#Ferhat güzelin fena halde detone olması

Erkek Maaşının 3 Katı Tek Taş Almalı 00:58

Erkek Maaşının 3 Katı Tek Taş Almalı

Seda Akgül, TV8'de bir erkeğin evlenme teklifi yapacağı zaman alacağı tek taşın nasıl olması gerektiğini anlattı. Uluslararası standarda göre maaşının 3 katı olması gerekiyormuş.....

  • JET TV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Parkinson Tedavisinde Beyin Pili Yöntemi Nasıl Uygulanır 01:18

Parkinson Tedavisinde Beyin Pili Yöntemi Nasıl Uygulanır

Beyin pili tedavisi yani derin beyin stimülasyonu uygulaması ileri evredeki hastalara uygulanan cerrahi işlemdir. Hastanın çok yaşlı olmaması, diğer hastalıkların kontrol altında olması ve bilişsel foksiyonlarının yerind..

  • NABIZ tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diz Kireçlenmesi Nasıl Teşhis Edilir 00:43

Diz Kireçlenmesi Nasıl Teşhis Edilir

Diz kireçlenmesinde öncelikle dizinde ağrıdan şikayet eden hastaya, hastalığın hikayesi sorulur. Uzun yıllardan beri devam eden kronik bir şikayeti varsa bu büyük bir olasılıkla diz kireçlenmesine bağlıdır. Daha sonra ha..

  • NABIZ tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıl Dönmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli 01:12

Kıl Dönmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Kıl dönmesini önlemek için, kıllı bölgelerin temiz ve kılsız tutulmasıdır. Her gün duş alınmalı, bölgenin nemli ve ıslak kalması engellenmeli. Ayrıca iç çamaşırların temiz olması ve kıyafetlerin bol olması da dikkat edil..

  • NABIZ tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankesörlü Telefondan SMS Göndermek 02:40

Ankesörlü Telefondan SMS Göndermek

2007 yılında ankesörlü telefonlara gelen bir özelliğin nasıl çalıştığını izleyeceğiz. Herkesin artık cep telefonunun olması ve askerde bile cep telefonunun artık serbest olması yüzünden ankesörlü telefonlar giderek azalm..

  • JET TV tarafından
  • 1.480 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ada'da Kalıcı Çözüm Için Rum Tarafı Zihinsel Olarak Hazır Olmalı 01:55

Ada'da Kalıcı Çözüm Için Rum Tarafı Zihinsel Olarak Hazır Olmalı

Başbakan Yıldırım, Ada'da eğer kalıcı, sürdürülebilir bir çözümün mümkün olması gerekiyorsa Güney Kıbrıs Rum tarafının buna zihinsel olarak hazır olması lazım. ifadelerini kullandı...

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada 01:36

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda yurt dışından kaçak yollarla getirilerek satışa sunulan yaklaşık 13 bin adet implant ve diş tedavisinde kullanılan ilaç el..

Karantinadakilere ulaşılamıyor! 02:01

Karantinadakilere ulaşılamıyor!

KARANTİNADA OLMASI GEREKİRKEN SOKAKTA GEZİYORLAR, TOPLUMUN SAĞLIĞINI RİSKE ATIYORLAR. FİLYASYON EKİPLERİ İZOLE OLMASI GEREKENLERİN YÜZDE 65'İNİN EVİNDE OLMADIĞINI TESPİT ETTİ. ÜSTELİK KARANTİNADAN KAÇABİLMEK İÇİN AKLA HA..

Kız Kulesi Sahilinde pes dedirten görüntü- Doldu taştı 03:19

Kız Kulesi Sahilinde pes dedirten görüntü- Doldu taştı

İstanbul’da havanın güneşli olması nedeniyle vatandaşlar Kız Kulesi Sahiline akın attı. Bazı vatandaşlar sosyal mesafe kuralına uymayarak banklarda otururken, bazı vatandaşların da maskesiz olması dikkat çekti...

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba 05:15

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba Ankara’daki Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri lityum batarya ile çalışan araç ürettiler Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip lityum..

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri 01:25

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’li vekillerin tutuklanmasını eleştiren ve bu yöndeki kampanyaların başını çeken CHP’yi topa tuttu. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, PK..

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı 01:41

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı Adana'da bir kamyonda ev eşyalarının arasına gizlenmiş 150 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda uy..

  • Haberler tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi 01:27

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi

Almanya’nın başkenti Berlin’de Noel pazarına düzenlenen saldırıyı IŞİD terör örgütü üstlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan Pakistan uyruklu zanlı ise serbest bırakıldı. Eylemin olduğu meydana 2 km mesafede akşam saatl..

Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak 07:49

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak Kanal İstanbul kapsamında yer alacak projelerin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kanal İstanbul, Boğaz'a benzeyecek. Kanalda, ikinci Haliç de yer alacak. Kanal İstanbul kaps..

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu 01:03

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu

Samsung, aşırı ısınıp patlamaya neden olan akıllı telefon modeli Note 7 ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Güney Kore’nin başkenti Seul’de basın toplantısı düzenleyen şirketin Mobil İletişim Departmanı Başkanı Koh Dong-..

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016 02:33

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016

bu kız harika roman oynuyor 2016 yeni roman havası roman mahalle düğün 2016 roman kızlar roman havasını güzel oynayanlar 2016 ankara düğünü böyle olur en kalabalık düğün konvoyu almanyadaki türk düğünler bulgar romanlar ..

  • Cowboy tarafından
  • 2.888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta 04:20

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta

Almanya’nın başkenti Berlin’deki bu araştırma merkezinde bilim adamları siz yürürken nasıl enerji üretileceğiyle ilgili kafa yoruyor. Onlar ürünlerde farklı yapıdaki nano malzemeler kullanıyor. Bu sayede yürürken enerji ..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alman Merkez Sağ Partiler Bir Kez Daha Merkel Dedi 01:01

Alman Merkez Sağ Partiler Bir Kez Daha Merkel Dedi

Alman muhafazakar partiler, Başbakan Angela Merkel’in 24 Eylül’de yapılacak seçimde dördüncü kez aday olması üzerinde anlaştı. Hristiyan Demokrat Birliği Başkanı Angela Merkel ve ortağı Hristiyan Sosyal Demokrat Parti B..

Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!! 01:08

Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!!

Bu kadar ünlü olması çok yakışıklı olmasından ziyade Suudi Arabistan'ın tuhaf sınırdışı sebebi!!!Aşırı yakışıklığı' yüzünden Suudi Arabistan'dan sınır dışı edilen dubaide modellik yapan Irak asilli Omar Borkan Al Gala Ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MOM 4.SEZON 13.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE 19:32

MOM 4.SEZON 13.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE

YABANCI DİZİLER izle Christy, alkolü yeni bırakmış, 4 aydır temiz olan ve iyi bir anne olmak, geçmişini telafi etmek için canını dişine takan genç bir kadındır. 16 yaşında olmasına rağmen 25 yaşında gösteren kızı Violet ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.816 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek 03:33

Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek

Belgesel tadındaki yeni kısa videolardan anında haberdar olmak ve diğer tüm gelişmeleri takip etmek için kanalıma abone olmayı unutmayın. Konu Metni ; 5 - Tükürme Geleneği : Mumbaide tüküren insanların yakalanması içi..

Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni) 17:38

Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni)

Bir çok zorlu testte tabi tutulan Bora-12'nin test sonuçları, kullanıcıları hayrete düşürüyor. Ordumuzda ve iç güvenlik birimlerinde kullanılmak üzere keskin nişancı tüfeği olarak Bora 12 isimli tüfeği tasarlanmış olup, ..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce