#Feridun düzağaç kadıköy müzik dinle

Haci Mortladı 01:47

Haci Mortladı

Ringo Kazım başrollerini Selma Güneri ve Sadri Alışık'ın paylaştığı 1967 yapımı Türk filmidir. Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati'nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. B..

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz 01:28

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz

Ringo Kazım başrollerini Selma Güneri ve Sadri Alışık'ın paylaştığı 1967 yapımı Türk filmidir. Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati'nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. B..

Remziye Soyunsun Mu Dedi 00:32

Remziye Soyunsun Mu Dedi

Ringo Kazım başrollerini Selma Güneri ve Sadri Alışık'ın paylaştığı 1967 yapımı Türk filmidir. Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati'nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. B..

Her Şey Oğlum İçin 1971  Cüneyt Arkın  Sezer Güvenirgil Türk Filmi İzle 1:22:50

Her Şey Oğlum İçin 1971 Cüneyt Arkın Sezer Güvenirgil Türk Filmi İzl

Filmde, ayrılan bir çift ile çocuklarının hikâyesi anlatılır. Çalgıcı Fikret ile şarkıcı Sezer’in mutlu bir evlilikleri ve küçük bir çocukları vardır. Fikret, bir kavga sırasında elini sakatlar ve işsiz kalır. Bu sırada ..

100 Lira İle Evlenilmez 1974  Ediz Hun Gülşen Bubikoğlu Türk Filmi İzle 1:22:46

100 Lira İle Evlenilmez 1974 Ediz Hun Gülşen Bubikoğlu Türk Filmi İzl

Film, varlıklı bir aileye mensup iki genç kızla yoksul olduklarını gizlemeye çalışan iki gencin aşk öyküsünü konu edinir. Ediz ve Bülent, bir reklâm firmasında çalışan iki arkadaştır. Yoksul bir yaşam süren ikili, bir gü..

Fakir Aşıkların Romanı 1971 Türk Filmi İzle 55:24

Fakir Aşıkların Romanı 1971 Türk Filmi İzle

Konusu: Babasının, zengin bir aile dostunun kızıyla evlendirmek istediği Kemal, yoksul ancak namuslu insanların sıcacık dünyasına adım atar ve Nur’u tanır. Bu fakir mahalle Kemal’in babası tarafından yıktırılıp, yerine f..

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir 00:38

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir

Kıvanç Tatlıtuğ’un 4 yıl sonra sinemaya döndüğü Hadi Be Oğlum görücüye çıktı. Basın gösterimi öncesinde konuşan Tatlıtuğ, bir yapımda Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağı söylentileriyle ilgili Paşamızı oynamak bana g..

  • BETA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merhamet 1967 Türk Filmi İzle 1:18:10

Merhamet 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, yıllardır ayrı olduğu babasını arayan küçük bir kızın hikâyesini anlatır. Osman, karısına tecavüze kalkışan arkadaşını vurur. Bu olayda karısını da suçlayan Osman, Nevin ve kızı Ayşe'den ayrılır. Ayşe, yı..

Sayılı Dakikalar 1965 Türk Filmi İzle 1:32:41

Sayılı Dakikalar 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, içine düştüğü tuzaktan kurtulmaya çalışan bir kadının mücadelesi konu edilir. Zeynep, mirasını ele geçirmeye çalışanlarca kapatıldığı akıl hastanesinden kaçar. Yolda kaza geçiren genç kadın, Tarık taraf..

Çin İşi Japon İşi - Türk Filmi (Ali Poyrazoğlu) 48:21

Çin İşi Japon İşi - Türk Filmi (Ali Poyrazoğlu)

Hemşire Melek ve Berber Ali'den süslü bir komedi. Yapımcı : Necdet Barlık, Abdurrahman Keskiner Yönetmen : Ülkü Erakalın Senarist : İhsan Yüce Tür : Macera, Komedi Yapım Yılı : 1975 Oyuncular Ali Poyrazoğlu Melek Görg..

