#Ferdi̇ tayfur hayal mi̇ oldu müzik dinle

Koray Avcı - Gittin Gideli (Canlı Performans - Beyaz Show) 06:37

Koray Avcı - Gittin Gideli (Canlı Performans - Beyaz Show)

Koray Avcı - Gittin Gideli Şarkı Sözleri Öyle ağırım ki kendime Sen benden gittin gideli Tenim küs olmuş tenime Sen benden gittin gideli Öyle bıkmışım ki kendimden Kurudum düştüm dalımdan Sanki ruhum çıktı canımda..

  • PengoTV tarafından
  • 5.573 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover) 04:44

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover)

Bırakman Doğru Mu? sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatta nef..

Sertab Erener - Farzet 04:03

Sertab Erener - Farzet

Söz: Sertab Erener & Ersel Serdarlı Beste: Ersel Serdarlı Düzenleme: Sertab Erener - Emre Kula - Ozan Yılmaz Klasik, akustik gitar ve mandolin: Emre Kula Bas: Alp Ersönmez Davul programlama ve tuşlu çalgılar: Ozan Yılma..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Katy Perry - Wide Awake 04:36

Katy Perry - Wide Awake

I'm wide awake Ben uyanığım Yeah, I was in the dark Evet karanliktaydim I was falling hard Sert dusuyordum With an open heart Acik bir kalple I'm wide awake Ben uyanigim How did I read the stars so wrong Nasil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 8 yıl önce
HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video) 03:26

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video)

Söz - Müzik: Aydilge Düzenleme: Alen Konakoğlu Yönetmen: Murad Küçük Aşık olmak mı? Yoksa aşk olmak mı? Hangi dünya telaşı önler ki aşkı, ince sevdayı? Boş ver hangisi, gelmiş geçmişi, anda kalmak en iyisi Dinle beni Y..

DevaSalih - Köstek 02:50

DevaSalih - Köstek

Köstek şarkı sözleri ile Sen okşanarak el bebek gül bebek bugünlere geldin hep kollanarak Biz savaşarak hayal ettik sarf ettik sorunlara karşı dayanarak yani şaşırarak Siz durmadan tarzımıza hep farklı farklı bakara..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Edip Akbayram  Sen Benden Gittin Gideli 03:37

Edip Akbayram Sen Benden Gittin Gideli

Öyle ağırım ki kendime Sen benden gittin gideli Tenim küs olmuş tenime Sen benden gittin gideli Öyle bıkmışım ki kendimden Kurudum düştüm dalımdan Sanki ruhum çıktı canımdan Sen benden gittin gideli Bir cefam var idi bin..

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti 00:44

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti

Çeçenistan'da, dansçı performans rakamlarına sırasında sahnede öldü Çeçenistan’da düzenlenen bir konserde sanatçı Liza Ahmatova şarkı söylerken 48 yaşındaki bir dansçı sahnede Şeyh Şamil dansı yapmaya başladı. Seyirciler..

  • PengoTV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth  Furious 7 Soundtrack 03:57

Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth Furious 7 Soundtrack

Charlie Puth It’s been a long day without you my friend Sensiz uzun bir gün oldu arkadaşım And I’ll tell you all about it when I see you again Seni yeniden gördüğümde sana her şeyi anlatacağım We’ve come a long way from ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.958 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hasretinden Yandı Gönlüm Zara Orjinal Klip 04:32

Hasretinden Yandı Gönlüm Zara Orjinal Klip

Hasretinden yandı gönlüm Yandı yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Aramızda karlı dağlar Gözlerimde kanlı yaşlar Hasretin bağrımı dağlar (bağrımda kışlar) Başa geldi olmaz işler Yok..

Dilek Karadağ - Mavi Yelek Mor Düğme 04:27

Dilek Karadağ - Mavi Yelek Mor Düğme

ŞARKI SÖZLERİ Mavi yelek mor düğme Gine düştün gönlüme Her gönlüme düşende Kan damlar yüreğime Ağam ben nasıl edim Saz getir fasıl edim Çok da güzel değilsen Gönüldür nasıl edim Gazel döktü güz oldu Derdim biraz az ol..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Safiye Soyman - Sallasana 03:14

Safiye Soyman - Sallasana

Şarkı Sözleri Bir dalda iki kiraz Biri al biri beyaz Eğer beni seversen Mektubunu sıkça yaz Sallasana sallasana mendilini Akşam oldu göndersene sevdiğimi Sallasana sallasana saçlarını Akşam olsun söyleyeyim suçlarını Bi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Safiye Ayla - Sallasana Sallasana Mendilini (Bir Dalda İki Kiraz) 03:03

Safiye Ayla - Sallasana Sallasana Mendilini (Bir Dalda İki Kiraz)

Τραγουδάει η Safiye Ayla. Η Τούρκικη εκδοχή του γνωστού μας Σάλα σάλα Şarkı Sözleri Bir dalda iki kiraz Biri al biri beyaz Eğer beni seversen Mektubunu sıkça yaz Sallasana sallasana mendilini Akşam oldu göndersene sevd..

  • PengoTV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mekin - Satılık Aşklar Orjinal 04:36

Mekin - Satılık Aşklar Orjinal

Mekin Satılık Aşklar Orjinal dinle Şarkı Sözleri Lyrics: Hani herşeyindim Hani sevdiğindim Tek gerçeğindim ne oldu Bensiz olamazdın Nefes alamazdın Yaşayamazdın ne oldu Seninle yaşanan duygular yalanmıydı Benimde ..

  • PengoTV tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Ender AYAN - SARHOŞ 02:51

Ender AYAN - SARHOŞ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; KAFAMDA PARONAYA ZU..

  • Ender AYAN tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Sami Yusuf - Salaam 04:18

Sami Yusuf - Salaam

Sami Yusuf - Salaam Watch Sami's Official YouTube playlist http://smarturl.it/SYplaylist Buy Salaam album now on iTunes http://bit.ly/vf1MKX Amazon http://amzn.to/x42Z2U SYO Store http://goo.gl/GnYSVz Doğum 21 Temmuz..

  • Dini Mubin tarafından
  • 3.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK - Bu Muydu Günahım 00:41

İsmail YK - Bu Muydu Günahım

İsmail YK - Bu Muydu Günahım Şarkı Sözleri Gözlerin gözümde ellerin elimde hayal etsem de ne faydası var ki Sensiz hayat zormuş darmadağan olmuş Her gün ağlasam bile ne faydası var ki Söyle sana ben ne yaptım canım dedim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.247 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rashid Holiqov - Gapir-gapir 04:18

Rashid Holiqov - Gapir-gapir

Kimsesi Yok Garip Garip Muhlis Akarsu Ölse Kimin Umurunda Kimsesi Yok Garip Garip Aynı Benim Durumumda Kimsesi Yok Garip Garip Yüzünde Yaş İzleri Var Hayal Dolu Yüzleri Var Ne Karanlık Gözleri Var Kims..

Mustafa Ceceli - Yağmur Ağlıyor 04:50

Mustafa Ceceli - Yağmur Ağlıyor

Yağmur Ağlıyor ikimiz için Ağlıyor Hem Geçmişi Siliyor Kaderimdin Hayal Oldun İlişkimiz Bitti Nasılda Kimi Kiymetini Bilemedim Bilemedim Bilemedim Hitsarkisozlerim.com Seninle Can Sezemedim Sezemedim Sezemedim Bugün Resm..

Hüseyin Kağıt - Son Bir Defa. 04:55

Hüseyin Kağıt - Son Bir Defa.

Son bir defa göreydim seni Hayal olsa senden kalan Der miyim hiç sözün yalan Öl de emrin olur ulan Son bir defa göreydim seni Sanma aşkım şikayettir Bana ne gam ne de derttir Ölümden korkan namerttir Son bir defa göreyd..

  • Candy tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İndila  Run Run 2014 03:43

İndila Run Run 2014

Indila - Run Run Şarkı Sözleri Perşembe,bağırıyorsun Allô, allô maman bobo 'Alo, alo anneciğim,acıyor Samedi c'est cuit Cumartesi,yandı mahvoldu Rembobine la vidéo Videoyu başa al Toujours tu run run run, never stop..

 Mustafa Ceceli  Yağmur Ağlıyor 04:50

Mustafa Ceceli Yağmur Ağlıyor

Yağmur ağlıyor ikimiz için Hem ağlıyor hem siliyor maziyi Kaderimdin hayal oldum şimdi Aşkımız bitti masallar gibi Kıymetini bilemedim bilemedim bilemedim Seni nasıl çözemedim çözemedim çözemedim Bugün resmini indirdim d..

Cengiz Özkan   Seher Vakti Çaldım Yarin Kapısını 06:15

Cengiz Özkan Seher Vakti Çaldım Yarin Kapısını

Seher vakti çaldım yarin kapısını Baktım yarin kapıları sürmeli Boş bulmadım otağının yapısını Çıka geldi bir gözleri sürmeli Aslanım eller eller Kokuyor güller güller Ne bilsin eller eller Perişan hallerimi Açtı..

  • slmn kç tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Özbey - Çilingir 03:37

Merve Özbey - Çilingir

Çilingir şarkı sözleri ile Gün batarken bu şehirde Senden bir sürü belirir gökyüzünde. Derdimi çok iyi bilir sakiler. Tüm yıldızlar bu gece masamda benim. Sen girmeyen eve rakı girer. Birlikte girseniz, ah ne güzel bu..

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..