#Ferdi tayfur yine bugün sensiz müzik dinle

Diriliş Ertuğrul 81. Bölüm - Allah Bize Yeter 02:50

Diriliş Ertuğrul 81. Bölüm - Allah Bize Yeter

Ertuğrul Bey yine can alacak konuşmalarına bir yenisini daha ekliyor...

Çizgi Film  Musti  Korkak Ördek  Türkçe Dublaj 05:00

Çizgi Film Musti Korkak Ördek Türkçe Dublaj

Musti'nin yeni macerası yine çok eğlenceli. Nehrin kenarında üzgün bir ördeğe rastlar. Ördek yüzemediği için arkadaşları onunla dalga geçiyor. Bakalım Musti ve bayan kaplumbağa yavru ördeğe yardım edebilecekler mi...

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Çizgi Film  Musti  Noel Ağacı  Türkçe Dublaj 04:59

Çizgi Film Musti Noel Ağacı Türkçe Dublaj

Kedicik Musti'nin yeni macerası yine çok eğlenceli. Bu yıl Musti noel ağacını ilk kez kendi süsleyecek. Babası ve annesi bu görevi çok iyi yerine getireceğinden emin. Ağacın güzel olup olmadığına ve hediye kutuları içind..

DÜNYA HABERLERİ:Trumpcare'de Peşpeşe İkinci Geri Adım 01:36

DÜNYA HABERLERİ:Trumpcare'de Peşpeşe İkinci Geri Adım

Amerika Birleşik Devletleri'nde Trump yönetimi tarafından hazırlanan ve Obamacare'e nisbetle Trumpcare olarak adlandırılan sosyal güvenlik tasarısı bir kez daha oylamaya sunulmadan geri çekildi. Tasarı geçtiğimiz günler..

Maceracı _ Aydın HD 59:12

Maceracı _ Aydın HD

İzleyenleri macera dolu bir yolculuğa çıkaran Murat Yeni, yine kahkaha ve keyif dolu bir sohbetle yeni bir şehrin lezzet duraklarını keşfetmeye devam ediyor. İzleyenleri bu hafta kültürün, tarihin ve doğanın buluşma nok..

Hangimiz Sevmedik 24. Bölüm 2:15:29

Hangimiz Sevmedik 24. Bölüm

Itır ve Tarık Adalet hala sayesinde Adile ile Münir’e aşklarını kabul ettirmişlerdir. Ancak yine de onlar için hiçbir şey kolay olmayacaktır. İlyas bu kez gerçekten Emel’e aşkını itiraf etmek niyetindedir. Hulusi komise..

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı 01:26

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı

Ukrayna’nın doğusunda yeniden şiddetlenen çatışmalar Rusya ve Ukrayna’yı yine karşı karşıya getirdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’yı sivillerin olduğu bölgelerde ateş açarak Cenevre Sözleşmesi’ni ihlal etmekle ve ..

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Atiye - Güzelim 04:36

Atiye - Güzelim

Hep beraber coşmaya Eğlenceye koşmaya Sorunlardan kopmaya Dansedip oynaşmaya Çıra gibi tutuşmaya Ateş olup yayılmaya Olta atıp avlamaya Seve seve avlanmaya Güzelim, Gidelim güzelim Girelim, Havaya girelim Taşvan gibi kaç..

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Havai Fişekler 06:07

Çizgi Film Rubi ve Jojo Havai Fişekler

Babanın Rubi'ye yine bir sürprizi var. Bir kutu dolusu havai fişekler getirmiş. Onları yakmak çok eğlenceli olacak. Vay, çok güzel görünüyor. Çufçuf arkadaşımız da geldi. Bakalım bu sefer başına ne gelecek...

Tolga Yediği Golle Taraftarını Kızdırdı (Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu) 00:21

Tolga Yediği Golle Taraftarını Kızdırdı (Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu)

Beşiktaş, Vodafone Arena'da Astra Giurgiu takımı ile bir hazırlık maçı yaptı. Şenol Güneş maçın 11'inde kaleyi Tolga Zengin'e emanet etti. Astra Giurgiu maçın 41. dakikasında Ionita ve 44. dakikasında da Sergiu Bus ile ..

Terminator 5 Yaradılış Film İzle 2:05:43

Terminator 5 Yaradılış Film İzle

Terminatör 5 yine süper olacak gibi duruyor….Yıl 2029 Direnişin Lideri John Conner makinalara karşı savaşa devam etmektedir.Los Angles saldırısının ardından John’un korkusu olan TECOM casusları ona 2 cepheden de saldırac..

  • Tv Series tarafından
  • 14.180 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Artur Mas Anayasaya Aykırı Hareket Suçlamasıyla Hakim Önünde 01:04

Artur Mas Anayasaya Aykırı Hareket Suçlamasıyla Hakim Önünde

İspanya’da Katalonya özerk bölgesinin eski başkanı Artur Mas hakim önüne çıktı. Mas döneminde Katalunya’nın bağımsızlığı için referandum düzenlenmişti. Oylama öncesinde Madrid hükümeti referanduma karşı olduğunu duyurur..

Mustafa Ceceli - Söz Aramam 03:44

Mustafa Ceceli - Söz Aramam

Ey Aşk! Döndür hadi onu yolundan Alma benim yanımdan Etme beni sağımdan solumdan elimden kolumdan Ey Aşk! Ayrılığın farkı yok ölümden Ne çektiysem dilimden Etme beni canımdan ciğerden yurdumdan yerimden Arada kaldım yi..

Hakan Tosun - Kendine Müslüman 04:28

Hakan Tosun - Kendine Müslüman

Sen gittin gideli güneş doğmadı Alıştım yokluğuna çıkıp ta gelme Benden alacağın bir şey kalmadı Gözümde değerini yerle bir etme Kırdığın ne varsa tamir ederim Durmadı ya kalbim yine severim Düşmedim ayaktayım ölmedim ..

İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı 03:28

İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı

Galatasaray, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin kaybını kullanamadı. Sahasında Kayserispor'a 2-1 yenilen sarı kırmızılılar 3. sırada kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor'u konuk eden Galatasaray'ı..

Eğitici Çizgi Film Leo Junior Yeni Arkadaş Buluyor 05:02

Eğitici Çizgi Film Leo Junior Yeni Arkadaş Buluyor

Leo yine yardıma koşuyor.Lifti arkadaşının bir sorunu çıkmış,yükü suya düşmüş kendisiyle onu kaldıramıyor.Ama bizim akıllı Leomuz yardıma Deniz Altını çağırıyor...

Doğada Tek Başına Yaşamanın Şifrelerini Çözüp Gerçek Bir Survivor Gibi Yaşayan Adamdan Çanak Çömlek Yapımı 11:26

Doğada Tek Başına Yaşamanın Şifrelerini Çözüp Gerçek Bir Survivor Gibi

Doğada ilkel aletlerle yaptığı muhteşem şeylerle insanı kıskandıran adamımız yine görev başında. Her videosu gibi bu videosundaki el emeği göz nuru çanak çömlek yapımına da hayran kaldık...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.901 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emre Mor vs Finland Home HD 720p (24_03_2017) 03:05

Emre Mor vs Finland Home HD 720p (24_03_2017)

Emre Mor vs Finland Emre Mor vs Finlandiya performans yine çok çok iyidi...

  • PengoTV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şirinler 3 Kayıp Köy Fragman 01:32

Şirinler 3 Kayıp Köy Fragman

Şirinler'in yeni macerasında ekip yine bir görev uğruna yollara koyulur. Gizemli bir harita ortaya çıkar ve gizli bir köyün yerini işaret eder. Bunun üzerine bu köyün güvenliği artık Şirinler'in ellerindedir. Şirine, Göz..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

MOM 4.SEZON 13.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE 19:32

MOM 4.SEZON 13.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE

YABANCI DİZİLER izle Christy, alkolü yeni bırakmış, 4 aydır temiz olan ve iyi bir anne olmak, geçmişini telafi etmek için canını dişine takan genç bir kadındır. 16 yaşında olmasına rağmen 25 yaşında gösteren kızı Violet ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.816 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tatlım Tatlımın Tatlılarına,İzmir Galasında Büyük İlgi 05:38

Tatlım Tatlımın Tatlılarına,İzmir Galasında Büyük İlgi

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve Demet Akbağ ile senelerce kapalı gişe oynadıkları Haybeden Gerçeküstü Aşk'ın film uyarlaması olan filmde aynı partide tanışan 4 ayrı çift üzerinden bir ilişkinin başlangıcından sonuna kadarki..

  • ANKA tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sefa Doğanaydan Emineye Canan Karatay Tarzı Yorum! 14:43

Sefa Doğanaydan Emineye Canan Karatay Tarzı Yorum!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 104. bölümünde Emine Aydın ve Simay Tokatlı, Londra'nın hava durumu yüzünden kavgaya başlayınca Bahar Candan, Emine'nin hayallerde gezindiğini iddia etti ve bu..

  • ANKA tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lionel Messi Oynamadı, Arjantin Şok Oldu 07:43

Lionel Messi Oynamadı, Arjantin Şok Oldu

Bolivya-Arjantin maçında Lionel Messi oynamadı, Arjantin 2-0 yenilerek yine puan kaybetti. İşte Bolivya-Arjantin maçının özeti.....

Karayip Korsanları Serisinin Merakla Beklenen 5. Filmi 'Salazar'ın İntikamı'ndan Yeni Fragman Geldi 03:34

Karayip Korsanları Serisinin Merakla Beklenen 5. Filmi 'Salazar'ın İnt

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales filminin geçtiğimiz haftalarda yayınlanan fragmanı ile Türkçe ismi de gelmişti. Karayip Korsanları Salazar’ın İntikamı adıyla 26 Mayıs 2017'de vizyona girecek filmden şimd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayır Diyeceğini Açıklayan İrfan Değirmenci Kanal D'den Kovuldu 00:56

Hayır Diyeceğini Açıklayan İrfan Değirmenci Kanal D'den Kovuldu

Kanal D, sosyal medya hesabı üzerinden 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda 'Hayır' diyeceğini açıklayan haber spikeri İrfan Değirmenci'nin işine son verildi. İrfan Değirmenci ise bu yaşananların ardından ilk açıklama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..