#Ferdi tayfur yine bugün sensiz müzik dinle

Gazapizm - Yol (Official Video) 05:22

Gazapizm - Yol (Official Video)

Bitmek tükenmek bilmeyen uzun bir yol Çocuk eminim zor Ama tercihin çok Vazgeçmek de yol seçmek de bi’ yol Yol Muğlak dönemde bir mucize Sağlam bedende kanser gibi Alışmak da yol savaşmak da yol Yol Kazandık gözüm ba..

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap 04:47

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap

Antalya’da polisin yaptığı denetimde, maskesiz bir gençte polisin, ‘neden maske takmıyorsunuz?’ sorusuna, ‘Nefes almak en doğal hakkımız ve ben bu haktan mahrum kalmak istemiyorum’ diyerek cevapladı. Maskesiz dolaşan Kaz..

Bıçaklı saldırgana 14 yıl hapis! 01:34

Bıçaklı saldırgana 14 yıl hapis!

BİR ANDA CEYLAN HEMŞİRE'NİN YOLUNA ÇIKMIŞ VE BIÇAKLA DEHŞET SAÇMIŞTI... O SAPLANTILI SALDIRGAN BUGÜN MAHKEMEYE ÇIKTI. YAPTIĞINI ''OLAY YARALAMADAN İBARET'' DİYEREK SAVUNMAYA ÇALIŞTI AMA 14 YIL HAPİS CEZASINDAN KAÇAMADI....

Otomobille ezmeye kalktılar 01:40

Otomobille ezmeye kalktılar

İSTANBUL ÜMRANİYE'DEN KAN DONDURAN GÖRÜNTÜLER GELDİ BUGÜN... ŞEHİR EŞKIYALARI, İKİ ARKADAŞI KISTIRIP SİLAHLA YARALADI. YETMEDİ BEYZBOL SOPASIYLA DÖVDÜ, OTOMOBİLLE EZMEYE KALKTI.....

Cezaevi aracına saldırdı 01:58

Cezaevi aracına saldırdı

BUGÜN ORDU'DA BİR ÇUVAL FINDIK VE 600 LİRA İÇİN KATLEDİLEN MAKBULE SARI'NIN DURUŞMASI VARDI. İKİ SANIK MAHKEMEDE BİRBİRİNİ SUÇLADI. ONLAR MİNİBÜSLE YENİDEN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİĞİ SIRADA YAŞLI KADININ OĞLU ÇEKTİĞİ ACIYA D..

Tekneler cayır cayır yandı 01:42

Tekneler cayır cayır yandı

BİRİ 16, DİĞERİ 19 METRELİK İKİ TEKNE... BUGÜN İSTANBUL BEBEK SAHİLİNDE CAYIR CAYIR YANDI... 'EMEKLERİMİZ KÜL OLDU' DİYEN TEKNE SAHİPLERİ, O FACİAYI GÖZYAŞLARIYLA İZLEDİ.....

'Tık' uğruna bunu da yaptılar! 01:43

'Tık' uğruna bunu da yaptılar!

BUGÜN SOSYAL MEDYAYA DÜŞEN BİR VİDEO ORTALIĞI KARIŞTIRDI... TİKTOK'TAKİ CANLI YAYINDA BİR KADINI ÖLÜMLE TEHDİT EDEN, 'BOĞAZINI KESECEĞİM' DİYEN GENÇ, YAKALANIP GÖZALTINA ALINDI... VE BAKIN, O TEHDİTLERİN ALTINDAN NASIL B..

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi 01:57

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi

İzmir'i vuran depremde Seferihisar ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılmayı beklerken yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya ..

Dışişlerinden Fransa'ya -Bozkurtlar- Tepkisi! 02:14

Dışişlerinden Fransa'ya -Bozkurtlar- Tepkisi!

Dışişlerinden Fransa'ya Bozkurtlar Tepkisi! / A Haber Dışişleri Bakanlığı, Fransız hükümetinin 'Bozkurtlar' isimli hareketin lağvedildiği açıklamasına tepki gösterdi. Fransa'da sözü edilen böyle bir oluşumun olmadığı..

