#Feride hilal akın biliyorum dinle

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Ali Kemal İle Leon Karşı Karşıya! 05:05

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Ali Kemal İle Leon Karşı Karşıya!

Leon, katliamı Yunan Ordusu'nun yaptığını öğreniyor ve Hilal ile yüzleşmek için onun karşısına dikiliyor. Yunan Ordusu'nun, Yörüklere yaptığı katliamı öğrenen Leon büyük bir pişmanlık duyar. Telgrafı bozan kişinin de Leo..

  • ANKA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Barış Manço - Dönence 06:46

Barış Manço - Dönence

Dün çoktan döndü buralarda Ve ben simsiyah bir gecenin koynunda yapayalnız bekliyorum Duyuyorum, görüyorum bir gün gelecek dönence biliyorum Simsiyah gecenin koynundayım yapayalnız Uzaklarda bir yerlerde güneşler do..

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı 00:58

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi kısa sürede televizyonların en sevilen dizilerinden oldu. Fenomen haline dönüşen dizinin 25. bölümünde Meclis-i Mebusan’da tarihi Misak-ı Milli Kararları oylanacaktır. Cevde..

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Leon İhanet Edecek mi 05:36

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Leon İhanet Edecek mi

Hapishaneden kaçmayı başaran Leon, Ali Kemal ve Hilal tarafından saklanmayı başarır. Yaptıkları yardım sonrasında Leon öyle bir karar verir ki, herkesi şok eder. Silahların Afyon'a kaçırılmasına göz yuman Leon, hem kendi..

  • ANKA tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle 13:27

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle

Harika bir İstanbul sabahında Rafadan ekibi kendi müzik gruplarını kurmaya karar verirler. Müzik aletleri olmadığı için kendi aletlerini kendileri yaparlar. Mert süpürgeye bağladığı ipler ile elektro gitarını yapar. Kami..

Şaka Gibi... 12 Yıl Önce Ölen Adama Köprüden Kaçak Geçiş Cezası Geldi 01:33

Şaka Gibi... 12 Yıl Önce Ölen Adama Köprüden Kaçak Geçiş Cezası Geldi

Bursa'nın İznik ilçesinde fıkra gibi bir olay yaşandı. 12 yıl önce vefat eden vatandaşın 8 yıldır hiç kullanılmayan traktörüne 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve otobandan kaçak geçme cezası geldi. Traktörün sahibinin yakınla..

Zeynep Bastık - Sen Ben (Official Video) 02:37

Zeynep Bastık - Sen Ben (Official Video)

Söz & Müzik / Lyrics & Music: Serhat Şensesli Düzenleme / Arrangement: Serhat Şensesli Menajerlik / Manager: Hypers Yapım / Record Label: Hype Music Prodüksiyon / Production: Hype Production Yaratıcı Yönetmen / Creative..

Vatanım Sensin 17. Bölüm - HiLeon İlk Öpücük! 03:46

Vatanım Sensin 17. Bölüm - HiLeon İlk Öpücük!

Vatanım Sensin 17. Bölüm'de; Hilal'in Halit İkbal kimliğini Leon öğreniyor! Hilal'in büyüsüne yavaş yavaş kapılan Leon, bu hisse yenik düşüyor ve Hilal'i öpüyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Boran Kuzum Biz Sadece Arkadaşız 01:36

Boran Kuzum Biz Sadece Arkadaşız

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babam  Yerli Film Fragmanı (2017) 02:16

Babam Yerli Film Fragmanı (2017)

Yusuf Tunalı (Çetin Tekindor) batmakta olan sardalya konserve fabrikasını kurtarmaya çalışırken, karısının ölümüyle zihinsel engelli oğlu Arif’le (Berker Güven) baş başa kalır. Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullen..

Canan Sabah Karar  Verdim İçmemeye   03:45

Canan Sabah Karar Verdim İçmemeye

karar verdim içmemeye, içmemeye bir daha, tutamadım sözümü ben yazıklar olsun bana, mahfedecek biliyorum, öldürecek biliyorum, bile bile içiyorum, bile bile içiyor içiyorum, elden gelmiyor içmemek, elden gelmiyor içmemek..

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle 13:20

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa ekibi Hale ve Sevim ile birlikte mahallenin boş alanında ortaya ip gerip voleybol oynamaktadır. Kamil, Hayri ve Mert bir takım Akın, Hale ve Sevim'de diğer takım olmuştur. Fakat Mertlerin takımı voleybol oy..

Muhabbet - Deine Liebe 04:21

Muhabbet - Deine Liebe

Aşkın Hissediyorum aşkını Hissediyorum her yerde Nereye gittiğinin önemi yok Hissediyorum Hissediyorum her yerde Nerede olduğunun da bir önemi yok Çok şey kaybettim Aradaki ayrımı ise biliyorum İçimdeki sese güvenebil..

Charlie Puth Attention Listen 03:51

Charlie Puth Attention Listen

[Verse 1] You’ve been runnin’ round, runnin’ round, runnin’ round throwin’ that dirt all on my name ‘Cause you knew that I, knew that I, knew that I’d call you up You’ve been going round, going round, going round every p..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harun Hardal - Nokta 04:26

Harun Hardal - Nokta

Nokta şarkı sözleri ile Elimden aldın oyuncağımı tamam bitti gidiyorum Yalnız kalmak bana hiç yaramıyor ağlıyorum, gülüyorum, bitiyorum Sesim çıkmıyor artık susuyorum. Yanımdasın ama bir o kadar uzak, gülümseyişin bil..

