#Ferdi̇ tayfur hayal mi̇ oldu müzik dinle

Gizem Berk - Dönemem 04:26

Gizem Berk - Dönemem

Çok Zaman Oldu, Yalnızlığı Özledim Yanındayken Sen Hiç Anlamadın Nasıl Mutsuz Oldum Ben Geç De Olsa Anladım Hatalarını Cevap Verme Sorulara; Yanıtsız Kalsın, Bırak Durup Baktığımız, Bazen Şaştığımız Tüm Arzularla Sen Ne ..

Bruma Bildiğimiz Gibi. 01:13

Bruma Bildiğimiz Gibi.

Portekiz U21 ve Norveç U21 arasında oynanan hazırlık karşılaşmasını Portekiz U21 takımı 3-1 kazandı. Bruma yarattığı ataklarla rakip kalede etkili oldu.....

BMW ile Evi Yıkmaya Çalışmak 00:52

BMW ile Evi Yıkmaya Çalışmak

Bir adamın BMW 5 serisi ile ev yıkmaya çalışması sosyal medyada olay oldu. Adam çok uğraşmasına rağmen evin sadece küçük bir bölümünü yıkabildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arzum Onan Kimdir? 03:06

Arzum Onan Kimdir?

Arzum Onan, 31 Ekim 1973'te Ankara'da, memur bir ailenin tek çocuğu olarak doğdu. İlkokulu Ankara'da, ortaokul ve liseyi ise İstanbul'da okudu. Ümraniye Endüstri Meslek Lisesi Yapı Ressamlığı Bölümü'nden mezun oldu. 1992..

Berna Laçin Kimdir? 03:14

Berna Laçin Kimdir?

Berna Laçin, 20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir, Karşıyaka’da doğmuştur. Babası askeri bir pilottur. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir’de okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi‘ni kazanınca ailecek İstanbul’a yerleştile..

Sinn Feinn'in İlk Kadın Lideri Michelle O'Neil 00:55

Sinn Feinn'in İlk Kadın Lideri Michelle O'Neil

Kuzey İrlanda’nın cumhuriyetçi partisi Sinn Feinn liderliğine Sağlık Bakanı Michelle O’Neil getirildi. İrlanda Cumhuriyetçi Ordusu (IRA) geçmişi olmayan 40 yaşındaki O’Neil bu göreve gelen ilk kadın oldu. Milliyetçi pa..

Tecavüze Uğramasının Üzerinden 77 Yıl Sonra Aldığı Telefonla Hayatının Şokunu Yaşayan Kadın 02:53

Tecavüze Uğramasının Üzerinden 77 Yıl Sonra Aldığı Telefonla Hayatının

1928 yılında henüz 16 yaşındayken arkadaşı ile piknik yaptığı sırada tecavüze uğrayan Minka Disbrow yaşadığı travma sonrası acı dolu güne dair pek bir şey hatırlamıyordu. Hatırladığı tek şey ise ona tecavüz eden adamın t..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.523 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi 01:56

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi

Pluto’ya iniş yapmak nasıl olurdu? NASA, bu rüya gibi deneyimi bizlere yaşatmak için ‘New Horizons’ (Yeni Ufuklar) adlı uzay aracından çekilen görüntülerle hazırlanmış bir video yayınladı. Bu ‘cüce gezegen’e şimdiye kad..

Sezen Aksu - Koca Kıçlı 04:29

Sezen Aksu - Koca Kıçlı

Neredesin be adam Kaç gece oldu Nerede söndürdün feneri yine, Nerede Seni sokak süpürgesi Yine unuttun adresi Elim kolum bağlı Ayrılmak yok adetimizde Ne hayallerim vardı Bir Türk filmiydi Sözüm ona parlak istikbalim ..

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 103.Bölüm 03:48

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 103.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde gün sonunda deri kombinleriyle jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Böylesi Görülmedi! Boşandılar ama 45 Dakikada Yeniden Aşık Oldular 02:28

Böylesi Görülmedi! Boşandılar ama 45 Dakikada Yeniden Aşık Oldular

Ünlü sunucu Özge Uzun 2 yıl önce boşandığı eşine 45 dakikada yeniden aşık oldu...

  • ANKA tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge 00:49

İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge

Dünyada hızla yayılan Mannequin Challenge (donup kalma) çılgınlığına İstanbul Metrosu çalışanları ve yolcular da dahil oldu. Sarı çizgiye dikkat çekmek için çekilen video sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.Dünyada çok s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hull City 2-1 Manchester United (Maç Özeti - 26 Ocak 2017) 04:20

Hull City 2-1 Manchester United (Maç Özeti - 26 Ocak 2017)

Manchester United, İngiltere Lig Kupası yarı final maçında Hull City'e konuk oldu. 35. dakikada Tom Huddlestone'ın penaltı golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, 66. dakikada Paul Pogba'nın golüne engel olamadı. Eski Ak..

  • Ömer tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BM_ Her 10 Dakikada Bir Yemen'de Bir Çocuk Açlıktan Veya Hastalıktan Ölüyor 01:01

BM_ Her 10 Dakikada Bir Yemen'de Bir Çocuk Açlıktan Veya Hastalıktan Ö

Birleşmiş Milletler savaşın vurduğu Yemen’de bu sene açlık krizinin başlayacağı uyarısında bulundu. Ülkede 14 milyon kişinin gıda yardımına ihtiyacı olduğunu söyleyen Birleşmiş Milletler İnsani İlişkilerden Sorumlu Başka..