  • Tv Series tarafından
  • 9.148 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Balık Tezgahlarında Palamut Bolluğu- Tanesi 10 TL'den Satılıyor 01:54

Balık Tezgahlarında Palamut Bolluğu- Tanesi 10 TL'den Satılıyor

Edirne’de tanesi 10 liraya düşen palamut balığı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Edirne’de palamut balığının tanesinin 10 liradan satıldığını duyan vatandaşlar, sabahın ilk saatlerinde balık pazarına akın etti. Balıkçıla..

Mehmet Erdem Moda Kayıkhane Sahnesi̇nde Coşturdu 10:32

Mehmet Erdem Moda Kayıkhane Sahnesi̇nde Coşturdu

İstanbul’un vazgeçilmez eğlence merkezlerinden biri olan Kadıköy’ün yükselen yıldızı Moda semtinde Erkan Ulutaş’ın sahibi olduğu “Moda Sahil Restaurant” ve Moda Kayıkhane eşsiz manzara ve lezzetlerine bir de müzik ziya..

  • BETA tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İbrahim Sadri   Yağmur Sonrası 04:20

İbrahim Sadri Yağmur Sonrası

Yağmur sonrası karanlıkta bir şehir İçinde ben. Şarkılar çalıyor taksilerin teyibinden Giderken sen... Tüyleri ıslak kuşlar su içiyorlar çeşmelerden Kimsenin umrunda değiliz, Ne aşk Ne ben. Bir şey olmamış,bir ye..

  • Candy tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada 00:16

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada İstanbul Kadıköy-Kartal metrosu Kozyatağı durağında bir kadın, durağa gelen metronun önüne atlayarak intihar etti. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı...

Sertab Erener - yanarım yanarım 02:20

Sertab Erener - yanarım yanarım

Kadıköy-Beşiktaş vapurunda bugün güzel şeyler oldu. Ünlü şarkıcı Sertab Erener güzel sesi ile müzisyenlere eşlik ederek mini konser verdi...

Nostalji  Ulubatlı Souness Kadıköyde Bayrağı Dikti! 00:57

Nostalji Ulubatlı Souness Kadıköyde Bayrağı Dikti!

Galatasaray'ın efsane Teknik Direktörü Graeme Souness, Kadıköy'de alınan bir galibiyet sonrası sahanın ortasına böyle bayrak dikmişti.....

Rasim Öztekin Kimdir? 01:44

Rasim Öztekin Kimdir?

İstanbul'daki Galatasaray Lisesi'nin ardından İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndan mezun olan sanatçı, sahne yaşamında ilk deneyimlerini İstanbul Akademik Sanatçılar Topluluğu, ve Kadıköy Halk eğitim ve Nö..

Sokakta Hazine Avı Oynadık - Asus Zenfone 3 Max Hediyeli 19:06

Sokakta Hazine Avı Oynadık - Asus Zenfone 3 Max Hediyeli

Bu videoda Kadıköy sokaklarında Hazine Avı oynuyoruz. Zaman sınırı yok. Alper ve Fırat ipuçlarını çözmeye çalışıyor. Eğer başarabilirlerse büyük hazine, yani 2 tane Asus Zenfone 3 Max onların olacak...

  • JET TV tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkan Şoray, Kendisini Bekleyen Kalabalığı Görünce Şaşıp Kaldı 01:07

Türkan Şoray, Kendisini Bekleyen Kalabalığı Görünce Şaşıp Kaldı

Türkan Şoray, Kendisini Bekleyen Kalabalığı Görünce Şaşıp Kaldı 'Kadıköy 9. Kitap Günleri'nde sevenleriyle buluşan Türk sinemasının 'Sultan' lakaplı efsanesi Türkan Şoray, kendisini bekleyen kalabalığı görünce şaşkınlığı..

İki Metrobüs Kafa Kafaya Çarpıştı 01:31

İki Metrobüs Kafa Kafaya Çarpıştı

Kadıköy Söğütlüçeşme metrobüs durağında iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralılar odluğu bildirilirken olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi...

