#Ferdi yaman dilperçe müzik dinle

Şampiyon 9. Bölüm 2:05:17

Şampiyon 9. Bölüm

Şampiyon 9. Bölüm Özet:nnDerviş Aladağlı Güneş‘in isteğini kırmaz. Fırat’ın yapacağı maçı iptal eder. Başka güne erteler. Fırat bu durum karşısında şaşkındır.nKerem babasının ölümünün asıl sorumlusunun Tansel olduğunu öğ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 10. Bölüm 2:16:23

Şampiyon 10. Bölüm

Şampiyon 10. Bölüm Özeti:nnFırat’ın maçı kazanması tüm dengeleri altüst etmiştir. Derviş Aladağlı bunun hesabını sormaya niyetlidir. Yaman ve Zafer maçın yapıldığı salona giderler. Ancak Fırat’la görüşemezler. Kötü şeyle..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bay Yanlış 3. Bölüm 2:08:09

Bay Yanlış 3. Bölüm

Bay Yanlış 3. Bölüm Tek Parça (10 Temmuz Cuma) Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki..

Plağı satış rekoru kırdı 02:09

Plağı satış rekoru kırdı

TÜRK MÜZİĞİNE PİYANOSUYLA İMZASINI ATAN FERDİ ÖZBEĞEN VEFATINDAN 7 YIL SONRA YENİDEN MÜZİK LİSTELERİNE GİRDİ. “FERDİ ÖZBEĞEN 20. SANAT YILI ŞAN KONSERİ” PLAĞI ÇIKTIĞI GÜN SATIŞ REKORU KIRDI...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Esra Erol'un Damat Adayları Nakşibendi Tarikatı Sohbetinde 01:23

Esra Erol'un Damat Adayları Nakşibendi Tarikatı Sohbetinde

Esra Erol'un damat adayları Caner, Ferdi, Efkan, Ali Haydar, Nakşibendi tarikatı sohbetine katıldı. Caner'in instagram sayfasından paylaştığı videoda görüldüğü kadarıyla Caner'in yanında Ferdi, Efkan ve Ali Haydar'da bul..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.560 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle 1:36:22

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Askerliğini bitiren hababam sınıfı yuvasına geri döner. bir türlü iflah olmayan sınıf, çamlıca lisesi’nin müdür ve öğretmenlerini yeniden çileden çıkarmak üzeredir. okul müdürü deli bedri hababam sınıfı’nı bu kez..

Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkladı 03:52

Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkl

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar 04:11

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar Dinle Miyancılar şarkı sözleri ile Boyadi saçlarini çekti ustine keşan Derdunden verem olur sana yanıp tutuşan Kapisinda araba İçinde miyancılar Bu sıralar isteyi Sevdami..

Halil Eser - Bağlar Yolu 04:10

Halil Eser - Bağlar Yolu

Halil Eser - Bağlar Yolu Dinle Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Ferdi Bilir Yönetmen: Onay Çebar..

Canbay & Wolker - Fersah 02:55

Canbay & Wolker - Fersah

Canbay Wolker Fersah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat :x2 Heyhat kafam göçtü diyardan Dönmedi kimse limandan Can ... sende geçme cihandan Düşme sende Fersah Fersah . Canbay Vers ; Bıraktılar uçurumdan aşağıya ..

İkikardesh & Eza - Çukur 04:09

İkikardesh & Eza - Çukur

İkikardesh & Eza - Çukur Müzik Dinle Şarkı Sözleri VERSE Mahalleme küstüm geldim Tüm yanlışlarım hüznümdendir Koy bir kadeh daha giden gitsin Son kez çalsın Müslüm Ferdi Yine döndüm geldim Sırtladı bak gönlüm der..

İbrahim Tatlıses - Dağı Duman Olanın (1981) 02:28

İbrahim Tatlıses - Dağı Duman Olanın (1981)

İbrahim Tatlıses - Dağı Duman Olanın (1981) Sözler: Dağı duman olanın Halı yaman olanın Gece uykusu gelmez Yari esmer olanın Oy oy oy oy Emine Çekme beni yemine Ben seni çok seviyom İmanıma dinime Dağda harman olurmu B..

  • ANKA tarafından
  • 2.276 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Zara - Kurtuldum 05:46

Zara - Kurtuldum

Zara - Kurtuldum Dinle KURTULDUM Seninle Kopardık Bütün Bağları Herşey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maziyi Hatırla..