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı 02:35

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'nce (ERAGEM), koronavirüse karşı geliştirilen yerli ve milli ERUCOV-VAC inaktif aşısının insan deneyleri başladı. Aşının ilk..

Korona virüs aşıları Gazze Şeridi’ne ulaştı 00:41

Korona virüs aşıları Gazze Şeridi’ne ulaştı

İsrail tarafından Pazartesi günü Gazze Şeridi’ne giriş yapılmasına izin verilmeyen 2 bin korona virüs Sputnik V aşısı, bugün Gazze Şeridi’ne ulaştı...

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki! 01:49

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN KONUYA GİRMEDİ AMA GARA POLEMİĞİ BAKANLAR ÜZERİNDEN DEVAM ETTİ..İÇİŞLERİ BAKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA YÜKLENDİ, TERÖR ÖRGÜTÜNÜ SORUMLULUKTAN ÇIKARMA GAYRETİ TARİHE KARA LEKE OLARAK GEÇTİ DE..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

260 Bin Personelle -Dinamik Denetim 05:48

260 Bin Personelle -Dinamik Denetim

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Dinamik Denetim Modeli ne geçildiğini duyurmuştu. Bugün yeni modelin ilk denetimi gerçekleşiyor. Detayları TGRT Haber Muhabiri İrfan Çalışkan aktardı...

Tayland’da vaka sayısı artıyor 00:23

Tayland’da vaka sayısı artıyor

Tayland’da, bugün 78 yeni korona virüs vakası tespit edilmesiyle ülkede toplam vaka sayısı 27 bin 5'e çıktı...

İstanbul'un köle çocukları! 03:32

İstanbul'un köle çocukları!

SHOW HABER EKİBİ BUGÜN DİLENCİ ÇETELERİNİN YALINAYAK, AÇ BİLAÇ ÇALIŞTIRDIĞI KÖLE ÇOCUKLARI GÖRÜNTÜLEDİ... HER GÜN 300 LİRA KAZANMAYA ZORLANAN, O PARAYI GETİREMEZSE ŞİDDET GÖREN ZAVALLI YAVRULAR EKİBİMİZE KONUŞTU. İSTANBU..

Çarpmaya ramak kala! 01:55

Çarpmaya ramak kala!

İSTANBUL BOĞAZI'NDA BUGÜN BÜYÜK BİR FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ... RUSYA'DAN İNGİLTERE'YE GİDEN KURU YÜK GEMİSİNİN MOTORU ARIZALANINCA, BOĞAZ'DA SÜRÜKLENMEYE BAŞLADI... YALILARA ÇARPMASINA 1 METRE KALA DEMİRLEYEN GEMİ, YÜ..

İbrahim Tatlıses'in kızına iş yerinde saldırı! 01:22

İbrahim Tatlıses'in kızına iş yerinde saldırı!

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ İBRAHİM TATLISES’İN KIZI DİLAN ÇITAK, BUGÜN NİŞANTAŞI’NDAKİ GÜZELLİK MERKEZİNDE SALDIRIYA UĞRADI. İDDİAYA GÖRE RANDEVUSUZ GELEN MÜŞTERİLER, ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI...

Derede can pazarı! 2 kişiden biri hayatını kaybetti, biri yaralı olarak kurtarıldı 02:15

Derede can pazarı! 2 kişiden biri hayatını kaybetti, biri yaralı olara

Giresun merkeze bağlı Duroğlu beldesinde bugün Aksu Deresinin bölgedeki HES kapaklarının açılması ile debisinin yükselmesi sonucu suya kapılan 2 işçiden biri öldü, diğeri hastanede tedavi altına alındı...

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Gerekiyor- 05:20

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Ger

Mimar Ahmet Varlı, ülke olarak da şehir olarak da 2000 yılı öncesi yapılan binaların çok olduğunu ve bunların biran önce yenilenmesi gerektiğini söyledi. İzmir'de cuma günü meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardın..

