#Feride hilal akın biliyorum dinle

Neden Versus 03:35

Neden Versus

Hilal Şefkatli bu komik ve ilginç videoda Neden Versus? diye soruyor ve versus kullanımını hem bilimsel hem de eğlenceli bir dille ele alıyor. Sahi neden versus? Versus ne yahu deme aslında sen de kullanıyorsun. VS işt..

Neden Öpüşürüz 03:06

Neden Öpüşürüz

Bu komik videoda, öpüşmeye, aşka, romantizme, şefkate, saygıya, sevgiye ... :) dair bir çok şey anlatan Hilal Şefkati, kendisini Türkan Şoray ile bir tutmaktan da geri kalmıyor!..

Neden Hasta Olmadan Önce Acil Sevgili Yapmak Lazım 03:31

Neden Hasta Olmadan Önce Acil Sevgili Yapmak Lazım

Havalar soğudu. Sonbahar geldi, kar kış kapıda! Herkeste bir kırgınlık, bir sonbahar depresyonu bir nezle bir griptir gidiyor. Herkes gibi Hilal de hasta. Hasta hasta yatarken de insanın hastayken sevgilisinin olmaması..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Şeftali Ağaçları -Tin tin tini mini hanım (Tinimini Hanım) 03:25

Şeftali Ağaçları -Tin tin tini mini hanım (Tinimini Hanım)

Şeftali Ağaçları (Tinimini Hanım) Şeftali ağaçları Türlü çiçek başları Yaktı yandırdı beni Yarin hilal kaşları Tin tin tini mini hanım Seni seviyor canım Bahçelerde idrişah Boyu uzun kendi şah İki gönül bir olsa Ayıra..

Vatanım Sensin 29. Bölüm Fragmanı 01:03

Vatanım Sensin 29. Bölüm Fragmanı

Vatanım Sensin 29. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Cevdet'in ailesi İzmir'i terk ediyor! Vatanım Sensin merakla beklenen yeni bölümüyle 25 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Cevdet Albay'ın ailesi bir daha dönmem..

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Oyun Bitti Cevdet! 05:34

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Oyun Bitti Cevdet!

Vasili kurduğu tuzak sayesinde Cevdet'in bir vatansever olduğunu öğreniyor; onu öldürmek için silahını çekiyor! Vasili, kurduğu oyunla Cevdet'in gerçek yüzünü ortaya çıkarır. Kendisine yapılan ihaneti kabullenemeyen Vasi..

  • ANKA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Probiyotik 02:21

Neden Probiyotik

Hilal Şefkatli'nin çocukluğu nasıldır görmek ister misin? Komik midir? Sevimli midir? Ne karın ağrıları çekmiştir peki hiç düşündün mü? Probiyotik, kolondaki bir veya sınırlı sayıdaki bakterinin gelişmesini veya aktivit..

Neden Küfrederiz 02:59

Neden Küfrederiz

Neden Küfrederiz? Neden yarışmada küfreden , canlı yayında küfreden, sevince küfreden, kızınca küfreden, komik küfür eden, insanlar var? Hilal Şefkatli bu komik videoda küfrediyor mu? Küfrediyorsa Neden? Peki haklı mı?..

HiLeon'dan Montajlı Performans Beyaz Show - 16 Şubat 2018 01:39

HiLeon'dan Montajlı Performans Beyaz Show - 16 Şubat 2018

Vatanım Sensin dizisindeki Hilal ve Leon’un sahnelerinden derlenen ve dudak hareketleriyle Serdar Ortaç şarkısını söyledikleri VTR izleyenleri güldürdü...

  • JET TV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sanayi Çıraklığından Deaflympics'e 01:30

Sanayi Çıraklığından Deaflympics'e

Sanayi çıraklığından Deaflympics'e 17 yaşındaki Necati, engelini tenis oynayarak aştıİSTANBUL - Doğuştan işitme engeli olan 17 yaşındaki Necati, engelini tenis oynayarak aştı. - Sanayi çıraklığından Deaflympics'e17 yaşın..

