#Feride hilal akın sus payı dinle

Vatanım Sensin - Gerçekler Hilalin Yüzünde Patlıyor! 04:15

Vatanım Sensin - Gerçekler Hilalin Yüzünde Patlıyor!

Yaşadıkları olayları kabullenemeyen Hilal, Yunan Konağı'nda tüm düşündüklerini söylüyor. Veronika, Hilal'in söylediklerine tokatla cevap verirken, tüm yaşananları öğrenen Azize deliye dönüyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Kış Lastiği 04:27

Neden Kış Lastiği

Kış mevsimi gelirken de ustasından kışın karlı yollarda kış lastiği neden kullanılır iyice öğrenen Hilal Şefkatli, eğlenceli ve komik bir dille, ilginç ve faydalı bilgiler de sunarak Neden Kış Lastiği? konusunu anlatıyor..

Boran Kuzum, Onunla Birlikte Oynadığım İçin Çok Mutluyum 02:40

Boran Kuzum, Onunla Birlikte Oynadığım İçin Çok Mutluyum

Vatanım Sensin'in Leon'u Boran Kuzum'un şok aşk yanıtı Boran Kuzum ve Miray Daner. Biz onları 'Vatanım Sensin'in Hilal ve Teğmen Leon'u olarak tanıyoruz. Aralarında bir aşk filizlenen Hilal ve Leon'un, 'HiLeon' başlığıyl..

  • BETA tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Savaş Uçaklarından Mehmetçik'e Havada Hilalli Destek 00:17

Türk Savaş Uçaklarından Mehmetçik'e Havada Hilalli Destek

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Afrin'e doğru ilerleyişi sürerken, Türk savaş uçakları da Mehmetçik'e moral desteği vermek için Cinderes semalarında ''Hilal'' çizdi. O anları görüntüleyen b..

Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Neden Recep İvedik 5 03:39

Neden Recep İvedik 5

Neden Recep İvedik 5 ? Sıradan bir karakteri aykırı ya da aykırı bir karakteri sıradan ortamlara sok. Oluşan kontrasttan şaka çıkar. Bunu da bir defa değil art arda yap. Hepsini bir araya getirince film olsun. Aa baya s..

3 Milyon TL'lik Mercedes G Kare İle Araziye Çıktık - Doğan Kabak 14:08

3 Milyon TL'lik Mercedes G Kare İle Araziye Çıktık - Doğan Kabak

Arkadaşlar merhaba, bu videoda Hilal Aysal yine efsane bir araba getirdi. 3 Milyon TL' lik Mercedes G Kare ile araziye çıktık. 1 yıl önce çektiğimiz arabayı 1 yıl sonra bu sefer Hilal Aysal ile arazide test ettik, keyifl..

  • JET TV tarafından
  • 218 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ünlü Oyuncu Aydan Şener’den Çok Konuşulacak Açıklamalar 09:18

Ünlü Oyuncu Aydan Şener’den Çok Konuşulacak Açıklamalar

Adını Çalıkuşu dizisindeki Feride karakteriyle herkesin gönlüne kazıyan tescilli güzel Aydan Şener den çok özel açıklamalar...

  • ANKA tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çalıkuşu 7.Bölüm 45:22

Çalıkuşu 7.Bölüm

Feride'nin de desteklemesiyle Kâmran, üç yıl Avrupa'da bir elçilikte görev yaptıktan sonra döner. Bu arada okulunu bitiren Feride ile düğün hazırlıkları yaparlar...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 2.742 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karadayı 2.Bölüm  Mahir Hapishaneye Gidip Babasına Gerçekleri Anlatır 11:34

Karadayı 2.Bölüm Mahir Hapishaneye Gidip Babasına Gerçekleri Anlatır

Karadayı 2.Bölüm Mahir Emin Davasıyla İlgili Gerçekleri Feride'ye Anlatır İzle..

Rafadan Tayfa 19.Bölüm İzle 14:20

Rafadan Tayfa 19.Bölüm İzle

Rüstem ağabey köfte tarifinin yazılı olduğu kağıdı kaybetmiştir. Fatma ninesini arayıp tarifi ister. Nine her seferinde söylüyorum daha öğrenemedin mi diye kızar. Telefonda bir sürü söylenip yüzüne kapatır. Bu sırada Akı..