Tokat'ta 800 bin ton şeker pancarı üretimi yapıldı 04:06

Tokat'ta 800 bin ton şeker pancarı üretimi yapıldı

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ali Çelik, kentte bu yıl 800 bin ton civarında şeker pancarı üretimi yapıldığını ve ekonomiye katkısının 400 milyon lira olduğunu söyledi. Yaklaşık 360 bin hektar tarım arazi..

“Bildirinin merkezinde CHP var” 03:29

“Bildirinin merkezinde CHP var”

Cumhurbaşkanı Erdoğan darbe imalı bildiriye bugün de tepkisini sürdürdü. Bildiriye destek veren CHP lideri Kılıçdaroğlu’na sert tepki gösterdi...

Herkesin hayali karavan tatili... 02:45

Herkesin hayali karavan tatili...

'PANDEMİDEN DE ŞEHİRDEN DE BUNALDIK, YEŞİLLE MAVİYLE BULUŞMAK, SALGINDAN UZAK OLMAK İSTİYORUZ DİYENLER, BUGÜN İSTANBUL'DA AÇILAN BİR FUARA ADETA AKIN ETTİ... BAKIN O FUARDA NE VARDI?..

Kısıtlama 19.00’da başladı, İstanbullular evine yetişemedi 01:24

Kısıtlama 19.00’da başladı, İstanbullular evine yetişemedi

Korona virüs önlemleri kapsamında yeni alınan kararla sokağa çıkma kısıtlaması bugün itibariyle saat 19.00’da başlarken, oluşan yoğunluk nedeniyle İstanbullular kısıtlama saati öncesinde evlerine yetişemedi...

Dokunulmazlığı kaldırılsın talebi! 02:01

Dokunulmazlığı kaldırılsın talebi!

MECLİS'E 10 FEZLEKE DAHA GELDİ BUGÜN. DOKUNULMAZLIĞININ KALDIRILMASI İSTENEN MİLLETVEKİLLERİ ARASINDA KEMAL KILIÇDAROĞLU DA YER ALIRKEN, CHP LİDERİNİN ÖNCELİĞİNDE YENİ SALGIN TEDBİRLERİ VARDI...

Prens Philip'e veda... 01:51

Prens Philip'e veda...

BİRLEŞİK KRALLIK BUGÜN 30 KİŞİLİK TÖRENLE PRENS PHILIP'İ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI. 26 YAŞINDA KRALİÇE İLE EVLENEN EDİNBURGH DÜKÜNÜ UĞURLAYANLAR ARASINDA KRALİYETE BAYRAK AÇAN TORUNU PRENS HARRY DE VARDI. TÖRENDEKİ HER DE..

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir Denklem Barış Üretemez- 20:28

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir D

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine KKTC’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkent Lefkoşa'daki Atatürk Anıtı'nı ziyaret ederek çelenk bıraktı. Cumh..

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi 03:36

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen, 4 gün boyunca korona virüs (Covid-19) denetimlerinin sıklaştırılmasına yönelik genelge sonrası Karabük Şehiriçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ..

Babanın kaçırdığı bebek bulundu! 01:57

Babanın kaçırdığı bebek bulundu!

BİR BABANIN 4 AYLIK BEBEĞİNİ PENCEREDEN KAÇIRDIĞI ANLARI VE ACILI ANNENİN GÖZYAŞLARINI DÜN EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK ... O GÖZYAŞLARI BUGÜN YERİNİ SEVİNCE BIRAKTI. ASYA BEBEK 24 SAAT İÇİNDE BULUNDU, ANNE İLE KUNDAKTAKİ K..

Sivil zabıta görevlisi seyyar satıcıyı darbetti 01:25

Sivil zabıta görevlisi seyyar satıcıyı darbetti

İSTANBUL TAKSİM'DE DENETİME ÇIKAN SİVİL ZABITA EKİPLERİ İZİNSİZ SU VE ÇAY SATAN SEYYAR SATICILARA MÜDAHALE ETTİ. O MÜDAHALE SIRASINDA BİR GÖREVLİ KENDİSİNE KÜFRETTİĞİ GEREKÇESİYLE BİR SATICININ YAKASINA YAPIŞIP TOKATLADI..