Vatanım Sensin'de Yunan Bayrağının Üzerine Açılan Türk Bayrağı! 02:01

Vatanım Sensin'de Yunan Bayrağının Üzerine Açılan Türk Bayrağı!

Vatanım Sensin'de Türk bayrağı göklerde dalgalandı. Vasili'nin Türkleri göçe zorlama planının devreye girmesi Azize'nin sert tavrıyla karşılaşınca önemli bir ayaklanma başlar. bu ayaklanmanın sonucunda ise Türk bayraklar..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vatanım Sensin 29. Bölüm Fragmanı 00:54

Vatanım Sensin 29. Bölüm Fragmanı

Hilal, Leon için katlandığı zorlukları annesi Azize ile paylaşır. Azize, duruma şaşkın olsa da aşk duygusunun insanlara neler yaptırdığını en iyi kendisinden bilir. Mantığı bunun yanlış olduğunu söylese de Hilal'in yüreğ..

Vatanım Sensin -Karşındayım Buradayım İşte! 02:49

Vatanım Sensin -Karşındayım Buradayım İşte!

Hilal ile Leon'un karşılaşması, büyük bir hesaplaşmaya sahne oluyor. Hilal ile arkadaşlarının, şüpheli hareketlerinden rahatsız olan Leon, silahını çekiyor; Hilal bir adım bile geri atmıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Makyaj Yaparız 03:45

Neden Makyaj Yaparız

Çok mu çirkiniz? Biraz parlatıcı biraz allık, doğru ruj seçimi, yüz konturü, makyaj bazı, yılbaşı makyajı, mezuniyet makyajı, günlük makyaj, gecelik makyaj, iş makyajı bunlar neden önemli? Güzellik sırları herkesle pay..

Vatanım Sensin 26.Bölüm - Leonu Kim İhbar Etti 05:29

Vatanım Sensin 26.Bölüm - Leonu Kim İhbar Etti

Hilal ile Yıldız yüzleşiyor; Leon'u ihbar ettiği sanılan Yıldız'ı büyük bir tehlike bekliyor! Leon'un ihbar edilmesi üzerine gözler Yıldız'a çevrilir. Afyon'a gönderilen silahlara göz yummasına rağmen, hırsından Yıldız'ı..

  • ANKA tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 28.Bölüm- Leonun Gerçek Vazifesi Ne 03:48

Vatanım Sensin 28.Bölüm- Leonun Gerçek Vazifesi Ne

Vatanım Sensin 28. Bölüm'de; Hilal'in hayatı ile tehdit edilen Leon, Vasili'nin verdiği görevleri yerine getirmek zorundadır. Vasili ile konuşan Leon, babasının Yörüklerin katledilmesi için emir verdiğine inanamaz ve ger..

  • ANKA tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fifth Harmony - Work from Home 03:39

Fifth Harmony - Work from Home

Work From Home [Verse 1: Camila] I ain't worried 'bout nothin' I ain't wearin' na-nada I'm sittin' pretty, impatient, but I know you gotta Put in them hours, I'mma make it hotter I'm sending pic after picture, I'mma get..

  • PengoTV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Flo Rida - Club Can't Handle Me ft. David Guetta 04:05

Flo Rida - Club Can't Handle Me ft. David Guetta

Sanatçı: Flo Rida Albüm: Wild Ones Çıkış tarihi: 2012 Adaylıklar: En İyi Video Klip Dalında Dünya Müzik Ödülü, Diğer Türler: Pop, Hip-hop/Rap David Pierre Guetta, Fransız DJ ve prodüktör. 1980 ve 90'larda kulüplerde DJ'..

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı 01:11

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı

İSTİKLAL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehrene..

  • PengoTV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstiklal Marşı 01:09

İstiklal Marşı

İSTİKLÂL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ..

  • PengoTV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafadan Tayfa 21.Bölüm İzle 15:12

Rafadan Tayfa 21.Bölüm İzle

Akın, Basri amca ile birlikte fotoğraf albümüne bakmaktadır. Yere düşen bir fotoğraf Akın'ın oldukça dikkatini çeker. Basri amca, Akın'ın heyecanlandığını görünce fotoğraftaki pelerini Akın'a verir ve Tayfa'yı güzel bir ..

İngiliz Basını Yazdı; Tüm Zamanların En Kötü Ölüm Sahnesi Türkiye’den 01:28

İngiliz Basını Yazdı; Tüm Zamanların En Kötü Ölüm Sahnesi Türkiye’den

İngiltere'de yayın yapan Independent, “Dünyadaki en saçma ölüm sahnesi” isimli haberinde, Yeşilçam yapımı olan “Kareteci Kız” filminde Filiz Akın'ın Bülent Kayabaş'ı vurma sahnesinin tüm zamanların en kötü ölüm sahnesi o..

Azra Akının Düğününden Yeni Görüntüler 03:32

Azra Akının Düğününden Yeni Görüntüler

Azra Akın - Atakan Koru çiftinin düğün töreninden yeni görüntüler ortaya çıktı. Azra Akın ve Atakan Koru Latin dansı performansı sergiliyorlar. Ayrıca Azra Akın, davul eşliğinde halay başı ve Trakya oyun havalarını oynuy..

  • ANKA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce