#Feridun düzağaç kadıköy müzik dinle

İstanbul'da dolu yağışında milyonluk lüks araçlar zarar gördü 03:13

İstanbul'da dolu yağışında milyonluk lüks araçlar zarar gördü

İstanbul’da etkili olan sağanak yağmur ve dolu yağışı Kadıköy’de bulunan galerilerde de etkili oldu. Lüks araçlar dolu yüzünden hasar gördü, galericiler yağıştan yarım milyonluk zararımız var dedi...

İstanbul'da Ceviz Büyüklüğünde Dolu Yağdı! 02:23

İstanbul'da Ceviz Büyüklüğünde Dolu Yağdı!

İstanbul'da sağanak yağmur ve dolu yağışı etkili oldu. Özellikle Anadolu Yakası'nda yağan ceviz büyüklüğündeki doluya araba galerileri hazırlıksız yakalandı. Galericiler yağış sırasında dükkanda ne bulduysalar araçların ..

İstanbul’da dev korsan kitap operasyonu 02:14

İstanbul’da dev korsan kitap operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince Fatih ve Kadıköy’deki 15 adrese gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda piyasa değeri 10 milyon TL olan binlerce 'korsan kitap' ele geçirildi...

Kısıtlama saati değişti, trafikte yoğunluk erkenden başladı 01:38

Kısıtlama saati değişti, trafikte yoğunluk erkenden başladı

Türkiye genelinde saat 19.00 itibariyle sokağa çıkma kısıtlamasının başlayacak olması nedeniyle E-5 Kadıköy mevkiinde erken saatlerden itibaren uzun trafik kuyrukları oluştu. Yoğun trafik havadan görüntülenirken, İBB ver..

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

İşte Fenerbahçe   Medipol Başakşehir Maçının Özeti 05:58

İşte Fenerbahçe Medipol Başakşehir Maçının Özeti

Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçı adeta nefesleri kesti... Müthiş bir mücadeleye sahne olan maçı Medipol Başakşehir 3-2 kazanmayı başardı... Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir Fe..

8 aylık hamile gaspçı! 02:08

8 aylık hamile gaspçı!

KADIKÖY'DA ÖYLE BİR GASP YAŞANDI Kİ GÖRENLER DE DUYANLAR DA ŞAŞTI KALDI... ÇÜNKÜ GASP EDEN DE, GASP EDİLEN DE KADINDI... ÜSTELİK KADIN GASPÇI 8 AYLIK HAMİLEYDİ.....

Fransız balkon ''Fransız'' kaldı! 02:36

Fransız balkon ''Fransız'' kaldı!

BAKAN DA ŞAŞIRIYOR. İÇİNDE OTURAN DA. KADIKÖY'DEKİ BU BİNANIN MİMARI ÖYLE BİR FRANSIZ BALKON YAPTI Kİ; BALKON BİNAYA FRANSIZ KALDI...

İstanbul'da otomobil İETT durağına çarptı 00:28

İstanbul'da otomobil İETT durağına çarptı

İstanbul Kadıköy'de 2 otomobil çarpıştı. Savrulan aracın çarptığı İETT durağında kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı...

Utandıran ''şort'' tartışması! 03:32

Utandıran ''şort'' tartışması!

TÜRKİYE BUGÜN, KADIKÖY'DE, ŞORTLU BİR KIZA YAPILAN TACİZİ KONUŞTU...ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ŞEBNEM TÜFEKÇİ, BAKIŞLARINDAN RAHATSIZ OLDUĞU BİR ADAMA TEPKİ GÖSTERDİ... AMA AĞZA ALINMAYACAK HAKARETLERE MARUZ KALDI. GENÇ KIZI..

Tramvaya kadın eli değdi 02:14

Tramvaya kadın eli değdi

KADIKÖY-MODA ARASINDAKİ NOSTALJİK TRAMVAYA DA KADIN ELİ DEĞDİ... ÇİÇEĞİ BURNUNDA KADIN MAKİNİSTLER, ZORLU EĞİTİM SÜRECİNİ TAMAMLAYIP İŞ BAŞI YAPTI. YAŞADIKLARI HEYECANI VE GURURU SHOW HABER'E ANLATTI.....

Kapıya beton döktüler 02:01

Kapıya beton döktüler

İstanbul Kadıköy’de oturanları ve kepenk açmaya gelen esnafı bu sabah kötü bir sürpriz karşıladı...

