#Ferdi̇ tayfur söz veri̇yorum müzik dinle

Yalın - Halbuki 03:26

Yalın - Halbuki

Söz & Müzik: Yalın Düzenleme & Mix: Sabi Saltıel Ud: Mustafa İpekçioğlu Mastering: Emre Kıral Şarkı Sözleri: Gördün mü aşkım Biz o güvercin kadar bile cesur olamadık Gördün mü aşkım O gurur dağının eteğinden bir türlü..

Taylan Özgür Ölmez & Taner Ölmez - Bu Dağlar Kömürdendir - (Official Video) 04:31

Taylan Özgür Ölmez & Taner Ölmez - Bu Dağlar Kömürdendir - (Official V

BU DAĞLAR KÖMÜRDENDİR Bu dağlar kömürdendir Giden gün ömürdendir Feleğin bir kuşu var Pençesi demirdendir Hadi leylim leylalım Ben yoluna kurbanım Ya al canım kurtulam Ya ver derdin dermanım Bu yol Pasin’e gider Döner..

Anıl Durmuş - Yalanmış 03:32

Anıl Durmuş - Yalanmış

Söz & Müzik: Mert Demir Düzenleme: Mert Demir Yaylılar: İstanbul Strings Ud: Özdemir Güz Perküsyon: Sidar Filiz Gitarlar: Tuğrul Bafra Yönetmen: Çağla Çağlar Styling: Tuğçe Demir Yalanmış Sözler: Kolay mı sanıyorsun ..

Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye) 01:47

Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye)

Çok sevdiğim, değerli dostumun en sevdiğim şarkılarından biri. Seslendirmeme müsaade ettiği için ayrıca teşekkür ederim... buyrun umarım daha fazlasına ulaşır.. Rengimiz kızıl ve bizden yana kör kelebek Ay dediğin ardı ..

Zara - Tez Gel Yarim 04:30

Zara - Tez Gel Yarim

Şarkı Sözleri: Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu Gidipte gelmedin, Güller açmaz oldu. Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez g..

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var 03:03

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var Yayında! Söz & Müzik: Salih Yurttaş Başka Biri Var şarkı sözleri ile; Seni saran, beni yakan başka biri var İnanamam, buna dayanamam gitme yanımda kal Ben hatalıyım, biliyorum sevgilim ..

Tuğçe Kandemir - Yağmur 04:53

Tuğçe Kandemir - Yağmur

Tuğçe Kandemir - Yağmur Yayında! Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Yağmur şarkı sözleri ile; Şu koca dağlar Onlarda benim hüznümden daha çok var Ağla, lütfen çok ağla Senin kalbinden büyük bir kibrin var. Sana değmez. Etmiy..

Elif Buse Doğan - Sen Bir Aysın 02:55

Elif Buse Doğan - Sen Bir Aysın

Elif Buse Doğan Sen Bir Aysın Söz-Müzik: Anonim Düzenleme: Emre Doğan Gitar: Selahattin Güzelel Sen bir aysın Ben kara gece Gel derim, gel derim Gel derim Bu can senin Ser sebil ettim Al derim, al derim Al derim Sorsan..

Göksel - Hiç Yok (Akustik) 04:20

Göksel - Hiç Yok (Akustik)

Söz/Müzik: Göksel Gitar/Video: Osman Şahin Kurgu: @leonardodamusti Hiç Yok şarkı sözleri: Muhteşemdi Gözümden Düşüşün Son Masum Parçamı Çaldın Gördüm Ağlıyordum Kahkahalarla Güldüm Aslında Ben Bunu Biliyordum Acı Da Y..

Sancak - Dert Değil (Official Video) 03:02

Sancak - Dert Değil (Official Video)

Söz & Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Gitar: Doğukan Aydın Mix & Mastering: Buğra Kunt Klip Yönetmeni: Oğuzhan Ejderoğlu https://www.instagram.com/sancakmusic/ ''Sancak - Dert Değil'' Olsan unuturum saati günleri Ses..

