#Ferdi tayfur yine bugün sensiz müzik dinle

Güler Duman - Türkülerle Gömün Beni  Türkü 03:07

Güler Duman - Türkülerle Gömün Beni Türkü

Birgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Birgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Size veda edeceğim türkülerle gömün beni... Size veda edeceğim türkülerle gömün beni... Sazımı asın duvara yalnız kalsın bah..

Gece - Yanımda Kal 03:40

Gece - Yanımda Kal

Yanımda kal Tam şuramda mühürlenmiş korkular, yaram fena Yanımda kal Tam şuramda ağlaşıyor hatıralar koynumda Yalnızlık simsiyah bir yangın Buymuş yasası insanın Kalbimin içinde senden önce ne vardı Kalp kapatmı..

Fulden Uras - Aşkından Ölmemmi Lazım 02:38

Fulden Uras - Aşkından Ölmemmi Lazım

Fulden Uras - Aşkından Ölmem Mi Lazım Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Sana gelince bi düşününce Yine mi bittik zora gelince Ama kolay mı Bide yalan mı Yine yıkıldım ona dönünce Aşkından ölmem mi lazım Geriye dönmen mi..

Bak Postacı Geliyor - Çizgi Film Çocuk Şarkısı - Çocuk Şarkıları Videoları 01:30

Bak Postacı Geliyor - Çizgi Film Çocuk Şarkısı - Çocuk Şarkıları Video

Bak Postacı Geliyor Şarkısı Sözleri: Bak postacı geliyo,selam veriyor Herkes ona bakıyor,merak ediyor Çok teşekkür ederim postacı sana Pek sevinçli haberler getirdin bana Bugün yalnız bu kadar darılmayınız Yarın yine gel..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.868 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Şampiyonluk oyununu 1 milyar kişi izleyecek 01:12

Şampiyonluk oyununu 1 milyar kişi izleyecek

New York'ta düzenlenen Dünya Şampiyonluğu Unvan Maçı'nda satrancın starı Norveçli Magnus Carlsen ile Rus Sergey Karjakin'in başabaş mücadelesi sürüyor. Az puan farkıyla önde olan Karjakin ile Carlsen bugün 10'uncu oyunda..

  • Cowboy tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Şenol Güneş'ten Cüneyt Çakır Eleştirisi 06:59

Şenol Güneş'ten Cüneyt Çakır Eleştirisi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Aynı şeyi Avrupa kupası dönüşü Başakşehir'de yaşamıştık. Yine hakem Cüneyt Çakır'dı. Avrupa kupasına vermeyince bu maçlara veriyorlar. Bugün de aynı şeydi dedi...

Eğitici Çizgi Film Meraklı Kamyon Leo ve Forklift 04:12

Eğitici Çizgi Film Meraklı Kamyon Leo ve Forklift

Leonun yeni macerası yine çok eğlenceli. Bugün bir forkliftin parçalarını getirmiş ve onları birleştirmeye çalışacağız...

Ayıcık Bombo 9. Bölüm 07:00

Ayıcık Bombo 9. Bölüm

Ayıcık Bombo yine yerinde duramıyor.Bakalım bugün başına ne dertler açıyor...

Bahar Candanın Banu Alkan Taklidine Kemal Doğuludan OLAY Yorum 18:44

Bahar Candanın Banu Alkan Taklidine Kemal Doğuludan OLAY Yorum

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 117. bölümünde bugün pazar konsepti vardı. Bahar Candan'ın pazar kombini ve konsepti ise yine aykırıydı. Kemal Doğulu ise Bahar'ın sürekli konseptleri kat..

  • ANKA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emine Aydına ŞOK! Jüri Kararıyla Gönderildi mi 14:59

Emine Aydına ŞOK! Jüri Kararıyla Gönderildi mi

İşte Benim Stilim 7. Sezon 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 145. bölümünde teni ile aynı renk elbise giyen Emine Aydın önce yarışmacılar sonrada jüri tarafından yerden yere vuruldu. Kemal Doğulu, Emine'nin defalar..

  • ANKA tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Ahmet Hakan'dan Şeyma Subaşı'na Sert Cevap!! 03:10

Ahmet Hakan'dan Şeyma Subaşı'na Sert Cevap!!

Ahmet Hakan, Şeyma Subaşı'nın pazartesi günü yayınlanan röportajını eleştirdiği için kendisine verdiği yanıta bugün yine kendi köşesinde cevap verdi...

  • ANKA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1 Vs 1 Kazandıktan Sonra 10 Kişiden Dayak Yemek 01:17

1 Vs 1 Kazandıktan Sonra 10 Kişiden Dayak Yemek

Nerede olduğunu bilmediğim olayda 1e 1 kapışıp sonrasında 10 kişinin dalmasıyla eleman dayağı yiyiyor. Yine bunlar iyi bizdeki malumlar 1 vs 1 çıkmadan direk 10 - 15 kişi bıçaklarla, sopalarla saldırıyor. Bugün Antalya d..

  • JET TV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkler En İyi Bildiği İşi Yapacak! 00:59

Türkler En İyi Bildiği İşi Yapacak!

