#Ferhat güzelin fena halde detone olması

Siyah Beyaz Aşk 1. Bölüm 2.Fragmanı 01:06

Siyah Beyaz Aşk 1. Bölüm 2.Fragmanı

Doktor Aslı Çınar, kiralık katil Ferhat'ın hedefi oluyor; kötülükle mücadele onun için yaşam savaşına dönüşüyor! Büyük bir merakla beklenen Siyah Beyaz Aşk, yakında Kanal D'de!..

Müslüm Gürses - Ayırdılar Sevenleri 04:44

Müslüm Gürses - Ayırdılar Sevenleri

Bir güzel sevmiştim yanağı gamze Benziyordu gülüşü saz ile söze Aldılar elimden kaderle felek Ayırdılar sevenleri kıydılar bize Önce kerem oldum aslıyı seven Sonra ferhat oldum dağları delen Şimdi mecnun oldum çöllerde g..

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm 2.Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm 2.Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı Çınar, Ferhat ile zorla evlendiriliyor; kaldığı evden kurtulmanın yollarını arıyor!..

Siyah Beyaz Aşk - Dövmeci Kızın Gizemi! 03:27

Siyah Beyaz Aşk - Dövmeci Kızın Gizemi!

Siyah Beyaz Aşk 1. Bölümde yanlış kişiyi kaçırdığını anlayan Ferhat, büyük bir hata yaptıklarını fark ediyor; soluğu gizemli dövmecinin yanında alıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çok Sevi̇len Seri̇ni̇n 3. Fi̇lmi̇ Geli̇yor 09:58

Çok Sevi̇len Seri̇ni̇n 3. Fi̇lmi̇ Geli̇yor

'Oflu Hoca'nın Şifresi' serisinin yeni filmi 'Oflu Hoca 3-Üj Trakya', 13 Nisan'da beyazperdede olacak. Yönetmenliğini Adem Kılıç'ın, senaristliğini ise Ferhat Ergün'ün üstlendiği filmin çekimleri, geçtiğimiz günlerde Lü..

  • BETA tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metin Işık  Seni Seviyorum 04:45

Metin Işık Seni Seviyorum

Daha tanımadan sana Hasretinle cevap verdim Anlamadan karar verme Senin için neler çektim Yüzümdeki çizgilere Saçımdaki şu aklara Yakıniken uzaklara gidemedim Gidemedim ben senden uzak Gidemedim gidemedim Ferhat..

Önce Hayaller Ölür 1981 Cüneyt Arkın Betül Arkın Türk Filmi İzle 1:08:18

Önce Hayaller Ölür 1981 Cüneyt Arkın Betül Arkın Türk Filmi İzle

Film, bir trafik kazasına tanıklık yaptığı için hayatı değişen bir adamın hikâyesini konu edinir. Kemal ailesiyle mutlu bir hayat sürmektedir. Günün birinde bir trafik kazası yüzünden Kemal’in başı derde girer. Kazada bi..

Bajar'dan Kürtçe Michael Jackson Şarkısı They Don’t Care About Us 02:20

Bajar'dan Kürtçe Michael Jackson Şarkısı They Don’t Care About Us

Bajar, Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu'nun bir projesi olan[1] Kürtçe, Zazaca ve Türkçe folk rock müzik grubudur.[2] Vokalde Vedat Yıldırım ve Burak Korucu, elektro gitarda Cansun Küçüktürk, bas gitarda Ari Hergel, ..

  • JET TV tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabesk Aşk Olsun Şener Şen Replik 04:45

Arabesk Aşk Olsun Şener Şen Replik

Arabesk filminde mahpushanede aşk olsun şarkısını söylüyor aşkına . Şener Şen Aşk Oldun Şarkı Sözü heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttt yeter yeter yeter dokunmayın abiler dokunmayın yarama zaten bitmiş tükenmişim ruh..

  • PengoTV tarafından
  • 1.259 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ailecek Şaşkınız Teaser 01:26

Ailecek Şaşkınız Teaser

Ailecek Şaşkınız 2 Mart'ta sinemalarda! Beyazperdenin en sevilen isimlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi Ailecek Şaşkınız 2 Mart 2018’de TR 40 33 Productions yapımcılığında vizyona girecek. Selçuk Aydemir..

Evini 3 Yılda 20 Defa Su Bastı Çözümü Böyle Buldu 04:01

Evini 3 Yılda 20 Defa Su Bastı Çözümü Böyle Buldu

Başkent’te gece saatlerinden itibaren etkili olan yağış nedeniyle bir evi su bastı. Yaşanan su baskını sonucu evdeki eşyalar kullanılmaz hale gelirken, ev sahibi Ferhat Özbengi, son 3 yılda 20 defa su baskını ile karşı k..

Ailecek Şaşkınız Fragman 03:25

Ailecek Şaşkınız Fragman

Beyazperdenin en sevilen isimlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi Ailecek Şaşkınız 2 Mart 2018’de TR 40 33 Productions yapımcılığında vizyona girecek. Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Gökhan Tiryaki’nin g..

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm 2. Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Yeter'den büyük itiraf! Yiğit, Ferhat hakkındaki gerçeği öğreniyor! Yeter, Namık Emirhan'ı vurduğunu ve neden vurduğunu itiraf ediyor. Bu itirafın altında yatan büyük gerç..

Görev 2013 Türk Filmi İzle 1:30:05

Görev 2013 Türk Filmi İzle

Konusu: İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masada görevli Başkomiser Tahsin ( Teoman Ayık) , ve ekibi Ferhat ( Doğuş) , Buse ( Şirin Yıldırım) , Emre ( Cemre Çimen ) ve Ecrin ( Özge Pirçek ) bir çocuk cinayetini çözmek i..