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor 01:21

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor

Asya kıtasında milyonlarca kişi Çin Yeni Yılı’nı kutluyor. Çin’de “Bahar Bayramı” olarak bilinen Yeni Yıl kutlamaları için caddeler ve meydanlar fenerlerle süslendi. Başkent Pekin’de havai fişek kullanımına sınırlama get..

Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes' 03:10

Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes'

Mikrofondo Zeo, merak edenler bulur CV’mi. Henüz çok küçüktüm, teyzem alırdı rap CD’lerimi. Peşine kanıma karışır oldu ben de yaptım ilk CD’mi… Bir çok geri kafalı insan kırıyorken CD’lerimi Sonra netten ara ve bul bizi ..

Türkiye 3 Moldova 1 Müthiş Mehter Maarşı Müthiş Atmosfer 00:20

Türkiye 3 Moldova 1 Müthiş Mehter Maarşı Müthiş Atmosfer

Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanan maç ilklere sahne oldu... Eskişehir'deki ilk maçımızda A Millilerimize farklı galibiyeti getiren golleri, 14. dakikada Emre Mor, 24. dakikada Ahmet Çalık ve 52. dakikada Cengiz..

Ahmet Çalık'ın Moldova'ya Attığı Kafa Golü 00:10

Ahmet Çalık'ın Moldova'ya Attığı Kafa Golü

A Milli Futbol Takımımız, Ahmet Çalık'ın kafa golüyle Moldava karşısında 2-0 öne geçti. Ahmet Çalık'ta Emre Mor gibi milli formayla ilk golünü kaydetmiş oldu...

Kaleci, İnanılmaz Pozisyonda Topu Kurtarmayı Başardı 01:27

Kaleci, İnanılmaz Pozisyonda Topu Kurtarmayı Başardı

Arjantin'de oynanan River Plate - Belgrano karşılaşmasında kaleci, 4'e 1 pozisyonda topu kurtarmayı başardı. Arjantin'de oynanan River Plate - Belgrano maçı tarihte eşine az rastlanır bir pozisyona sahne oldu. Mücadele..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Donald Trump Kimdir? 02:27

Donald Trump Kimdir?

70 yaşındaki ünlü Amerikalı iş adamı Donald Trump önce Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı oldu, sonra da ABD'nin 45. başkanı seçildi...

Johnny Depp Kimdir? 04:22

Johnny Depp Kimdir?

John Christopher Johnny Depp II Amerikalı oyuncu, yapımcı ve müzisyendir. En İyi Erkek Oyuncu dalında bir Altın Küre ve bir SAG ödülü sahibidir. 1980'lerin televizyon dizisi 21 Jump Street ile öne çıkarak gençlik idolü..

Müge Anlı Kimdir? 01:04

Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası İhsan Anlı'dır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk ü..

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama 05:37

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama

Yaklaşık 1,5 milyon, öğrencisi bulunan, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde ,devrim niteliğinde, bir uygulamaya ,geçildi 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisa..

Birkan Sokullu Kimdir? 01:20

Birkan Sokullu Kimdir?

6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 2003 yılında, 'Best Model Of Turkey' yarışmasında üçüncü oldu. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü'nü bitirdi. 10 yıllık profesyonel basketbol oynadı. Malte..

Buse Terim Kimdir? 01:43

Buse Terim Kimdir?

Buse Terim, 21 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Fulya Terim, babası Teknik Direktör Fatih Terim'dir. Merve adında ablası vardır. Okuduğu Yüzyıl Işıl Koleji'nden 2007 yılında mezun oldu. 2011 yılında d..

Alp Kırşan Kimdir? 01:09

Alp Kırşan Kimdir?

Alp Kırşan liseyi doğduğu yer olan İzmir'de okumuştur. ... Lise mezunluğundan sonra üniversite mezunu olarak Manisa-Celal Bayar Üniversitesi Spor ve Sanat Akademisi mezunudur. 2000'de Best Model of Turkey yarışmasında bi..

Kısmetse Olur - Melis ve Kemal Arasında Tansiyon Yükseldi! 01:36

Kısmetse Olur - Melis ve Kemal Arasında Tansiyon Yükseldi!

Kısmetse Olur 28 Mart Salı yayınlanan yeni bölümde, Melis ve Kemal arasında çıkan tartışma büyüyor! Kemal'in gelinler evinde Melis'le ilgilenmek yerine diğer adaylarla tartışmaya girmesi gerginliğe sebep oldu...

  • ANKA tarafından
  • 583 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 104.Bölüm 04:45

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 104.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 104. bölümünde gün sonunda jüri tarafından tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sefa Doğanaydan Emineye Canan Karatay Tarzı Yorum! 14:43

Sefa Doğanaydan Emineye Canan Karatay Tarzı Yorum!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 104. bölümünde Emine Aydın ve Simay Tokatlı, Londra'nın hava durumu yüzünden kavgaya başlayınca Bahar Candan, Emine'nin hayallerde gezindiğini iddia etti ve bu..

  • ANKA tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 8 yıl önce