Türkler bugün yine en iyi bildiği işi yapacak: Kenetlenecekler…..

Beyoğlu Kudüs için ayakta 04:02

Beyoğlu Kudüs için ayakta

Cuma namazı için Okmeydanı Konak Camii’nde toplanan binlerce vatandaş, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını protesto ederek Kasımpaşa Meydanı’na kadar sloganlar atarak yürüdü. Yürüyüşe katılan Beyoğlu Belediye Başk..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ölürüz De Oradan Bir Daha Dönmeyiz' 00:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ölürüz De Oradan Bir Daha Dönmeyiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Makedon mevkidaşı İvanov'la ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Yunanistan ve Makedonya arasındaki isim sorunu ile ilgili soruya Burada hiçbir tereddüt söz konusu ..

Hangi Ünlü ile Tek Gece Geçirmek İsterdin Röportaj 04:27

Hangi Ünlü ile Tek Gece Geçirmek İsterdin Röportaj

Evet sevgili izleyenler çok uzun süre sonunda yeniden beraberiz?Bugün yine uzun süreden sonra Ordu'daydık ve sokağın nabzını tuttuk...

  • JET TV tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hindistan'da İnek Olmak 01:59

Hindistan'da İnek Olmak

Merhabalar Bugün yine çarşıyı dolaştım. Sokaklar Okadar kirliki anlatamam. hindistan'dan gelen bir gelenek mi acaba bilemiyorum. Acaba türkiyemiz böyle olsaydı nasıl olurdu. bununla ilgili yorumlarınızı bekliyorum...

Fatmanur Öztekin Mezuniyet Günü Saç - Makyaj - Kıyafet 10:06

Fatmanur Öztekin Mezuniyet Günü Saç - Makyaj - Kıyafet

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizlere benim için çok özel bir günü paylaşıyorum eğer YouTube kanalım olmasaydı yine böyle bişey yapıp anı kalmasını isterdim :)..

PKK Suriye'nin Kuzeyinde Tünel Kazmaya Devam Ediyor 01:19

PKK Suriye'nin Kuzeyinde Tünel Kazmaya Devam Ediyor

YPG/PKK'nın örgütün Münbiç ve Aynularab (Kobani) ilçelerindeki tünel kazma çalışmaları Aralık 2018'de görüntülenmişti. Örgütün süren kazıları bugün yine görüntülendi. YPG/PKK söz konusu iki ilçedeki mevcut tünelleri uza..

Tazyikli Suya Karşı Yürümek ! 12:36

Tazyikli Suya Karşı Yürümek !

Ben Orkun Işıtmak, bugün yine yepyeni bir challenge ile karşınızdayım! Üstüme tazyikli su sıktılar ve ben de ona karşı yürümeye çalıştım. Beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın!..

  • JET TV tarafından
  • 149 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fransa Cumhurbaşkanı Macron Şimdi de İslam'ı Hedef Aldı 01:25

Fransa Cumhurbaşkanı Macron Şimdi de İslam'ı Hedef Aldı

Doğu Akdeniz’de Türkiye’den unutamayacağı bir tokat yiyen Fransa’nın Cumhurbaşkanı Macron yine İslam’a saldırdı. Boyunu aşan açıklamada bulunan Macron İslam, bugün dünyanın her yerinde kriz yaşayan bir dindir deme cüre..

OHA NE YAPTIM ÖYLE [PUBG Mobile] 15:45

OHA NE YAPTIM ÖYLE [PUBG Mobile]

Mithrain bugün yine tek başına takımlara karşı Erangel haritasında eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı bir oyun oynuyor. Başlarda yeteri kadar kill alamasa da oyunun sonunda hakkını vermeyi başardı! :)..

İyi ki Öğrendim Diyeceğiniz Harika Fikirler 03:25

İyi ki Öğrendim Diyeceğiniz Harika Fikirler

Herkese merhaba bugün yine çok ilginç,pratik, iyi ki öğrendim diyeceğiniz harika fikirler ve zekice düşünülmüş ipuçları ile karşınızdayız. Daha önceki videolarda olduğu gibi bu videoda da çok işinize yarayacak hayatınızı..

  • GÜL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sevda Demirel Hande Ataizi'ni neden tokatladı? 24:17

Sevda Demirel Hande Ataizi'ni neden tokatladı?

Sevda Demirel yıllar önce Hande Ataizi ile arasında yaşanan olayın detaylarını tek tek anlattı. Hande Ataizi'ne tokat atan Sevda Demirel, ''Bugün olsa yine tokat atarım'' demesi izleyenleri şaşırttı..

  • GÜL tarafından
  • 519 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Türkiye sanat güneşini andı 01:47

Türkiye sanat güneşini andı

BUGÜN TÜRK SANAT MÜZİĞİNİN UNUTULMAZ SESİ, SANAT GÜNEŞİ ZEKİ MÜREN'İN DOĞUM GÜNÜ. 24 YIL ÖNCE ARAMIZDAN AYRILMASA 89 YAŞINDA OLACAKTI. TÜRKİYE PAŞASINI YİNE ŞARKILARLA, ŞİİRLERLE, ALKIŞLARLA ANDI.....