Vay Delikanlı Gönlüm Vay  Vol - 2  ft Arda Baba 02:49

Vay Delikanlı Gönlüm Vay Vol - 2 ft Arda Baba

7/A VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursu..

VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba 02:49

VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba

7/A Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düş..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 -  ft Arda Baba 02:49

Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 - ft Arda Baba

7/A Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düş..

  • ARDA VDF tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ailecek Şaşkınız - Kamera Arkası 14:51

Ailecek Şaşkınız - Kamera Arkası

Beyazperdenin en sevilen isimlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi Ailecek Şaşkınız 2 Mart'ta TR 40 33 Productions yapımcılığında vizyona girdi. Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Gökhan Tiryaki’nin görüntü ..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aslı, en büyük bir sırrını Ferhat'tan saklayacak mı? Siyah Beyaz Aşk, heyecan dolu yeni bölümüyle 26 Mart Pazartesi 20.00'de!..

Nissan GT-R R35 Test Sürüşü 29:44

Nissan GT-R R35 Test Sürüşü

Godzilla efsanesinin en güncel modeli R35 GT-R'ı SS Motors Genel Müdürü Ferhat Albayrak ile birlikte detaylıca inceledik. Yeni nesil otomobil tutkunlarının en gözde modeli olan R35 GT-R gerçekten ezber bozan bir otomobi..

  • BETA tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti 05:55

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u 5-0 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü. Zorlu fikstür öncesi kayıp istemeyen Kartal'ın gollerini Pepe, Talisca(2) ve Vagner Love (2) kaydetti. Beşiktaş, Spor T..

  • OFSAYT tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ömer Danis - Manolya 05:36

Ömer Danis - Manolya

Bir tutam sevginin bedeli nedir El dokunur yakar zulüm tenedir Sinem örselendi bunca benedir Ferhat sustu dağlar andı manolya Sızılı bir histir aşkın bedeli Yusufu kul etti mecnunu deli Kerem küle dönüp gitti gideli uta..

  • Osman Taş tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Keloğlan 2018 Teaser 00:55

Keloğlan 2018 Teaser

Pratik zekası ve temiz kalpliliği ile bilinen Keloğlan, Cankız’ın yardım çağrısına kayıtsız kalamaz. Hayvanların hayatı tehlikedir. Keloğlan ve arkadaşları hayvanların soyunu tüketmeye çalışan zalimlere karşı savaşmak zo..

Magazin D - 24 Mayıs 2018 1:06:20

Magazin D - 24 Mayıs 2018

Özge Ulusoy'un sunduğu 23 Mayıs 2018 tarihli Magazin D programından seçilmiş özel magazin haberleri...

  • BETA tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şansımı Seveyim - Ödesene Borcunu 02:45

Şansımı Seveyim - Ödesene Borcunu

'Şansımı Seveyim' filminde, Cem Gelinoğlu tüm şanssızlıkları mıknatıs gibi çeken Sebahattin karakterini canlandırıyor. Filminin senaryosunu Ferhat Ergün kaleme alırken, yönetmenliğini ise Ender Mıhlar üstleniyor...

Öykü Karayel Ve Can Bonomo Evlendiler Gelinlikte Dikkat Çeken Detay 03:25

Öykü Karayel Ve Can Bonomo Evlendiler Gelinlikte Dikkat Çeken Detay

Şarkıcı Can Bonomo iki yıldır birlikte olduğu oyuncu Öykü Karayel ile dün akşam Maçka Küçükçiftlik Park’ta düzenlenen ikahla dünya evine girdi. 150 kişinin katıldığı törende Can Bonomo’nun nikah şahitleri menajeri Ec..

  • BETA tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı 01:01

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı'nın ağabeyi Cem, yaşam mücadelesini kazanabilecek mi? Aslı'yı ortadan kaldırmayı planlayan Namık Emirhan, ölüm emrini vermişti. Aslı'yı bizzat Cüneyt'in öldürmesini emred..

Çay Demlenmeden Pişen Pide Börek Tarifi 06:56

Çay Demlenmeden Pişen Pide Börek Tarifi

Artan pideleri israf etmeden değerlendirmenin en nefis yoluyla tanışın: Çay demlenmeden pişen pide börek! Çok pratik bir tarif olan pide börek dilediğiniz malzemelerle zenginleşiyor, peynirli ve patatesli halleri çok can..

İlk Lokmada Ege Havası Estiren Karadut Reçelli Ayvalık Lor Tatlısı 08:27

İlk Lokmada Ege Havası Estiren Karadut Reçelli Ayvalık Lor Tatlısı

Lor tatlısı,hem şerbetli hem de hafif bir tatlı arayanların ilk durağı olacak. Tatlıyla tuzlunun birbirine çok yakıştığını bilenlerin mutlaka denemesi gereken lor tatlısı Ayvalık yöresinin çok sevilen bir tarifi. Evde ko..

Öğrenci İftarının Yıldızı Patates Mantısı Tarifi 09:53

Öğrenci İftarının Yıldızı Patates Mantısı Tarifi

Patates mantısı, hamuru patatesten hazırlanan yapımı çok basit, pratik ve ekonomik bir tarif. Öğrenci evi mutfaklarında bile kolayca hazırlanabilecek patates mantısı meşhur Kayseri mantısını bile kıskandıracak lezzette o..