#Feride hilal akın unutulmaz dinle

Çalıkuşu 7.Bölüm 45:22

Çalıkuşu 7.Bölüm

Feride'nin de desteklemesiyle Kâmran, üç yıl Avrupa'da bir elçilikte görev yaptıktan sonra döner. Bu arada okulunu bitiren Feride ile düğün hazırlıkları yaparlar...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 2.742 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karadayı 2.Bölüm  Mahir Hapishaneye Gidip Babasına Gerçekleri Anlatır 11:34

Karadayı 2.Bölüm Mahir Hapishaneye Gidip Babasına Gerçekleri Anlatır

Karadayı 2.Bölüm Mahir Emin Davasıyla İlgili Gerçekleri Feride'ye Anlatır İzle..

Rafadan Tayfa 19.Bölüm İzle 14:20

Rafadan Tayfa 19.Bölüm İzle

Rüstem ağabey köfte tarifinin yazılı olduğu kağıdı kaybetmiştir. Fatma ninesini arayıp tarifi ister. Nine her seferinde söylüyorum daha öğrenemedin mi diye kızar. Telefonda bir sürü söylenip yüzüne kapatır. Bu sırada Akı..

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle 14:27

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa çocukları mahallede canları sıkkın bir şekilde bankta otururken Akın yanlarına gelir. Mert üç günden beri yanımıza uğramıyorsun nerelerdeydin diye sorar. Akın çok güzel bir yere gittiğini söyler. '' Boş gir..

O Benim Yavrum Beyaz Show 01:11

O Benim Yavrum Beyaz Show

Miray Daner ve Evrim Akın'ın beraber oynadıkları dizi ile ilgili görüntüler herkesi çok şaşırttı! Miray Daner'in oynadığı ilk dizide Evrim Akın ile olan sahneleri izleyenleri çok şaşırttı!..

  • BETA tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gitmeseydi 02:00

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gi

#Kastamonu'nun #Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda ölen 1 kişi ile birlikte 25'e yükseldi. İlçede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Kentte çarşamba günü etkili ..

Tuğçe Kandemir - Gördüğüme Sevindim ( Akustik ) 03:52

Tuğçe Kandemir - Gördüğüme Sevindim ( Akustik )

Tuğçe Kandemir - Gördüğüme Sevindim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Görmesem daha iyiydi Seni orada o gece Aradan yıllar geçti Silinmedin hafızamdan Her gece gibi bir geceydi Seni görene kadar Birer birer çıktılar Yerlerinden..

Tarihi Zaferi Bir De Mimarından Dinleyin 01:50

Tarihi Zaferi Bir De Mimarından Dinleyin

Türk basketboluna unutulmaz katkıları bulunan Petar Naumoski, beIN SPORTS'ta yayınlanan Gün Ortası'na konuk oldu. Anadolu Efes'in tarihi zaferin baş mimarlarından olan efsane oyuncu, o günleri anlattı...

Kemal Sunal Replikleri 04:08

Kemal Sunal Replikleri

Unutulmaz filimlerden kesitler.....

Yeşilçamın Beyin Yakan 5 Film Repliği 02:40

Yeşilçamın Beyin Yakan 5 Film Repliği

Unutulmaz film replikleri.....

Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 10:49

Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Manchester City önce öldü, sonra dirildi, Monaco'yu fena devirdi!: 5-3 Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Etihad'da nefesler kesildi. Maç boyu gol sağanağının dinmediği karşılaşmanın galibi, 5-3 ile Manchester City..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehmet Ali'nin İşe Geç Kalma Yöntemi 01:01

Mehmet Ali'nin İşe Geç Kalma Yöntemi

En komik, en unutulmaz dizilerden biri Tatlı Kaçıklar en güzel sahneleriyle sizlerle. Başroller de Mehmet Ali Erbil, Yalçın Menteş, Buket Dereoğlu ve Neslihan Yeldan. Cakabo, Tarumar Abi, Seksi Şempanze, Beton Raziye ise..

Müjde Hanım Orada Mısınız 01:15

Müjde Hanım Orada Mısınız

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni. 60`larda ve 70`lerde çektiği aşk filmleriyle ünlenen ama bir dönemin kapanmasıyla birlikte çaptan düşen bir yönetmenin, kendini yenilemek için gösterdiği çabaları ve değişen dünyada k..

