#Ferdi̇ tayfur söz veri̇yorum müzik dinle

Çanakkale Boğazı’nda korkutan görüntü 03:22

Çanakkale Boğazı’nda korkutan görüntü

Çanakkale’de zıpkınla avladığı balıklarla adından söz ettiren rekortmen dalgıç Müjdat Turan, bu kez denizin dibinde yüzlerce ay denizanası görüntüledi. Yapılan araştırmalarda ay denizanalarının artması, denizlerin kirlen..

500 kadın özel harekat polisi mezun oldu 01:34

500 kadın özel harekat polisi mezun oldu

Ankara'da 500 kadın özel harekat polisi için mezuniyet töreni düzenlendi. Törende konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK'daki kişi sayısının 320'nin altına düştüğünü söyledi. PKK'nın kolunu kaldıracak hali söz konu..

Türk Armin'den Uğur Şahin'e övgü 01:32

Türk Armin'den Uğur Şahin'e övgü

GELİŞTİRDİKLERİ KORONAVİRÜS AŞISI İLE TÜRKİYE'NİN GURURU, TÜM DÜNYANIN DA UMUDU OLDU ONLAR. TÜRK BİLİM İNSANLARI PROFESÖR DOKTOR UĞUR ŞAHİN VE ÖZLEM TÜRECİ'DEN SÖZ EDİYORUZ. MERKEL'İN VELİAHTI, DEMOKRAT BİRLİK PARTİSİ'N..

Hollanda basınından Türkiye’deki aşılama çalışmalarına övgü 03:50

Hollanda basınından Türkiye’deki aşılama çalışmalarına övgü

Hollanda basını ülkesindeki kötü hava koşulları ile ara verilen aşılama çalışmalarına atıfta bulunarak, Türkiye’de zorlu hava şartlarına rağmen kesintisiz devam eden Covid-19 aşı çalışmalarından övgü ile söz etti...

Rize’de Heyelan- 2 Ölü 02:55

Rize’de Heyelan- 2 Ölü

Rize'nin Pazar İlçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evinde altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti. Rize'de etkili olan şiddetli yağış Pazar İlçesi Aktaş Köyü İnce Mahalle'de bu gece sa..

Adana'da Oto Tamircisinde Sıradan Bir Gün 00:16

Adana'da Oto Tamircisinde Sıradan Bir Gün

Söz konusu Adana olunca kelimeler kifayetsiz kalır...

  • PengoTV tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu 02:24

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki bir markete jandarma tarafından yapılan operasyonda, market ve deposunda 7 bin 600 litre sahte şarap ile 4.5 litre sahte rakı ele geçirildi. Operasyon kapsamı..

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı 06:28

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı Sakarya’da 16 yaşındaki bir gencin rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan incelemelerde radyasyon tespit edildi. Gencin evinin bulunduğu sokak karantinaya alınırken, A..

Kandil'de Fotoğraf Çektirenlerle Anlaşma Yapmayız 03:17

Kandil'de Fotoğraf Çektirenlerle Anlaşma Yapmayız

Kandil'de Fotoğraf Çektirenlerle Anlaşma Yapmayız Başbakan Binali Yıldırım, Afyonkarahisar'da katıldığı ortak televizyon yayınında HDP'nin terör örgütüyle yan yana durduğunu dile getirdi. Kandil'de yan yana fotoğraf çek..

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Gelin Arabaya Binmiş Ya Sabır Demiş 00:26

Gelin Arabaya Binmiş Ya Sabır Demiş

En mutlu gününde arabaya binen gelin surat ifadesi ile hiçte mutlu olmadığını belli etmiş. Normalde gelin ata binmiş ya nasip demiş denir ama bu söz bu gelin için geçerli değil.....

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
26 Yaşındaki Muhammet nerede 07:45

26 Yaşındaki Muhammet nerede

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalar..

Ukrayna'dan Rusya'yı Çıldırtacak Hamle! Gözler Putin'e Çevrildi 01:55

Ukrayna'dan Rusya'yı Çıldırtacak Hamle! Gözler Putin'e Çevrildi

Ukrayna'da Üç Kılıç tatbikatı gerçekleştiriliyor. Tatbikata; ABD, Polonya ve Litvanya'da katılıyor. Söz konusu tatbikatta 1.200 asker yer alırken Putin'in karşılık olarak ne hamle yapacağı merak konusu...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den termik santral açıklaması 04:49

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den termik santral açıkl

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kemerköy Termik Santrali’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunuyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in açıklamalarından notlar; Termik santral bölgesine..

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Sami Yusuf - Mother 04:46

Sami Yusuf - Mother

Sami Yusuf - Mother mother - die einzig wahre liebe... the best video-song Sami Yusuf Güney Azerbaycan kökenli İngiliz şarkıcı, söz yazarı, besteci, yapımcı ve müzisyen. Türkiye'de de farklı şehirlerde konserler verm..

  • Dini Mubin tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tavuk fiyatları neden yükseldi- Sorunun cevabını 'Tavuk Üretim Tesisi'nde aradık 03:30

Tavuk fiyatları neden yükseldi- Sorunun cevabını 'Tavuk Üretim Tesisi'

Son dönemde gıda ürünlerinde fahiş fiyatlarından söz ederken fiyatı yükselen diğer bir gıda ürünü de tavuk oldu.. Tavuk fiyatları 1 yılda yüzde 60-70 oranında artış gösterdi. DHA muhabiri Murat Küçük Bolu'daki tavuk üret..

14 Yaşındaki Mouaz Dakkouri 4 gündür kayıp 04:20

14 Yaşındaki Mouaz Dakkouri 4 gündür kayıp

Faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Yanlış İhbar Ekipleri Alarma Geçirdi 01:51

Yanlış İhbar Ekipleri Alarma Geçirdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir vatandaşın ‘helikopter düştüğü' yönündeki ihbarı itfaiye, jandarma ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi. İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı, böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, ..

Küreselcilerden Emir Alanlar Kaybedecek 43:03

Küreselcilerden Emir Alanlar Kaybedecek

Söz Sırası Vatan Evlatlarında..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 ay önce
Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 06:31

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Ba

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili çok önemli bir bilgi ortaya çıktı. FETÖ tutuklusu Kemal Batmaz'ın Adil Öksüz ile birlikte darbeyi y..

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 04:18

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. A Haber’de yayınlanan Söz Teması programına konuk olan Akş..

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı 03:08

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı A Haber'de yayınlanan Söz Teması programında konuşan CHP Eski Parti Meclisi Üyesi Savcı Sayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'a bakışını değerlendirdi. Kılıçd..

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri 01:25

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’li vekillerin tutuklanmasını eleştiren ve bu yöndeki kampanyaların başını çeken CHP’yi topa tuttu. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, PK..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..