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle 14:27

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa çocukları mahallede canları sıkkın bir şekilde bankta otururken Akın yanlarına gelir. Mert üç günden beri yanımıza uğramıyorsun nerelerdeydin diye sorar. Akın çok güzel bir yere gittiğini söyler. '' Boş gir..

O Benim Yavrum Beyaz Show 01:11

O Benim Yavrum Beyaz Show

Miray Daner ve Evrim Akın'ın beraber oynadıkları dizi ile ilgili görüntüler herkesi çok şaşırttı! Miray Daner'in oynadığı ilk dizide Evrim Akın ile olan sahneleri izleyenleri çok şaşırttı!..

  • BETA tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gitmeseydi 02:00

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gi

#Kastamonu'nun #Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda ölen 1 kişi ile birlikte 25'e yükseldi. İlçede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Kentte çarşamba günü etkili ..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Millet Eğilmez RTE 03:00

Millet Eğilmez RTE

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri ''toprak!'' diyerek geç..

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı 01:06

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı tomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'na (Bursa Oto Show 2016) katılan dünyanın en büyük otomobil devleri, Hibrit modellerini tanıttı. 10 SENEYE ..

Hemzemin Geçitten Geçerken Trenin Altında Kalmaktan Son Anda Kurtulan Kadın 01:39

Hemzemin Geçitten Geçerken Trenin Altında Kalmaktan Son Anda Kurtulan

Yeni Zelanda'da gerçekleşen olayda, hemzemin geçitten geçen kadın son anda gördüğü trenin altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı 01:06

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de kar payı vereceğiz vaadiyle babası Muhsin Yaşar ile birlikte 235 kişiden 500 milyon lira...GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de ka..

  • PengoTV tarafından
  • 2.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçurumun Kenarında Asılı Kalan Otomobili Böyle Kurtardılar 00:32

Uçurumun Kenarında Asılı Kalan Otomobili Böyle Kurtardılar

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde sürücüsünün manevra yapmak istediği otomobil, denize düşmekten kıl payı kurtuldu. Sürücü ve yoldan geçenler, uçurumda asılı kalan aracı düşmemesi için bir süre elleriyle tuttu. Olay, Alaplı-..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Survivor 2017-Ogeday Oyun Sonunda İsyan Etti! 02:22

Survivor 2017-Ogeday Oyun Sonunda İsyan Etti!

Araba ödül oyununda Serhat Akın ve Ogeday Girişken mücadelesi nefesleri kesti. Ogeday oyunu rakibine kıl payı ile kaybedince isyan etti...

  • ANKA tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik 02:55

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Klasik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Emre Türkoğlu Davul: Cenk Saraç Kayıt - Mix: Akın Erdem Kadız Yapım & Menajerlik Şirketi: Hypers New Media Yönetmen: Mali Ergin Uygulayıcı Yapımcı: Aytaç..

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak  Yalansiz Sevdim Seni 04:28

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak Yalansiz Sevdim Seni

Sevdim Seni Dert etme kendine İnim inim inleme Sus! Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yana..

Ünlüler Adasında Panik (Survivor 2017 - 21 Ocak Cumartesi) 03:28

Ünlüler Adasında Panik (Survivor 2017 - 21 Ocak Cumartesi)

Baraka ödül oyununu kaybeden Survivor Ünlüler takımı zor bir gece geçirdi. Gece korunmasız ortamda uyurken Serhat Akın'ı arı sokması yarışmacıları tedirgin etti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.544 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evrim Geçiren Ünlüler 02:16

Evrim Geçiren Ünlüler

Türkan Şoray,Filiz Akın,Deniz Akkaya ve dahası.Güzelliğine hayran olduğumuz sanatçıların öncesi ve sonrası arasındaki farkları gördüğümüzde şaşırmamak elde değil.iyi seyirler dilerim.Kanalımız KADINCA ya abone olmayı lüt..

  • Kadınca tarafından
  • 1.266 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Baba Hindu - Teaser 01:00

Bir Baba Hindu - Teaser

Türkiye’den Hindistan’a uzanan bir komedi! Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai’ye giden Fadıl’ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan’ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..