#Ferhat göçer o müzik dinle

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

Cumhur  Sen Aslıdan da Güzelsin 02:58

Cumhur Sen Aslıdan da Güzelsin

Güzel sana bir sözüm var Beni bir yol dinler misin Beni çölden çöle sürdün Sen leyla dan da güzelsin Ağlıyorum için için Beklerim yar gelmez Kerem yandı aslı Sen aslı dan da güzelsin Sana aşık oluverdim Sen aşk nedi..

Bajar'dan Kürtçe Michael Jackson Şarkısı They Don’t Care About Us 02:20

Bajar'dan Kürtçe Michael Jackson Şarkısı They Don’t Care About Us

Bajar, Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu'nun bir projesi olan[1] Kürtçe, Zazaca ve Türkçe folk rock müzik grubudur.[2] Vokalde Vedat Yıldırım ve Burak Korucu, elektro gitarda Cansun Küçüktürk, bas gitarda Ari Hergel, ..

  • JET TV tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Gel 04:28

Barış Manço - Gel

Yine dün gece Sabaha kadar düşündüm seni İçimde bir umut Sanki her an gelecekmişsin gibi Hiç düşündün mü Ardında kalan bu divaneyi Ama bil ki ben Sonsuza dek bekliyorum seni Bir sabah erkenden seherle gel Kims..

FENERBAHÇE - GALATASARAY_ 4-0 [22.04.2006]  MAÇIN GENİŞ ÖZETİ 07:02

FENERBAHÇE - GALATASARAY_ 4-0 [22.04.2006] MAÇIN GENİŞ ÖZETİ

FENERBAHÇE - GALATASARAY_ 4-0 [22.04.2006] MAÇIN GENİŞ ÖZETİ FENERBAHÇE: Rüştü Reçber, Fabio Luciano, Servet Çetin, Ümit Özat, Deniz Barış, Stephen Appiah, Mehmet Aurelio, Alex de Souza, Selçuk Şahin, Tuncay Şanlı, Mert..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.647 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Akbağ ile Çok Aramızda 12. Bölüm 1.Kısım 23:39

Demet Akbağ ile Çok Aramızda 12. Bölüm 1.Kısım

Demet Akbağ ile Çok Aramızda 12. Bölüm 1.Kısım hd izle..

Demet Akbağ ile Çok Aramızda 12. Bölüm 2.Kısım 23:39

Demet Akbağ ile Çok Aramızda 12. Bölüm 2.Kısım

Demet Akbağ ile Çok Aramızda 12. Bölüm 2.Kısım hd izle..

Demet Akbağ ile Çok Aramızda 12. Bölüm - 3.Kısım 23:39

Demet Akbağ ile Çok Aramızda 12. Bölüm - 3.Kısım

Demet Akbağ ile Çok Aramızda 12. Bölüm - 3.Kısım hd izle..

Yavuz Bingöl - Degmen benim gamli yasli gönlüme 03:16

Yavuz Bingöl - Degmen benim gamli yasli gönlüme

Değmen benim gamlı yaslı gönlüme Ben bir selvi boylu yardan ayrıldım Evvel bağban idim dostun bağında Talan vurdu ayva nardan ayrıldım Garip kaldım şimdi gurbet ellerde Ben gönlümü çalan yardan ayrıldım Çok ağladı..

Dj Army - Bass And Dance 03:50

Dj Army - Bass And Dance

DJ & producer Ferhat Kantik, tüm dünyada özel parti ve festivallerde sahne alan bir dj'dir.. Dj Army Bass And Dance 2012 Power Mix ve daha fazlası seyredelim.com farkı ile sizlerle, iyi dinlemeler....

Karagöz 1968 1.Bölüm İzle 21:28

Karagöz 1968 1.Bölüm İzle

Programın 1. bölümünde; Ferhat ile Şirin'i konu alan Karagöz ve Hacivat gölge oyunu yer almaktadır...

Şansımı Seveyim  Fragmanı 03:01

Şansımı Seveyim Fragmanı

Şansımı Seveyim 25 Ağustos’ta sinemalarda! 'Şansımı Seveyim' filminde, Cem Gelinoğlu tüm şanssızlıkları mıknatıs gibi çeken Sebahattin karakterini canlandırıyor. Filminin senaryosunu Ferhat Ergün kaleme alırken, yönet..

Konya'da Beklerin Gecesi! Jeneriklik Kafa 00:26

Konya'da Beklerin Gecesi! Jeneriklik Kafa

Atiker Konyaspor, 43. dakikada sol bek Ferhat Öztorun'un ortasına sağ bek Skubic'in kafayı vurmasıyla farkı ikiye çıkardı...

  • OFSAYT tarafından
  • 542 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk Fragmanı 01:03

Siyah Beyaz Aşk Fragmanı

Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki..

  • ANKA tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 1. Bölüm Fragmanı 01:00

Siyah Beyaz Aşk 1. Bölüm Fragmanı

Doktor Aslı Çınar, kiralık katil Ferhat'ın hedefi oluyor; kötülükle mücadele onun için yaşam savaşına dönüşüyor! Büyük bir merakla beklenen Siyah Beyaz Aşk, yakında Kanal D'de!..