Yeşim Salkım İle Cengiz Semercioğlu Canlı Yayında Kavga Etti 17:06

Yeşim Salkım İle Cengiz Semercioğlu Canlı Yayında Kavga Etti

Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu programa katılan Yeşim Salkım arasında kavga çıktı. Son günlerde Gülben Ergen ve Yeşim Salkım arasında yaşananlar magazin dünyasının en çok konuştuğu konular arasında. Dün Beyaz Tv'de tyayı..

  • ANKA tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin Yeni Sezon Fragmanı 01:13

Vatanım Sensin Yeni Sezon Fragmanı

Vatanım Sensin Yeni Sezon Fragmanı yayında! Savaşın şiddeti giderek artıyor; Yunan Ordusu'na karşı verilen mücadelede yeni bir dönemece giriliyor! Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayıp, büyük beğeni toplayan Vatanım S..

  • PengoTV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Celebrity Nedir 03:43

Celebrity Nedir

Ünlü, özellikle eğlence sektöründe şöhret sahibi insan. Türkçenin suyu çıktığı için celebrity nedir diyoruz. Bu değil. (Hilal Şefkatli) bu dabbe’tül arz. Rüyama girdi. Tövbe tövbe. Ayrıca youtube celebrity olmak için 1..

Vatanım Sensin Sahnelerine İlginç Yerleştirmeler Beyaz Show - 16 Şubat 2018 01:06

Vatanım Sensin Sahnelerine İlginç Yerleştirmeler Beyaz Show - 16 Şubat

Vatanım Sesin dizisinde Hilal ve Leon'un yer aldığı sahnelere yapılan ilginç yerleştirmeler izleyenleri gülümsetti...

  • JET TV tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Sana Emanet Teaser 00:49

Çocuklar Sana Emanet Teaser

Bir trafik kazasının travmasını atlatmaya çalışan iç mimar Kerem’in şifacı bir kadın ve köylülerle geçirdiği arınma sürecinin anlatıldığı filmin yönetmenliğini Çağan Irmak üstleniyor. Engin Akyürek, Şerif Sezer, Hilal Al..

Çocuklarda Kronik Sinüzitlerin Tedavisi Nasıl Yapılır 02:07

Çocuklarda Kronik Sinüzitlerin Tedavisi Nasıl Yapılır

Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Check-Up'ta, Dr. Hilal Bankeroğlu çocuklarda kronik sinüzitlerin tedavisinin nasıl yapıldığını anlattı..

  • NABIZ tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklarda Hangi Alerji Türleri Daha Sıklıkla Görülür 03:03

Çocuklarda Hangi Alerji Türleri Daha Sıklıkla Görülür

Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Check-Up'ta, Dr. Hilal Bankeroğlu çocuklarda görülen alerji türlerini anlattı..

  • NABIZ tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşgalci ABD İle Türkiye Arasındaki Büyük Fark 01:26

İşgalci ABD İle Türkiye Arasındaki Büyük Fark

TSK ve ÖSO'nun birlikte yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın 58. gününde Afrin şehir merkezi ele geçirildi. Mehmetçiğin şehir merkezinde hilal oluşturduğu anlar havadan görüntülenirken Afrin'in hiç zarar görmeden teröristl..

321 Kolektif Nedir 03:38

321 Kolektif Nedir

Kendime sponsor oldum. Kolektif, birçok kimseyi veya nesneyi içine alan, birçok kişi ve nesnenin bir araya gelmesi sonucu olan. Ortaklaşa. Bakalım neleri içimize almışız. Bir adet ben, hilal, ısabella… ufuk, bir adet A..

Seksist Nedir 02:57

Seksist Nedir

Sexist nedir? Cinsiyet farkı gözeten. Bir cinsin üstünlüğünü savunan. Seksizm savunucusu. Ne bunlar seks mi istiyorlar? He öyle seksli başlık görüp atladın ama üzgünüm canım seksizm cinsiyet ayrımcılığı demek… Hangi cin..

