#Ferdi̇ tayfur hayal mi̇ oldu müzik dinle

Gelinliğin Altına Eşofman Giymek 00:28

Gelinliğin Altına Eşofman Giymek

Gelin arabasından inmek isteyen gelin altına giydiği eşofman görününce bizleri hayal kırıklığına uğratmış...

  • PengoTV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kısıtlama bahaneleri! 02:45

Kısıtlama bahaneleri!

KİMİ HASTANEYE GİTTİĞİNİ SÖYLEDİ, KİMİ HER ŞEY BİR HAYAL GİBİ DEDİ. KISITLAMA SAATLERİNDE CEZA YİYİNCE ANNEM BENİ EVLATLIKTAN REDDEDECEK DİYE HAYIFLANAN BİLE VARDI. İŞTE DÜN AKŞAM 20'DEN İTİBAREN YURDUN KISITLAMALI H..

Kısıtlama bahaneleri! 02:45

Kısıtlama bahaneleri!

KİMİ HASTANEYE GİTTİĞİNİ SÖYLEDİ, KİMİ HER ŞEY BİR HAYAL GİBİ DEDİ. KISITLAMA SAATLERİNDE CEZA YİYİNCE ANNEM BENİ EVLATLIKTAN REDDEDECEK DİYE HAYIFLANAN BİLE VARDI. İŞTE DÜN AKŞAM 20'DEN İTİBAREN YURDUN KISITLAMALI H..

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..

Evlilik Teklifi Bekleyen Kadının Dramı 00:21

Evlilik Teklifi Bekleyen Kadının Dramı

Bir ilişkiyi taçlandırmak güzel bir evlilik teklifi sürprizi ile olur. Bu sürprizi erkek arkadaşından bekleyen kadın bakın nasıl hayal kırıklığına uğramış...

  • PengoTV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İnsanların Uçmasını Sağlayan JetPack'ler Önümüzdeki Yıl Satışa Çıkıyor 03:57

İnsanların Uçmasını Sağlayan JetPack'ler Önümüzdeki Yıl Satışa Çıkıyor

İnsanların Uçmasını Sağlayan JetPack'ler Önümüzdeki Yıl Satışa Çıkıyor GTA San Andreas oynarken muhtemelen ROCKETMAN hilesiyle JetPack almış ve bu JetPack gerçek olsaydı nasıl olurdu diye düşünmüşsünüzdür. Şimdi ise ..

Canlı Yayında Beyin Kanaması Geçirdi (Mutlu Günler Türkiye) 01:20

Canlı Yayında Beyin Kanaması Geçirdi (Mutlu Günler Türkiye)

Çıkardığı 'Tek Başına' isimli kitaptan elde edeceği gelirle küçük bir ev alıp kiradan kurtularak, engelli iki çocuğuna bakmayı hayal eden Nazmiye Kocakulak'ı talihsizlikler bırakmıyor. Kitabının tanıtımı için Yılmaz Morg..

  • Cowboy tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seri Cİnayetleri Şehri İngiltere :İngiltere'nin Karanlık Tabular 2.Bölüm Belgeseli -Bir Evcil Hayvanlar için öldürülen İnsanlar 46:04

Seri Cİnayetleri Şehri İngiltere :İngiltere'nin Karanlık Tabular 2.Böl

İngiltere'nin Karanlık Tabular hayal ailesel suçun en mide bulandırıcı eylemlerinin bazı hikayesini anlatır bir şok, gerçek yaşam suç serisidir. Bu bölüm, ücretsiz kahvaltı için bahis üzerinde onu okul arkadaşı Joshua Da..

  • PengoTV tarafından
  • 1.939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tabula Rosa Fragman - Fragman izle 01:00

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle

Tabula Rosa filminin fragmanı yayınlandı! Şehir keşmekeşi içinde garip bir dalgınlıkla yürümekte olan kadın. O esnada oradan geçmekte olan bir adam, kadını mutlak bir kazadan kurtarmıştır. Kadının elinde bir çanta dol..

  • PengoTV tarafından
  • 2.136 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yunan Basını Yenilginin Faturasını Miçotakis'e Kesti 01:53

Yunan Basını Yenilginin Faturasını Miçotakis'e Kesti

Yunanistan'da Brüksel'deki zirvenin hayal kırıklığı yaşanıyor. Atina'nın tüm girişimlerine rağmen Avrupa Birliği, Türkiye için yaptırım kararı almadı. Atina basını tepkili… Hedeflerinde Başbakan Miçotakis ve Avrupalı lid..

Römorku hurdacıya satmış! 01:41

Römorku hurdacıya satmış!

ALLAH EVLADIN DA HAYIRLISINI VERSİN DER BÜYÜKLER... SIRADAKİ HABER DE ÖYLE DEDİRTEN CİNSTEN... İŞTE OĞLUNUN, BABA YADİGARI RÖMORKU HURDACIYA SATTIĞINI ÖĞRENEN BABANIN HAYAL KIRIKLIĞI.....

Tenekede Tavukta Komik Son 00:20

Tenekede Tavukta Komik Son

Tenekede tavukta kendine fazla güvenen adamın yaşadığı büyük hayal kırıklığı arkadaşının kamerasına böyle yansımış...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Marc Anthony - Vivir Mi Vida 05:26

Marc Anthony - Vivir Mi Vida

Marc Anthony - Vivir Mi Vida Voy a reír, voy a bailar vivir mi vida, la, la, la, la Voy a reír, voy a gozar vivir mi vida, la, la, la, la A veces llega la lluvia para limpiar las heridas A veces sólo una gota pu..

