorsunuz diyecek eminim. Büyük gazetelerin öyle bir şey dedi ki, yumur..

Çikolatalı Sufle Tarifi 02:27

Çikolatalı Sufle Tarifi

Bugün sizler için çikolatalı sufle tarifi hazırladık. Videomuzu izleyin ve çikolatalı sufle nasıl yapılır.Kolaylıkla öğrenin. Malzemeler 2 yemek kaşığı şeker 80gr bitter çikolata 2 adet yumurta 50gr tereyağı Tepeleme 1 y..

Transformice Futbol 09:09

Transformice Futbol

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli tfm oynadım iyi seyirler..

Fatmanur Öztekin Saç Bakım Rutinim 06:23

Fatmanur Öztekin Saç Bakım Rutinim

Herkese yeniden merhaba bugün kanalımda başlıktanda anladıgınız gibi benden çok istenen saç bakım rutinimi çekiyorum umarım begenirsiniz, iyi seyirlerr:))..

Fatmanur Öztekin Kolay Beş Farklı Saç Modeli 08:22

Fatmanur Öztekin Kolay Beş Farklı Saç Modeli

MERHABAA! Bugün sizlerle okul ve günlük kullanım için saç modelleri gösterdim umarım begenirsiz ve sizde yaparsınız eger yaparsınız benimde sosyal medyada paylaşmayı unutmayıınn :)..

Fatmanur Öztekin Favori 5 Koyu Renk Rujum 09:14

Fatmanur Öztekin Favori 5 Koyu Renk Rujum

Herkese yeniden merhaba Bugün uygun fiyatlı 5 tane favori koyu renk rujumdan bahsedicem daha iyi görmeniz içinde tek tek dudagımda denedim umarım begenirsiniz iyi seyirlerr:)..

Tuğçe Ay Yapan Herkesi Şaşırtacak Porselen Gibi Oldu 04:54

Tuğçe Ay Yapan Herkesi Şaşırtacak Porselen Gibi Oldu

Cildiniz çok yağlı ise hindistan cevizi yağını yarıya indirin! Bu Maske değerlenir söyleyeyim :) Herkesin evinde olduğunu tahmin ettiğim mısır unuyla neler yapabiliriz bi düşünelim ? Mesela balık ? çok iyi giderd..

Tuğçe Ay Genital Bölge Hakkında Bilinmesi Gerekenler 10:09

Tuğçe Ay Genital Bölge Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Merabaaaaaa Bugün ki konumuz Genital bölge ve dikkat edilmesi gerekenler. Aslında biçoğumuz dikkatsiz bi şekilde iç çamaşırı seçimi, temizlik, traş yapıyoruz. Aslında en dikkat edilmesi gereken bölgelerden biri olduğ..

Tavuk Şiş Tarifi 04:11

Tavuk Şiş Tarifi

Malzemeler: 2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yemek kaşığı sulu yoğurt/ayran, 1 tatlı kaşığı salça, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1//2 çay bardağı sı..

Sıcak Çikolata Tarifi 02:07

Sıcak Çikolata Tarifi

Malzemeler: 4 su bardağı süt, 4 tatlı kaşığı kakao, 4 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı vanilya, Üzeri için rendelenmiş Çikolata. Sıcak çikolatanın yazılı tarifini görmek ve çıktısını almak için tıklayın; Soğuk kış gün..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi 02:52

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 500 gr kırmızı erik, 250 gr vişne, 2 su bardağı şeker, 1 kabuk tarçın, 4-5 adet karanfil, 1 silme çay kaşığı yenibahar, 1 silme çay kaşığı zencefil, Yaz mevsimindeki Ramazanların verdiği en büyük sıkıntı açl..

Tuğçe Ay Daha Önce Hiç Bu Amaçla Denedin Mi 03:21

Tuğçe Ay Daha Önce Hiç Bu Amaçla Denedin Mi

Bugün sıkça karşılaştığımız ama asla uğraşmadığımız burun üzerinde ki pütürlükleri yok edicez :) Bence biran önce temizlik vakti ilan edin, gerçekten çok kötü duruyo...

Tuğçe Ay Saç Nasıl Bu Kadar Parlar 04:01

Tuğçe Ay Saç Nasıl Bu Kadar Parlar

Herkese merhaba bugün başka bir güzellik sırrıyla karşınızdayım; Bu defa nemsiz, kırılgan, fazla boyaya maruz kalmış saçlarınız için mükemmel sonuç veren yumurta maskesini yapacağım...

Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

En Uzun Maç 18:35

En Uzun Maç

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli cs go oynadım iyi seyirler..