Kız kardeşini Öldürmekten Aranan Erhan Timuroğlu Galeriyi Taradı 01:03

Kız kardeşini Öldürmekten Aranan Erhan Timuroğlu Galeriyi Taradı

Kız kardeşini öldürmekten aranan Erhan Timuroğlu galeriyi taradı İstanbul’da kız kardeşi Ceylan Timuroğlu’nu öldürmekten aranan Danıştay saldırısı ve Cumhuriyet gazetesine el bombalı saldırı sanığı Erhan Timuroğlu, Kadık..

5 Bin Liraya Lüks Otomobili Satarken Yakalandı 05:16

5 Bin Liraya Lüks Otomobili Satarken Yakalandı

Danıştay ve Cumhuriyet Gazetesi saldırılarının sanığı olan ve Kadıköy’de bir oto galeriyi tarama olayına karışan Erhan Timuroğlu'nun 4 adamı, galeri saldırısında kullanılan lüks aracı alıcı rolündeki polislere 5 bin TL’y..

5 TL ile Melih'e En İyi Hediyeyi Kim Alacak? 10:06

5 TL ile Melih'e En İyi Hediyeyi Kim Alacak?

Yeni bir 5 TL videosu daha çektik. Bu kez Tuğçe, Fırat ve Alper Kadıköy sokaklarında Melih'e 5 liralık en iyi hediyeyi almaya çalışıyor. Bakalım neler alacaklar ve tabii asıl Melih hediyeleri beğenecek mi?..

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canlı Balık Yakalayan Vatandaş - Acıbadem 00:33

Canlı Balık Yakalayan Vatandaş - Acıbadem

İstanbul'daki sağanak yağış ve fırtına hayatı felç etti. İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Acıbadem semtinde bir vatandaş, yerde canlı balık yakaladı. Bu görüntü herkesi güldürdü...

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polisin Sanatçıyı Heykel Zannetmesi 01:45

Polisin Sanatçıyı Heykel Zannetmesi

Kadıköy'de KHK ile ihraç edildikleri için açlık grevi başlatan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'ya destek eylemi yapan gruba polis ekiplerince müdahalede bulunuldu. Polis, vücudunu ve giysilerini boyamış halde heykel perfor..

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5 TL İle Sıla'ya En İyi Hediyeyi Kim Alacak? 06:58

5 TL İle Sıla'ya En İyi Hediyeyi Kim Alacak?

Bu videoda arkadaşlarımız Kadıköy sokaklarını Sıla için alt üst ediyor. Ellerinde 5'er liraları var. Amaçları ise bu kadarcık parayla Sıla'nın en beğeneceği hediyeleri almak...

  • JET TV tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe 2-2 Trabzonspor Özet 05:54

Fenerbahçe 2-2 Trabzonspor Özet

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçından beraberlik çıktı. Fenerbahçe ile Trabzonspor, Kadıköy'de 2-2 berabere kalarak ikişer puan kaybetti...

  • OFSAYT tarafından
  • 555 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe 1-2 Vardar (Maç Özeti - 24 Ağustos 2017) 02:59

Fenerbahçe 1-2 Vardar (Maç Özeti - 24 Ağustos 2017)

Fenerbahçe Avrupa defterini erken kapattı. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda, 2-0 yenildiği ilk maçın rövanşına çıkan sarı lacivertliler, Kadıköy'de de rakibine 2-1 mağlup oldu...

  • OFSAYT tarafından
  • 567 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamyon Üstüne Kamyon Taşımak! 06:53

Kamyon Üstüne Kamyon Taşımak!

D-100 Karayolu Pendik mevkiinden Kadıköy istikametinde kasalar dolusu mevye yüklü kamyoneti taşıyan çekicinin saçtığı tehlike bir sürücü tarafından görüntülendi. Çekicinin üzerindeki kamyonet bir sağa, bir sola yattı. Yo..

  • JET TV tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafik Magandası Bağdat Caddesi'ni Birbirine Kattı 00:40

Trafik Magandası Bağdat Caddesi'ni Birbirine Kattı

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde trafik magandaları cirit atmaya devam ediyor. Cadde üzerinde yaptığı yanlama haraketiyle ortalığı birbirine katan maganda cep telefonuyla görüntülendi...