#Ferdi̇ tayfur almanya treni̇ müzik dinle

Almanya’da Terör Operasyonu 02:13

Almanya’da Terör Operasyonu

Almanya’da Terör Operasyonu Almanya’da bir binada bombalı saldırı için hazırlık yapıldığı şüphesiyle, polis ekipleri Chemnitz kentinde bir eve baskın yaptı. Almanya’nın Saksonya eyaletine bağlı Chemnitz kentinde bomba..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü 02:28

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü ABD’de 8 Kasım’da yapılan seçimlerin ardından görevi Donald Trump’a devretmeye hazırlanan Barack Obama, veda turunun ilk durağı olan Yunanistan’ın a..

Almanya Eski Dışişleri Bakanı  Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi 01:05

Almanya Eski Dışişleri Bakanı Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi

Almanya eski Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier Almanya’nın 12. cumhurbaşkanı seçildi. Federal Seçiciler Kurulu’nun bin 260 kişiden oluşan üyesi Berlin’de Federal Meclis’te toplandı. Yapılan oylamada eski Dışişler..

Almanya'da Kimya Tesislerinde Patlama 00:16

Almanya'da Kimya Tesislerinde Patlama

Almanya'da Kimya Tesislerinde Patlama Almanya'nın Ludwigshafen kentindeki kimya şirketi BASF'nin tesislerinde patlama meydana geldi. Patlamada çok sayıda kişinin yaralandığı söyleniyor...

Almanya'da Türkleri Yakmak İstediler 02:13

Almanya'da Türkleri Yakmak İstediler

Almanya'da Türkleri Yakmak İstediler Almanya'nın Essen kentinde dün akşam saatlerinde bir Türk'e ait binaya molotoflu saldırı gerçekleştirildi...

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret 04:11

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret Halkların Demokratik Partisi Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, Türkiye'de hukukun üstünlüğü yoktur. Hukuk tamamen rafa kalkmıştır dedi HDP'li Özsoy TBMM HDP Grup Yöneti..

Almanya’dan Türkiye’ye eğitim göçü 02:34

Almanya’dan Türkiye’ye eğitim göçü

Almanya’da yetişen Türk gençleri arasında Türkiye'de üniversite eğitimi almak ilgi çeken seçeneklerden biri. Başta vakıf üniversiteleri olmak üzere Türk üniversieteleri bu gençlere kendilerini tanıtabilmek için Avrupa’da..

Türkiye 7-2 Almanya Efsaneler Maçı Özeti 02:51

Türkiye 7-2 Almanya Efsaneler Maçı Özeti

Türkiye 7-2 Almanya Efsaneler Maçı Özeti..

Alman Gazeteci Lejuene- PKK, Almanya'da Derin Devlet Konumunda 01:12

Alman Gazeteci Lejuene- PKK, Almanya'da Derin Devlet Konumunda

Almanya’nın nasıl terör örgütlerinin himayesi altına girdiğini A Haber'de yayınlanan Diplomasi programına konuk olan Alman Gazeteci Martin Lejuene anlattı. Lejuene, Almanya'da 14 bin PKK'lı teröristin etkin bir şekilde g..

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında 01:23

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atal

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında Hakkında gözaltı kararı bulunan Cumhuriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay, Almanya dönüşü Atatürk Havalimanı'nda gözaltına al..

Almanya'dan Terör Yandaşlarına Özel Hizmet 01:00

Almanya'dan Terör Yandaşlarına Özel Hizmet

16 Nisan Cumhurbaşkanlığı halk oylaması yaklaştıkça Almanya'nın Türkiye karşıtı hamleleri hem artıyor hem de gittikçe seviyesizleşiyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanlarına konuşma izni bile vermeyen Almanya, Köln şehrind..

32. Gün-1990 Doğu Ve Batı Almanya'nın Birleşmesi İzle 07:35

32. Gün-1990 Doğu Ve Batı Almanya'nın Birleşmesi İzle

Doğu Almanya'nın askeri gücü, Varşova Paktı'ndan ayrılma düşüncesi, Doğu ve Batı Almanya'nın birleşmesi ile oluşabilecek etkiler. Mehmet Ali Birand'ın, DAC Genelkurmay Başkanı Baas, Batı Almanya Genelkurmay Başkanı Klaus..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber: Almanya-İsrail: Dostluk Ziyareti Krize Dönüştü 01:01

Dünya Haber: Almanya-İsrail: Dostluk Ziyareti Krize Dönüştü

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'in İsrail ziyareti iki ülke arasında siyasi krize dönüştü. İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Gabriel'in ülkede bazı sivil toplum örgütleriyle görüşmesi üzerine Dışişleri Bakan..

Almanya 7 - 0 San Marin Maçının Özeti 04:17

Almanya 7 - 0 San Marin Maçının Özeti

Almanya ile San Marino, 2018 Dünya Kupası elemelerinin C Grubu'nda karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Panzerler, 11. dakikada Draxler, 16 ve 29'da Sandro Wagner, ve 38'de Amin Younes'in golleriyle ilk yarıyı 4-0 ön..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'daki Cinayet Zanlısı İle İlgili Yeni Bilgilere Ulaşıldı 00:46

Almanya'daki Cinayet Zanlısı İle İlgili Yeni Bilgilere Ulaşıldı

Almanya’da bir kız öğrenciye tecavüz edip öldürmekle suçlanan zanlının, Yunanistan’da benzer bir suçtan hüküm giydiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz ekim ayında, Almanya’nın Freiburg kentinde bulunan bir cesedin 19 yaşındaki ..

IŞİD'den Saldırı Hazırlığı İçin Para İsteyen Suriyeli Mülteci Almanya'da Tutuklandı 00:58

IŞİD'den Saldırı Hazırlığı İçin Para İsteyen Suriyeli Mülteci Almanya'

Almanya’nın Saarland eyaletinde Suriye uyruklu bir şahıs terör saldırısı planladığı gerekçesiyle tutuklandı. Saarbücken savcılığı, zanlının IŞİD terör örgütüyle temasa geçtiğini ve saldırı hazırlığı için para talep etti..

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da 00:44

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da

Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak TUR ile TSİ 22.50'de Almanya'nın Münih kentine geldi. Başbakan Binali Yıldırım'ı, Münih Franz Josef Strauss Havalimanı'nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve eşi Hülya Çavuşoğlu, ..

Gümrük Birliği Güncellemesine Almanya Çelmesi 03:46

Gümrük Birliği Güncellemesine Almanya Çelmesi

Türkiye'nin Avrupa Birliği ile 'Gümrük Birliği Anlaşması'nı güncellemesi talebine Almanya engel çıkardı. Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesini yapmayacaklarını söyledi. Peki güncellen..

Estonya'dan Almanya'ya Sert Türkiye Tepkisi 01:58

Estonya'dan Almanya'ya Sert Türkiye Tepkisi

Almanya'daki skandal Türkiye açıklamalarına dünyadan tepki yağıyor.. Önce Avrupa ülkesi Estonya Almanya'ya sert tepki gösterdi. Estonyalı yetililer, Türkiye'nin güçlü bir devlet olduğuna işaret ederek Türkiye bizim vazg..

Trabzonsporlu Ramil Sheydaev'den Almanya'ya Müthiş Gol 00:28

Trabzonsporlu Ramil Sheydaev'den Almanya'ya Müthiş Gol

Trabzonspor'un Karabağ'a kiralık olarak gönderdiği Ramil Sheydaev, Azerbaycan Milli takımında Almanya'ya karşı müthiş bir gole imza attı. İlk yarısı 1-1 biten maçı Almanya 5-1 kazandı...

Almanya 1-0 İngiltere - Maç Özeti izle (22 Mart 2017) 03:00

Almanya 1-0 İngiltere - Maç Özeti izle (22 Mart 2017)

Lukas Podolski’nin milli formaya veda maçında Almanya ile İngiltere, Dortmund kentindeki Signal Iduna Park’ta karşı karşıya geldi. Podolski'nin 69. dakikada attığı muhteşem golle ev sahibi İngiltere mücadelesinden 1-0 ga..

Kısasa Kısas! Türkiye'den Almanya'ya Misilleme 01:46

Kısasa Kısas! Türkiye'den Almanya'ya Misilleme

Türkiye’den Almanya’ya giden yolcuların Münih Havalimanında köpekle aranmasının ardından mütekabiliyet uygulaması kapsamında Almanya’dan Türkiye’ye giriş yapan yolcular Atatürk Havalimanında köpekle arandı...

Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası 01:12

Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası

Almanya'nın Duisburg şehrinde iki grup arasında çıkan taşlı sopalı kavgaya müdahale eden polis 50 kişiyi gözaltına aldı. Göz altına alınanlar arasındaki 30 kişi yapılan sorgulardan sonra serbest bırakıldı. İki grup arası..

  • JET TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Güney Kore 2 - 0 Almanya - 2018 Dünya Kupası Maç Özeti 02:10

Güney Kore 2 - 0 Almanya - 2018 Dünya Kupası Maç Özeti

Güney Kore 2 - 0 Almanya - 2018 Dünya Kupası Maç Özeti İzle..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Almanya'da Türk İş Yerine Silahlı Saldırı 00:26

Almanya'da Türk İş Yerine Silahlı Saldırı

Almanya'da Türk iş yerine silahlı saldırı Almanya'da Türklere ait iş yerine silahlı saldırıda bulunuldu. Heilbronn kentindeki Alper Yıldırmaz'a ait ''Stefans'' adlı fırına sabah saatlerinde kimliği belirlenemeyen bir kiş..

Irkçılığın Vahşete Dönüştüğü Ülke Almanya 02:54

Irkçılığın Vahşete Dönüştüğü Ülke Almanya

Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çekildiği fotoğraf sebebiyle ağır hakaretlere uğradığı Almanya'da benzer yüzlerce olay var. Tarihi ırkçı kara lekelerle dolu olan Almanya'da 9 yıl önce mahkemede katledilen Merve Ş..

Almanya'da Ben Özil’im Gösterisi 01:25

Almanya'da Ben Özil’im Gösterisi

Almanya'da Ben Özil’im gösterisi Irkçı ve ayrımcı saldırılar nedeniyle Alman Milli Takımı’ndan ayrılan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil’e destek vermek amacıyla Almanya’nın başkenti Berlin'de Ben Özil’im gösterisi yap..

Türkiye Almanya Film Festivaline Katılan Ünlüler 09:25

Türkiye Almanya Film Festivaline Katılan Ünlüler

Türkiye Almanya Film Festivaline Katılan Ünlüler İzle..

  • BETA tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Almanya tarihinin en sert ve en güçlü dolu fırtınası! inanılmaz 01:39

Almanya tarihinin en sert ve en güçlü dolu fırtınası! inanılmaz

Fırtına - dolu - yağmur - hava durumu - Stuttgart - Almanya Almanya tarihinin en kötü dolu fırtınası!! Soğuk beyaz nehirler evleri ve arabaları sular altında bırakıyor! Inanılmaz..