Siyah Beyaz Aşk 1. Bölüm 2.Fragmanı 01:06

Siyah Beyaz Aşk 1. Bölüm 2.Fragmanı

Doktor Aslı Çınar, kiralık katil Ferhat'ın hedefi oluyor; kötülükle mücadele onun için yaşam savaşına dönüşüyor! Büyük bir merakla beklenen Siyah Beyaz Aşk, yakında Kanal D'de!..

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm 2.Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm 2.Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı Çınar, Ferhat ile zorla evlendiriliyor; kaldığı evden kurtulmanın yollarını arıyor!..

Siyah Beyaz Aşk - Dövmeci Kızın Gizemi! 03:27

Siyah Beyaz Aşk - Dövmeci Kızın Gizemi!

Siyah Beyaz Aşk 1. Bölümde yanlış kişiyi kaçırdığını anlayan Ferhat, büyük bir hata yaptıklarını fark ediyor; soluğu gizemli dövmecinin yanında alıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çok Sevi̇len Seri̇ni̇n 3. Fi̇lmi̇ Geli̇yor 09:58

Çok Sevi̇len Seri̇ni̇n 3. Fi̇lmi̇ Geli̇yor

'Oflu Hoca'nın Şifresi' serisinin yeni filmi 'Oflu Hoca 3-Üj Trakya', 13 Nisan'da beyazperdede olacak. Yönetmenliğini Adem Kılıç'ın, senaristliğini ise Ferhat Ergün'ün üstlendiği filmin çekimleri, geçtiğimiz günlerde Lü..

  • BETA tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ailecek Şaşkınız Teaser 01:26

Ailecek Şaşkınız Teaser

Ailecek Şaşkınız 2 Mart'ta sinemalarda! Beyazperdenin en sevilen isimlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi Ailecek Şaşkınız 2 Mart 2018’de TR 40 33 Productions yapımcılığında vizyona girecek. Selçuk Aydemir..

Evini 3 Yılda 20 Defa Su Bastı Çözümü Böyle Buldu 04:01

Evini 3 Yılda 20 Defa Su Bastı Çözümü Böyle Buldu

Başkent’te gece saatlerinden itibaren etkili olan yağış nedeniyle bir evi su bastı. Yaşanan su baskını sonucu evdeki eşyalar kullanılmaz hale gelirken, ev sahibi Ferhat Özbengi, son 3 yılda 20 defa su baskını ile karşı k..

Ailecek Şaşkınız Fragman 03:25

Ailecek Şaşkınız Fragman

Beyazperdenin en sevilen isimlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi Ailecek Şaşkınız 2 Mart 2018’de TR 40 33 Productions yapımcılığında vizyona girecek. Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Gökhan Tiryaki’nin g..

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm 2. Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Yeter'den büyük itiraf! Yiğit, Ferhat hakkındaki gerçeği öğreniyor! Yeter, Namık Emirhan'ı vurduğunu ve neden vurduğunu itiraf ediyor. Bu itirafın altında yatan büyük gerç..

Ailecek Şaşkınız - Kamera Arkası 14:51

Ailecek Şaşkınız - Kamera Arkası

Beyazperdenin en sevilen isimlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi Ailecek Şaşkınız 2 Mart'ta TR 40 33 Productions yapımcılığında vizyona girdi. Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Gökhan Tiryaki’nin görüntü ..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aslı, en büyük bir sırrını Ferhat'tan saklayacak mı? Siyah Beyaz Aşk, heyecan dolu yeni bölümüyle 26 Mart Pazartesi 20.00'de!..

Nissan GT-R R35 Test Sürüşü 29:44

Nissan GT-R R35 Test Sürüşü

Godzilla efsanesinin en güncel modeli R35 GT-R'ı SS Motors Genel Müdürü Ferhat Albayrak ile birlikte detaylıca inceledik. Yeni nesil otomobil tutkunlarının en gözde modeli olan R35 GT-R gerçekten ezber bozan bir otomobi..

  • BETA tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Keloğlan 2018 Teaser 00:55

Keloğlan 2018 Teaser

Pratik zekası ve temiz kalpliliği ile bilinen Keloğlan, Cankız’ın yardım çağrısına kayıtsız kalamaz. Hayvanların hayatı tehlikedir. Keloğlan ve arkadaşları hayvanların soyunu tüketmeye çalışan zalimlere karşı savaşmak zo..

Salih Yılmaz-Ver Elini Alayım 03:53

Salih Yılmaz-Ver Elini Alayım

Salih Yılmaz - Elini Alayım Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Ver Elini Alayım Avucumun İçine Utanma Bak Sevduğum Gözlerimin İçine Al Gönlüm Senin Olsun İster Sakla İster At İstersen Gir İçine Ömür B..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şansımı Seveyim - Ödesene Borcunu 02:45

Şansımı Seveyim - Ödesene Borcunu

'Şansımı Seveyim' filminde, Cem Gelinoğlu tüm şanssızlıkları mıknatıs gibi çeken Sebahattin karakterini canlandırıyor. Filminin senaryosunu Ferhat Ergün kaleme alırken, yönetmenliğini ise Ender Mıhlar üstleniyor...