Tuğçe Kandemir - Arnavut Kaldırımı 03:01

Tuğçe Kandemir - Arnavut Kaldırımı

Tuğçe Kandemir - Arnavut Kaldırımı Yayında! Söz & Müzik: Demet Sağıroğlu & Gürol Ağırbaş Arnavut Kaldırımı şarkı sözleri ile; Biten, sevgilerin, ardından Ağlayamam ben böyle yas tutamam Her sözde her gözde şefkat aram..

Tuğçe Kandemir - Yandırdın Kalbimi 02:49

Tuğçe Kandemir - Yandırdın Kalbimi

Tuğçe Kandemir - Yandırdın Kalbimi Yayında! Söz & Müzik: Songül Karlı Yandırdın Kalbimi şarkı sözleri ile; Güzelim yürekten bağlıyam sana Eziyet eder mi seven sevene Güzelim yürekten bağlıyam sana Eziyet eder mi seven..

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm 03:10

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm Yayında! Söz & Müzik: Belkıs Özener Sevemedim Karagözlüm şarkı sözleri ile; Sevemedim karagözlüm seni doyunca, Hep kıskandım seni elden yıllar boyunca, Kuşlar gibi ikimiz bir yuva..

Tan Taşçı - Elbet (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:31

Tan Taşçı - Elbet (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Söz & Müzik: Tan Taşçı Yönetmen: Kemal Başbuğ Kurgu: Damla Demircioğlu Renk & Grafik: Can Karabulut Fotoğraf: Murat Akçay Klavyeler & Piano: Alican Genç Davul: Özkan Önder Bas Gitar: Kaan İnceer Gitarlar: Mert Dörter..

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video) 03:37

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video)

Söz : Patron / Müzik : Uğur Öztürk Elektro Gitar : Halil Can Yıldırım Elektro Bağlama : Caner Yılmaz Ebow : Deniz Pektaş Mix & Mastering : Kupa-A Video Production : Utku Kundakçı Patron Sosyal Medya ; https://www.insta..

Hazaver - Burn (Official Video) 03:45

Hazaver - Burn (Official Video)

Söz - Müzik: Hazaver Intro Seslendirme: Austin Jansma Aranje: Danil Marenin Yönetmen: Hazaver Şarkı Sözleri: There’s a word on the street that we’re all gonna get locked up Left with no future, no justice and no choices..

Burak King & Rozz Kalliope - EYVALLAH 03:17

Burak King & Rozz Kalliope - EYVALLAH

Söz Müzik : Burak King Mix Master : Buğra Kunt Aranje : Denizkan Boz Yönetmen: Kadir Yücel Sözler : Yanıyo arada bi Yarayıda sarar gibi Derin bi yara gibi diyemedim eyvallah Diyemedim eyvallah 2x Dön dur dubara gibi Me..

Murat Dalkılıç - Afeta ( Cenk Gürsoy Remix ) 03:44

Murat Dalkılıç - Afeta ( Cenk Gürsoy Remix )

Murat Dalkılıç Söz & Müzik : Murat Dalkılıç Aranjör : Cenk Gürsel ''Afeta'' Şarkı Sözleri Burda oturmuş napıyorum? En yüksek tirajlı soru Çok cevaplı olanı Hangi birinden başlanır ki? Şaşalı dursun, Şöyle gözünü bir d..

Hande Yener - Bela 02:45

Hande Yener - Bela

BELA Düşününce kayboluyorum Yollarımı kaybediyorum Kayıt dışı o anlar Gel diyor bana uzakların Sana yok ki yasaklarım Beni kim görse anlar Sen baya bela belasın Bela bela Bela belasın bela bela Fena fenasın fena f..

Tan Taşçı - Ziyan & Doğum Günü (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:21

Tan Taşçı - Ziyan & Doğum Günü (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Söz & Müzik: Tan Taşçı Yönetmen: Kemal Başbuğ Kurgu: Damla Demircioğlu Renk & Grafik: Can Karabulut Fotoğraf: Murat Akçay Klavyeler & Piano: Alican Genç Davul: Özkan Önder Bas Gitar: Kaan İnceer Gitarlar: Mert Dörter..

Perest & Summ - Mücevher (Official Lyric Video) 03:55

Perest & Summ - Mücevher (Official Lyric Video)

Söz - Müzik : Sancar Yıldırım Düzenleme: Sancar Yıldırım Mix - Mastering: Cenk Eroge Şarkı Sözleri: Savaşlar ve suçlardan önce Var olan her şeyden önce Bir mücevher taşırdı göğsünde Bir cehennem de yoktu kaderinde Sust..

Can Bonomo - Güneş (Official Video) 03:41

Can Bonomo - Güneş (Official Video)

Söz & Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Davul: Alpar Lü Bas ve Klarnet: Orhan Deniz Gitarlar, Synthesizer, Akordiyon: Can Saban Kayıt, Mix, Mastering: Ali Riza Sahenk (The FatLab) Kapak: Joel Özkesen Yönetmen : Ali..

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix 03:49

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix

Ayvayı Yemiş Duydum ki ayrılmışsın oh oldu sana Biraz güldüm de buna kusura bakma Sırf bana inat olsun diye Başkasına gitmek niye Kazasız başına ne işler açtın N`oldu Taş mı düştü kafana Aklın başa gelmiş Tuz mu bastım..

Fettah Can - Ben Sevdalı Sen Belalı (Akustik) 03:30

Fettah Can - Ben Sevdalı Sen Belalı (Akustik)

Söz - Müzik: Selami Şahin Ben Sevdalı Sen Belalı Şarkı Sözleri Sen beni sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim, hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın, hala belalı Çekmeye razıyım kaprislerini İster..

HiraiZerdüş - Bir derdim var 03:17

HiraiZerdüş - Bir derdim var

Bir derdim bin yarayla - Ne Mecnunum ne de Leyla - Yaşar mıyım bu belayla Gülsem biraz zorlamamsa Keyfi alem yoklamamsa [ zor.. ] - Dokunmayın da böyle kalsın İçimde yalnızlık çoğalsın Sarsam biraz zorlamamsa ..

Murat Dalkılıç - Müjgan - (Official Video) 03:41

Murat Dalkılıç - Müjgan - (Official Video)

MÜJGAN Aklımı yerinde durduramam ki Kalbime hükmedeyim? Yerlere göklere sığdıramaz ki bu dilim Yüzünü sevdiğim! Yanağının orta yerindeki gamzesi Pes! Muadili yok! Gözünün, kirpiğinin güzelliği peki? Öyle bi müj..

Murat Güçlü - O, bazen (Official Lyric Video) 05:05

Murat Güçlü - O, bazen (Official Lyric Video)

Söz, Müzik, Düzenleme: Murat Güçlü Şarkı Sözleri: Sonunda kaldım kendi başıma Yolumu buldum kendi çabamla Elimden gelen bu inan Kuyumu kazdım kendi başıma Suyumu buldum kendi çabamla İçimde birikti inan korkular O den..

Zeynep Bastık - BİR DAHA 03:07

Zeynep Bastık - BİR DAHA

Söz & Müzik : Çağrı Telkıvıran & Oğuzhan Koç Düzenleme : Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen: Mali Ergin X Tolga Akış Yapımcı: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Amiri: Mustafa Aksoy Dop: Can Dolu Focus: Fırat Levendo..

Hüsnü Arkan - Boşluk 03:43

Hüsnü Arkan - Boşluk

Boşluk Şarkı Sözleri Deli gibi eserdi kavak yellerin Yıkanır derininde serin, mavi bir suyun Göğsünde o bahçe bin bir renkle ne güzel açar Bir sonsuz alem bir çiçeğin adına sığar Bunu kitaplar yazmaz, en zor cevapsız s..

Tan Taşçı - Beş Dakika (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 03:02

Tan Taşçı - Beş Dakika (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Söz & Müzik: Tan Taşçı Yönetmen: Kemal Başbuğ Kurgu: Damla Demircioğlu Renk & Grafik: Can Karabulut Fotoğraf: Murat Akçay Klavyeler & Piano: Alican Genç Davul: Özkan Önder Bas Gitar: Kaan İnceer Gitarlar: Mert Dörter..