Emrah Öz - Gel Be Kadınım 04:37

Emrah Öz - Gel Be Kadınım

Söz & Müzik: Emrah Öz Aranje: Samet Kocamemiş Yönetmen: Enes Bilal Taşcı Klarnet: Hüsnü Şenlendirici Davul: Gencay Kıymaz Bas: Kemal Büyük Gitarlar: Caner Güneysu Keyboard: Gökhan Varol Percussion: Yaman Hadi Kemanlar: N..

Arabeskin Babalarından 20 Güzel Şarkı Kolaj 1:38:43

Arabeskin Babalarından 20 Güzel Şarkı Kolaj

Arabeskin Babaları :Müslüm gürses,ferdi tayfur,ibrahim tatlıses,orhan gencebay, sizlerle damar parçaları..

  • PengoTV tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki) 1:10:24

Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki)

Dostlar Meyhanesi Şarkıları 00:00 Bülent Serttas - Anlayacaksin 03:59 Cengiz Kurtoglu - Seni Seveli 07:35 Imparator - Canim Dediklerim (Canli) 12:31 Erol Budan - Kuruyan Yaprak Gibi 15:49 Ünzile - Arkadas Kalamaz Mi..

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018 1:51:57

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018

Eskimeyen En iyi Arabesk Damar Şarkılar ile Unutulmaz Eserler Sizlerle. 1.Muazzez Ersoy - Unutamazsın 2.Kibariye - Aşığım Sana 3.Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 4.Güllü - Yalan Sevgiler 5.Davut Güloglu - Bu Mezar..

  • PengoTV tarafından
  • 2.994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Yılmaz - Duy ft. Doğuş (Official Video) 02:25

Mustafa Yılmaz - Duy ft. Doğuş (Official Video)

Yapım: Grand Müzik Yapımcılar: Hayrettin Güneş & Mehmet Güneş Söz - Müzik: Doğuş Okuma Koçu: Doğuş Genel Yapım Koordinatörü: C.Özkan Yılmaz Basın / PR: Hilmi Elitez Aranjör: Hatem Tutkus Mix: Ünal Aşkın Mastering: Emre K..

Suat Kuzucu ft. Niyazi Koyuncu  Zigana 04:27

Suat Kuzucu ft. Niyazi Koyuncu Zigana

Şarkı Sözleri (Lyrics) Oy Zigana Zigana Tepeleri sis duman Maçka'nın dereleri de Akıyor pek bir yaman Oy Zigana Zigana, dağlari duman oldi Sevduceğum bu sene da sana bir haller oldi Çıkalum Ziganaya Etekleri karlidur..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Tamam Aşkım ( Furkan Demir & Fatih Yılmaz Remix ) 03:02

İbrahim Tatlıses - Tamam Aşkım ( Furkan Demir & Fatih Yılmaz Remix )

Ah aşkım yaman aşkım Sen ne dersen tamam aşkım Acılar içinde kaldın Ne istersen söyle aşkım Bu senin farkın..

Hadise - Sıfır Tolerans 03:44

Hadise - Sıfır Tolerans

Her şey burada bitti Toparlan gidiyorsun Zamana bırakmadım Tehlike arz ediyorsun Suçüstü tövbeler Kalbe ağır darbeler İlahi sevgilim Sen kimi kandırıyorsun Yalnızlık bu ilişki Bu ne yaman çelişki Ki senden sakınmadım B..

  • Alpay Tekin tarafından
  • 2.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuna Taner - Tutuklu 04:02

Tuna Taner - Tutuklu

Tutuklu şarkı sözleri ile Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ayrılık aman, ölümden yaman Geçmiyor zaman, geçmiyor Ne anam babam ne en hoş hatıram Yetmiyor, canım, yetmiyor Ben sende t..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Cemal Fırat - Duvarlarla Başbaşayım 04:11

Cemal Fırat - Duvarlarla Başbaşayım

Söz & Müzik: Mehmet Özcan Düzenleme: İlyas Tetik & Ferdi Karameşe Yönetmen: Turgay Ceylaner..

Filiz Altınay - Ben Dertliyim 05:42

Filiz Altınay - Ben Dertliyim

Söz & Müzik: Ferdi Öztaş Düzenleme: Delil Korkmaz..

Serdar Ortaç - Merak Etme Sen 05:06

Serdar Ortaç - Merak Etme Sen

2 SES, 1 NEFES… Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” izleyicisiyle buluşuyor..