#Ferdi̇ tayfur hayal mi̇ oldu müzik dinle

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı 03:05

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı

İstanbul’da yaşayan Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü mezunu evli ve 2 çocuk Merve Seven, 6 ay önce Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde başladığı formasyon eğitimlerini hamile olmasına r..

Karnı Acıkan Martı Cama Vurarak Yemek İstedi 01:41

Karnı Acıkan Martı Cama Vurarak Yemek İstedi

Fatih'te karnı her acıktığında geldiği evin camına vuran sevimli martı renkli görüntüler oluşturuyor. Yaklaşık bir ay önce ilk kez bir evin penceresine gelen sevimli martı, evde yaşayanların ilgi odağı oldu. Sevimli mart..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sefa Doğanaydan Nihat Doğan Tiplemesiyle Neslihana OLAY Sözler 08:21

Sefa Doğanaydan Nihat Doğan Tiplemesiyle Neslihana OLAY Sözler

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 104. bölümünde Simay Tokatlı dışarıda bir kavgaya karışması durumunda Neslihan Doğrusöz'ü çağıracağını çünkü çok sert durduğunu söyledi. Kemal Doğulu ise Nesli..

  • ANKA tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Görüntüsü Nedeniyle Tanrı’nın Eli Olarak Adlandırılan Hava Olayı 00:55

Görüntüsü Nedeniyle Tanrı’nın Eli Olarak Adlandırılan Hava Olayı

Meksika’nın batı taraflarında bulunan Michoacan eyaletinde gökyüzünde beliren bulut, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan bir tanesi oldu. Meksika’daki Michoacan eyaletinde görülen hava olayı, sosyal medyada en çok..

  • PITIRCIK tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2017 Saç Modası Modelleri Ve  Renkleri 05:15

2017 Saç Modası Modelleri Ve Renkleri

Saç Modelleri2017 Saç Modelleri ve Saç Rengi TrendleriGizem tarafından Ekim 18, 2016 tarihinde yayınlandı. PAYLAŞ TWEET PAYLAŞ PAYLAŞ 2 YORUM Sezonun sonuna doğru yavaş yavaş yaklaşırken, bu sezon trend ve moda olan şeyl..

  • Kadınca tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi 01:13

Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi

Avusturya’da beş gün süren pazarlıklar neticesinde koalisyon hükümeti yeni programı üzerinde uzlaştı. Sosyal Demokrat Parti ile koalisyonun küçük ortağı muhafazakar Avusturya Halk Partisi, hükümet programlarına aşırı sağ..

Portekiz'e Hazırlık Maçında Kötü Sürpriz! 12:23

Portekiz'e Hazırlık Maçında Kötü Sürpriz!

Portekiz-İsveç maçında 2-0 öne geçti, İsveç ise Claesson'un golleriyle eşitliği sağladı, uzatmalarda galibiyeti yakaladı. Portekiz'de Ricardo Quaresma, ikinci yarıda oyuna dahil oldu...

Video Hakem Teknolojisi İle Gol Geri Alındı! (Fransa - İspanya) 01:32

Video Hakem Teknolojisi İle Gol Geri Alındı! (Fransa - İspanya)

Fransa Milli Takımı'nın İspanya ile oynayacağı hazırlık maçında Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulaması kullanıldı. İspanya'nın 2-0 kazandığı karşılaşmada, yeni uygulama ilk bu maçta denenmiş oldu...

Eyfel Kulesine Türk Bayrağı Asan Çılgın Türk 03:17

Eyfel Kulesine Türk Bayrağı Asan Çılgın Türk

Fransızlar'dan intikam almak istediğini söyleyen Türk, Eyfel Kulesi'ne ceketinin içine gizleyerek çıkardığı Türk bayrağını astı. Aynı zamanda Hayrettine meydan okumuş oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tolga Sarıtaş Kimdir? 01:39

Tolga Sarıtaş Kimdir?

(d. 30 Mayıs 1991) Türk dizi oyuncusu.Aslen Sivaslıdır ancak İstanbul'da doğup büyümüştür. Halil Akkant Lisesinden mezun oldu. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra ilgisi tamamen oyunculuğa yönelen Sarıtaş, Esenyurt Beled..

Canlı Yayında Minik Etek Giydiğini Unutan Sunucu 02:11

Canlı Yayında Minik Etek Giydiğini Unutan Sunucu

İtalyan sunucu ve oyuncu Cristina D'Alberto Rocaspana, güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Ancak güzel sunucu mini etek giydiğini unutup bu hareketi yapınca olanlar oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu 04:13

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. PLAN HAZIRLAMIŞTIK İyi hazırlandık. Müsabakaya oyuncularım iyi konsantre oldu. Hafta içi analiz toplantısı yaptık rakiple ..