Neden Böceklerden Korkarız 02:43

Neden Böceklerden Korkarız

Böceklerden neden korkarız? Hadi, tamam tamam korkmak demeyelim de neden tiksiniriz? Hadi biraz daha hafifletelim, neden böcekleri ortalıkta görmek istemeyiz? Neden böcek girince bir ortama komik, garip, ilginç hallere g..

Neden Uyuruz 02:39

Neden Uyuruz

Uyumak, uyumamak ya da uyuyamamak! Neden'de bu hafta neden uyuduğumuzu sorguluyoruz. Yoksa neden uyandığımızı mı demeliydik? Bedenimizin de ruhumuzun da yapmaktan en çok hoşlandığı şeylerin en başlarında gelecek olan u..

Çocuklarda Geniz Eti Sorunu Nasıl Ortaya Çıkar 00:59

Çocuklarda Geniz Eti Sorunu Nasıl Ortaya Çıkar

Leyla Ataman'ın sunucusu olduğu Check-Up'ta, Dr. Hilal Bankeroğlu çocuklarda geniz eti sorununun nasıl ortaya çıktığını anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 609 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklarda Geniz Eti Sorununun Tedavisi Nasıl Yapılır 01:18

Çocuklarda Geniz Eti Sorununun Tedavisi Nasıl Yapılır

Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Check-Up'ta, Dr. Hilal Bankeroğlu çocuklarda geniz eti sorununun tedavisinin nasıl yapıldığını anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bir Zamanlar Çukurova Güzel Oyuncusu Annesiyle Akşam Yemeğinde 01:00

Bir Zamanlar Çukurova Güzel Oyuncusu Annesiyle Akşam Yemeğinde

Bir zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Süheyla karakteriyle pek çok kişinin takdirini ve sevgisini toplayan güzel oyuncu Hilal Altınbilek, sezon finalinin ardından tatile çıkmıştı...

  • BETA tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fenomenler Dünyanın Parasını Mı Kazanıyor Halil Söyletmez Açıkladı 12:46

Fenomenler Dünyanın Parasını Mı Kazanıyor Halil Söyletmez Açıkladı

Fenomenler dünyanın parasını mı kazanıyor? Youtuber ve Instagram fenomeni, Cumali Ceber karakterinin yaratıcısı Halil Söyletmez fenomenlerle ilgili bilinmeyenleri anlattı. Hilal Ergenekon ile Yarından Önce'ye katılan Söy..

  • BETA tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kubilay Aka'nın Foyası Nasıl Ortaya Çıktı - Miray Daner İhaneti Biliyor Muydu 10:35

Kubilay Aka'nın Foyası Nasıl Ortaya Çıktı - Miray Daner İhaneti Biliyo

2,5 yıllık ilişkilerine sürpriz bir şekilde son veren Miray Daner ve Kubilay Aka ayrılığında direkt mesaj iddiası ortalık karıştırdı. İddiaya göre Daner, Aka'nın Hilal Altınbilek'e olan aşkını DM'den (direkt mesaj) gelen..

  • BETA tarafından
  • 247 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Neden Snapchat 03:13

Neden Snapchat

Neden'in bu eğlenceli videosunda Hilal Şefkatli, Snapchat uygulamasını ele alıyor. Soruyor, sorguluyor Neden Snapchat diye. Anı yaşamanın, sorumluluğu en aza indirmenin ve kekli börekli altın günü paylaşan akrabalardan..

Neden Deli Gibi Challenge İzliyoruz 04:55

Neden Deli Gibi Challenge İzliyoruz

Challenge? Türkçesi meydan okuma. Son zamanlarda YouTube'ta en çok izlenen videolar challenge yani meydan okuma videoları. Peki neden? Nedir bu insanların birbirlerine meydan okumaları ve birbirleri ile kapışmalarını izl..