  • Candy tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı) 05:27

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı)

İçimdeki büyük aşkı hangi kitap, Hangi şiir, hangi şarkı anlatacak Anlatsam da bu derdimi hangi dostum, Hangi dostluk, sevgilim mi anlayacak Gelmedin bir kere Öldürdün bin kere Bıraktın ellere Yalnızım her gece ..

İstanbul Eminönü'nde Taksiciler Sadece Turist Yolcuları Alıyor! İşte Görüntüler 02:20

İstanbul Eminönü'nde Taksiciler Sadece Turist Yolcuları Alıyor! İşte G

TURİST DEĞİLSEN TAKSİ HAYAL..

Ev fiyatları uçtu! 02:37

Ev fiyatları uçtu!

PANDEMİ ETKİSİ BİR YANDA, YÜKSEK KREDİ FAİZLERİ DİĞER YANDA OLUNCA ÖZELLİKLE SON BİR YILDA EV FİYATLARI İYİCE UÇTU. EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER ARTIK HAYAL BİLE KURAMIYORUZ DİYOR, UZMANLARDAN İSE FİYATLAR DAHA DA ARTAC..

Korkmalıyız, Bir BÜYÜK TEHLİKE GELİYORUM Diyor Devleti Paralize Ediyorlar 1:03:12

Korkmalıyız, Bir BÜYÜK TEHLİKE GELİYORUM Diyor Devleti Paralize Ediyor

02:10 Türkiye'yi Bölmek İstemiyorlar Mı? Biz Mi Hayal Görüyoruz? 11:50 Uyan Türkiyem Uyan! 17:28 Korkmalı Mıyız? Büyük Tehlike Var Mı? 25:20 Bölücülerin Ortak Taleplerindeki Sinsi Plan Ne? 27:00 Atatürk Yaşasaydı Ne D..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia! 01:55

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia!

Survivor 2017 öncesi Ünlüler Takımı iddialı konuştu. Büyük bir çekişmeye sahne olacak olan Survivor 2017'de Ünlüler Takımı Gönüllüler karşısında çok iddialı... Survivor 2017 heyecanı 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız 03:39

Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız

Fransız kaldın güzel gel gel aramıza gel Derinlere daldın güzel gel gel aramıza gel Sen buraya aitsin gel gel aramıza gel Ayrı gayrılık bitsin gel gel aramıza gel Aramıza gel gel bul kendini gel gel aramıza gel Kald..

Putin: 01:27

Putin: "Bu Uydurma Haberleri Ortaya Atanlar Fahişelerden Daha Kötü"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı seçilen Donald Trump hakkında “uygunsuz belgeler“in Kremlin’in elinde bulunduğu yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Putin, bu tür uydur..

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

Sezen Aksu - Manifesto 03:34

Sezen Aksu - Manifesto

Niye herkes bu kadar ciddi Okunmamış kitaplar ama ciltli Asık asık yüzlü insanlar Ta yüreğine kadar kilitli Ne gülümseme ne günaydın, yok E tabi üçüncü sayfada olay çok Haberler hep son dakika şok şok Yaşamak inadına h..

Sezen Aksu - Baba Evi  04:36

Sezen Aksu - Baba Evi

Baba evindeyim bugün tepemde dolunay Nasıl doluyum birikmiş yalnızlıklar Ayın umrunda mı cama vurmuş şavkı Adamın biri de tutturmuş damar bir şarkı Belki artık kavuşmak hayal Belki beni çoktan sildin Öldürsen iflah olma..

Emre Kaya - İlizyon 03:38

Emre Kaya - İlizyon

Cam kapılar ardında yaşamışım hayatı Bir başka ten tatmadan öldürmüşüm zamanı Tek sen varsın gibi dünyada kabul etmişim Yanlış olmuş kararım çektiğin son mesajda Gözlerim tüm gerçeği gördü yazdıkların Bir bir kazınd..

The Ottoman Lieutenant Trailer (2017) 02:34

The Ottoman Lieutenant Trailer (2017)

Süregiden adaletsizliğinden ötürü hayal kırıklığına uğrayan, gülünç, iradeli bir kadın, Amerika'yı, Osmanlı İmparatorluğu'nda uzak tıbbi bir görevi yürüten Amerikalı bir doktor olan Jude ile görüştükten sonra bırakıyor -..

  • PITIRCIK tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 8 yıl önce
EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017) 02:02

EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017)

Fransız komedi bir köy siyah esmer doktor gerekir görünüyor ve ailesi kırsal Fransa'da 1970'li yıllarda tanınmaya. Bir köyün Eylem siyah görünüyor bir köy Kongo yerlisi, taze doktor kendi köyünde berabere mezun olarak..

  • PITIRCIK tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı 01:14

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı

Ekonomik, siyasi ve sosyal gündemi oldukça çalkantılı olan Brezilya’da 2016 olimpiyatlarının mirası tartışılıyor. Oyunların hemen öncesindeki günlere kadar itirazlarını sürdürenler “olimpiyatların ülkeye sadece yük getir..