  • Ömer tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nesrin &Hüseyin Kağit - Amma Batar Amma Çıkar 04:39

Nesrin &Hüseyin Kağit - Amma Batar Amma Çıkar

çıkmışım yar ben bir yola-amma batar amma çıkar tutunmuşum çürük sala-amma batar amma çıkar karıştırma yanmış közü-yokuşa çevirme düzü duymadın mı sen bu sözü-amma batar amma çıkar oyna artık son kumarı-zaten edemedi..

İngiltere Brexit Yoluna Girdi 00:41

İngiltere Brexit Yoluna Girdi

İngiltere parlamentosu, ülkenin Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla ilgili müzakereleri başlatması için hükümete yetki verdi. Avam Kamarası’nda yapılan oylamada, AB’den ayrılma sürecini başlatacak Lizbon Anlaşması’nın 50. ..

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik 02:50

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik

Avrupa’da 356 cami ve mescidin kundaklandığını ve yakıldığını söyleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye olarak hiçbir zaman Hristiyan terörü diye bir terim kullanmadıklarını belirterek “Dinlerin hiçbirisi terörü emret..

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 105.Bölüm 03:05

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 105.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 29 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 105. bölümünde gün sonunda 3 Adam Programına Konuk konseptinde kombinleriyle jüri tarafından tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Uber'i Sil Protestosu Sonuç Verdi, CEO Kalanick Trump'ın Danışmanlığını Bıraktı 01:02

Uber'i Sil Protestosu Sonuç Verdi, CEO Kalanick Trump'ın Danışmanlığın

Akıllı cep telefonları marifetiyle internet üzerinden alternatif taksi hizmeti sunan dünyanın en büyük şirketlerinden Uber’in kurucu CEO’su Travis Kalanick, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın ekonomi kon..

Murat Yıldırım Kimdir? 01:54

Murat Yıldırım Kimdir?

Annesi ve babası aslen Mardinli olan Yıldırım, babasının öğretmenlik görevi nedeniyle 1979'da Konya'da doğdu.[1] Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden sekizinci senesinde mezun oldu...

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı 01:35

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı

ABD Başkanı Donald Trump, bir “aldatmaca” olduğunu söylediği iklim değişikliği konusunda bekleneni yaptı. Trump, selefi Barack Obama’nın yürürlüğe koyduğu İklim Eylem Planı'nın iptal sürecini başlatmak için başkanlık kar..

Romanya'da Hükümet Yolsuzluk Affı Kararnamesini Geri Çekiyor 00:53

Romanya'da Hükümet Yolsuzluk Affı Kararnamesini Geri Çekiyor

Romanya’da hükümet kitlesel protestolara yol açan yolsuzluk affı kararnamesini geri çekiyor. Başbakan Sorin Grindeanu af ve ceza kanununda değişiklik öngören tasarının iptalini görüşmek için Pazartesi günü toplanacakları..

Amatör Maçta Arbede 02:53

Amatör Maçta Arbede

Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyespor-Kestelspor maçının ardından sahaya inen taraftarları güvenlik güçleri havaya ateş ederek durdurdu. Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyes..

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş 03:00

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş

Anadolu Efes THY Avrupa Ligi'nin 22. hafta maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani Milan ekibini 90-86 yendi. Anadolu Efes, bu sonuçla ligde 11. galibiyetini elde ederken, İtalya temsilcisi ise 15. kez mağlup oldu. Karşı..

Dünya Haber: Brexit'in Başlamasıyla Euro, Sterlin Geriledi 01:06

Dünya Haber: Brexit'in Başlamasıyla Euro, Sterlin Geriledi

Britanya'nın Avrupa Birliği'nden ayrılma sürecinin resmi olarak başlamasının ardından İngiliz Sterlini ve Euro değer kaybetti. Avrupa borsalarının tepkisi ise sınırlı oldu. Londra, Frankfurt ve Paris borsaları yükselirk..

İbrahim Çelikkol Kimdir? 01:35

İbrahim Çelikkol Kimdir?

(d. 14 Şubat 1982, İzmit, Kocaeli), Türk dizi ve sinema oyuncusu, eski model. Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı, genç milli oldu...

Emre Can, Papiss Cisse'nin Efsane Golü Tekrar Attı 01:07

Emre Can, Papiss Cisse'nin Efsane Golü Tekrar Attı

Liverpoollu Sadio Mane & Emre Can, Papiss Cisse'nin Chelsea karşısında efsane olan roket golünü atmayı denediler ve kazanan Emre Can oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdal Beşikçioğlu Kimdir? 01:33

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1..

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Güney Afrika'da Devlet Başkanı Zuma'nın Sözünü Kesen Milletvekilleri Meclisten Kovuldu 01:15

Güney Afrika'da Devlet Başkanı Zuma'nın Sözünü Kesen Milletvekilleri M

Güney Afrika Cumhuriyeti Devlet Başkanı Jacob Zuma’nın parlamentodaki yıllık halka sesleniş konuşması muhalif milletvekillerinin tepkisiyle karşılandı. Zuma’nın konuşmasını sık sık kesen Ekonomik Özgürlük Savaşçıları (E..