Şener Şen'den Genç Sevgiliye İlan-ı Aşk 02:29

Şener Şen'den Genç Sevgiliye İlan-ı Aşk

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni. 60`larda ve 70`lerde çektiği aşk filmleriyle ünlenen ama bir dönemin kapanmasıyla birlikte çaptan düşen bir yönetmenin, kendini yenilemek için gösterdiği çabaları ve değişen dünyada k..

Nihat Ölemezsin Film Bitmedi 03:31

Nihat Ölemezsin Film Bitmedi

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni filminden unutulmaz bir sahne...

Kemal Sunal Kolpalıyor 02:04

Kemal Sunal Kolpalıyor

Kemal sunalın unutulmaz biir filminden unutulmaz bir sahne cok komik mutlaka izlemelisiniz öneniriyiz izlediktenm sonra kanala abone olurmusunuz arkadaslar.....

  • REPLİKLER tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

SON DAKİKA- Cüneyt Arkın Hayatını Kaybetti 02:21

SON DAKİKA- Cüneyt Arkın Hayatını Kaybetti

Birçok unutulmaz filme imza atan Yeşilçam'ın ustası Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. Yeşilçam'ın unutulmaz sanatçısı Arkın 1937 yılında doğdu. Kimliğinde Fahrettin Cüreklibatur yazıyordu. Arkın, Eskişehir'in bir köyün..

Millet Eğilmez RTE 03:00

Millet Eğilmez RTE

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri ''toprak!'' diyerek geç..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Sadri Alışık Hat Trick 01:54

Sadri Alışık Hat Trick

Gönlübol Arif, Sadri Alışık'ın unutulmaz repliklerinden biri. Efkârlıyım Abiler, Türker İnanoğlu'nun yönettiği Sadri Alışık ve Filiz Akın'ın başrollerde oynadığı 1966 yılı yapımı siyah-beyaz Türk filmi...

 Bodrum'da Murat Dalkılıç Rüzgarı 01:53

Bodrum'da Murat Dalkılıç Rüzgarı

Bodrum’da gündüz konser veren Murat Dalkılıç, hayranlarına unutulmaz bir gün yaşattı. Denizden çıkanlar, Dalkılıç’ı izlemek için özel plaja akın etti...

  • ANKA tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dün Aşkam Ebru Gündeş Sahnesi̇nde Neler Yaşandı 07:31

Dün Aşkam Ebru Gündeş Sahnesi̇nde Neler Yaşandı

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş önceki akşam Günay’da sahne aldı. Kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir akşam yaşatan Gündeş, enerjisiyle de büyüledi. İş Dünyası ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin akın ettiği Günay'da ..

  • BETA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik 02:55

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Klasik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Emre Türkoğlu Davul: Cenk Saraç Kayıt - Mix: Akın Erdem Kadız Yapım & Menajerlik Şirketi: Hypers New Media Yönetmen: Mali Ergin Uygulayıcı Yapımcı: Aytaç..

Ünlüler Adasında Panik (Survivor 2017 - 21 Ocak Cumartesi) 03:28

Ünlüler Adasında Panik (Survivor 2017 - 21 Ocak Cumartesi)

Baraka ödül oyununu kaybeden Survivor Ünlüler takımı zor bir gece geçirdi. Gece korunmasız ortamda uyurken Serhat Akın'ı arı sokması yarışmacıları tedirgin etti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.544 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evrim Geçiren Ünlüler 02:16

Evrim Geçiren Ünlüler

Türkan Şoray,Filiz Akın,Deniz Akkaya ve dahası.Güzelliğine hayran olduğumuz sanatçıların öncesi ve sonrası arasındaki farkları gördüğümüzde şaşırmamak elde değil.iyi seyirler dilerim.Kanalımız KADINCA ya abone olmayı lüt..

  • Kadınca tarafından
  • 1.266 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Baba Hindu - Teaser 01:00

Bir Baba Hindu - Teaser

Türkiye’den Hindistan’a uzanan bir komedi! Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai’ye giden Fadıl’ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan’ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.818 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.512 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gambiya'da Tansiyon Artıyor 01:09

Gambiya'da Tansiyon Artıyor

Gambiya’da tansiyon yükseliyor. Gambiya Devlet Başkanı Yahya Jammeh’in seçimleri kaybetmesine rağmen görevden ayrılmayı reddederek ülkede 90 günlük olağanüstü hal ilan etmesiyle çıkan siyasi kriz, Senegal güçlerinin sını..