Kaybedenler Kulübü İzle 1:54:48

Kaybedenler Kulübü İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

iPhone X İçin Gece Yarısı Kuyruk Oluştu 03:14

iPhone X İçin Gece Yarısı Kuyruk Oluştu

Apple'ın yeni ürünü iPhone X Türkiye'de gece saat 00.00 itibariyle satışa sunuldu. Türkiye'ye ilk kez getirilen yeni model telefon satışa sunulmadan önce çok sayıda müşteri Kadıköy Bağdat Caddesi'ndeki GSM şirketi önünde..

Tuvana Türkay, Alper Potuk’a Sosyal Medya Yasağı Koydu Mu 03:15

Tuvana Türkay, Alper Potuk’a Sosyal Medya Yasağı Koydu Mu

Tuvana Türkay önceki akşam Nişantaşı’nda ailesiyle birlikte yemek yedi. Mekân çıkışı görüntülenen Türkay, Alper Potuk’la ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir süredir Fenerbahçeli Alper Potuk'la aşk yaşaya..

  • BETA tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi 06:59

Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi

Güzel şarkıcı Simge Sağın geçtiğimiz günlerde gündeme düşen zehirlenme olayı ile ilgili başından geçen olayları anlattı. Şarkıcı Simge Sağın dün akşam Kadıköy’de bir mekanda sahne aldı. Sağın, sahne öncesi muhabirlerin s..

  • BETA tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
20 yıllık hesaplaşma 02:38

20 yıllık hesaplaşma

Dün İstanbul Kadıköy’de 21 yaşındaki bir genç 42 yaşındaki adamı bıçakla öldürdü. Cinayetin altından 20 yıllık yasak aşk hikayesi çıktı. İşte adım adım o cinayet...

Silivri’de Kar Etkili Oluyor 03:26

Silivri’de Kar Etkili Oluyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları sonrası beklenen kar yağışı Silivri'de başladı. İlçe merkezinde sulu kar görülürken, Kadıköy, Gazitepe, Ortaköy gibi birçok mahallede beyaza büründü...

Kendilerini Polis Olarak Tanıtıp 1.5 Milyon Değerindeki Ziynet Eşyaları Aldılar 02:26

Kendilerini Polis Olarak Tanıtıp 1.5 Milyon Değerindeki Ziynet Eşyalar

İstanbul Kadıköy'de 81 yaşındaki L.D., kendini polis olarak tanıtan şüpheliler tarafından dolandırıldı. L.D.'nin 1.5 milyon TL değerindeki ziynet eşyaları çalınan dolandırıcıların daha önce de başka bir kişiden aynı yönt..

Değnekçi baltayı taşa vurdu 01:47

Değnekçi baltayı taşa vurdu

İSTANBUL KADIKÖY'Ü MESKEN TUTAN DEĞNEKÇİ... OTOPARK PARASI ADI ALTINDA, HER ARAÇTAN 20 LİRA ALIYORDU, SUÇÜSTÜ YAKALANDI... ÇÜNKÜ, O DEĞNEKÇİ, SİVİL POLİS ARACININ, PARK ETMESİNE YARDIMCI OLDUKTAN SONRA, YİNE 20 LİRA İSTE..

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü 01:27

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü

İSTANBUL'da, Afrin’deki PKK hedeflerine yönelik Zeytin Dalı harekâtını protesto eden DKP/BÖG üyelerinin devlet ve TSK aleyhinde slogan atmalarına tepki gösteren biri kız üç genç, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı. Genç..

Kaybedenler Kulübü Yolda Fragman 02:13

Kaybedenler Kulübü Yolda Fragman

Kaybedenler Kulübü Yolda Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı ve başrollerinde yine Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in yer aldığı fenomenleşen film Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi Kaybedenler Kulübü Yolda’da N..

Metroda Öncelik Tanınacak İlçeleri Açıkladı 02:26

Metroda Öncelik Tanınacak İlçeleri Açıkladı

AK Parti Sultanbeyli İlçe Kongresinde konuşan İBB Başkanı Mevlüt Uysal, “Kadıköy'e, Bakırköy'e, Şişli'ye yaptığımız gibi belediyesi CHP'de olan Beylikdüzü'ne de Sultanbeyli ve Arnavutköy'e de metro götüreceğiz” dedi. Kon..

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyerek aracını bırakıp uzaklaştı 02:07

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyere

Maltepe'de fazla yolcu alan sürücü, koronavirüs denetiminde ceza kesilince minibüsünü bırakarak uzaklaştı. Kartal- Kadıköy hattında çalışan bir minibüs, D100 Karayolu Maltepe mevkiindeki denetim noktasında trafik polisl..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..